• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yeşil çayı renklendirebilirsin biraz. limon işe yarıyor bence. kabuk tarçınlı da sevdim ben. annem karanfil tercih ediyor. biraz oynamak lazım sanırım.

canım ya yeşilçayın yaseminlisi oluyor onun içimi cok rahat kokusuda cok güzel. belkide ben yaseminlerin kokusunu cok sevdıgımdendir bilemiyorum ama ondan başka yaşil çay içemiyorum :)

tamam canım nasıl istersen öle önemli olan takımda olmam. inşlaah canım veririm bu kiloyu.:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin kilolarımızıda vercez tabikide :)) ayrıca evliliğinde hayırlı olsun canıım :)

evet, ortalık baya sakin. ne yaptın okul nasıl geçti?

ortalık ben gelince hep sakin :P
okul fena değilde bi iki ders fena yorucu olcak :( ve daha düzgün defter tutmaya bile baslamadım hepsi musvettelerde notlarn umarım bi iki haftaya yolua girer yoksa sınavlar cok zor olcak müsvette notlarla :P

öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası ve çeyrek kadar kepekli ekmek yedim. sabah içmediğim için 1 kupa yeşilçay içtim. oğluş ısıttığım pırasayı yemedi, az bir şeydi zaten. onu da yedim:))

yürüyüşe çıktığımızda da zannediyorum 3 tane ceviz yedim. oğlumu uyuttuktan sonra da nar ekşili börülce salatası yedim, nefisti:) birazdan yeşil çayımı içerim inşallah.

bugünün özeti böyle.

güzel bir gün olmus hafif :) börülce nın ne oldugunu bilmiyorum ama salatasıysa demekki hafif :))

günaydın ciciler.

herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim şükür. birazcık uykum var.
dün akşam arkadaşta 1 dilim börek,yarım kase makarna salatası yedim. böyle giderse ben 1 kiloyu nasıl veririm bilmiyorum. neyse cumaya daha var ama sayılı gün çabuk geçer dimi bacılar. yan taraftan mis gibi yemek kokuları geliyor,acıktırıyor insanı. dünkü makarnadan dolayı bugün ceza günüm telafi etmeye çalışıcam.inşallah başarılı olabilirim.

offf off off :))) börek pasta işi zor yaa.. dün akşam misafirler vardı e malum pastalar börekler :)) ama yemedim şükür tuttum kendimi :P

herçi yine abartmamışsın tebrikler :))

sakin zamana denk gelmeyi başarıyorsun. alkisalkisalkis
evet yaaa bak gene sakin ortalık ve ben burdayım :))

selam kızlaaaarrr a.s. ben geldim :kedi:

dosbikk :)) hoşgeldin opuyorumnanaktan

canım valla bende özledim
ablam bile diyo ben gelince kk'ya girerdin bu defa vaktin yok diyo:))
aslında hepsi ani misafir... geçen hafta almanyadan gelen misafirlerimin ankarada kimsesi yoktu ve evimde bi nişan oldu :)) daha doğrusu karşı taraf anne baba geliriz dediler ama 35 kişi geldi en son gece 2 de kahve yaptığımı hatırlıyorum :))
onlar 3 gün kaldı ertesi gün ablam geldi... ve ablamı verdik :)) nasıl bi anlatım şekliyse artık :)) bu hafta hep onun işlerine koşturduk
dün yüzükte giyeceği elbiseyi verdik hazır bulamadık c.tesi provası var o gelecek
pazaretsi damat bey gelecek 2 gün alışveriş işleri var eee malum yemek falan yapmam lazım
dışarda da yeriz eminim tüm düzenim bozuldu ama hayırlı işler beni hep mutlu ediyor
bi evimi temizletmem lazım...yani bu ara burayı ihmal edeceğim

bu arada beddua etmeyelim ama arada hatta sık sık gelsinler

ayy canım hep hayırlı işler olmuş sende arada hayırlı işlere yardımcı olmuşsun :) güzel yorgunluklar olmustur eminim.. ablanı düğününe kadarda verirsin inş kilolarını :)
ii akşamlar
akşam yemeğim hafif oldu sanırım
1 dilim ekmek
2 dilim balık(kızartma)
salata
şimdi de ıhlamur içeceğim eşim hasta onun için yapmıştım

hafif olmus canım galiba artık doymakdan cok kilo verimini hızlandırma peşindesin. malum yakında düğün olunca öyle oluyor.. azimle hersey oluyor hepimizde zayıflarız :)

bana gelince sabah kahvaltım
3 tane ceviz
3tane zeytin
3lokma ekmek çay domates

bakalım bugün nasıl geçecek

akşamda 3 porsiyon meyve yedim 1 tane fazla oldu :((

afiyet olsun canım umarım günün güzel geçiyordur..

