Günaydın canım, İnşallah her şeyin yoluna girer, unutma ki öncelikle diyet moralimizi senden alıyoruz, o nedenle bizler için moralini hiç düşürme arkadaşım. Bunca zaman diyet yapmışız bundan sonra da dönmek yokkkk..olumunekankayizsmile..
günaydın herkese adcığım dikkat et kendine güzelim bu arada daha kahvaltı yapamadık ama karğuz yedim bolca tartım tamamen pili bitti ve kilo aldım tatilde buhafta biraz gerilere götürecem sizi ama ne yapalım kısmett
haklısın çanım. bilmiyorumkismile ama beni birkaç gün idare edin lütfen hem sıçaklar,hemde işdeki gereksiz yoğunluğum beni çok yoruyor.abartım yok,sadeçe dikkat edemiyorum. mafoldumben en kısa zamanda toparlanacağım inşallah. kaydirigubbakcemile5
oyun biter.
İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir.
Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk
görürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar;
-"Bu çocuk var ya,dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."
Berber çocuğa seslenir:
-"Ali, buraya gel!". Bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber işadamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk bir
banknot olduğu halde çocuğa sorar:
-"Hangisini istiyorsan alabilirsin?"
Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.
Berber işadamına döner ve gülerek:
-"Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :
-Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"
dosbacığım burasıda çok sıcak evi temizleyecem gözüm almıyor ama heryer toz mecbur yapacamm bi bakayım dedim sıkı bir kahvaltıdan sonra iş başına yarına kadar rutin temizlik yapayımda yarın işe başlayacak ramazandada badana yapacambayrama tertemiz girecem
tamam canım sağol. kaydirigubbakcemile5Sen merak etme arkadaşım. Ben bu hafta hep buradayım ve elimden geleni yaparım. Ben de sabah bir küçük tost yedim ve çay içtim. Şimdi de suyumu içiyorum...
canım kolay gelsin işin zor valla ama işin sonunda kuş kadar hafifliyorsun heryerde pırıl pırıl içi rahatlıyor insanın. bayanssulusmiledosbacığım burasıda çok sıcak evi temizleyecem gözüm almıyor ama heryer toz mecbur yapacamm bi bakayım dedim sıkı bir kahvaltıdan sonra iş başına yarına kadar rutin temizlik yapayımda yarın işe başlayacak ramazandada badana yapacambayrama tertemiz girecem
canım sıcakta temizlik çok zor(
bende geçen hafta hep ütü ve temizlikle uğraştım ama sen badana da düşünüyormuşsun Allah kolaylık versin ne diyeyim
bende bayramdan önce halıları yıkamaya göndereceğim...genel bi temizlik düşünüyorum...
kolay gelsin canım
uzaktandünyalı çok güzel beslenmişsin...
yürüyüş yapmanda büyük artı ... ben bugün çıkamadım
koşu bandında da canım çekmio
aslıcım afiyet olsun her zamanki gibi ölçülüsün.
dosbacım,canım koşubandı niye zor geliyorki balım,valla sizler böyle diyorsunuz diye bende vazgeçtim almaktan. en iyisi spora gideyim diyorum ramazan sonrasını bekliyorum.
bugün çok ii beslenemedim ama yedimlerimin miktarı en azından ii...
akşama patlıcan pişirdim....
ara olarak elma yedim buralardayım şekerler
ikimisde patlıcan yemişiizz kaydirigubbakcemile3 güzelmiş işte gününn dosba kaydirigubbakcemile5bugün çok ii beslenemedim ama yedimlerimin miktarı en azından ii...
akşama patlıcan pişirdim....
ara olarak elma yedim buralardayım şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?