• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

taylor merhaba 85 kilodan 58 e ne kadar zamanda ve nasıl geldin?GErçekten tebrik ederim.

Sağol idealist_peri. Bir yılı geçti başlayalı. Hala da bitmedi maalesef :)

Diyetisyene gidiyorum. Zaman buldukça spor yapıyorum. İlk başladığımda hergün yürüyordum. O çok farkediyordu. Ara vermeden en az 45 dakika yapmak önemli. Bir de uykuma dikkat etmeye çalışıyorum. Uykusuz kalmamaya çalışıyorum. Meyveyi tok karnına yemiyorum. 2-3 saatten fazla aç kalmamaya çalışıyorum. Hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Yaptığımda da diyet listesinde olan şeylerden yapıyorum, peynir ekmek yemek gibi. Mesela tatlı kaçamağı falan yapmıyorum. Nisan'dan beri hiç tatlı yemedim :) Neredeyse 4 ay olmuş :)

1 ad 23.6
2 ethos 24.1
3 Dosba 25.6
4 Melzeyit 28.3
5 Uzaktandunyalı 29.1
6 Bahar 32.6
7 Greendreams 33.7

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

1 ad 23.6
2 ethos 24.1
3 Dosba 25.6
4 Melzeyit 28.3
5 Uzaktandunyalı 29.1
6 Bahar 32.6
7 Greendreams 33.7

Heyyy yaşasın hala obezim :sm_cool::dance::lepi:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

taylor canım gelmiş gitmiş listemizi yapmışsın ellerine sağlık
nasılsın??ne zaman geri döneceksin...özledik...

fatta canım nasılsın??
önemli bi problem değildir umarım...
öğün atlamayaya çalış canım meyve olsun yemeye gayret et
en önemlisi sağlığımız

kızlar anca geldim....
kahvaltıdan sonra...
ara yarım probis :kedi:
öğle: iki kaşık sütlü kabak tatlısı eyvahedigeldismile bir gressini, ve bir bardak nescafe :2:
akşam: bir kepçe tarhana çorbası, çok az üzüm ve bir erik
ara: bir şeftali
ne berbat bir gün geçirmişim yazarken bile utandımmm :2::kedi: ya hep böyle oluyor çok sevinince kilo verdiğimi öğrenince dengemi kaçırıyorum off ya bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum bana bir önerisi olan varsa lütfen söyleyin ya bunu nasıl değiştiricem ?? mafoldumben:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar kilom 79.4 sonunda 80 li rakamlardan kurtuldummm kaydirigubbakcemile2
bahar tebrik ederimmm canım harikasnn vereliniortak
kızlar ben geldim :(( çok kötüyüm evde yalnız olmak ilk defa korkuttu :((
birden başım döndü gözüm karardı...kapıya gittim anahtarı çektim tel elimdeydi eşimi aradım :(( neyseki iş yeri yakın... sonra bayılmadım şükür hemen uzandım...ama o dakikalar geçmek bilmedi...şimdi şükür çok iyiyim ama nasıl zorlandım anlatamam ...nerdeyse apartmanda tanıklarımdan kimsecikler yok hepsi tatilde...hemde o anahtarı çekene kadar sanki yıl geçti... bi daha kapının üzerinde anhtar bırakmam herhalde :((
sebebini bilmiyorum ama düşük tansiyon +sıcaklar çok etkili oldu sanırım
dosba çok geçmiş olsun çok üzüldüm aman bi daha anahtar felan koyma kapıya eyvahedigeldismile havalar etkiliyor demekki seni aman dikkat et canmolumunekankayizsmile
kelebek birkaçgündür yazmıyor sanırım yada ben hatırlamıyorum.aslıcım kendisinden haberin varmı canım.

13.TAKIM 167 ETAP

Ad1 (57.3 / 57.4 / -0.1 / -0.17%)
Bhr.87 (80.1 / 79.4 / 0.7 / 0.87%)
Dosba (69.0 / 69.7 / -0.7 / -1.01 %)(eski üye geri döndü)
Ethos (68.5 / 68.0 / 0.5 / 0.73%)
Greendreams (95.0 / 94.0 / 1.0 / 1.05%)(yeni üye)
Jailbreak (67.7 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
Kelebek (61.0) geri dönmek üzere ayrıldı.
Melyezit (78.2 / 78.8 / -0.6 / -0.77 %) eski üye geri döndü
Shopaholic (76.3 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
Uzaktandunyalı (76.0/ 74.5 / 1.5 / 1.97%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 524.1 / 521.8 / 2.30 / 0.44 %)

kelebek açklama yapacak size ben uyardm onu gelmiyorsun ayıp oluyor diye kaydirigubbakcemile biraz sorunları var onun dişleriyle ilgili o yüzden şimdi bozdu diyeti felan dişine tel taklınca zaten mecbur vercekmiş kilolar kaydirigubbakcemile3

