günaydıııınnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım bugün mutluyum
kahvaltımı yaptım... şimdi evi toparlayayım buralardayım
çay keyfine devam ....
sizler nasılsınız??
canım geçmişolsun dikkat et kendine. :teselli:ben hastayım dosbacımsenağlamahayırlı olsun yürüyüşün ben de bi yapsam süper olacak ama kendimi toparlamam lazım önce.yürüyüş diyince istanbulda sahilde yrümeyi çok özledim bu arada.keşke fırsatım olsa da ilk dakka gitsem sahile
günaydın hayatım. yürüyüş yaptığında ruh halinde iiyi oluyor hayatım,bence seni mutlu eden şeyi esgeçme,hergün yap yürüyüşünü canım benim. :1hug: afiyet olsun.günaydıııınnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım bugün mutluyum
kahvaltımı yaptım... şimdi evi toparlayayım buralardayım
çay keyfine devam ....
sizler nasılsınız??
canım hakkında hayırlısı olur inşallah,kalbine göre ruhuna göre bir iş bulmanı dilerim. bezelyenin şeker oranı yüksekmiş hayatım,öyle diyorlar. öğünlerin iyi arada sadece topkek börek sırıtıyor. sırnaşık şeydeğerli dostlar günüm biraz yoğun geçti yeni bi iş görüşmesine gittim inş hakkımda hayırlısı olur.yediklerim sabahı yazdım.ilk arada 5 yaş kayısı 1 çay bardağı süt,öğlen 1 tabak haşlanmış bezelye,1 kase yoğurt,1/2 börek(Ki bu bugünün kaçamağı oldu)sonra yoldaydım,eve varmama 2-3 saat vardı.ve ara vaktim geçiyo diye yanımda olan kan şekerimi çok düşürmeyecek bir şey aradım sadece 1 topkek vardı.onu yedim malesef akşam da 3 köfte,1 dilim ekmek ve salata yedim bolca.gece yatmadan da 1 meyve yiyip yatmak istiyorum.sular tamam fakat yürüyüş yok bugün neyse şimdi çıkmam gerek.hastayım ve başım zor duruyo.herkese ii geceler.sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
öğünlerin çok iyi olmuş,hiç fire yok tebrik ederiiimm canım afiyet olsun. a.s.Kızlar yatıyorum artık, yatmadan bildiriyorum yediklerimi:
Sabah: küçük kepekli tostumu
Öğlen: pek canım bişey istemedi az ekmek ile peynir atıştırdım.
Akşamüstü: 12 tek üzüm
Akşam: 4 küçük köfte bir kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeğim
Gece: 1 bardak süt.
Eh fena değil yine de bugünüm. Sizleri öpüyorum, iyi geceler diliyorum...opuyorumnanaktan
hadi bakalım bigünü daha layıkıile atlatmışsın,bende merak ettim canımcım.sanırım güzel bir sonuç seni bekliyor olacak. :lepi:kızlaarr yine ben geldimm opuyorumnanaktan
akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, bir küçük kase yoğurt
ara: bir tane elma
gecede süt içerim bir su bardağı
2,5 lt suyu bitirdim, yeşil çaydaa içtimm yani güsel bi gündüüopuyorumnanaktan
cumaya azz kaldı gelsede dartılsam kaydirigubbakcemile3
ikimisde patlıcan yemişiizz kaydirigubbakcemile3 güzelmiş işte gününn dosba kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3Olsun olsun sen iyisin yine maşallah, ben senin kilonda olmak için neler vermezdim...
