Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız bugün diyetisyen randevum olduğunu söylemiştim kilo almış gibi görünüyorum tartıda ama 1,5 kilo kas oranım artmış ondan kaynaklanıyormuş 600 gram fazla çıkınca biraz moralim bozulmuştu ama en azından kas oranım artmış ve metabolizmam hızlanmış buna sevindim
yediklerime gelince bugün öğünlerimi tam yapamadım yani aralarda falan bişey yiyemedim sabah aç gittim doktora o yüzden kahvaltı yapamadım
öğle 2 köfte 2 dilim kepek ekmeği ayran
akşam da 2 köfte 2 kaşık pilav çok az pide yedim bugünlük böyle listemde değişti zaten kursa gittiğim gün sayısı arttığı için ona uygun bi liste hazırladı doktorum...
bende durumlar böyle kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ramazanda kilo vermek çok zor almamak bile insanı çok mutlu edebilecek bişey o yüzden oruç tutan arkadaşlarım dikkatli olsunlar biliyosunuz alması kolay ama vermesi çooookkk zoooorrrrr........!!!!!
neyse ben kaçar yarın görüşürüz...

bu yazınını ne olduğunu kesinlikle anlamadım
buda greene yazdığım mesaj
GREEN MERHABA KURALLAR GEREĞİ CUMA GÜNÜ 11.30 KADAR KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAN GEREKİYOR AMA İKİ HAFTADIR FARKINDA OLMADAN YADA FARKINDA OLARAK KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMUYORSUN NORMALDE DİSKALİFİYE OLMAN GEREKİYOR AMA ADCIĞIM GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZMIŞ EĞER CUMA GÜNLERİ BİLDİRİM YAPAMIYORSAN PERŞEMBE AKŞAMDAN BİLDİRİRSEN SEVİNİRİZ VE BU KONUDA HASSAS DAVRANMANI RVE EĞER BİLDİRİMDE BULUNAMAYACAKSAN BUNU BİZE Bİ ŞEKİLDE ULAŞTIRIRSAN SEVİNİRİZ İYİ AKŞAMLAR HAYIRLI RAMAZANLAR

burda sinir bozacak ne var anlamadım sen bilirsinizkimseyi burda zorla tutmuyporuz ben yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum

green canım yaşananlara üzüldüm ama sanırım orucunda etkisiyle biraz gerilmişsin...
bak gitmene gerek yok bu uyarılar takım kaptanının ve yardımcısının yapması gereken uyarılar...
bu konu tatlıya bağlanabilir sadece yanlış anlamışsın

" NORMALDE DİSKALİFİYE OLMAN GEREKİYOR "
işte tam da bu cümleye bozuldum arkadaşım, burada son zamanlrda iştirak ettiğimden beri ad1 ve dosba arkadaşıma sorabilirsin, gayet iyi bir paylaşımım vardı, bilinçsizce yaptığım bişey için normalde diskalifiye olman gerekiyor ama hadi acıdık der gibi konuşmana acayip bozuldum, siz bilirsiniz. Eğer diskalifiye etmek istiyorsanız edin dedim bende. Ben diskalifiye olmayı o kadar isteseydim burada paylaşımda bulunmazdım ve takımı gayet de düşündüğüm için Ramazan dolayısı ile kilo veremem sizin birinci olmanıza engel olmak istemem diyerek geri dönmek üzere ayrılmıştım ve bu koşulda da kilo bildiriminde bulunmak gerektiğini de bilmiyordum, dedim ki bunu anasayfadan bile söyleyebilirdiniz böyle normalde diskalifiye olman gerekiyordu şeklinde konuşmak hoş olmadı dedim hepsi bu, yine de söylüyorum karar sizin diskalifiye konusunda...

slm kızlarsıcaklardan cnm bişey yapmak ve yemek istemiyooo bi bakayım dedim fazla kimsa girmemiş sanırımm bizde bu akşam yemeğe davetliyiz a rkadaşaa inş abartmam yediklerime gelince
kahvaltıı 1yumurta 1dilim ekmekk
öğlen 2kaşık ciğer 2dilim ekmekk
akşama bilmiyomm yarın yazarımmm
herkese iyi pazarlar:)))

Arkadaşlar merhabalar nasılsınız 2 gündür giremedim kusura bakmayın
temizlik yapıyorum son sürat allahtan sadece halılarım kaldı yarında onları hallettim mi işlem tamamdır.
ben oruç tutamıyorum hem migren hem de demir eksikliği nedeniyle ama adam gibi bişeyde yiyemiyorum sadece su ile ayaktayım desem yeridir dün mideme giren tek şey sabah ki 2 dilimle yapılmış tosttu suyu hesaplamadım ama bi 5 litreyi buldu zannedersem..
bugünde sabah yine 2 dilimkepeke ekmeği ve yarım yağlı beyaz peynirle 1 tane tost
biraz öncede 1 kupa kahve içtim suyum 3 litreyi geçti birazdanda kızımla elma yiyecez

selam arkadaşlar nasılsınız bugün sessiz kalmış burası sanırım pazar olmasının etkisi var benim günüm diyet açısından gayet iyiydi zaten artık iftara kimseye gitmeme kararı aldım ilk üç gün oruç tutmamama rağmen iftarda kaçırdım az şundan al birazda bundan al dediler durdular neler yedim bugün yazayım
sabah 4 kaşık nesfit bir çay bardağı süt 2 ceviz 2 kayısı
ara yapamadım
öğle 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost ve bir bardak ayran
ara 4 kayısı 8 tane fındık
ara 3 tane diyet bisküvi
akşam 2-3 kaşık yoğurt 2 dilim kepek ekmeği 2 köfte büyüklüğünde fırında tavuk eti
ara 1 armut 1 çay bardağı süt
bu arada bu yeni listemdi kızlar böylece paylaşmış da oldum..
şimdi duşa giricem sonra biraz ders çalışıp yatıcam yorgunum daha doğrusu beynim yorgun ama mecburiyet işte yarın görüşürüz kendinize iyi bakın.....

