• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya arkadaşlar bi şey sorabilir miyim?
forumda tarif edilen gibi yaptım ama olmadı.profilimde kayıtlı şifreyi yeni sayfaya kopyalayıp entera bastığımda sadece tickerim çıkıyo.onun kayıtlı olduğu sayfa ayarları çıkmıyo malesef.nasıl kilomu değiştireceğim?

kızlar ben geldim :(( çok kötüyüm evde yalnız olmak ilk defa korkuttu :((
birden başım döndü gözüm karardı...kapıya gittim anahtarı çektim tel elimdeydi eşimi aradım :(( neyseki iş yeri yakın... sonra bayılmadım şükür hemen uzandım...ama o dakikalar geçmek bilmedi...şimdi şükür çok iyiyim ama nasıl zorlandım anlatamam ...nerdeyse apartmanda tanıklarımdan kimsecikler yok hepsi tatilde...hemde o anahtarı çekene kadar sanki yıl geçti... bi daha kapının üzerinde anhtar bırakmam herhalde :((
sebebini bilmiyorum ama düşük tansiyon +sıcaklar çok etkili oldu sanırım

fattacım canım benim, kurallar gereği 1 hafta deneme süren var hayatım.deneme süren bittiği zamanki ilk listede yerini alıyorsun hayatım. kilonu listemize kaydettim ama bu haftaki listede görünmeyeceksin,önümüzdeki hafta listelerde kesinlile yerini alacaksın paylaşımın devam ettiği sürece tabii. olumunekankayizsmile

greendreams canım eğer vaktinde gelirsen seni listeye alıcam.

kelebek birkaçgündür yazmıyor sanırım yada ben hatırlamıyorum.aslıcım kendisinden haberin varmı canım.

melzeyit de gelince liste bu haftalık hazır olacak.

gatto canım normalde senide listeye alacaktım ama paylaşımın olmadığı için vede mazeretinide bildirmişsin o yüzden bir hafta daha deneme süren olsun hayatım.

günaydııınnnnn :3:
yürüyüş yapamadım uyuya kalmışımmmkaydirigubbakcemile3
kilooommm 74,5 opuyorumnanaktan çooooooooookk mutluyummm kaydirigubbakcemile4
kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm sonra gelirim şekerleeeeeeer kaydirigubbakcemile2

canım tebrik ederim kilo vermen gayet ii...
yürüyüşü artık akşam serinliğinde yaparsın

selamlar dosbacım ne güzel yürüyorsun ya.imrendim valla.ben ankaraya geldim geleli yürüyemiyorum burada hava aşırı sıcak.8 e gelmeden sıcaklaşıyor.yazlığı özledim.neyse kilom 68 olmuş hayret ettim valla.o kadar aşırı yedim hep 68.5 çıkıyordum bugün 68 olmuşum korktu heralde benden bugün kilo bildirimi yapacam diye.sevindim çok.neyse bende klasik kahvaltıyla başladım güne gerisi de iyi olur umarım bu 68 i görünce gaza geldim bozmam gerek yemeyeceğim artık aburcubur tatlı felan.yine başlıyorum yuppi.

canım seni de tebrik ederim ... 500gr bence yakın zamanda çok ii...bende hep yakın zamana kadar 70.2 çıkıyordum bu sabah sevindim
canım ankarda benim yürüyüş alanım yok diye sıkıntı yapıyordm ama isteyince oluyormuş eşimle ufakta olsa 3 yer keşfektik bugün ki yerimiz çok iyiydi...hep devam edeceğiz.... evet çok sıcak ve sabah 6 da gidiyoruz tavsiye ederim

canlar günaydın.patronu ankaraya yolcular yolculamaz buradayım. evrak hazırlamam lazım.
günaydın canımmm a.s. birgün patronun yerine sen gel a.s. beklerim

günaydın kardeş takımcığım hepinize bol kilo vermiş sağlıklı bir gün diliyorum .
günaydııınnnn a.s.
size de bol kilo vermeler...

günaydin kizlar sonunda evimdeyim gecmisi okumadim cok uzundur herhalde sizlerden cok uzak kaldim
adcim kaptan olmusun tebrikler ben uralardayim
hoşgeldiiiinnnn a.s.
canım uzun zaman oldu sen gel biz özetleriz...
nasılsın ?? ağrıların nasıl oldu ??tatilin nasıl geçti??

