dosbam bende yeşil çayı içiyorum ama sen bide biberiye içiyormuşsun, bilmem ki istersen onuda denersin ayrıca tadı güzel yeşil çay gibi değil kaydirigubbakcemile3 bende bir sonuç alırsak herkes içsin derim, sanırım aranızda en zor kilo veren benim kaydirigubbakcemile3dünyalı canım aslında ii fikir gibi geldi...bende denesem diyorum amaa benim listede yeşil çay ve biberiye çayı var acaba çok karıştırmasam mı??
afiyet olsun canım sonucu bu hafta görürüz zaten ona göre bende deneyebilirim
adcım ve elacım bebişlerinize geçmiş olsun sağlık olsun...
akşam yemeğimde kalabalık
hemen yazıyorum
1 küçük kase çorba
6yk patlıcan
4yk kepekli makarna
1çb yoğurt(çörekotlu)
limonlu yağsız salata
geçen diyet listeme göre çok doyurucu...sanırım motivasyonumu sağlamam için böle çok verdi
akşam da 1 meyve 1çb tarçınlı süt var
bugün yediklerimi yazayım evde değildik ama yine süperdii :
ara: küçük bir kase keten tohumlu yoğurt
öğle: bir erik 5-6 tane üzüm
ara: iki kepçe çorba
akşam: 6-7 tane yaprak sarması
gece bir bardak süt içicem
akşam yürüyşümüde yaptım
geşmişe baktım herkes güzel dietti bir gün geçirmiş tebrikleer :lepi:
akşam yemeğimde kalabalık
hemen yazıyorum
1 küçük kase çorba
6yk patlıcan
4yk kepekli makarna
1çb yoğurt(çörekotlu)
limonlu yağsız salata
geçen diyet listeme göre çok doyurucu...sanırım motivasyonumu sağlamam için böle çok verdi
akşam da 1 meyve 1çb tarçınlı süt var
kızlar bende bugün hastaneye gitmeden önce yeşil çy içtim.geldikten sonrada saat 4 gibi çeyrek döner yedim. akşam ne yerimbilemiyorum ama sadece slata olayına girebilirim vede yeşil çay,bugün yediklerimkesin fazla çıkacak eminim.telafi etmek zorundayım.yarın sabah anlarız artık.
şimdi çıkıyorum canlar hepinizi çok öpüyorum,iyi akşamlar.
canım diyetisyen seni kaçırmamak için sanırım listeyi abartmışbu kadar çok şey yesem ben kesin kilo alırım
yani dosba, bu diyetse helal olsun:))) ama zannediyorum aç kalmakla koruyamadığımız kilolar yerine böyle bir şeyi tercih ederim. metabolizmanı alıştıra alıştıra zayıflatıyordur mutlaka. afiyet olsun canım.
iyi akşamlar bayanlar :))
ii akşamlar hoşgeldiniz :))
Merhaba Herkese .. Ben yeniyim aranızda ... Cumadan itibaren mi yapmalıyım kilo bildirimini?
hoşbuldum :)) uzuuuuun bir aradan sonra tekrar geldim :)) gerçi biraz daha artmış olarak hemde(
Günaydın Herkese ...
Uyandım erkenden ilk önce sporumu yapacağım tabi yavaş başlayacağım
Sonra da kahvaltımı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?