dosbacım,şunun şurası bayrama 40 gün kaldı. fikrimi sorarsan 20-25 gün daha bekle derim,daha çok içine siner gibi geliyor. ama yola gidecem,misafirim gelecek vs.dersen daha erken verirsin. bu hafalarda insan nasıl serinleyeceğini şaşırıyor, biraz daha dikkat et hayatım.çok geçmişıolsun,yat dinlen boşver işler halolur. :1hug:
bu hafta 100 gr fazla çıktım ama ben yinede ödül verdim kendime (uluslar arası yazlık serinletici moral ödülü) dondurma yedim. :kedi: ne oluyorsa tatil günümde oluyor napıyım kalabalıkta olmuyor hayatım.
kelebek,tamam canım geçmiş olsun, diş tellerinden mutlu olmana sevindim,düşündüğün gibi olmasını dilerim. kendine iyi bak canım.
aslıcım,bu hafta şaka gibi oldu gerçekten,
haftaya ciddiyete bağlarım inşallah. bilmiyorumkismile senin söylediğin,sanırım tüm bayanlarda var. bende aynı olurum,kiloverdikten sonra hemen düzeni bozarım.
taylor canım,ellerine sağlık. inşallah iyisidir.sevgiyle kalmanı diliyorum. yaşasın yine ilk sıradayım :lepi: kaydirigubbakcemile3
fattacım canım,üzülme balım.her ailede gerginlikler oluyor malesef,inşllah yakında herşey düzelir. bu çizelge işini çözemedim açıkçası.kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi,kendime bile okadar uğraştım ama başaramadım. bilen arkadaşlar lütfen fattaya yardımcı olurmusunuz. olumunekankayizsmile
green cim gerçekten hafifmiş hayatım,denemek lazım.patatesi çok seviyorum zaten,tok tutuyormu bari.hayır ben şimdi lezzetli diye gerisini getirmekten çekiniyorum. :kedi:
bhrcım,bence sen kendi kendinin aynası olacak kıvama geldin canım,bu sefer bu moral bozukluğun aklına gelerek başar hayatım. inşallah sil baştan yaşamazsın,herzaaman yanındayız canım. :1hug:
gattocum power plate sporundan biraz bahsedemisin canım. kaydirigubbakcemile5