günaydınlar kızlr
gelmeye calışcam öğlen sonu işlerimi haledeyimm
makineye sinir oldum temiz bardaklarıda pis çıkarmışş boşalttım elimde yıkıcammmmmm
nedenböyle yapıyo anlamadımm servisimi arasakk ki?

ya bu yeni bulaşık makinaları ciddi anlamda sorunlu. bizim iki tane bulaşık makinası var (birincisi bozuldu sanıp yenisini almıştık meğerse su kısık olduğu için makina calısmıyormus) eskisini yazları kullanıyoruz terasın mutfağında bi 10 yıllık makina diyebilirim ilk cıktıgı zamanlar almıs bizimkler ama pırıl pırıl yıkıyor. kışın normal mutfakta kullandığımız her makinadan bulaşık cıkardıgımızda sinirlerimizi zıplatıyor bir türlü tam temiz yıkamıyor. :( yinede servis cağırmak işe yarayabilir..

ayrıcada kolay gelsin temizliğindede.. planladıgın gibi bugun biter umarım :)

Kahvaltım biraz abartılı oldu yaw benim. Annem bizdeydi, patates salatası yapmış. Yeşil soğan vs ile. Birkaç tabak yeme durumu oldu ama ekmeksiz. Gün içerisinde dikkat etmeye çalışacağım. Şimdi yeşil çay zamanı:)

bi kaç tabak mıııı :olmaz: artık akşam dengelersin :))

merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zamandır yazamadım biliyosunuz sınav tarihleri falan ertelendi resmen bi boşluğa düştük o belirsiz olduğu süreçte kafa falan kalmadı yani biraz da serdik ama yeni yeni toparlıyorum kendimi kursum da bitti 1 hafta oluyo kurs bittiğinden beri diyet güzel gidio aldıklarımı da verdim 77.8 kilom :) spor işine de yavaştan başlıyo gibiyim artık hadi bakalım yerimseniben
sizler nasılsınız geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım umarım herkesler iidir yeni arkadaşlar katılmış aranıza onlara da hoşgeldin diyorum şimdilik ben kaçar tekrar girmeye çalışırım görüşürüzzzzzzz :)

bahacııımm :)) inan her kpss dendiğinde aklıma sen geliyorsun ve o kadar emeğınin sonucu olan notunun aç gözlü insanlar yüzünden heba olmasına cok üzülüyorm. inşallah yeni sınavın cok daha iyi olur canım benim :)
hoşgeldin:)

ben oğlanı dışarı çıkaracağım, akşama görüşürüz bayanlar.

hoşbulduk :)) görüşürüz canıım :)

canım,pc olmadığını biliyorum ama geldiğindede en azından senden bol paylaşım,diğer arkadaşlara cevaplar bekliyoruz. a.s
bu arada aslı nur ne oluyor kızlar sıkıntı yoktur inşallah. yoksa kaçamakların dibinemi vuruyorsunuz. şişgo motivasyon aradı ama verme taraftarı değil sanırım,inşallah onunda sıkıntısı yoktur. nadid hadi1 haftaşehir dışında mazeretini bildirdi. neyse başım ağrıdı yine. :umursamaz:

uyarın için teşekkür ederim canım. zorlamayla pek birşey yapmayı sevmiyorum ve içtenlikle burda bulunmak beni daha cok mutlu ediyor. elimden geldiğince de paylaşım yapıp cevap yazarım. ama bazen ciddi anlamda geçmişi okumak zor oluyor helede başka meşguliyetler çoksa. bunun sorumluluk olduğunu biliyorum ve elimden geldiğincede yerine getirmeye calısıyorum. uyarıya ihitiyac gordugun noktalarda da herzaman mutlkaa uyarabilirsin dikkate alacagımdan da emin ol opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorum.güzel bir akşam geçirmenizi dilerim.