Günaydın kızlar.çok heyecanlandım.ilk kilo bildirimim:)sanırım ilk hafta olduğu ve regl dönemimin de baitmesi sonucu kilo 71.8:)))inş hep böle devam eder ya:(ama artık şu spor olayını oturtucam inş.
dosbacım sana da hayırlı cumalar.inş senin gibi yürüyüşü erkenden halletmeyi başarırım
mutlu oldum yaf:)neyse öptüm hepinizi sevgili takımımopuyorumnanaktan
günaydıııınnnn a.s.
gayet güzel vermişsin tebrikler canım
yürüyüşü canım bende yeni yeni oturtmaya çalışıyorum burdan birbirimize destek olalım

günaydın arkadaşlar kilom 79.4 sonunda 80 li rakamlardan kurtuldummm kaydirigubbakcemile2
günaydııınnnn a.s.
en büyük tebrik sana canım a.s. evet uzun zamandır çok istiyordun ve istediğin zaman başarıyorsun a.s. hızlı bi şekilde 75 i görmen dileğiyle....

ilk hedefim 79 du ona ulaştığımı varsayarak 2.hedefime çektim çizelgemi şimdiki hedef 75 inşallah :))

hadi hayırlısı zemuszemus

birden başım döndü gözüm karardı...kapıya gittim anahtarı çektim tel elimdeydi eşimi aradım :(( neyseki iş yeri yakın... sonra bayılmadım şükür hemen uzandım...ama o dakikalar geçmek bilmedi...şimdi şükür çok iyiyim ama nasıl zorlandım anlatamam ...nerdeyse apartmanda tanıklarımdan kimsecikler yok hepsi tatilde...hemde o anahtarı çekene kadar sanki yıl geçti... bi daha kapının üzerinde anhtar bırakmam herhalde :((

canım kıyamam ya. kendimi senin yerine koydum tek başınasın kimse yok amanın, canım benim Allah tan eşinin işi yakın. . çok şükür şuan iyisin. bu sıcaklar malesef insanı mahvediyor. canım çok geçmişolsun. dikkat et lütfen kendine. ılık bir duş iyi gelir belki canım. :teselli:

Selam arkadaşlar, dün çok rahatsızlandığım için akşamüstü gelemedim; ama bu sabah tam 94 olduğumu gördüm, yani bu hafta 1 kg. vermeyi başardım. Beni 94 olarak kaydederseniz sevinirim bir de ad1 ciğim beni aranıza kabul ettiniz mi deneme sürem bitti de!

dosbacım geçmiş olsun ya dikkat et çok sıcak havalar 39 gerece diyor ankara için.hissedilen 40 ın üstündedir allahtan aşırı nem yok.ya oğlum uyuyor o saatte bende sıcaktan uyuyamıyorum geceleri.ama zaten 6.30 7 gibi kalkıyoruz ama sıcak oluyor yinede.eee bebek olunca zor ona bağlı oluyor herşeyin maalesef bakalım belki haftasonları yaparım yada akşamları eşime bağlıyım şu ara.

şimdi meyvemi de yedim oğluma hazırlarken az az şeftali muz 1 nektar yani aslında nektar yedim tam olarak.suyumuda içiyorum

canım kıyamam ya. kendimi senin yerine koydum tek başınasın kimse yok amanın, canım benim Allah tan eşinin işi yakın. . çok şükür şuan iyisin. bu sıcaklar malesef insanı mahvediyor. canım çok geçmişolsun. dikkat et lütfen kendine. ılık bir duş iyi gelir belki canım. :teselli:
canım şimdi iyiyim ...sabah yürüyüşten sonra almıştım...belki akşama doğru bi daha olabilir yalnızken girmye korkarım şimdi :((
neyse kötü dşünmememyim ii olsun...
ii dileklerin için saol adcım

Selam arkadaşlar, dün çok rahatsızlandığım için akşamüstü gelemedim; ama bu sabah tam 94 olduğumu gördüm, yani bu hafta 1 kg. vermeyi başardım. Beni 94 olarak kaydederseniz sevinirim bir de ad1 ciğim beni aranıza kabul ettiniz mi deneme sürem bitti de!
tebrik ederim canımmm a.s. 1 kilo çok ii...
adcım söler ama yine de takımdasın a.s.

dosbacım geçmiş olsun ya dikkat et çok sıcak havalar 39 gerece diyor ankara için.hissedilen 40 ın üstündedir allahtan aşırı nem yok.ya oğlum uyuyor o saatte bende sıcaktan uyuyamıyorum geceleri.ama zaten 6.30 7 gibi kalkıyoruz ama sıcak oluyor yinede.eee bebek olunca zor ona bağlı oluyor herşeyin maalesef bakalım belki haftasonları yaparım yada akşamları eşime bağlıyım şu ara.

saol canım evet çok sıcak yanıyoruz ...antalyadan sıcakmış bu hafta ankara ama dediğin gibi en azından nem yok şükür...
canım hiç bebişini düşünemedim haklısın o saatte bırakıp gidemezsin artık eşine iş düşüyor ... umarım çıkabilirsin

green cim canım seni ve tüm yeni gelen arkadaşlarımızı değil aramıza gönlümüze de kabul ettik hayatım. yalnız sen paylaşımında iyi olduğu için listeye de girmeye hak kazandın artık tamamiyle yarışmadasın. diğer arkadaşlarımda deneme süreleri bittiğinde paylaşım durumlarına göre listede olacaklar kurallar gereği.
tekrar hoşgeldin canım. ayrıca tebrik ederim 1 kilo vermişsin. a.s.

