günaydın canım. ziyarete gelicem ozaman yazarım.günaydın kardeş takımcığım hepinize bol güneşli ama serin güzel bir haftasonu diliyorum . Adcim listemizi yapmışsın canım çok teşekkür ederim iyiki varsın ve iyiki kardeş takımımızsın sen olmasan napardım hakikaten düşünmek bile istemiyorum . bilgisayarım çökmüş ve çok üzüldüm takıma aitte kendi işlerime ait olanda tüm dosyalar silinmiş takım listeleri için çok üzüldüm sonuçta izinli olan tüm arkadaşların listeleride vardı orada şimdi onlara yeniden ulaşmaya çalışıcam nasıl olacak bilmiyoruım ama bakıcam bir çaresine artık canım benim tekrar çok teşekkür ederim işinin gücünün arasında benim listemlede ilgilendin herşey için çok sağol görüşmek üzere çok öpüyorum :))
günaydın arkadaşım. sıcaklarda gerçekten uyunmuyor. yediklerin afiyet olsun hayatım. inşallah bu sefer istediğin sonuçlara ulaşacaksın hayatım. ve bende çok mutlu olacağım senin için. bende en geç 3 e kadar buralardayım hayatım.günaydııınnnn a.s.
dün gece 1.30 da yattım 3de kalktım 4.30 da yattım ama sabah sanki bişi varmış gibi kalktım :))
çok sıcak uyuyamadım
yediklerimi yazayım
1dilim peynir
1 yumrta
2kaysı 3 hurma 2 ceviz
2 dilim kepek ekmek
domates salatalık biber
15dk sonrada 1 bardak tarçınlı y.y süt
yaklaşık 1.5lt suuuu
kızlar burdayım ama hafta sonu gelen olur mu bilmem
afiyet olsuuunn. hiç acıkmana fırsat yok,ay ne güzel dengeli besleniyorsun. darısı başıma.şu yağ ölçtürme işini bende yapıcam ama bu sıcakta nasıl uğraşırım bilmiyorum güvenemiyorum kendime. acaba diyetisyen harici hangi dr. a gidebilirim yağımı ölçtürmek istiyorum diye. yakınımda özel hastane var. en azından bir günde halledebilirim rahat rahat,devlet hastaneside çok uzak kalıyor,bu sıcakta ona gidemem ki şimdi.canlarım ben şimdi 1 kase yoğurdun içine sert bi şeftali doğradım onu yiyorum ....
daha yatmadan sütüm var ama artık çok geç oldu(
bakalım yiyebilcek miyim daha masajım ve sporum var 1.5 saat sürüyor(
ii geceler diliyorum
git hayatım git,bol suyla ve iftariyeliklerle halledersin abartmama işini,sen tutarsın kendini.iftarlardan bende çok korkuyorum pazar günü gideceğim....
gitmeyelim ben hastayım alamam dedim ama arkadaşlar çok ısrar edince kıramadık sen alma gel diyorlar bakalım kendimi ii hissedersem bende davet ederim sonlara doğru
afiyet olsun canım,inşallah telafi edersin. dr.unda güzel sonuçlar alman dileğiyle.iyi geceler kızlar bugün iftara davetliydik o yüzden biraz kaçtı ve karıştı yediklerim ama yarın telafi etmeye çalışıcam inş. zaten doktorumla randevum var bakalım durumlar neler yarın anlatırım geldiğimde yarın görüşürüz kendinize ii bakın......
canım afiyet olsun.yediklerin çok ölçülü olmuş . kalorisi bilemem ama abartı yok bence.yediklerime gelince:
sahurda bir tabak yemek yedim bolca su içtim
iftarda ise, bir kepçe çorba, 6-7 tane sarma, 2 köfte, salata....
bence iyi gibi kaç kalori yapar bu kadarı sizce?