Merhaba ben yeni katıldım aranıza:)

Bugün ki yediklerimden bahsedeyim size;
Sabah çok fazla vaktim olmadığı ve pratik olduğu için kahvaltılık gevrekle kahvaltımı yapıyorum bugün de öyle yaptım.Ara öğün olarak ya bir meyve ya da kepekli bisküvi yiyorum ama ara öğünden önce yeşilçay içiyorum yaseminli çok güzel tavsiye ederim.
Öğlen de evden hazırladığım zeytinyağlı sebze yemeğimi yiyorum her zaman değil ama çavdar ekmeği de yediğim oluyor bazen hiç ekmek yemiyorum yanında bir ayran sebze yemeğimin de 8 kaşığı geçmemesine dikkat ediyorum.Bugün de yine türlü atıştırdı.Gün için de mutlaka 2 lt suyumu ihmal etmeden içiyorum ve 16:00 da yine meyva veya kepekli bisküvim var ve akşam en geç 19:30'a kadar salata biraz da zeytinyağlı bir sebze yemeğiyle günü bitiriyorum geçen hafta perşembeden beri bu şekilde ama haftasonu bir de akşamları hafif kaçırdığım oluyor günden güne daha da toparlarım umarım kendimi bakalım fark edecek mi tartıda...Hepinize sağlıklı kilo vermelerr... :)))

heeey aramıza hoşgeldin hulk :)
ben asiye Ankara'da yaşıyorum üniversitede öğrenciyim 21 yaşındayım 166 boyunda 85,3 kilodayım :D

seni tanıyabilir miyiz? :)

sağol canım,inşallah aşarım. tatlı konusunda aslında çikolatalı gofret dünden vardı,arkadaş getirdi.yemicem dedim attım kenara,bugünde çok bunaldım,saldıracak biryer ararken onu gördüm,ööyle oldu yani. :kedi: bol meyveye saldırayım diyorum belki tatlı ihtiyacını azaltır.
birkaç kere denedim ama sanırım tarçını ssevmiyorum. :çok üzgünüm:

İşte bence o çikolatalı gofreti kesinlikle kenara atmayacaktın. Şimdi olan oldu zaten deme de :)) Öyle bir şey denk geldiğinde onu gözünün görmemesi için ya başkasına vereceksin ya da direk atıyorum ben:) Foruma bu kadar katılmadan önce misafirim geldi. 2 paket tatlı getirmişler. Ben hayatta tatlıya dayanabilen bir insan değilim. İlk gün dokunmamayı başardım yine de:) Ertesi gün 1 kutuyu başkasına verdim. Kalan kutudan da misafirlere ikram ettim ama irademi koruyamadım ve 2 tane yedim. Neyse kutu yine bitmedi ve baktım benim iştah durmuyor, çok üzülerek kalanını attım maalesef. İsraftan nefret ederim ama o tatlıyı ben yeseydim de vücuduma zulüm olacaktı.

Tarçını sevebilseydin keşke ama olmuyorsa napalım. Sen de dediğin gibi meyvelere asıl. Eminim hiçbir meyve çikolatalı gofret kadar kilo yapmaz.

canım ya yeşilçayın yaseminlisi oluyor onun içimi cok rahat kokusuda cok güzel. belkide ben yaseminlerin kokusunu cok sevdıgımdendir bilemiyorum ama ondan başka yaşil çay içemiyorum :)
ortalık ben gelince hep sakin :P
okul fena değilde bi iki ders fena yorucu olcak :( ve daha düzgün defter tutmaya bile baslamadım hepsi musvettelerde notlarn umarım bi iki haftaya yolua girer yoksa sınavlar cok zor olcak müsvette notlarla :P
güzel bir gün olmus hafif :) börülce nın ne oldugunu bilmiyorum ama salatasıysa demekki hafif :))

bi kaç tabak mıııı :olmaz: artık akşam dengelersin :))

hoşbulduk :)) görüşürüz canıım :)

Yaseminin kokusuna ben de bayılırım yerimseniben

Börülce fasulye gibi bir şey. Bakliyat sınıfından. Ortaları siyah, kenarları beyaz.

Patatesin de ucu kaçtı ben de farkettim. Günü hafif geçirdim, şimdi de salatam var. Telafi olmuştur zannediyorum. Yediklerimi birazdan yazıcam inşallah.

Derslerinde kolaylıklar dilerim. Bir an önce düzene girmeye çalış bence. Ne kadar geciktirirsen gözünde o kadar büyür.

