günaydııınnnnn
yürüyüş yapamadım uyuya kalmışımmmkaydirigubbakcemile3
kilooommm 74,5 opuyorumnanaktan çooooooooookk mutluyummm
kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm sonra gelirim şekerleeeeeeer kaydirigubbakcemile2
selamlar dosbacım ne güzel yürüyorsun ya.imrendim valla.ben ankaraya geldim geleli yürüyemiyorum burada hava aşırı sıcak.8 e gelmeden sıcaklaşıyor.yazlığı özledim.neyse kilom 68 olmuş hayret ettim valla.o kadar aşırı yedim hep 68.5 çıkıyordum bugün 68 olmuşum korktu heralde benden bugün kilo bildirimi yapacam diye.sevindim çok.neyse bende klasik kahvaltıyla başladım güne gerisi de iyi olur umarım bu 68 i görünce gaza geldim bozmam gerek yemeyeceğim artık aburcubur tatlı felan.yine başlıyorum yuppi.
günaydın canımmm a.s. birgün patronun yerine sen gel a.s. beklerimcanlar günaydın.patronu ankaraya yolcular yolculamaz buradayım. evrak hazırlamam lazım.
günaydııınnnn a.s.günaydın kardeş takımcığım hepinize bol kilo vermiş sağlıklı bir gün diliyorum .
hoşgeldiiiinnnn a.s.günaydin kizlar sonunda evimdeyim gecmisi okumadim cok uzundur herhalde sizlerden cok uzak kaldim
adcim kaptan olmusun tebrikler ben uralardayim
günaydıııınnnn a.s.Günaydın kızlar.çok heyecanlandım.ilk kilo bildirimim:)sanırım ilk hafta olduğu ve regl dönemimin de baitmesi sonucu kilo 71.8:)))inş hep böle devam eder yaama artık şu spor olayını oturtucam inş.
dosbacım sana da hayırlı cumalar.inş senin gibi yürüyüşü erkenden halletmeyi başarırım
mutlu oldum yaf:)neyse öptüm hepinizi sevgili takımımopuyorumnanaktan
günaydııınnnn a.s.günaydın arkadaşlar kilom 79.4 sonunda 80 li rakamlardan kurtuldummm kaydirigubbakcemile2
ilk hedefim 79 du ona ulaştığımı varsayarak 2.hedefime çektim çizelgemi şimdiki hedef 75 inşallah :))
kızlar ben geldim( çok kötüyüm evde yalnız olmak ilk defa korkuttu (
birden başım döndü gözüm karardı...kapıya gittim anahtarı çektim tel elimdeydi eşimi aradım( neyseki iş yeri yakın... sonra bayılmadım şükür hemen uzandım...ama o dakikalar geçmek bilmedi...şimdi şükür çok iyiyim ama nasıl zorlandım anlatamam ...nerdeyse apartmanda tanıklarımdan kimsecikler yok hepsi tatilde...hemde o anahtarı çekene kadar sanki yıl geçti... bi daha kapının üzerinde anhtar bırakmam herhalde (
sebebini bilmiyorum ama düşük tansiyon +sıcaklar çok etkili oldu sanırım
ilk hedefim 79 du ona ulaştığımı varsayarak 2.hedefime çektim çizelgemi şimdiki hedef 75 inşallah :))
canım şimdi iyiyim ...sabah yürüyüşten sonra almıştım...belki akşama doğru bi daha olabilir yalnızken girmye korkarım şimdicanım kıyamam ya. kendimi senin yerine koydum tek başınasın kimse yok amanın, canım benim Allah tan eşinin işi yakın. . çok şükür şuan iyisin. bu sıcaklar malesef insanı mahvediyor. canım çok geçmişolsun. dikkat et lütfen kendine. ılık bir duş iyi gelir belki canım. :teselli:
tebrik ederim canımmm a.s. 1 kilo çok ii...Selam arkadaşlar, dün çok rahatsızlandığım için akşamüstü gelemedim; ama bu sabah tam 94 olduğumu gördüm, yani bu hafta 1 kg. vermeyi başardım. Beni 94 olarak kaydederseniz sevinirim bir de ad1 ciğim beni aranıza kabul ettiniz mi deneme sürem bitti de!
dosbacım geçmiş olsun ya dikkat et çok sıcak havalar 39 gerece diyor ankara için.hissedilen 40 ın üstündedir allahtan aşırı nem yok.ya oğlum uyuyor o saatte bende sıcaktan uyuyamıyorum geceleri.ama zaten 6.30 7 gibi kalkıyoruz ama sıcak oluyor yinede.eee bebek olunca zor ona bağlı oluyor herşeyin maalesef bakalım belki haftasonları yaparım yada akşamları eşime bağlıyım şu ara.
green cim canım seni ve tüm yeni gelen arkadaşlarımızı değil aramıza gönlümüze de kabul ettik hayatım. yalnız sen paylaşımında iyi olduğu için listeye de girmeye hak kazandın artık tamamiyle yarışmadasın. diğer arkadaşlarımda deneme süreleri bittiğinde paylaşım durumlarına göre listede olacaklar kurallar gereği.
tekrar hoşgeldin canım. ayrıca tebrik ederim 1 kilo vermişsin. a.s.
kızlar ben geldim( çok kötüyüm evde yalnız olmak ilk defa korkuttu (
birden başım döndü gözüm karardı...kapıya gittim anahtarı çektim tel elimdeydi eşimi aradım( neyseki iş yeri yakın... sonra bayılmadım şükür hemen uzandım...ama o dakikalar geçmek bilmedi...şimdi şükür çok iyiyim ama nasıl zorlandım anlatamam ...nerdeyse apartmanda tanıklarımdan kimsecikler yok hepsi tatilde...hemde o anahtarı çekene kadar sanki yıl geçti... bi daha kapının üzerinde anhtar bırakmam herhalde (
sebebini bilmiyorum ama düşük tansiyon +sıcaklar çok etkili oldu sanırım
günaydııınnnn a.s.
en büyük tebrik sana canım a.s. evet uzun zamandır çok istiyordun ve istediğin zaman başarıyorsun a.s. hızlı bi şekilde 75 i görmen dileğiyle....
hadi hayırlısı zemuszemus
çok güzel bir duygu değil mi insan daha çok gaza geliyor sende başaracaksın :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?