Son düzenleme:
günaydıııınnnn a.s.
greencim paylaşımın senin gayet iyi... izin aldığını şu an tam hatırlıyamıyorum
ama uyarı aslında sert değil sadece gözden kaçmış...adcım ve melzeyitcim bilir ama diskalifiye olcak bi durum yok... sen bence ramazandan sonra yine devam et... bu arada takımda izinli olsanda paylaşıma devam et...en azından kilo veremezsende almamaya dikkat edersin çok öpüyorum

bana gelince dün iftardaydım
çok kaçırmadım sadece sütlü tatlı yerne 1 dilim baklava yedim o kadar
yediklerim
1 kase çorba 1dilim pide salata
6-7 sulu köfte
2yk pilav 2yk etli sebze yemeği
1 dilim baklava

ev sahibi börek için çok ısrar etti ama ben devam edemedim çok tıkandım az yemeye alışmışım

Teşekkür ederim arkadaşım, sen de yanımda olmasan ne yaparım bilmem, ad1 ciğimin 2 gündür sesi de çıkmıyor zaten, neyse. Sen nasılsın, neler yapmaktasın?opuyorumnanaktan

günaydıııınnnn

nasılsınız canlar. ben idare ediyorum çok şükür.bugün oruçluyum,dünde oruçluydum. yalnız tek sorun gece yine sahura kalkamıyorum. dün denedim sıkıntım olmadı.bugünde denicem,ama olursada sahura kalkmama gibi durum olmıcak tabiki.hani kalkamadığım zamanda tutabilirim onu öğrenmiş olmuş olacam. neyse topikte hareketlilik olmuş gördüğüm kadarıyla. konuya açıklık getirmek istiyorum izninizle.

greencim anladığım kadarıyla kurallarımızı dikkatle okumamışsın canım.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

şimdi sen ilk hafta mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmadın ve seni izinli yazdım. ikinci hafta ben izinli olmak istiyorum diye msj yazdığını görmedim. (yazdıysan ve ben görmediysem tüm bu karışıklıktan dolayı özürdilerim.) dolayısı ile 2. haftada mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmadığın için diskalifiye olman gerekiyordu ama ben iş yoğunluğum ve 2 takım listesi hazırlamamdaki dalgınlığımla seni yine izinli olarak göstermiş oldum.
green cim canım benim,paylaşımın evet iyi çok sağol. ama bildirimlerde de aynı hassasiyeti göstermenizi bekleriz. bu herkes için geçerli. bu konuda bir uyarı geldiğinde darılmayı gerektirecek birşey değil. burasıda bir sorumluluk gerektiriyor ve herkes bu sorumluluğu yerine getirmek zorundadır. bunun içinde bazı kurallarımız var. ben fırsat buldukça kurallarımızı paylaşmaya çalışıyorum.
kaldı ki melzeyit sana yazdığı msj da okudum,seni azarlayacak,seni kıracak bir msj görmedim ben açıkçası. ha ama şuda onunla hiç yazışmadığın için yazdıkları seni sıkmış olabilir canım.

canım, kalbimden geçeni söylemem gerekirse hiçbir arkadaşım gibi senide diskalifiye etmek istemedim Allah biliyor. ama kurallarda esneklik göstermemiz hoş durmaz diye düşünüyorum. benim dalgınlığım sonucu diskalifiye olmamış oldun ki bu durumdan memnunum. ama dersenki ben yinede ayrılmak istiyorum. anlayışla karşılarım canım. seni tanımaktan dolayı mutluyuz.

günaydın kardeş takımcığım herkeze güzel bir hafta geçirmeyi diliyorum sağlıkla ve bol kilo vermeler ..

adcim canım son sayfayı okudumda çok üzüldüm iki haftadır seni yoğun şekilde bıraktım iki takımında hesaplaması derken baya bölündün canım kusura bakma lütfen takımda ve takım arkaşlarıyla problem yaşanmasına üzüldüm seni çok arada bıraktım canım özür dilerim yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle elimden geleni yaparım . çok öpüyorum .

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Nasılsınız bakalım eşim bugün şehir dışına çıktı bende bişeyler yiyecem ama hiç canım istemiyor bugün inş buralardayım halı silecektim ama eşim dışarda olduğu için silemeyecem oturacam yani
allahın izni ile atanma işi için tefriciyeye başladım onu okumaya çalışacam en kısa sürede bitirmem lazım

nur günaydın canım.

Allah kavuştursun hayatım.boşver yapma bişey,tembellik yap bugün.birgüzel dinlen.
canım dualarım seninle,hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim.

günaaydin benim güzel takimim sizlerden cok ayri kaldim
ben iyi sayilirim havalar kötü gerci ramazanda iyi oluyor
sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…