Merhaba ben yeni katıldım aranıza:)

Bugün ki yediklerimden bahsedeyim size;
Sabah çok fazla vaktim olmadığı ve pratik olduğu için kahvaltılık gevrekle kahvaltımı yapıyorum bugün de öyle yaptım.Ara öğün olarak ya bir meyve ya da kepekli bisküvi yiyorum ama ara öğünden önce yeşilçay içiyorum yaseminli çok güzel tavsiye ederim.
Öğlen de evden hazırladığım zeytinyağlı sebze yemeğimi yiyorum her zaman değil ama çavdar ekmeği de yediğim oluyor bazen hiç ekmek yemiyorum yanında bir ayran sebze yemeğimin de 8 kaşığı geçmemesine dikkat ediyorum.Bugün de yine türlü atıştırdı.Gün için de mutlaka 2 lt suyumu ihmal etmeden içiyorum ve 16:00 da yine meyva veya kepekli bisküvim var ve akşam en geç 19:30'a kadar salata biraz da zeytinyağlı bir sebze yemeğiyle günü bitiriyorum geçen hafta perşembeden beri bu şekilde ama haftasonu bir de akşamları hafif kaçırdığım oluyor günden güne daha da toparlarım umarım kendimi bakalım fark edecek mi tartıda...Hepinize sağlıklı kilo vermelerr... :)))

merhaba hoşgeldin, vereliniortak

Diyetin gayet güzel gözüküyor. Diğer kızlar da sormuş, ben de sorayım biraz da kendinden bahset bence. Boy kaç, yaş kaç vs.

Yaseminin kokusuna ben de bayılırım yerimseniben

Börülce fasulye gibi bir şey. Bakliyat sınıfından. Ortaları siyah, kenarları beyaz.

Patatesin de ucu kaçtı ben de farkettim. Günü hafif geçirdim, şimdi de salatam var. Telafi olmuştur zannediyorum. Yediklerimi birazdan yazıcam inşallah.

Derslerinde kolaylıklar dilerim. Bir an önce düzene girmeye çalış bence. Ne kadar geciktirirsen gözünde o kadar büyür.

yasemin kokusuna arapça için şama gitmiştik orada hayran oldum. aman Allah ım bir şehir bu kadar mı güzel kokar :) (her tarafını kasdetmiyorum pis kokan yerlerde boldu :P)
börülceyide öğrenmiş oldum ama hiç yediğimi hatırlamıyorum :)
patatesleride akşamı hafif geçirip hallettin heralde biraz listeye bakalım :))
ayrıcada oyalanacak o kadar çok şey bulabiliyorum ki şimdi ben bile kendime şaşıyorum :P sınav dönemi zorlasın istemiyorum aslında. umarım kısa zamanda başlayabilirim derslere..

hoş geldin hulk
naber kızlarrrr

iyidir canıım.. sen ne yaptın? bitirebildin mi bütün temizliği?

öğlen için küçük bir kase kuru fasulyemsi takılan börülce. atıştırmalık 2 ceviz. akşam içinse bol salata, ekmeksiz. bence oldu yaw. patatesin vicdan azabı silinsin:))

celudar, öğrencinin şanındandır zaten oyalanacak bir şeyler bulabilmek:) yavaş yavaş düzene sokarsın inşallah.

ay kızı uyuttum uyku gözlerimden akıyoo
işler bitermiii yaa bitmedi daha hatta cok işim var cokkk:)))
tek tek kışa girmedn odalarrı yapmam lazım cam kapı tül perde dolap işleri felann
neler yedim yazayımmm
sabah 2tane sigara böreğii
öğlen valla ne yedim hatırlamıyomm ama cok azdıı
akşam 2dilim ekmek 1kase corbaa
1tane nescafe,türk kahvesi,limonlu sodaa
2buçuk litre suuu

iyi geceler celudar.

ela, bence o iki sigara böreği telafi olmuş. bir de temizlikle koşturduğun düşünülürse bol da hareket etmişsindir. gelsin mis kokulu bir ev :)

ben de kaçayım artık. mutfak darmadağınık. ben yorgunum. canım da istemiyor:))) çamaşır var. bu bayanların işi hiç mi bitmez?

yeşil çay da istemiyor canım:) toptan melankolik olacağız bu gidişle:)

yarın spor var. biraz da işim var. belki geç gelirim.

iyi geceler herkese.

