Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendimi anlatayım şimdi de.
Sabah kahvaltımı yazmıştım.
arayı bırak öğlen yemeğine bile fırsatım olmadı.
Yaklaşık 1 saat spor yaptım ama nasıl yoruldum nasıl terledim anlatamam ilk kez böyle oldum artık düzenli spor kesin.
Gelince de bir tane elma yedim.
Gün içinde mümkün oldukça su içmeye çalışıyorum canım istemese de yanımda bulunduruyorum.
Akşam da oldu ama bakalım ne yiyeceğim.

kendini kısıtlayıp çok yemektense 1 tane de iyi değil mi:) şöyle bir bakıyorum da eskiye oranla yeme düzenim baya iyileşti. önceden olsa 3-4 taneye bana mısın demezdim. inşallah bundan sonra da hep böyle dengeli gider.

canım gayet güzel olur eminim. hem sen de yerken vicdan azabı çekmezsinkaydirigubbakcemile5

canım, geçmiş olsun dileklerin için sağola.s.

spor yapmak kesinlikle çok faydalı. bir de şu var: ben sporda 2 hareketi yapıcam diye o kadar yoruluyorum ki yediklerime daha çok dikkat ediyorum. yemesi kolay da yakması zor :smiley-cool:

akşamı da hafif geçir inşallah.

spor spor spor aslında en önemli eksiğim. ne olacak halim bilmiyorum. :çok üzgünüm:
seni tebrikederim canım. umarım bu şekilde devam eder.

o tür yiyeceklerde genelde yarısını yiyince diğer yarısında kalırdı aklım ay onuda yiyeyim derdim,sonra bir bakmışım ikinciyi yiyorum. o yüzden az butür yiyeceklerde zaten küçük bir dilimse ye bitsin mantığındayım artık. bilmiyorumkismile
valla hayatım,akşama hafif hazırlanırım inşallah az yerim bakalım ne olacak ki az yerim tabi yaa. bu cuma kilo vermiş olacam inşallah.

bu arada canlar yediklerimi yazayım.
dün akşam 1 tabak karnabahar yedim ekmeksiz. ara olarak 1 elma ve yarım muz yiyip günü kapattım.
bu sabah 1 dilim ekmek,3 ad zeytin,yarım yumurta, 3 çatal kaşar peynir yedim.
öğlen yemeği, tavuk sote yoğurt,ekmeksiz.
akşam eşimin kuzeninin kınası var oraya gidiyoruz. alışveriş yapıp eve geçicem oradan kınaya ama çok kalmayız. hazırlık yapmam lazım. o yüzden yiyeceğim şimdi belli değil.

canlarım.mesai saatimi geçtim ben çıkıyorum,hepinize huzurlu akşamlar. opuyorumnanaktan

selam kardeş takımım cuma günü yaşadığınız talihsizliğe çok üzüldüm sıkmayın canınızı birincilik yakındır yine bizlere ;:)))

Akşam yemeğimi de geçe kalmadan yedim.
Bir tabak çorba
ve yarım dilim kepekli ekmek.
Gece de yazarım yine ama yeşil çay süt su falan olur heralde.
Ama bacaklarım çok ağrıyor ya

canım, geçmiş olsun dileklerin için sağola.s.

spor yapmak kesinlikle çok faydalı. bir de şu var: ben sporda 2 hareketi yapıcam diye o kadar yoruluyorum ki yediklerime daha çok dikkat ediyorum. yemesi kolay da yakması zor :smiley-cool:

akşamı da hafif geçir inşallah.[/QUOTE]

Off ama çok ağrıyor bacaklarım ya . Yok ya bu yorgunluk bu kadar ağrıdan sonra 3-5 kere düşünmeden yemem.

Yeşil çayımı da içtim acayip şiştim
Bu gece artık sudan başka bir şey yok bana.
Sabah elma sirkeli ballı su
Geceleri de yeşil çay içiyorum
İkisi içinde günde 2-3 kez diyorlar ama
Ben ancak bu kadar içebiliyorum.

