Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne kadar güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim hepinizi iş yoğunluğum sebebi ile yeni girebildim..

sabah 2 dilim kepekli tost ekmeği ile az kaşardan oluşan tostumu yedim.şimdide 3 galeta, biraz lor peyniri, domates salatalık yicem..
yerimseniben

baharcım saol canım şimdi daha iyiyim ...normalde düşük tansiyonluyum sanırım sıcaklar etkiledi (

ben alan kısımdayım ama yinede sevindim 69 ile ayrılmışım daha az diye hatırlıyordum takımı çok etkilemedim sanırım çnk güzel kilo verenler var

mercan canım 3 galeta demişsin ...şu bildiğimiz büyük galetalardan mı canım...
biliyorsundur 1 tanesi 1 dilim ekmek 3 tane bana biraz çok geldi...diyetisyen tavsiyesi mi
:uhm:

evet büyük olanlardan kepekli. 1 tanesi yaklaşık 40 kalori. 3 tanesi 120 kalori 2 dilim kepekli ekmeğe eşit oluyor bildiğim kadarıyla :sinifsinif:

Kızlar bu sabah kahvaltımda bir domatesi doğradım üzerine iki ince parça peyniri koydum mikrodalga fırına koydum, domateslerin üstünde eridi, yarım simitle yedim ve zevk aldığım bir kahvaltı oldu, bence kalorili de değil, ancak öğlen yemek için şu anda evde bir yemeğim yok pratik olarak bana ne yemeyi önerirsiniz?

evet büyük olanlardan kepekli. 1 tanesi yaklaşık 40 kalori. 3 tanesi 120 kalori 2 dilim kepekli ekmeğe eşit oluyor bildiğim kadarıyla :sinifsinif:
canım diyetisyenler 1 tanesini 1 dilim ekmek gibi hesaplıyor... istersen 2ye indir eğer ara olarak yiyorsun 1 tane :)) bende çok acımasız çıktım :))

canım benimde aynı problemim var
yaz günleri evde bişi yapmak gelmio...
ama eğer dolabında kıyma (hazırda köfte )tavsiye edebilirim
çok aç değilsen hemen bi çorba da yapabilirsin
ama proteine denk olsun dersen 2 dilim ekmek ve 2 kk peynir yiyebilirsin (et yerine diyetisyen tavsiyesi)
afiyet olsun

afiyet olsun hayatım. öğle yemeği içim menemen önerebilirim tek yumurtayla. hıım pekde lezzetli olur şimdi. olsada yesem. cokacimcoook

ben dün salata yemiştim bugünde aynısını düşünüyorum
canım hiç bişi istemiyo

afiyet olsun hayatım. öğle yemeği içim menemen önerebilirim tek yumurtayla. hıım pekde lezzetli olur şimdi. olsada yesem. cokacimcoook

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlarım, şu anda kırmızı bayraklı dönemlerdeyim yumurta yiyemiyorum ad1 cim, sadece salata doyurmayacak, bende bir patates koydum haşlanmaya haşlanınca ortasından kesip peyniri koyup öle yiyeceğim ne dersiiz?

Çocuk annesine sormuş:
__Anneciğim saçların neden beyazlıyor senin ?
Annesi:
__Yavrum, sen beni her üzdüğünde saçımın bir teli beyazlıyor.
Çocuk annesine duyacağı tonda başlamış cevabı yorumlamaya.
...__Hı şimdi anlaşıldı, anneannemin saçları neden bembeyaz..! :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

green canım öyle bir anlattınki valla daha öğle yemeği yemedim çok lezzetli geldi. haşlama patateste iyi fikir canım afiyet olsun. bu arada ağrın sızın varmı hayatım şimdi nasılsın. :teselli:
(not: hem yazdım hem yedim artık tokum hihoyyyt )
dosbacım sıcaklarda inan benimde birşey yiyesim gelmiyor hele yapasım hiç gelmiyor. oğlum olmasa evde yemek pişirmezdim hiç sanırım o kadar yani. bu arada şimdi nasılsın canım benim. :teselli:
dosbacım Rabbim nasip ettiği sürece ölmez sağ kalırsam arkadaşlaığımızda devam ederse bir gün mutlaka yanındayım hayatım.
bu arada sabahki yardım talebini görmemişim canım. teşekkürederim hayatım.
ayrıca güne güzel başlamışsın yine tebrikler. opuyorumnanaktan

mercan canım dosbacım diyetisyen konusunda en eskilerimizden hatta torpilli olarak,çünkü eşide diyetisyene gidiyor. kaydirigubbakcemile3 yani bilgileri artık kendine aştı gibi birşey hayatım.
2 tane galeta iyi fikir,yani üç taneden daha iyi. opuyorumnanaktan

ethoş canım, yazın en iyi yürüyüş saatlari akşam oluyor. sabah zaten insan kalkmakta zorlanıyor, sonrası aşırı sıcak. en güzeli 7 den sonrası,inşallah yapabilirsin canım. kaydirigubbakcemile5

fattacım canım,profiline gir hayatım,kilo çizelgeni kopyaladığın yere git. kopyaladığın yazının içide kilon yazıyor ya. o kiloyu silip yeni kilonu yazacaksın hayatım. böyle olduğunu biliyorum. yani kilo takip çizelgende yazan yazının içinde oynama yapacaksın. inşallah olur canım. kaydirigubbakcemile5