günaydın canlar.
inşallah herkes iyidir. bende iyi sayılırım.
bu sabah kahvaltı olarak yarım paket çizi yedim.:(((
ama öğlen bomba gibi olacam inşallah.
bu arada kızlar,kardeş takım atakta. herkes diyet yapıyor. cumaya iddalılar. biz çok kötü gidiyoruz. silkelenip birşeyler yapalım. önce kendimiz sonra takımımız için.
6.takım sürekli birinci olup duruyor. bu hafta bitti sayılır.ama yarından itibaren planlar yapalım.nasıl olur ne yaparız diye. herkes kendine şööyle kendisini yormayacak sağlıklı bir diyet belirlesin.(diyeti olmayanlar) önümüzdeki haftaya bomba gibi düşelim. olmuyor böyle çok saldık. artık toparlanma vakti.

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim hala memleketteyim eşimin işi uzadı 1 hafta daha kalacaz o yüzden sizlerin yanına gelemiyorum
herkes hasta olduğu için bizde doğal olarak grip olduk
bende nete giremiyorum çok yoğunum
asumancım beni evime dönene kadar izinli yazar mısın canım katılamıyorum aranıza bu yüzdende kendimi suçlu hissediyorum
arada gelmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum...

Günaydın sevgili diyet arkadaşlarım :))
Kendim hakkımda size bilgi veriyim biraz.Ben 19 yaşındayım ve 1,69 boyum,81 de kilom.Geçen yıl mezun oldum üniversiteden Dış ticaret mezunuyum ama malum krizden dolayı kendi işimi yapmıyorum bir firmada ön muhasebe işlerine bakıyorum aynı zamanda da açıköğretim 4.sınıf öğrencisiyim İşletme bölümüm de bu kadar şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Bugün ki kahvaltımı söyleyeyim sizlere, yine kahvaltılık gevrek meyveli olanından bi kase bi bardak su bu kadar, şimdide yaseminli yeşilçayımı içiyorum hepinize sağlıklı günler dilerimm...

günaydın canlar.
inşallah herkes iyidir. bende iyi sayılırım.
bu sabah kahvaltı olarak yarım paket çizi yedim.:(((
ama öğlen bomba gibi olacam inşallah.
bu arada kızlar,kardeş takım atakta. herkes diyet yapıyor. cumaya iddalılar. biz çok kötü gidiyoruz. silkelenip birşeyler yapalım. önce kendimiz sonra takımımız için.
6.takım sürekli birinci olup duruyor. bu hafta bitti sayılır.ama yarından itibaren planlar yapalım.nasıl olur ne yaparız diye. herkes kendine şööyle kendisini yormayacak sağlıklı bir diyet belirlesin.(diyeti olmayanlar) önümüzdeki haftaya bomba gibi düşelim. olmuyor böyle çok saldık. artık toparlanma vakti.

günaydın ad,

çizi için geçmiş olsun, ne diyelim. ben geldim geleli aynı kişileri görüyorum nerdeyse. bence asıl kayıp bu takımın yeni katılanlardan önceki üyelerinin olmayışı.

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben hiç iyi değilim hala memleketteyim eşimin işi uzadı 1 hafta daha kalacaz o yüzden sizlerin yanına gelemiyorum
herkes hasta olduğu için bizde doğal olarak grip olduk
bende nete giremiyorum çok yoğunum
asumancım beni evime dönene kadar izinli yazar mısın canım katılamıyorum aranıza bu yüzdende kendimi suçlu hissediyorum
arada gelmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum...

merhabalar,

çok geçmiş olsun. inşallah işlerinizi en yakında halledip gelirsiniz.

Günaydın sevgili diyet arkadaşlarım :))
Kendim hakkımda size bilgi veriyim biraz.Ben 19 yaşındayım ve 1,69 boyum,81 de kilom.Geçen yıl mezun oldum üniversiteden Dış ticaret mezunuyum ama malum krizden dolayı kendi işimi yapmıyorum bir firmada ön muhasebe işlerine bakıyorum aynı zamanda da açıköğretim 4.sınıf öğrencisiyim İşletme bölümüm de bu kadar şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Bugün ki kahvaltımı söyleyeyim sizlere, yine kahvaltılık gevrek meyveli olanından bi kase bi bardak su bu kadar, şimdide yaseminli yeşilçayımı içiyorum hepinize sağlıklı günler dilerimm...

günaydınlar hulk,

mezuniyetin hayırlı olsun. boyun gayet iyi maşallah. biraz kilo versen gayet hoş olursuna.s

Back