Ama oruç bugün çok kötü yaptı. açlık hiç yok ama susuzluktan öldüm. kızlar siz nasıl geçiriyorsunuz ya...neyse alışırım diye diye geçecek galiba 30 gün...
hepinize iyi akşamlar...
canım,haftaya katılacaksın. bu haftaki kilonu yazarmısın haftaya bu kilodan listeye gireceksin. ama iyi paylaşım bekliyoruz zeynepcim.arkadaşlar ben cuma yarışmasına katılmıyorum diye kilomu bugün yazmamıştım. nasipse haftaya artık. bu arada çok iyi gidiyor gerileme var. perşembeden mi veriyoruz kiloları?
KIZLAR bugün giremedim iyiki oruç tutmamışım şube müdürünün yanında nerdeyse bayılıyordum zor attım kendimi hekimliğe sıcaktanmı oluyor başka bir sıkıntımı anladım gitt
dosbacığım umarım iyisindir bizi gün be gün haberdar et durumundan lüütfen çocuk konusundada şunu söylemek istiyorum eğer o gelmek isterse hayatına mutlaka geliyor allahım okadar yüce ki hiç beklemedğin bir zamanda sana merhaba dedirtiyor oyüzden çok üzülme bebek konusunda sağlığın şuan çok daha önemli hiç bir bebek sağlıksız bir anne istemez sonra benimki gibi nne sende hep hastaın der o daha çok koyuyor insana
adcığım dreeme özelden mesaj attım umarım bize geri bildirimde bulunur
yemek yapayım kocam niyetli onun bari karnı doysun:)))
gelelim asıl mesheleye. aslında bugün üzgünüm hemde çok. dün akşam eve geldiğimizde kapımızdaki kedilerden birini geldiğimiz taksi ezdi.yavru kediydi. ama hep aynı yerde uyuyorlarmış meğer. ben görmemiştim zaten arabadan inmeye kalkınca arabanın altında çırpındığını gördüm. çok ağladım çok üzüldüm. eşim baaktı öldü dedi. eğer ölmemiş olsaydı Allah ta biliyor anında veterinere gidecektik sorgusuz suhalsiz. çok moralim bozuldu,inanın hala stresindeyim,bunun vebalini nasıl öderim bilmiyorum ama bir yavrusu daha var onu büyütebilmesi için elimden geleni yapıcam gerekirse hergün yemek vericem onlara ne bileyim biraz olsun üzüntüm azalır diye düşünüyorum. ölen yavru kedinin annesine kırpık adını koymuşlardı bizimkiler.ben mahalleye taşındığımda sanırım yeni doğmuştu. birtürlü yavrularını büyütemedi kırpık, kaç tane yavrusu oldu,ya bakamadı öldü,ya tam biraz ayaklandı yavruları başka kedi boğdu,hiçbir yavrusunu büyütemedi. bu son 2 yavruyuda başka biryerde doğurmuş,bizde yeni görmüştük artık iyice ayaklanmışlar,koşup oynuyorlardı ne güzel. ama artık bi tanesi yok malesef ve ben çok üzgünüm. eşim yavru kediyi aldı,bıraktı çöpe. annesi eşimin aldığını gördü,dönüşte eşime öyle bir baktıki''sanki yavrumu nereye götürdün'' der gibi. of kızlar çok üzgünüm gerçekten çok üzgünüm.
