Beni uyarmak istiyorsanız buradan ana sayfadan da uyarabilirrsiniz, ben dönmek üzere ayrıldığım için kilo bildiriminde bulunmamıştım, böyle azarlanacağımı bilseydim onu da bildirirdim sevgili melezyit. Özelden cevap yazamadım kusura bakmayın ad1 cim canım ben bu takımda olmak istemiyorum, diskalifiye mi nasıl bişey yapmak istiyorsanız yapın, ben Ramazan dolayısı ile kilo veremeyeceğimi bildirdim, diskalifiye etmeyi çok istiyorsanız edin, böylesi çok ayıp oluyor, çocukmuyuz biz yahu, anasayfadan bildirin deseydiniz kibarca bildirirdik, neyse çok sinirim bozuldu. Size iyi yarışmalar...
bu yazınını ne olduğunu kesinlikle anlamadım
buda greene yazdığım mesaj
GREEN MERHABA KURALLAR GEREĞİ CUMA GÜNÜ 11.30 KADAR KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAN GEREKİYOR AMA İKİ HAFTADIR FARKINDA OLMADAN YADA FARKINDA OLARAK KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMUYORSUN NORMALDE DİSKALİFİYE OLMAN GEREKİYOR AMA ADCIĞIM GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZMIŞ EĞER CUMA GÜNLERİ BİLDİRİM YAPAMIYORSAN PERŞEMBE AKŞAMDAN BİLDİRİRSEN SEVİNİRİZ VE BU KONUDA HASSAS DAVRANMANI RVE EĞER BİLDİRİMDE BULUNAMAYACAKSAN BUNU BİZE Bİ ŞEKİLDE ULAŞTIRIRSAN SEVİNİRİZ İYİ AKŞAMLAR HAYIRLI RAMAZANLAR
burda sinir bozacak ne var anlamadım sen bilirsinizkimseyi burda zorla tutmuyporuz ben yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum
günaydın dün bütün gün kıtlıkta gibiydim sürekli yedim ve şuan inanılmaz kilo almış görünüyorumm hakettim ben bunu
günaydıııınnnn a.s.
greencim paylaşımın senin gayet iyi... izin aldığını şu an tam hatırlıyamıyorum
ama uyarı aslında sert değil sadece gözden kaçmış...adcım ve melzeyitcim bilir ama diskalifiye olcak bi durum yok... sen bence ramazandan sonra yine devam et... bu arada takımda izinli olsanda paylaşıma devam et...en azından kilo veremezsende almamaya dikkat edersin çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?