• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bizde bu hafta dördüncü olduk kızlar

ben şimdi çıkıyorum.hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. a.s.

gitmeden takyonun bu haftaki başarı sırrını paylaşayım istedim. kendisine çok teşekkürediyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar bu hafta bireyselde birinci olmuşum şimdi gördüm ve çok mutlu oldum azmim 2 ye katlandı valla

kilo vermemein en büyük sebebi yürüyüş diye zannediyorum her sabah 5 ten 7 ye kadar yürüyüş yapıyorum diyet listem ise genellikle şöyle

kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 k k yağsız peynir
yarım domates
yarım salatalık

arada
1 bardak meyve suyu

öğlen
genellikle yağsız az tuzlu salata
ızgara tavuk et balık bunlardan birini uyguluyorum genellikle
ama tabi arada yemediğim zamanlar da oluyor sıcakta tavuk balık tiksindirici olabiliyor tabi :)

arada 5 adet fındık 5 adet badem

akşam
genellikle akşamları pek katii uyguladığım bişi yok yemekte ne varsa 4 kaşık alıyorum sonra meyvelerden ne varsa bir adet meyve yiyorum

benim listem böyle inşallah böyle devam eder de bir an önce istediğim kiloya ulaşabilirim 75 kiloyla başladım hedefim 63 en kısa zamanda vericez hep beraber inş.

e tabi takım desteği olmazsa olmazım ne zaman duraksasam sağolsun kaptanım ferihann ve diğer arkadaşlar direk motive ediyorlar destek olunca daha bi çabuk gidiyo sanki kilolar

greencim günaydın afiyetolsun canım.bende bugün 2 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.öğleden sonra görümcemin günü var ona gidiyorum. inşallah çok kaçırmam mamalardan. eyvahedigeldismile

Ad1 cim valla dün akşam kaçtı biraz bunun dışında kaçırmadım

ben geldim takyon ne kadar güzel vermiş...
ben yürüyüşümü ancak 45dk yapabiliyorum eşime kahvaltı yetiştirmek zorundayım bende 1 saatin üzerinde yürüyebilsem keşke
baş ağrım çok geçmedi kızlar ama sabaha göre daha iyiyim
karnım ağrıdı sonra...bana ne oldu anlamadım :((
öğlen yemek hazırlayamadım hazır yedik
1 tavuş şiş
salata ayran
akşamı hafif atlatırım artık...canım pek bişi istemiyor zaten

merhaba kizlar nasilsiniz ben isi daha bitiremedim adcim dün buaralrdayim yazdim ise bir daldim bakamadim bile daha bitecek gibi görünmüyor kilo aldim 65 kiloyum onu vereyim dönecem sizleri özledim isimi bitirince dah fazla gelirim insallah

merhaba kizlar nasilsiniz ben isi daha bitiremedim adcim dün buaralrdayim yazdim ise bir daldim bakamadim bile daha bitecek gibi görünmüyor kilo aldim 65 kiloyum onu vereyim dönecem sizleri özledim isimi bitirince dah fazla gelirim insallah

Hoşgeldin canım, ben maalesef o kilolara gelebilmem için daha çok uğraşmam lazım, şimdilik bir seksenli kiloları görsem ona bile razıyımdelikafadulden nerdeeeeeeeee

Hoşgeldin canım, ben maalesef o kilolara gelebilmem için daha çok uğraşmam lazım, şimdilik bir seksenli kiloları görsem ona bile razıyımdelikafadulden nerdeeeeeeeee

canım burdan kimler geldi kimler geçti... ama ümidi olan herkes başarılı oldu...
bak bana ben 64ü görmüştüm ama takımdan ayrıldım kendime olan güvenimi kaybettim hooop eski kilom geri geldi...
bence hedefinin tamamını düşünme...önce bi 10kilo hedef koy hedefini küçült... hedfi yakalayınca tekrar hedef koyabilirsin...

canım burdan kimler geldi kimler geçti... ama ümidi olan herkes başarılı oldu...
bak bana ben 64ü görmüştüm ama takımdan ayrıldım kendime olan güvenimi kaybettim hooop eski kilom geri geldi...
bence hedefinin tamamını düşünme...önce bi 10kilo hedef koy hedefini küçült... hedfi yakalayınca tekrar hedef koyabilirsin...