karamanlım,teşekkürler hayatım. epeydir görüşemedik haklısın. buralardayım demişsin nerdesin hayatım. kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor ve devamını canı gönülden diliyorum,azim ve sabrınız hiç eksik olmasın dilerim. veremeyen arkadaşlarımada :kedi: daha çok azim ve sabır diliyorum.
aslıcım müthiş kilo verdin gerçekten harikasın ayrıca tebriklerimi sunmak istiyorum. :hooray: :lepi: alkisalkisalkis a.s.
bhrcım tam bir irade örneği sergiliyorsun eski bhr gitti yerine bambaşka daha azimli bhr geldi. :lepi:alkisalkisalkis a.s.
green canım takıma yeni geldin ve gelir gelmez ilk golünü attın tebrikler canım. :lepi: alkisalkisalkis a.s.
ethoşcum sende o kadar sıkılmana,bunalmana rağmen mücadelene devam ediyorsun senide çok tebrik ediyorum canım. :lepi: alkisalkisalkis a.s.

Son düzenleme:
neyse bende artık işlerime döneyim. bu arada kardeş takımdan takyon 3 kilo vermiş sonuçlar belli olduktan sonra sırlarını bizlerle paylaşmasını ricaedeceğim. bireyselde birinci görünüyor şu anda 7. takım kalmış sadece.
öpüyorum buralardayım çıkmadan uğramaya çalışacağım. ha bu arada yediklerimi yazayım.
sabah bir tane simit yedim çay içtim. :mymeka:
ara yok
öğle yemeği ;1 kase çorba,1 tabak ıspanak 2 dilim ekmek :mymeka: açlıktan bayılmak üzereydim ama ara yapacak fırsatımda olmadıki kızlar mafoldumben )

akşama söz veriyorum sadece marul salatası ve yoğurt yiyeceğim yerimseniben

şimdilik kaçtım öpüldünüz.

adcım zaten çok az yemişsin hemde sebze...akşama en azından salatanın yanına yoğurt al...
bana gelince ne yedim bende bilmiyorum :))
ama çok hafifim 1 dilim ekmek 1 ince dilim peynir
üzerine maden suyu içtim bu aralar suyu azalttım sanırım kramp giriyor geceleri... bi kaç gündür maden suyu içiyorum iyiyim
sonra üzerine 1 kahve içtim ama zaten çok az şekerli seviyorum kaçamak sayılmaz sanırım
adcım sormuşsun saol canım iyiyim...sabah bi gelip yokladı beni :)) şimdi ii hissediyorum
bu arada melzeyiti merak ettim bugün dönecekti hiç uğramamış.... (

Evet bu hafta ben yazamadım, zaten kaç kilo verdiğimide bilmiyorum. tartıya çıkamadım nedense. Haftaya artık.
bugun yediklerimi yazayım:
Sabah 1 üçgen peynir, bir dilim kepek
öğlen bir kase çorba, bir dilim karpuz, biraz pilav. ekmek yemedim.
birazdan yeşil çayımı içeceğim.
Bu arada power plate de 3 seansım bitti. çok zor bir spormuş. insan sabırsız oluyor, bir an önce etkisini görmek istiyor. ama bi anda olacak değil heralde.

canım power plate hakkında biraz bilgi versene ??nasıl bi spor??

bhrcım tam bir irade örneği sergiliyorsun eski bhr gitti yerine bambaşka daha azimli bhr geldi. :lepi:alkisalkisalkis a.s.

teveccühünüz efendim sizlere layık bir takım arkadaşı olmak çabasındayım :roflol:
şaka bir yana canım daha önce de kilo vermiştim sizlere anlattım ama verilecek kilo çok olunca sanırım insanın gözünü korkutuyo erteleyip duruyosun işte ha bugün ha yarın diye diye ama artık zoruma gitmeye başladı bu kilolar istediğim kıyafetleri alamamak tatile gidememek vs. inşallah spora da başlarsam sıkılaşarak vermiş olucam bu kiloları tabi ki bunda sizlerin de desteği ve emeği çok iyi ki varsınız a.s.

Ad1 cim canım valla süper oluyo evde olduğunuz zaman yapın ya valla ben bu pratik olayı beğendim, ve de hesapladım 250 kalori çok fazla değil bence ne dersin?

adcim inş bu hafta da geçen günler gibi bildirim devam edecek.yanlız bugün hoş bi gün dildi.Gerginlik yaşandı aile içinde.O yüzden yemek düzeni falan kalmadı.sabahtan beri ancak 2 dilim ekmek,2 köfte beraberinde de 1 bardak şekerli çay içtim.hala da başka bi şey yemedim.Fırsatım da olmadı.bireyselde birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum.tüyoları da bekliyorum.bu arada benim o kısımda sadece link var rakamsız.Ekleyemiyorum link eklemek için sayım yeterli değil.bu linki de üstteki kısma yazınca sadece çizelgem çıkıyo((beceremedim kızlar yaaa((

baharcım tebrik ettim kardeş.hayırlı olsun.insanın kendine güveni artıyor değil mi kilo verdikçe.
dosba ne oldu ya nazar değdii sana kesin.geçimş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…