Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yatıyorum artık, yatmadan bildiriyorum yediklerimi:
Sabah: küçük kepekli tostumu
Öğlen: pek canım bişey istemedi az ekmek ile peynir atıştırdım.
Akşamüstü: 12 tek üzüm
Akşam: 4 küçük köfte bir kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeğim
Gece: 1 bardak süt.

Eh fena değil yine de bugünüm. Sizleri öpüyorum, iyi geceler diliyorum...opuyorumnanaktan

değerli dostlar günüm biraz yoğun geçti yeni bi iş görüşmesine gittim inş hakkımda hayırlısı olur.yediklerim sabahı yazdım.ilk arada 5 yaş kayısı 1 çay bardağı süt,öğlen 1 tabak haşlanmış bezelye,1 kase yoğurt,1/2 börek(Ki bu bugünün kaçamağı oldu)sonra yoldaydım,eve varmama 2-3 saat vardı.ve ara vaktim geçiyo diye yanımda olan kan şekerimi çok düşürmeyecek bir şey aradım sadece 1 topkek vardı.onu yedim malesefakşam da 3 köfte,1 dilim ekmek ve salata yedim bolca.gece yatmadan da 1 meyve yiyip yatmak istiyorum.sular tamam fakat yürüyüş yok bugünneyse şimdi çıkmam gerek.hastayım ve başım zor duruyo.herkese ii geceler.sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

günaydıııınnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım bugün mutluyum
kahvaltımı yaptım... şimdi evi toparlayayım buralardayım
çay keyfine devam ....
sizler nasılsınız??

günaydıııınnnn a.s.
çay keyfine devam ....
sizler nasılsınız??

ben hastayım dosbacımsenağlamahayırlı olsun yürüyüşün ben de bi yapsam süper olacak ama kendimi toparlamam lazım önce.yürüyüş diyince istanbulda sahilde yrümeyi çok özledim bu arada.keşke fırsatım olsa da ilk dakka gitsem sahile

Günaydınn,

aranıza yeni katıldım. sabah 1 simit ve küçük krem peynir yedim. kahvaltımı evde yapamadığım için böyle oldubilmiyorumkismile kötü bir başlangıç sanırım. birde evde koşu bandı var ama motive olup yürüyüş yapamıyorum:sinifsinif:

canım geçmişolsun dikkat et kendine. :teselli:
yapmak istediklerini erteleme sakın, ileride hiç fırsat bulamazsın dicem ama öyle olmuyor malesef. inşallh ilk fırsatta gidersin istanbula gezmek için.

günaydıııınnnn a.s.
çay keyfine devam ....
sizler nasılsınız??
günaydın hayatım. yürüyüş yaptığında ruh halinde iiyi oluyor hayatım,bence seni mutlu eden şeyi esgeçme,hergün yap yürüyüşünü canım benim. :1hug: afiyet olsun.
canım hakkında hayırlısı olur inşallah,kalbine göre ruhuna göre bir iş bulmanı dilerim. bezelyenin şeker oranı yüksekmiş hayatım,öyle diyorlar. öğünlerin iyi arada sadece topkek börek sırıtıyor. sırnaşık şey
öğünlerin çok iyi olmuş,hiç fire yok tebrik ederiiimm canım afiyet olsun. a.s.

hadi bakalım bigünü daha layıkıile atlatmışsın,bende merak ettim canımcım.sanırım güzel bir sonuç seni bekliyor olacak. :lepi:

kaydirigubbakcemile3

işim bitti ama iyi beslend,imi bilmiyorum çok yoruldum onu biliyorum koşu bandı demişssiniz kesinlikle yer tutuyor
gözünaydın hayatım,gülegüle kirlet. hihoyyyt
kesinlikle hayatım yer tutuyor,benimde yerim yokki koyabileceğim. :1no2:

en azından belirli saatlerde yapabilirler,kapalı bayanlar için. gerçi sadece kapalılar için değil,bende mesela erkek yanında rahat hareket edemem aslında,sadece bayanlı olsa daha iyi olurdu ama malesef bişekilde katlanıcam

valla aslıcım bende alsamda koycak yerim yok malesef,ama alıpta adam akıllı kullananı görmedim.dışarıda yürümek gibi değil diye yakınıyorlar.sen şanslıymışsın hemen çıkarmışsın elinden tebrik ederim. vereliniortak

mercancım bu ne hız,az önce yazdım sana maşallah. alkisalkisalkis
canım aramıza hoşgeldin. takımımızda öncelikli kuralımız,bol paylaşımdır. yani gün içinde yediğimiz içtiğimiz,yaptığımız aktiviteler,bu konuda yani zayıflamak adına yapmak istediklerimizin sonrasında,sıkıntılarını ve paylaşmak istedikleride yazabilirsin.
bizler elimizden geldiği kadar yardımcı olacağızdır emin ol.

bir hafta deneme süren var.paylaşımın iyi olursa listeye girme hakkını kazanıyorsun.
kurallarımızıda koydum buraya okuyup,okuduğuna dair onay verirsen sevinirim.