asumancm haftayaa vercen heralde kilolarıı bu hafta bize şaka mı yapıon acabaa kaydirigubbakcemile3
baharr süpersinn birinci hedefi tamamladın süpersiin kaydirigubbakcemile3
dosba haftayaaa görcez heralde senii opuyorumnanaktan
ethos yarım kilo vermişsin tebrikleeerrr vereliniortak
Greendreams ooo bir kilo vermişsinn tebrikleerrr :lepi:
Jailbreak neden gelmedi ki diskalifiyede olmuş sempatiksalakcinni
kelebek zaaten kaçaaak kaydirigubbakcemile
Melyezit senidee haftaya kutlucaamm opuyorumnanaktan
Shopaholic de diskalifiye akannehir

kızlarr hepiniz harikasnızzzz canlarm benimm ne güzel bi guruptayım beeenn herkes başarııyorr bu işi yaa opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5zemuszemus

baharcım tebrik ettim kardeş.hayırlı olsun.insanın kendine güveni artıyor değil mi kilo verdikçe.
dosba ne oldu ya nazar değdii sana kesin.:nazar:geçimş olsun tekrar

aynen öyle oluyor canım verdikçe daha çok azmediyorum listemin dışına çıkmamaya özen gösteriyorum elbette ki arada bir kaçamaklar oluyor olmaması zaten imkansız sürekli evde durmadığımız için ama geri kalan günlerde dikkat edince bi şekilde gidiğyo kilolar da

Sağol idealist_peri. Bir yılı geçti başlayalı. Hala da bitmedi maalesef :)

Diyetisyene gidiyorum. Zaman buldukça spor yapıyorum. İlk başladığımda hergün yürüyordum. O çok farkediyordu. Ara vermeden en az 45 dakika yapmak önemli. Bir de uykuma dikkat etmeye çalışıyorum. Uykusuz kalmamaya çalışıyorum. Meyveyi tok karnına yemiyorum. 2-3 saatten fazla aç kalmamaya çalışıyorum. Hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Yaptığımda da diyet listesinde olan şeylerden yapıyorum, peynir ekmek yemek gibi. Mesela tatlı kaçamağı falan yapmıyorum. Nisan'dan beri hiç tatlı yemedim :) Neredeyse 4 ay olmuş :)

canım senin azmine hepimiz hayranız zaten a.s.

1 ad 23.6
2 ethos 24.1
3 Dosba 25.6
4 Melzeyit 28.3
5 Uzaktandunyalı 29.1
6 Bahar 32.6
7 Greendreams 33.7

canım boyun uzun bak fazla kiloluya bişi kalmamış....
umarım en kısa ve sağlıklı bi şekilde dilediğin kiloda olursun

Canım ya uğraşıyorum aslında ama akşam kaçırdım biraz aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3

tartı gününde sanırım herkes kendine bi ödül veriyor :))
eee ben kilo veremedim ödülde alamadım :((
önemli olan cuma yemke değil önemli olan cuma yedikten sonra tüm haftasonu kaçamak yapmamak :((
kendimden biliyorum :((
neyse yediğimiz her şeyi yazarsak kaçamakta yapamayız :)

fatta canım nasılsın??
önemli bi problem değildir umarım...
öğün atlamayaya çalış canım meyve olsun yemeye gayret et
en önemlisi sağlığımız
Valla açıkcası moralsizim hem de çok.inş çözülecek sorunlar ama zaman ve sabır lazım:Çok şükür ki eşimle değil.kayınpederle:(
canım hiç istemedi zaten bulunduğum ortam da yemek yemek için hiç uygun değildi.Gergin bir ortamda yemeği önemsediğimi belli edemedim o yüzden bu kadar düzensiz oldu.Neyse yarın daha düzenli olmasına dikakt edeceğim inş.Şimdi yatıyorum kızlar son kapanışı da iki çatal karpuz ve bi kaç kaşık mantı ile ayaptım.herkese iyi geceler

kusura bkmayın uzun süredir siteye girmedim yazmadım.
ben gruptan ayrılıyorum bir süreliğine. diş doktoruna gittim tel takılması gerektiğini söyledi. tel takılınca zaten alışana kadar birşey yiyemicekmişim. teller çıkana kadar ekmek arası türü şeyler yememde yasakmış. zaten ilk bir kaç ay alışabileceğimi sanmıyorum onun için şimdi hayatın tadını çıkarayım yiyeyim herşeyden teller takılınca zaten yaklaşık 2 yıl herşeyden mahrum kalıcam. tellerim takılsın dönücem aranıza ozaman hiç bozmam rejimi çünkü istesemde bozamam zaten (:

dönene kadar hepinize iyi rejimler diliyorum zaten takibime göre hepinizin çok iyi gidiyor. aramıza yeni üyelerde gelmiş hoşgeldiniz hepiniz (:

iyi bakın kendinize bol rejimli az kalorili günler dilerim (:

dipnot: bu tel takılınca kilo verme işinden çok umutluyum internetten araştırmalarıma göre tel takılınca herkes kilo kaybına uğramış. zaten canlı örneğimde var benim sınıftan bir arkadaşım kilo vermek istemiyor ama rejim yapmaıyo iradesine hakim olamıyordu. tel takıldı 1 ayda 5 kilo verdi ve vermeye devam ediyor darısı başımaa ((:

günaydıııınnnn a.s.
fattacım inş. en kısa zamanda problemleriniz hallolur...
ev içindeki sıkıntı insanı çok etkiliyo...

