Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar hulk,

mezuniyetin hayırlı olsun. boyun gayet iyi maşallah. biraz kilo versen gayet hoş olursuna.s[/QUOTE]

Teşekkür ederim, inşallah kiloları da veririm bu yaşta bu kilo çok zor oluyor hem de yaşımı olduğumdan büyük gösteriyorum.Bu arada aranızda spora giden var mı ben bi kaç güne kadar yüzmeye başlamayı düşünüyorum haftanın 3 günü ama önce gidip spor salonunu filan görmem gerek Avcılarda oturuyorum tavsiye ettiğiniz bir yer var mı bu çevreler de.

istanbulda değilim maalesef. istanbullu arkadaş varsa yardımcı olur herhalde.

ben de aile yaşam merkezlerinin(belediye) bünyesindeki spor salonlarına gidiyorum. haftada 3 gün. 2 gün aerobik ve 1 gün pilates seçtim. spor aletleri de vardı ama ben ondan bir şey anlamıyorum. birazdan aerobik seansı için gideceğim inşallah. yüzme bilseydim, yüzmeyi de düşünebilirdim. öğrenmek falan bir sürü iş diye üstüne düşmüyorum:)

evde olduğum zamanlarda da spor cd'sinden birşeyler yapmaya çalışıyorum. sporu kilo vermede ve vücudun düzgün şekil almasında önemli yeri var.

güne,

1 bardak sıcak su içine atılmış yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı bal ile başladım.

kahvaltı ise 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, birkaç yaprak marul ve 1 dilimden belki biraz fazla ekmek. ekmek dilimli halde olmayınca kestiremedim:) güzel bir kahvaltıydı.

sizlerin kahvaltısı da güzel olsun inşallah.

günaydıın :) hem benden uzun hem benden zayıfsın am a bu yaşta kilolu olmak cidden zor helede cıtı pıtı birsürü kız varken
yaseminli yeşil çay sende bendensin :))

günaydınlar hulk,

mezuniyetin hayırlı olsun. boyun gayet iyi maşallah. biraz kilo versen gayet hoş olursuna.s

Teşekkür ederim, inşallah kiloları da veririm bu yaşta bu kilo çok zor oluyor hem de yaşımı olduğumdan büyük gösteriyorum.Bu arada aranızda spora giden var mı ben bi kaç güne kadar yüzmeye başlamayı düşünüyorum haftanın 3 günü ama önce gidip spor salonunu filan görmem gerek Avcılarda oturuyorum tavsiye ettiğiniz bir yer var mı bu çevreler de.[/QUOTE]

vericez inşallah kilolarımızı azimli olalım yeter :))

ben bugun yüzmeye gidicem bi sorun cıkmazsa ankarada yasadıgım için istambulu bilmiyorum canım ya ama yüzme en güzel spor nede olsa terlemek yok

ayy ya cok güzel spor programın var canım ya.. buradakiler hep cok pahalı belediyeninkide uzak..

afiyet olsun güzel olmuş.
daha kahvaltı yapmadım şimdi seninkileri okuyunca canım çekti gideyimde yapayım:)
annem evde değil giderken bide temizlik yapmamı istedide benimde hiç yapasım yok

Ben de öyle düşünüyorum hem de ben göğüsten yana da dertliyim büyükler yaa çok sıkıntı yaşıyorum :1no2: o yüzden özellikle yüzmeyi istiyorum hem göğüs kaslarını çalıştırıyor hem de vücudu şekle sokmak yüzmeyle daha kolay gibi geliyor.
Bu arada ben de yüzmeyi bilmiyorum ama bulduğum merkezde eğitmenler var haftanın 3 günü işten sonra gitmeyi planlıyorum diğer günler de fitness, aerobik aletler filan süre sınırlaması yok ben istediğim saatte gidip istediğim kadar kalabilirmişim ama yüzyüze görüşme fırsatım olmadı henüz işte.

ben bugun yüzmeye gidicem bi sorun cıkmazsa ankarada yasadıgım için istambulu bilmiyorum canım ya ama yüzme en güzel spor nede olsa terlemek yok

[/QUOTE]

Canım ya senin deneyimlerinden faydalanmak isterim biraz. Ne zamandan beri yüzüyorsun yani haftada filan kaç saat gidiyorsun programın nedir?.Bir de kilo vermene etkisi oluyor mu hissediyor musun yani merak ettim...

