canım,hoşgeldin ama hemen gitmişsin.neyse yine gelirsin artık.ben geldimmm kızlaaaaaaaaaaara.s.
ben çok zor kalkıyorum sabahlarıı off bu sabah kalkamadım yinee bilmiyorumkismile telefonu susturmuşum uyumuşummalsanaalsanasmile ben telefonla kalkamıyorum die annem kaldırcak artık sabahları bu daha iyi bir fikirkaydirigubbakcemile
gün akşam tahmin ettiklerimin dışında iki kaşık aşure yedim
sabah bir yumurta, yarım dilim ekmek, domates salatalık, ve çay zemuszemus
günaydın tatlımm :)) evet türk kahvesi bizde bazen içiyoz annemlee bankondan şehri seyrede seyredee zemuszemus
günaydıınn dosbaaa a.s. bende bu aralar çok uyumaya başladım yaamafoldumben sabah çok zorla kalkıyorumm :sinifsinif: verirsin canım üzülmee hem yarısını geçtik artık 15 gün sonra bitceek kilo almasanda yeter vermeye başlarsın ramazandan sonraaa kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarr
kahvaltı yapamıyorumm 2tane çubuk kraker nescfe
bu arada türk kahvesi demişsiniz bende çok severimm bizde mesur kahveye gelme burdaa:)
merhaba kizlar nasilsiniz ben iyi degilim izinden geldigimden berii mideme problem vardi 2 hafta önce dr gittim ilac verdi ama faydasi olmadi 1 tabak corbayla iftar yapiyorum gelecek iftrata kadar sahurda da yiyemiyorum sali günü endoskopi yapilacak insalla ciddi irsey cikmaz
canım çok geçmişolsun inşallah ciddi birşey yoktur. sonuçları muhakkak bildir hayatım. :teselli:
iyiyim hayatım nasıl olayım,aynı devam ediyoruz.ev iş çocuk koca ve onun ailesi. arada bunaldığım zamanlar oluyor tabii ama atlatıyoruz çok şükür birşekilde.
canım çalışmaya devam ediyormusun. nasıl gidiyor işler.
bu arada dün iftarda yediklerimi hemen yazayım da çıkarın oklavaları.
1 tabak mercimek çorbası
1 kaşık patatesli tavuk
1 servis kaşığı yoğurtlu kabak ve biber kızartması.
tulumba tatlısı kaydirigubbakcemile :kedi:
iftarda yemek olayını abarttığım için kilo veremiyorum. geçen sene bu konuda daha iyiydim,zaten birşey yiyesim gelmiyordu,ama bu sene gerçekten acıkıyorum ve yiyorumda.tatlıya hayır diyemiyorum bu haftayı düzensiz atlattım,inşallah haftaya daha iyi olur.
haklısın hayatım,sen epeydir çalışıyorsun sıkılman normal.ama biraz daha sabır hayatım,inan sabrının mükafatını alacaksın eminim. yürüdüğün yoldaki engelleri aşabilme gücü versin Rabbim sana.
bir ara kim olduğunu tam hatırlamıyorum,bu şişlik konusunda konuşulmuştu.ayın kadınlar üzerindeki etkisinden bahsedilmişti. farkettinizmi bilmiyorum ama 3-4 gündür dolunay var.acaba etkilenmiş olabilirmiyiz diye düşünüyorum.
merhaba kizlar nasilsiniz ben iyi degilim izinden geldigimden berii mideme problem vardi 2 hafta önce dr gittim ilac verdi ama faydasi olmadi 1 tabak corbayla iftar yapiyorum gelecek iftrata kadar sahurda da yiyemiyorum sali günü endoskopi yapilacak insalla ciddi irsey cikmaz
ah ne güzel diyorsun greencim inşallah sende istediğin kiloya hayırlısı ile gelirsin canım. yalnız böyle kilo verdiğime bakma hayatım,ramazan diye yine 3-5 verebildim ama asıl iş ramazan sonrsı bunu korumak,nasıl olacak bilmiyorum aama birşeyler yapmak zorundayım yoksa hoop eski kiloya geri dönerim. boyuma göre 52.5 olmam gerekiyor ama gözüm yok54 kalsam bana yeter.Adcım senin kilo vermen acil değil öyle dert etme. Ne fazlalığın var ki? Ben senin kilonda olsaydım böyle bişey hiç düşünmezdim bile. Az kalmış zaten Ramazan ayından sonra o da gider istediğin gibi olursun arkadaşım...
beyti kebabı yaptın vaayyy bi hamarat daha. afiyet olsun hayatım.nasılsınız kızlar buğün yazamadım
kahvaltım yok
öğle yemeğii 1dilim ekmek patates biber 2kaşık kızartma ama fırında
akşam sölemeyeyimm beyti kebabı yaptımm az yedimm ama
3kaşık bulgur pilavı
yoğurt cola küçük bardaklaa
inşallah canım herşey gönlünce olsun dilerim. bu sıkıntı geçesiye kadar biraz nazını çekecekler artık,ama sen yinede çok bıktırma insanları hayatım.yeşil çayı bende uzun süredir ihmal ettim, tekrardan başlasam iyi olacak sanırım.
inşallah canım emek verdik o kadar karşılığını da almayı nasip eder inşallah Rabbim stres yapmıyorum ama bunaldıkça da etrafta oflayıp poflayarak geziyorum hiç çekilmiyo asık suratlı halim :))
şişkinlik konusuna gelince bakalım yarın tartıda nasıl çıkıcam merak ediyorum umarım gitmiştir tüm şişlikler yeşil çay içmeyi unutmuşum hemen yemekten sonra içmem gerekiodu şimdi telafi ediyorum elimde yeşil çay fincanım karşımda KK ee daha ne olsun :))
çok geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bi sorun çıkmaz
kilon aynı hayatım,sanırım gr ları attın üzerinden.Arkadaşlar yarın bildiremem büyük ihtimalle şimdiden bildiriyorum kilom 94. Yani az buz kilo verdim. Haberinize sunulur...
kaydettim hayatım,hayırlı yolculuklar.adcım sabah giremeyebilirim
yarın memlekete gitme ihtimalim var
malesef adet oldum ve kilom 69.0 çıkıyo çok üzgünüm(
günaydınnn
karamanlı cnm görmemişim geçmiş olsun cnmm inş bişey cıkmaz reflü felan mı acaba
benim kiloma gelince 61.400 adet oldum bende şişkinlik var dün daaha az cıkıyodumm su cok içtimm ama onun etkisi olabilir cok az yedim çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?