kelebek canım geçmiş olsun...bakıyorumda tele çok sevinmişsin :)) en kısa zamanda düzelmesi ve zayıflaman dileğiyle....

bana gelince kızlar bu sabah kalkamadım :(( daha doğrusu uyandım ama başağrısı ile uyandım...sanırım ben evde karşılıklı cam açmıştım hastalandım :((
klasik kahvaltımı yaptım... halı silecektim ağrım olursa yarına kalır ama kendimi hissedersem elden çıkarırım hemen ... diğer halılarımı yıkamaya gönderecem ama karar veremedim bayrama yakın mı göndersem ??
neyse çok konuştum buralardayım

dosbacım,şunun şurası bayrama 40 gün kaldı. fikrimi sorarsan 20-25 gün daha bekle derim,daha çok içine siner gibi geliyor. ama yola gidecem,misafirim gelecek vs.dersen daha erken verirsin. bu hafalarda insan nasıl serinleyeceğini şaşırıyor, biraz daha dikkat et hayatım.çok geçmişıolsun,yat dinlen boşver işler halolur. :1hug:
bu hafta 100 gr fazla çıktım ama ben yinede ödül verdim kendime (uluslar arası yazlık serinletici moral ödülü) dondurma yedim. :kedi: ne oluyorsa tatil günümde oluyor napıyım kalabalıkta olmuyor hayatım.
kelebek,tamam canım geçmiş olsun, diş tellerinden mutlu olmana sevindim,düşündüğün gibi olmasını dilerim. kendine iyi bak canım.

aslıcım,bu hafta şaka gibi oldu gerçekten, :3: haftaya ciddiyete bağlarım inşallah. bilmiyorumkismile senin söylediğin,sanırım tüm bayanlarda var. bende aynı olurum,kiloverdikten sonra hemen düzeni bozarım.

taylor canım,ellerine sağlık. inşallah iyisidir.sevgiyle kalmanı diliyorum. yaşasın yine ilk sıradayım :lepi: kaydirigubbakcemile3

fattacım canım,üzülme balım.her ailede gerginlikler oluyor malesef,inşllah yakında herşey düzelir. bu çizelge işini çözemedim açıkçası.kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi,kendime bile okadar uğraştım ama başaramadım. bilen arkadaşlar lütfen fattaya yardımcı olurmusunuz. olumunekankayizsmile

green cim gerçekten hafifmiş hayatım,denemek lazım.patatesi çok seviyorum zaten,tok tutuyormu bari.hayır ben şimdi lezzetli diye gerisini getirmekten çekiniyorum. :kedi:

bhrcım,bence sen kendi kendinin aynası olacak kıvama geldin canım,bu sefer bu moral bozukluğun aklına gelerek başar hayatım. inşallah sil baştan yaşamazsın,herzaaman yanındayız canım. :1hug:

gattocum power plate sporundan biraz bahsedemisin canım. kaydirigubbakcemile5

greencim günaydın afiyetolsun canım.bende bugün 2 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.öğleden sonra görümcemin günü var ona gidiyorum. inşallah çok kaçırmam mamalardan. eyvahedigeldismile

167.etap ilk üçe giren takımlar.

takımlar 1 - 6. takım (1.44%)
2 - 2. takım (0.95%)
3 - 5. takım (0.92%)

bireysel 1-takyon 4.11% - 5 takım
2-aydasu 3.72%- 2 takım
3-lolo 3.11% 2.takım
bu hafta 7.takım geç bildirim yaptığı için liste dışı kaldı.

ayrıca arkadaşlar şu notu önemle belirtmek istiyorum.

takımımıza geldikten sonra denediniz olmuyorsa,artık diyet yapmak istemiyorsanız bunu lütfen gelip açık yüreklilikle yazın ki tekrar geri dönmek istediğinizde açık bir kapı bırakmış olursunuz. sizi kendi isteğiyle ayrıldı yazarım ozaman geri dönme şansınız oluyor. gönlümüzdeki yeriniz hiçbirzaman değişmeyecektir bu sayede. vede diskalifiye olursanız,sadece bizim takıma değil başka hiçbir takıma giremiyorsunuz (genel kuraldır)
ayrıca insan merak ediyor acaba başına birşeymi geldi diye ne gereği var açık açık ayrılmak istediğinizi gelin yazın lütfen. shop ve jailbreak arkadaşlarım 3 hafta gelmediler ve diskalifiye oldular. açıkçası merak ediyorum.shonun eşi rahatsızdı acaba ne oldu. jailbreak vardıyalı işe başlamıştı.eğer keyfi sebepten dolayı gelip yazmadılarsa ben kırıldım ve bunu bir saygısızlık olarak aldım. inşallah başlarına birşey gelmemiştir. ve iyidirler.

Back