biz kadınız,malesef işimiz bitmez hayatım. aman bitmesin boşver. belirli dönemlerde bıkkınlık hissi oluyor. yapacağımız işleri gözümüzde ne kadar büyütürsek,isteksizliğimizde o kadar artıyor. yani ben öyleyim.mesela dağ gibi ütüm olur,bugün yapcam,yarın yapcam diyediye 2-3 hafta geçer. sonra birakşam bir oturuşta bitiririm hepsini. vede kendime kzarım,herakşambirazını yapsam bu zamanakadar çoktan hallolurdu,tekrar kirlenirlerdi diye. zor meslek kadın olmak.
bitmez hayatım bitmez,ömrümüzün sonuna kadar işlerimiz bitmez. yavaş yavaş halledersin hepsini sıkma tatlı canını. çok yoruldun,sigara böreğin afiyetolsun hayatım.erimiş gitmiştir onlar. :lepi:
neyneyim sen börülceyi çok seviyorsun anladım. bir ara gidip alayım diyorum,nasıl lezzetlimi.faydaları varmı.
bencede patatesler gitti sanki. çok hafif öğünler. afiyetolsun alkisalkisalkis
çok çok haklısın.bir daha dikkatli olmaya çalışacağım. olan oldu demicem. inan evimizde abur cubur çok ama akşam yüzlerine bakmıyorum. yiyesim gelmiyor. ama gündüzleri işyerinde bazen aniden bir sıkılma yaşıyorum iş dolayısı ile ozaman elimin altında ne varsa gidiyor. :sinifsinif:
hoşgeldin hulk. inşallah bizlerle beraber istediğin kiloya gelirsin. yani inşallah istediğin desteği sana sağlayabiliriz. sende bol paylaşım bekliyoruz,birbirimizecevaplar yazalım. bizden istediğin motivasyonu sende bize göstermelisin. a.s
canım öncelikle kısaca kendini tanıtırmısın bize,kilon boyun,yaşı. hatta kilo almahikayeni burada bizimlepaylaş.daha iyi olur. kaydirigubbakcemile5
zorlama yok,herşey özgür iradeyle.ama kurallar var.motivasyon beklerken vermeyi unutmamak lazım. genel kural bol paylaşım. motivasyon için şart.
anlayışın teşekkürler canım.görevim. kaydirigubbakcemile5

günaydın.teşşekkürler.
canımcım, takımlarda biri gider biri gelir,sıkıntı yok. çoğu arkadaşda izinli,sen durgun zamanda geldin. eskiler izinli,yenilerle işi yürütelim diyoruz ama,kendine güvenecek,takım ruhu olan,homini gırtlak yedikten sonra burayagelip yazacak cesareti olan arkadaşları bulmak zor. bulduğumuz kişilerde gerçekten hem takımın hemde takım arkadşlarının gerçek üyesi oluyor. kimse buranın eğlenceli biryerolduğunun farkında değil. eskiler yakında döner ve dahada canlanırız. a.s

canıım iyi bi imkan olmuş senin için. yüzme gercekten zevkli ben sadece omuzları genişletirmi acaba diye korkuyorum ya yoksa onun dışında oldukca güzel

Canım ya senin deneyimlerinden faydalanmak isterim biraz. Ne zamandan beri yüzüyorsun yani haftada filan kaç saat gidiyorsun programın nedir?.Bir de kilo vermene etkisi oluyor mu hissediyor musun yani merak ettim...[/QUOTE]

tecrube sahibi olacak kadar gtmedim daha canım ya şimdi şimdi başlıyorum sıkı bir şekilde gitmeye. ama gittiğim zamanlar yağ yakımım daha iyi oluyordu. vucut şekli olarak birsey diyemiycem. benım sorunum popoyla belim ince gögüsler normal ama popom büyük sinir bozucu bir şekilde [/B]

hulk,kendini tanıtma yazını yeni gördüm canım. tekrar tanıtma yapmana gerek yok. a.s

bu arada yediklerimi gelince,
bu sabah yarım paket çizi ile kahvaltı.
birazcık üzüm

dün akşam eve gidince,göbek marulla salata yaptım yedim.
daha sonra yarım bardak kola.
arkadaşta çok az ay çekirdeği ve 2 tane bisküvi. 2 bardak çay.

kızlar günaydınnn
kahvaltımı yaptım okudumda yazamıcam kız uyuyuncbakarım yinr
yarrım simit domates,salata,peynir 3tane zeytin kaşar incecikk

selam kızlar
uğrayamadım sabah 7den beri acildeyiz eşim hasta demiştim
şimdi ona bakacam geçmişi okuyamadım akşam gelirim

tecrube sahibi olacak kadar gtmedim daha canım ya şimdi şimdi başlıyorum sıkı bir şekilde gitmeye. ama gittiğim zamanlar yağ yakımım daha iyi oluyordu. vucut şekli olarak birsey diyemiycem. benım sorunum popoyla belim ince gögüsler normal ama popom büyük sinir bozucu bir şekilde
[/QUOTE]

Ya valla ben bu gidişle yüzmeye biraz zor gidicem bir türlü günü saati benim işime gücüme uyan düzgün bi yer bulamadım sonunda aerobik filan onlara başlıcam yani yoksa uzadıkça uzayacak.Valla benim de tek şikayetim göğüslerim belim de kaçamda filan problem yok orantılı ama göğüslerim orantı filan bırakmadı ben de :) Bu arada ben gün için de 2 litreyi geçkin su içiyorum arkadaşlar ve 10:30 da ara öğün olarak da 2 tane kepekli bisküvi yedim birazdan da öğlen yemeğimi yerim 1 dilim ekmek ve zaytinyağlı patlıcan :) bu kadar şimdilik...