Neler verirdim örneğin kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bak gördün mü açlıktan espri kalitem de dibe vurdu hekafamçokkarıştı
gözünaydın hayatım,gülegüle kirlet. hihoyyytişim bitti ama iyi beslend,imi bilmiyorum çok yoruldum onu biliyorum koşu bandı demişssiniz kesinlikle yer tutuyor
en azından belirli saatlerde yapabilirler,kapalı bayanlar için. gerçi sadece kapalılar için değil,bende mesela erkek yanında rahat hareket edemem aslında,sadece bayanlı olsa daha iyi olurdu ama malesef bişekilde katlanıcamadcım evde olmuyo ya ... ben spor salonu bulabilsem kapalı bayanlar için gideceğim ama semtimde hep erkeklerle karışık( yani kışın aslında bahanen olmuyo çıkıp yürüyosun ama genelde tembelliğime gelio (
sana tavsiye spor salonu :))
teşekkürler
bende almıştım bi ara koşu bandı, tamam çok güzel hemen elinin altında istediğin zaman yap sporunu diyordum ama eve girince öyleolmuyoyer kaplamaktan başka pek bi işe yaramadı, çok kolaylık ama odanın içinde yürüyürsun terliyorsun duş al odayı havalandır uzun işte sonraa arkadaş çok istiyodu evine almayı bende hemen kurtulayım bari açık havadaa bakına bakına yürürüm die ona sattım kaydirigubbakcemile3 ramazandan sonra spora gitmek daha ii bi fikir gibi kaydirigubbakcemile5
Günaydınn,
aranıza yeni katıldım. sabah 1 simit ve küçük krem peynir yedim. kahvaltımı evde yapamadığım için böyle oldubilmiyorumkismile kötü bir başlangıç sanırım. birde evde koşu bandı var ama motive olup yürüyüş yapamıyorum:sinifsinif:
çok memnun oldum. kurallar için teşekkür ederim linkte açılmadı çünkü.
tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum.çünkü öğrendim ne yapmam gerektiğini. diyetisyene gitsemde tam uygulayamıyorum bir süre sonra. asıl sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum.çünkü kilomu kafama çok takıyorum taktıkça da kilo vermem duruyor.
kendim dikkat etmeye çalışıyorum öğlen yemeklerini evden getiriyorum genelde kepekli sandwich oluyor. evde koşu bandı var sabahları 40 dk koşmaya veya hızlı yürümeye çalışıyorum. akşamları salata çorba gibi hafif yemeklerle geçiriyorum. yaklaşık 2 aydır böyle ama kilo veremedim. :2:
geçmiş olsun canım... kendine dikkat et vitaminlerine özellikle...ben hastayım dosbacımsenağlamahayırlı olsun yürüyüşün ben de bi yapsam süper olacak ama kendimi toparlamam lazım önce.yürüyüş diyince istanbulda sahilde yrümeyi çok özledim bu arada.keşke fırsatım olsa da ilk dakka gitsem sahile
Günaydınn,
aranıza yeni katıldım. sabah 1 simit ve küçük krem peynir yedim. kahvaltımı evde yapamadığım için böyle oldubilmiyorumkismile kötü bir başlangıç sanırım. birde evde koşu bandı var ama motive olup yürüyüş yapamıyorum:sinifsinif:
tahlil yaptırmıştım sadece insülin direnci çıktı 1 sene önce ama ilaç kullandım normale döndüricaederiiim. opuyorumnanaktan
canım kesinlikle haklısıın,insan istemediği sürece kesinlikle kilo veremiyor ve yine haklısın takıntı yapmamak gerekiyor.
sen kendini kontrol altına almayı öğrenmişsin,bu aşamada diyetisyen iistememen gayet normal,spor olayında gaayet iyi,ben hiç yapamıyorum mesela,sadece her akşam işten çarşıya kadar 20 dk yürüyorum o kadar.
böyle dikkat etmene rağmen kilo vermenin durması pek normal değil açıkçası.bence değerlerini ölçtürmelisin,kesinlikle yanlış olan birşey vardır canım. bende önceki başkanımız,diyetisyene gittiği dönemde bile çok geç kilo verdi,meğer bazı değerleri (şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum)çok yavaşmış,o yüzdende yavaş kilo verdi.
sende istersen bi kontrol ettir kilo alıp vermek belki olumsuz etkilemiştir vücudunu. kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim hoşbuldumgeçmiş olsun canım... kendine dikkat et vitaminlerine özellikle...
eğer kırgınlık grip gibi bişeyse yeşil çayını artır c vitamini yüksek sonuçta...bana ii gelio
istanbul deyince ben seni istanbulda sanıyordum(
neyse yeni memlekete alışman seni zorluyor sanırım
günaydıııınnnn....
aramıza hoşgelsin mercan a.s.
boyun uzunmuş canım biraz gayretle hemen fit görünebilirsin...
şimdiden sağlıklı zayıflamalar diliyorum ...o dediğin şeyden bende de var ama sadece yer kaplıyo( ben bu sabah dışarda yürüdüm çok daha mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?