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (13. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması) şutarafagitti

daha sonra senden kendini ve kilo geçmişini bize anlatmanı rica ediyorum. kaydirigubbakcemile5

linke girdim ama bişey çıkmadı :2:

ben 3 yıl öncesine kadar yani evlenirken 75 kiloydum. evlenmemin ilk 4 ayında 88 kilolara kadar çıktım diyetisyene gittim 79 a kadar düştüm ama tekrar aldım. şu anda 86-87 arası gidip geliyorum. aslında üniversite yıllarında 60-62 kiloydum.bilmiyorumkismile bu arada boyum 1.70

13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz

yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği
cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.
canım sanırım linki eksik kopyaladım kusura bakma hayatım.. seni yormayayım en iyisi.kuralları burda paylaşıyorum. :))

Son düzenleme:
canım bu arada ben asuman.takım kaptanıyım.evli ve 1 çocuk annesiyim.30 yaşındayım.
kaptan yardımcımız melzeyit arkadaşımızdır. oda izinliydi bir süredir yarın tekrar takıma geri dönüyor.

mercancım,sendede atıştırma huyu varmı hayatım. az önce olman gereken ideal kilona baktım 66 çıktı.
diyetisyen harici kilo vermek adına neler yapıyorsun hayatım. tekrar diyetisyene gitmeyi düşünüyormusun. bence düşünmelisin,ve ideal kilona gelesiye kadar bırakmamanı tavsiye ederim.diyetisyen yardımı ve bizlerin desteği ile kesinlikle kısa sürede ideal kilona geleceksindir. :1hug:

çok memnun oldum. kurallar için teşekkür ederim linkte açılmadı çünkü.

tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum.çünkü öğrendim ne yapmam gerektiğini. diyetisyene gitsemde tam uygulayamıyorum bir süre sonra. asıl sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum.çünkü kilomu kafama çok takıyorum taktıkça da kilo vermem duruyor.

kendim dikkat etmeye çalışıyorum öğlen yemeklerini evden getiriyorum genelde kepekli sandwich oluyor. evde koşu bandı var sabahları 40 dk koşmaya veya hızlı yürümeye çalışıyorum. akşamları salata çorba gibi hafif yemeklerle geçiriyorum. yaklaşık 2 aydır böyle ama kilo veremedim. :2:

ricaederiiim. opuyorumnanaktan

canım kesinlikle haklısıın,insan istemediği sürece kesinlikle kilo veremiyor ve yine haklısın takıntı yapmamak gerekiyor.
sen kendini kontrol altına almayı öğrenmişsin,bu aşamada diyetisyen iistememen gayet normal,spor olayında gaayet iyi,ben hiç yapamıyorum mesela,sadece her akşam işten çarşıya kadar 20 dk yürüyorum o kadar.
böyle dikkat etmene rağmen kilo vermenin durması pek normal değil açıkçası.bence değerlerini ölçtürmelisin,kesinlikle yanlış olan birşey vardır canım. bende önceki başkanımız,diyetisyene gittiği dönemde bile çok geç kilo verdi,meğer bazı değerleri (şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum)çok yavaşmış,o yüzdende yavaş kilo verdi.
sende istersen bi kontrol ettir kilo alıp vermek belki olumsuz etkilemiştir vücudunu. kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım... kendine dikkat et vitaminlerine özellikle...
eğer kırgınlık grip gibi bişeyse yeşil çayını artır c vitamini yüksek sonuçta...bana ii gelio
istanbul deyince ben seni istanbulda sanıyordum (
neyse yeni memlekete alışman seni zorluyor sanırım

günaydıııınnnn....
aramıza hoşgelsin mercan a.s.
boyun uzunmuş canım biraz gayretle hemen fit görünebilirsin...
şimdiden sağlıklı zayıflamalar diliyorum ...o dediğin şeyden bende de var ama sadece yer kaplıyo ( ben bu sabah dışarda yürüdüm çok daha mutluyum

adcım canım nasılsın ??
evet yürüyünce çok mutlu oluyorum ama sabah 6 gibi kalkmak beni zorlayan (
7 gibi kahvaltı yapıyoruz 7:30 da çıkmak ise çok geç oluyor çok sıcak ve güneş beni çok etkilio (
neyse eylüle kadar böle devam edebilirsem sonra daha geç bi saatte çıkabilirim sanırım

Tünaydın arkadaşlarım,

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 k.k. peynir ve bir domates yedim ve bu saat oldu içim hiç bir şey almıyor, bugün biraz rahatsızım, çok ağrım var(dönemsel). Şimdilik daha fazla yazamıyorum, öğlen birkaç saate dönerim aranıza, eğer hızlı iyileşirsem daha çabuk gelirim, öpüyorum sizleri canlarım...opuyorumnanaktan

tahlil yaptırmıştım sadece insülin direnci çıktı 1 sene önce ama ilaç kullandım normale döndü

teşekkür ederim hoşbuldum

ben koşu bandında daha hızlı yürüdüğümü düşünüyorum hızını değiştirmeden sabit bir şekilde daha iyi oluyor. dışarda ara ara yorulunca yavaşlıyo insan

Herkese merhaba. kaç gündür yazamadım şirketin interneti koptu komple. Bu sabah anca geldi internet olmadığı içinde işler yığıldı çok yoğundum.
bugun yediklerimi yazayım:
sbh bir dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.
öğlen yemeğinde 2 adet köfte, 2-3 dilim patates, 1 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…