Off ama çok ağrıyor bacaklarım ya . Yok ya bu yorgunluk bu kadar ağrıdan sonra 3-5 kere düşünmeden yemem.

sporun ilk günlerinde bacakların ağrır. hatta sırtın, omzun yanın şuran buran ağrır canım:)) gayet normal. ılık duş öneririm. eğer çok sertse ağrın, kas gevşetici krem uygulayabilirsin. genelde spor yapmaya devam ettikçe ağrın azalacaktır.

en güzel yanı da işte bu: 3-5 kere düşünmeden sakın kaçamak falan yapma:))

Sanki ağrım azalmaya başladı :)
Yarın dersim öğleden sonra ama sabah kalkıp erken sporumu yapacağım.
Bir de şekersiz kahve içtim

Ben de öğleden sonra 1 elma ve 1 armut yedim. Birkaç saat sonra 2-3 ceviz yedim. Akşam ise kocaman bir kase salata, ton balıklı. Yeşil çayımı da içtim. Günü bitirdik çok şükür.

İyi geceler.

herkes uyudumu acaba :uhm: bugünde bizde misafir vardı ama ben sözümü tuttumm olumunekankayizsmile
yediklerimi yaziim
sabah kahvaltı yoktu
öğle 1 gibi, azcık bulgur pilavı, 2-3 kaşık barbunya ve turşu
ara: 20 tane üzüm ve bir mandalin
akşam: ikidim kızarmış ekmek ve bir dilim peynir ve çay sabah kahvaltı yapmayınca öğünler karışmış
gece : iri üzümlerden 6-7 tane ve iki dilim kavun

masalcım geçmiş olsun, ve arkadaşlar hepiniz süper gidiyorsunuz diyeti bozan yok maşallah kaydirigubbakcemile5 yarın görüşürüüzz öptümm opuyorumnanaktan

ya size bişey sorucam kesin bu konu hakkında fikirleriniz vardır yarın herkes burdayken sorayım

HArikasın işte irade ..
Misafire rağmen yapıpta yememek
Üzümü de saydın mı:) Güldürdün beni ahh şu kilolar neler yaptırıyor bize
YA ben merak ettim sorsana...
Uyumadım daha :)

Sabah kalktığım gibi bakacağım erken kalkar da sorarsın umarım sorunu merak ettim valla :)
İyi geceler ben de yatayım artık

selam biraz geç olsada geldimmm
bugün yediklerim sabah 2 dilim ekmek biraz bal
ara yarım pohaça
öğlen 2 küçük tavuk ve salata
ara 5-6 adet diyet bisküvi
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği bir dilim ekmek ve yoğurt
akşam misafirim vardı arkadaşlar pasta getirmiş
diyetimi bozmadım hiçbişey yemedim sadece bir fincan kahve içtim

evet burası baya yoğun ben yetişemiyorum
çalıştığım için aslında çok geç oldu ama yarın daha fazla sayfa okumamak için şimdi
okudum yarın işe gideceğim sabah nasıl kalkıcam allah bilir (

kızlar kilo vermem neden durmuş olabilir acaba 2 gündür gram gitmedi.
eğer yediklerimi dahada azaltırsam açlıktan ölürüm.
bi yerde yanlış yapıyom ama nerdebilmiyorumkismile
bencede hergün tartılma
ben haftalardır aynı kilodayım vücut yediklerimize alışıyor sanırım
vermek zorlaşıyor

tebrikler harikasın darısı bize inşallah

harikasın canım bende bozmadım diyetimi arkadaşlar pasta getirmişler
bende bişeyler hazırlamıştım yemedim valla pastayla bakıştık sadece

artık yatayım hepinize iyi uykular
beni toplanmayı bekleyen bir mutfak
ve sıcacık bir yatak bekliyor hangisi cezbedicek bakalımsempatiksalakcinni

günaydın kızlar.
akşam sohbet iyiyiymiş geçmişi okudumda malesef ben akşamları giremiyom nete
dün öğlenden sonra 3 diyet bisküvi
akşam salata
ve 3 litre su gün boyu .
tekrar uğrarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…