Tabi ki paylaşım da bulunacağım sonuçta birbirimizi motive etmek için buradayız değil mi o konuda bir şüpheniz olmasın zaman geçtikçe de göreceksiniz zaten ben de ki çeneyi kaydirigubbakcemile3

canım bende nasip olursa gitmeyi düşünüyorum,şartlarım el verirse tabi. ama şartları zorlayacağım. inşallah gidebilirim. sıkılaşmam gerekiyor.
canım, hoşgeldin.yalnız gelemeyeceğin zamanlarda daha erken haber verirsen seviniriz.
işlerinde kolay gelsin.

kaydın yapıldı hayatım. bu hafta değil ama önümüzdeki hafta paylaşım durumuna göre resmi üye olmuş olacaksın ve listelerdeki yerini alacaksın inşallah.
bu arada bende ön muhasebe işleriyle uğraşıyorum. işlerinde kolaygelsin canım
afiyet olsun.
bencede hayatım ne kadar erken başlarsan okadar iyidir. fırsatın varsa hiç bekleme derim.
su olayın çok iyi.bende okadar içebilsem ama gün boyu toplam 1 lt yada biraz fazlası ancak içiyorumdur.
kızlar günaydınnn
günaydın canım.afiytolsun
selam kızlar
tekrar geçmişolsun dosbacım.hayırdır üşüttü falanmı.inşallah çok sıkıntılı bidurum yoktur.
Tabi ki paylaşım da bulunacağım sonuçta birbirimizi motive etmek için buradayız değil mi o konuda bir şüpheniz olmasın zaman geçtikçe de göreceksiniz zaten ben de ki çeneyi kaydirigubbakcemile3

süpersin hulkum inan senden sıkılmam. alkisalkisalkis

birazdan yemeği geliyor
1 tabak ıspanak
1 porsiyon salata
1 dilim ekmek

kaydirigubbakcemile2

düzenli olarak gidersem bu güzel programın güzellikleri bana da yansır inşallah:)

hehe bekar kızların en büyük derdi zaten, anne bir yere giderken bütün iş onların başına kalır:) bak evlenince her zaman başına kalıyor, anneciğin ayda yılda bir ister:)

Yüzmenin iyi yanı bütün vücut çalışıyor. Bir de bana çok zevkli gelir yüzmek eskiden beri. Sıkılmadan kilo vermek de artık daha nolsun şamda kayısı gibi bir şey:)

yimağımı yidim kızlar.
1 tabak dolusu bol yoğurtlu ıspanak yedim. yanında yarım dilim ekmek.
ekmeğin diğer yarısını ve salatamı iş çıkışına saklıyorum. şimdi yeşil çayımıda söyledim. evdede 1 bardak içerim sanırım. meyvelerimde yanımda hadi bakem ne olcek.
bu sırada dün wc ile buluştum ama kısa süreliydi.
karnım hala davul gibi şiş ve kasığım sancıyor. bir ağrı kesici alsam fena olmaz. gerçi dün daha fenaydım.bugün biraz daha iyi.

valla haklısın, bazen sadece gözümde büyüdüğünü ben de farkediyorum. bir işin başına varsan ve onu yapmaya başlasan gerisi öyle çabuk geliyor ki. zaten yıllarla beraber hepimiz bir el çabukluğu kazanıyoruz.

neyneyim sen börülceyi çok seviyorsun anladım. bir ara gidip alayım diyorum,nasıl lezzetlimi.faydaları varmı.
bencede patatesler gitti sanki. çok hafif öğünler. afiyetolsun alkisalkisalkis

ben hastasıyım evet:)) aslında ben bütün baklagilleri yemeğinden ziyade salata olarak tüketmeyi seviyorum. bana çok güzel geliyor tatları o zaman. Börülcenin faydası çok. Fasulyenin biraz narini gibi kendisi:)

sen de haklısın ya. ben de bir ara staj yapmıştım. insan sıkılınca ne bulsa o an elinin altında onu yiyor. duygusal olarak da frenlemek lazım. bundan sonra dikkatli olursun canım.

yok aslında ben burayı gayet iyi buluyorum. bana bir katkısı kesinlikle oluyor. hep beraber başaracağız inşallah.

kola diyetse çok sorun yok. ayrıca canım wc problemleri olan biri olarak kola tüketmesen daha iyi diye biliyorum. şimdi diyeceksin sadece yarım bardakçık:)

kızlar günaydınnn

kahvaltı gayet güzel. öğünü de atlamadığın için bravo:)

selam kızlar

çok çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun.

Ya valla ben bu gidişle yüzmeye biraz zor gidicem bir türlü günü saati benim işime gücüme uyan düzgün bi yer bulamadım sonunda aerobik filan onlara başlıcam yani yoksa uzadıkça uzayacak.Valla benim de tek şikayetim göğüslerim belim de kaçamda filan problem yok orantılı ama göğüslerim orantı filan bırakmadı ben de :) Bu arada ben gün için de 2 litreyi geçkin su içiyorum arkadaşlar ve 10:30 da ara öğün olarak da 2 tane kepekli bisküvi yedim birazdan da öğlen yemeğimi yerim 1 dilim ekmek ve zaytinyağlı patlıcan :) bu kadar şimdilik...[/QUOTE]

afiyet olsun, artık yemişsindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…