Canım benim zaten hedefim önce 85 i görmek,kaydirigubbakcemile4

merhaba iki gündür misafirim vardı giremedim kusura bakmayın listeye girdim ama birtürlü adapte olamıyorumm ne olacak bu halim

mrb arkadaşlar nasılsınız? daha önce girdim ama yazamadan çıktım tekrar girmişken bi yazayım dedim ama kimsecikler yok sanırım haftasonundan dolayı...
bugün diyetisyenimle randevum vardı kilom 78.8 :nazar: 2.5 kilo yağdan gitmiş 1.5 kilo kas oranım artmış kaydirigubbakcemile2
listemde epey düzenleme yaptı ama baya uzun bi ara ayrıntılı yazarım şimdi çıkmam lazım görüşürüz arkadaşlar :3:

bizde bu hafta dördüncü olduk kızlar

ben şimdi çıkıyorum.hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. a.s.

asumancım olsun bizde ilk üçten sonraki birinci takımız kaydirigubbakcemile3

sabah bir saat yürüdüm,
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek, 2-3 çatal lor, salatalık, domates, 5 badem içi
ara: bir soda ve çok az kraker,
öğle: yarım lahmacun, simitten bir yudum aldım ( zorla yedirdi teyzem ya kaydirigubbakcemile
ara iki tane burçak bisküvi
akşam: bir çatal sütlü kabak tatlısı, bir bardak süt
bozdum sayılmaz bence, ama baya bi garip beslenmişim sempatiksalakcinni
kızlar çok yorgunumm girmeye çalışcam bu gece yine geçmişi okucam öptüümmm zemuszemus

Kızlar bugün güzel diyet yaptım.
Sabah: yarım simit, domates, peynir
Ara: bir adet incir
Öğlen: 1 yumurta ile yapılmış menemen + 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 adet küçücük gofret (çikolatasız, sade vanilyalı)
Akşam: Patates salatası
Yatarken sützemuszemus

Moralim yerine geldi bunu yazıncazemuszemus:kahve:

takımım bugün gzüel beslenmiş....:nazar:
baharcım liste değişikliği daha da motive ediyor...çok güzel yağdan vermişsin canım tebrikler
bana gelince kaçamağım yok
akşamda 1 yk bulgur pilavı
2yk yoğurt
10-12 adet üzüm
ara olarakta 1 elma yedim
şimdi suyumu içiyorum

günaydıııınnnnn a.s.
güzel pazarlar diliyorum hepinize kızlar.....
regl oldum bu nedenle çok uyudum :(( halsizliğimin sebebi belli oldu biraz erken oldum :((
klasik kahvaltı... ama yürüyüşüm yok belki akşam çıkarım
ii pazarlar

günaydıııınnnnn a.s.
güzel pazarlar diliyorum hepinize kızlar.....
regl oldum bu nedenle çok uyudum :(( halsizliğimin sebebi belli oldu biraz erken oldum :((
klasik kahvaltı... ama yürüyüşüm yok belki akşam çıkarım
ii pazarlar

Günaydın dosbacım, sana da iyi Pazarlar! Geçmiş olsun, bende klasik kahvaltı bol bol su ve çay... Bende hareket sıfır zaten ağustos ortasına kadar oturmak zorundayım, masa başı işlerim var.

green canım bi ara girmeye çalıştım ama site sorunluydu...
ben bugün kaçamak yaptım yüzüm yok :((
ankaraaa yanıyoooooo

selam kızlar naber?
felaket sıcak bir gündü hala yanıyo durduğumuz yerde ter atıyoruz resmen 1 saat önce yürüyüşten geldim yarım saat 45 dk kadar yürüdüm çok tempolu olmasa da bunu sık sık tekrarlamayı düşünüyorum akşamları daha güzel oluyo dışarısı cıvıl cıvıl hemde
bugün neler yedim anlatayım
sabah 1 çay bardağı süt ilaveli küçük bir kase k-flakes 2 ceviz 2 kayısı
ara 2 dilim etimek arası yağsız beyaz peynir domates salatalık
öğle 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 tabak salata 1 küçük kase yoğurt
ara 3 tane diyet bisküvi 1 bardak şekersiz çay
akşam 1 küçük tabak karpuz 1 çay bardağı süt (iştahım yoktu o yüzden böyle geçiştirdim akşamı)
ara 1 küçük salkım üzüm 1 çay bardağı süt

bugünlük böyleydi kızlar ben kaçayım bi duş alıp uyuyabilirsem uyucam dün sıcaktan uyuyamadım sabah ezanına kadar bakalım bugün uyuyabilecek miyim yarın görüşürüz iyi geceler...

Back