kedilerden çok korkarım elimde değil ama uzaktan seviyorumgelelim asıl mesheleye. aslında bugün üzgünüm hemde çok. dün akşam eve geldiğimizde kapımızdaki kedilerden birini geldiğimiz taksi ezdi.yavru kediydi. ama hep aynı yerde uyuyorlarmış meğer. ben görmemiştim zaten arabadan inmeye kalkınca arabanın altında çırpındığını gördüm. çok ağladım çok üzüldüm. eşim baaktı öldü dedi. eğer ölmemiş olsaydı Allah ta biliyor anında veterinere gidecektik sorgusuz suhalsiz. çok moralim bozuldu,inanın hala stresindeyim,bunun vebalini nasıl öderim bilmiyorum ama bir yavrusu daha var onu büyütebilmesi için elimden geleni yapıcam gerekirse hergün yemek vericem onlara ne bileyim biraz olsun üzüntüm azalır diye düşünüyorum. ölen yavru kedinin annesine kırpık adını koymuşlardı bizimkiler.ben mahalleye taşındığımda sanırım yeni doğmuştu. birtürlü yavrularını büyütemedi kırpık, kaç tane yavrusu oldu,ya bakamadı öldü,ya tam biraz ayaklandı yavruları başka kedi boğdu,hiçbir yavrusunu büyütemedi. bu son 2 yavruyuda başka biryerde doğurmuş,bizde yeni görmüştük artık iyice ayaklanmışlar,koşup oynuyorlardı ne güzel. ama artık bi tanesi yok malesef ve ben çok üzgünüm. eşim yavru kediyi aldı,bıraktı çöpe. annesi eşimin aldığını gördü,dönüşte eşime öyle bir baktıki''sanki yavrumu nereye götürdün'' der gibi. of kızlar çok üzgünüm gerçekten çok üzgünüm.
canım aslında inan bende çok sevmem,nihayetinde hepsi can. yavrularıda ayrı bir sevimli oluyor ya neyse. çok üzüldüm gerçekten,kısa zamanda üzerimden atarım yükünü inşallah.kedilerden çok korkarım elimde değil ama uzaktan seviyorum
çok üzüldüm...ama vadesi o kadarmış kendini üzme hassas arkadaşım benim...
bende çabuk etkilenirim böyle olaylardan(
adcım canım madem oruç tutamıyorsun bari suyunu iç...tamam belki yemek yemek zor oluyordur ama hava çok sıcak çok su kaybediyoruz... elinden geldiğince ihmal etme...
bende sabah tartılıyorum 68.6 veya 68.7 geliyorum akşam 68.00 :)) çok kaybımız var dikkat edelim
.
bu arada üzüntüden yazmayı unuttum.bugün benim evlilik yıldönümüm kızlar.6 senemiz bitiyor nasipse. eşime iş çıkışı hediye almayı düşünüyorum. ondanda bana koca birbuket çiçek getirmesini isterdim ama neeerrdeeeeee. bakalım nasıl bir yıldönümü olacak.
ben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi((
ameliyat edeceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....
çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
canım ben 5. takımın kaptanıyım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama moral her hastalığın tedavisinde en büyük rolü oynar moralini bozmamak eldemi diyeceksin belki ama sen geçeceğine inanmazsan olmaz iyileşeceğine inan bak göreceksin çok kısa sürede hiç bir rahatsızlığın kalmayacak Allah büyüktür 5 takım olarak dualarımız seninle olacak inşallah çok kısa sürede iyileşir sağlığına kavuşursun .opuyorumnanaktan
kızlar kurallarımızı tekrar paylaşıyorum. hergün gelip bir kere yazdı çıktılar olmuyor,2 kişininde akşama kadar yazmasıylada olmuyor,lütfen biraz daha özen gösterin.burada takımı 2-3 kişi üzerine kurmadık. motivasyon istiyorum deyip gelince motivasyoon vermesinide bilin lütfen. tamam sıcaklar,oruç şudur falan ama herkeste aynı sorun var.lütfen biraz daha duyarlı olalım. kurallarımızın arasında öncelikli olanları bol paylaşım ve cuma saat 11.30 a kadar kiloları bildirmek.cuma günü olmuyor derseniz. perşembe akşamından da bildirimde bulunabilirsiniz. ayrıca takımdan ayrılmak isteyenler açık açık yazsınlar arkadaşlar,kimse burda yuhalamıyacak onu yada kovalamayacak. buyrun kurallarımızz. lütfen biraz özveri ve saygı bekliyorum.
13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz
yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği
cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
bu arada üzüntüden yazmayı unuttum.bugün benim evlilik yıldönümüm kızlar.6 senemiz bitiyor nasipse. eşime iş çıkışı hediye almayı düşünüyorum. ondanda bana koca birbuket çiçek getirmesini isterdim ama neeerrdeeeeee. bakalım nasıl bir yıldönümü olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?