tahmin ettim canım fazla yemeyeceğini. bence bir taneyi yemekle iyi yapmışsın diyorum.
yarına sütlü tatlı var hayatım,ankara sarması. bizimki çok seviyor. böreğide dediğin gibi az yağlı yapayım. bakalım nasıl olacak. olumunekankayizsmile
Kendimi anlatayım şimdi de.
Sabah kahvaltımı yazmıştım.
arayı bırak öğlen yemeğine bile fırsatım olmadı.
Yaklaşık 1 saat spor yaptım ama nasıl yoruldum nasıl terledim anlatamam ilk kez böyle oldum artık düzenli spor kesin.
Gelince de bir tane elma yedim.
Gün içinde mümkün oldukça su içmeye çalışıyorum canım istemese de yanımda bulunduruyorum.
Akşam da oldu ama bakalım ne yiyeceğim.
spor spor spor aslında en önemli eksiğim. ne olacak halim bilmiyorum. :çok üzgünüm:Kendimi anlatayım şimdi de.
Sabah kahvaltımı yazmıştım.
arayı bırak öğlen yemeğine bile fırsatım olmadı.
Yaklaşık 1 saat spor yaptım ama nasıl yoruldum nasıl terledim anlatamam ilk kez böyle oldum artık düzenli spor kesin.
Gelince de bir tane elma yedim.
Gün içinde mümkün oldukça su içmeye çalışıyorum canım istemese de yanımda bulunduruyorum.
Akşam da oldu ama bakalım ne yiyeceğim.
kendini kısıtlayıp çok yemektense 1 tane de iyi değil mi:) şöyle bir bakıyorum da eskiye oranla yeme düzenim baya iyileşti. önceden olsa 3-4 taneye bana mısın demezdim. inşallah bundan sonra da hep böyle dengeli gider.
canım gayet güzel olur eminim. hem sen de yerken vicdan azabı çekmezsinkaydirigubbakcemile5
canım, geçmiş olsun dileklerin için sağola.s.
spor yapmak kesinlikle çok faydalı. bir de şu var: ben sporda 2 hareketi yapıcam diye o kadar yoruluyorum ki yediklerime daha çok dikkat ediyorum. yemesi kolay da yakması zor :smiley-cool:
akşamı da hafif geçir inşallah.
Off ama çok ağrıyor bacaklarım ya . Yok ya bu yorgunluk bu kadar ağrıdan sonra 3-5 kere düşünmeden yemem.
herkes uyudumu acaba :uhm: bugünde bizde misafir vardı ama ben sözümü tuttumm olumunekankayizsmile
yediklerimi yaziim
sabah kahvaltı yoktu
öğle 1 gibi, azcık bulgur pilavı, 2-3 kaşık barbunya ve turşu
ara: 20 tane üzüm ve bir mandalin
akşam: ikidim kızarmış ekmek ve bir dilim peynir ve çaysabah kahvaltı yapmayınca öğünler karışmış
gece : iri üzümlerden 6-7 tane ve iki dilim kavun
masalcım geçmiş olsun, ve arkadaşlar hepiniz süper gidiyorsunuz diyeti bozan yok maşallah kaydirigubbakcemile5 yarın görüşürüüzz öptümm opuyorumnanaktan
ya size bişey sorucam kesin bu konu hakkında fikirleriniz vardır yarın herkes burdayken sorayım
evet burası baya yoğun ben yetişemiyorumayyyy kızlarr sıze bayılıyorum
dedı kodu gıbı olmasın ama 7. takımda malesef kendım yazıyorum kendım okuyorum muhabbet kendı etrafında donuyor dahılolamıyorsun once takım olmak lazım kı motıvasyon olsun ama yok
buda benı uzuyor
neyse ben barı aradbır eskı takımım olan buraya gelem bari :)
bencede hergün tartılmakızlar kilo vermem neden durmuş olabilir acaba 2 gündür gram gitmedi.
eğer yediklerimi dahada azaltırsam açlıktan ölürüm.
bi yerde yanlış yapıyom ama nerdebilmiyorumkismile
tebrikler harikasın darısı bize inşallahslm kızlar beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim....
ben bir haftadır yediklerime ve içtiklerime dikkat ediyorum.... ve sonuççç :lepi: 79 dan 77,5 a düştüm çok mutluyum alkisalkisalkis aferin bana :)
herkes uyudumu acaba :uhm: bugünde bizde misafir vardı ama ben sözümü tuttumm olumunekankayizsmile
yediklerimi yaziim
sabah kahvaltı yoktu
öğle 1 gibi, azcık bulgur pilavı, 2-3 kaşık barbunya ve turşu
ara: 20 tane üzüm ve bir mandalin
akşam: ikidim kızarmış ekmek ve bir dilim peynir ve çaysabah kahvaltı yapmayınca öğünler karışmış
gece : iri üzümlerden 6-7 tane ve iki dilim kavun
masalcım geçmiş olsun, ve arkadaşlar hepiniz süper gidiyorsunuz diyeti bozan yok maşallah kaydirigubbakcemile5 yarın görüşürüüzz öptümm opuyorumnanaktan
ya size bişey sorucam kesin bu konu hakkında fikirleriniz vardır yarın herkes burdayken sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?