green cim canım seni ve tüm yeni gelen arkadaşlarımızı değil aramıza gönlümüze de kabul ettik hayatım. yalnız sen paylaşımında iyi olduğu için listeye de girmeye hak kazandın artık tamamiyle yarışmadasın. diğer arkadaşlarımda deneme süreleri bittiğinde paylaşım durumlarına göre listede olacaklar kurallar gereği.
tekrar hoşgeldin canım. ayrıca tebrik ederim 1 kilo vermişsin. a.s.

Çok sağol canımcım, evet bir kilo verdim bu hafta , sevinçliyim, aranıza katılmaktan dolayı mutluyum... opuyorumnanaktan

13.TAKIM 167 ETAP

Ad1 (57.3 / 57.4 / -0.1 / -0.17%)
Bhr.87 (80.1 / 79.4 / 0.7 / 0.87%)
Dosba (69.0 / 69.7 / -0.7 / -1.01 %)(eski üye geri döndü)
Ethos (68.5 / 68.0 / 0.5 / 0.73%)
Greendreams (95.0 / 94.0 / 1.0 / 1.05%)(yeni üye)
Jailbreak (67.7 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
Kelebek (61.0) geri dönmek üzere ayrıldı.
Shopaholic (76.3 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
Uzaktandunyalı (76.0/ 74.5 / 1.5 / 1.97%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 585.10 / / / %)

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu sıcaklarda eğer tekrarı olursa ihmal etme bi doktora git olur mu olumunekankayizsmile

günaydııınnnn a.s.
en büyük tebrik sana canım a.s. evet uzun zamandır çok istiyordun ve istediğin zaman başarıyorsun a.s. hızlı bi şekilde 75 i görmen dileğiyle....

hadi hayırlısı zemuszemus

çok teşekkür ederim canım 2 gün çok büyük kaçamaklar yaptığım halde yine de vermişim sevindim o yüzden inşallah kısa sürede istediğim hedeflere ulaşırım geri almamak üzere tabi :3:

çok güzel bir duygu değil mi insan daha çok gaza geliyor sende başaracaksın :teytey:

evet canım 7 li rakamları gördüm ya şimdi 6 lı rakamlar için uğraşıcam gerçekten insan verdikçe daha çok azmediyo veremediğim dönemler veremiyorum diye bırakıyodum diyeti daha çok alıyodum olan kiloların üzerine eyvahedigeldismile

normalde kilo bildirimlerimizin 11.30 kadar bitmiş olması gerekiyordu. bu hafta yeni üyeler diskalifiyeler ve iş yoğunluğum derken bu saate kaldı. yardımcı kaptanımızda gelmedi. neyse yapıcaz bişiyler. herkesten bu konu için çok çok özür diliyorum arkadaşlar.

13.TAKIM 167 ETAP

Melzeyit (78.2 / 78.8 / -0.6 / -0.77 %) eski üye geri döndü

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 524.1 / 521.8 / 2.30 / 0.44 %)

13.TAKIM 167 ETAP

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 445.9 / 443.0 / 2.90 / 0.65 %)

listenizmi değişti kafam karıştı dur tekrar bakayım tekrar kontrol edeyim ayrı bizim liste için teşekkür ederim canım hemen dönüyorum sana tekrar

Son düzenleme:
teşekkürederim ferihancım.
kızlar listemizi paylaşım alanına bıraktım.elimdeki işleri halledip geliyorum sizlere cevaplar yazmam lazım. a.s.

adcim listenizi tekrar kontrol ettim melzeyit sonradan eklenmiş sanırım bende şaşırmıştım toplamlar farklı çıktı en son listeni kontrol ettim bir problem yok canım öpüyorum .

adcim teşekkür ederim canım paylaşıma sunduk listelerimizi bu haftayıda atlattık darısı hafta canım ben yarın itibariyle yokum bir hafta tek sıkıntım haftaya cuma günü nasıl olacak kaptan yardımcımda izinde bende gidiyorum takımdan bir arkadaş yardımcı olacak ama malum hem iş yemde ilk kez liste yapacak yardımcı olursan sevinirim canım en azından ben cuma sabah çok erken bile olsa girip boş listeyi eklerim sayfaya listemizi hazırlayıp paylaşıma sunarsan çok sevineceğim canım sanada yük oluyorum ama kusura bakmazsın umarım kaptan yardımcım olsaydı sorun olmazdı ama böylle oldu işte . herşey için teşekkürler öpüyorum .

Back