ne kadar güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim hepinizi iş yoğunluğum sebebi ile yeni girebildim..
sabah 2 dilim kepekli tost ekmeği ile az kaşardan oluşan tostumu yedim.şimdide 3 galeta, biraz lor peyniri, domates salatalık yicem..
yerimseniben
canım diyetisyenler 1 tanesini 1 dilim ekmek gibi hesaplıyor... istersen 2ye indir eğer ara olarak yiyorsun 1 tane :)) bende çok acımasız çıktım :))evet büyük olanlardan kepekli. 1 tanesi yaklaşık 40 kalori. 3 tanesi 120 kalori 2 dilim kepekli ekmeğe eşit oluyor bildiğim kadarıyla :sinifsinif:
Kızlar bu sabah kahvaltımda bir domatesi doğradım üzerine iki ince parça peyniri koydum mikrodalga fırına koydum, domateslerin üstünde eridi, yarım simitle yedim ve zevk aldığım bir kahvaltı oldu, bence kalorili de değil, ancak öğlen yemek için şu anda evde bir yemeğim yok pratik olarak bana ne yemeyi önerirsiniz?
canım diyetisyenler 1 tanesini 1 dilim ekmek gibi hesaplıyor... istersen 2ye indir eğer ara olarak yiyorsun 1 tane :)) bende çok acımasız çıktım :))
canım benimde aynı problemim var
yaz günleri evde bişi yapmak gelmio...
ama eğer dolabında kıyma (hazırda köfte )tavsiye edebilirim
çok aç değilsen hemen bi çorba da yapabilirsin
ama proteine denk olsun dersen 2 dilim ekmek ve 2 kk peynir yiyebilirsin (et yerine diyetisyen tavsiyesi)
afiyet olsun
ben dün salata yemiştim bugünde aynısını düşünüyorum
canım hiç bişi istemiyo
afiyet olsun hayatım. öğle yemeği içim menemen önerebilirim tek yumurtayla. hıım pekde lezzetli olur şimdi. olsada yesem. cokacimcoook
Çocuk annesine sormuş:
__Anneciğim saçların neden beyazlıyor senin ?
Annesi:
__Yavrum, sen beni her üzdüğünde saçımın bir teli beyazlıyor.
Çocuk annesine duyacağı tonda başlamış cevabı yorumlamaya.
...__Hı şimdi anlaşıldı, anneannemin saçları neden bembeyaz..! :)))
o zaman ben 2 tane yerim zaten üçüncüyü zorla yedim oda akşama çok acıkmayım diye
Evet bu hafta ben yazamadım, zaten kaç kilo verdiğimide bilmiyorum. tartıya çıkamadım nedense. Haftaya artık.
bugun yediklerimi yazayım:
Sabah 1 üçgen peynir, bir dilim kepek
öğlen bir kase çorba, bir dilim karpuz, biraz pilav. ekmek yemedim.
birazdan yeşil çayımı içeceğim.
Bu arada power plate de 3 seansım bitti. çok zor bir spormuş. insan sabırsız oluyor, bir an önce etkisini görmek istiyor. ama bi anda olacak değil heralde.
bhrcım tam bir irade örneği sergiliyorsun eski bhr gitti yerine bambaşka daha azimli bhr geldi. :lepi:alkisalkisalkis a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?