• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım, İnşallah her şeyin yoluna girer, unutma ki öncelikle diyet moralimizi senden alıyoruz, o nedenle bizler için moralini hiç düşürme arkadaşım. Bunca zaman diyet yapmışız bundan sonra da dönmek yokkkk..olumunekankayizsmile:nazar:..

haklısın çanım. bilmiyorumkismile ama beni birkaç gün idare edin lütfen hem sıçaklar,hemde işdeki gereksiz yoğunluğum beni çok yoruyor.abartım yok,sadeçe dikkat edemiyorum. mafoldumben en kısa zamanda toparlanacağım inşallah. kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese adcığım dikkat et kendine güzelim bu arada daha kahvaltı yapamadık ama karğuz yedim bolca tartım tamamen pili bitti ve kilo aldım tatilde buhafta biraz gerilere götürecem sizi ama ne yapalım kısmett

günaydın canım. valla deniyorum hayatım. ama zor oluyor ne yalan söyliyim.
bende yarından itibaren yanımda bol meyve götüreyim diyorum... yaa ama sonradan sıkılmasam bari. neyse ençok karpuz getiririm sanırım. mevsimi geçesiye kadar tüketeyim diyorum. kaydirigubbakcemile5 sanada afiyet olsun hayatım ne gitmiştir serin serin. cokacimcoook

günaydıııınnnn a.s. desem biliyorum ayıp olcak :))
kızlar bütün gece uyuyamadım ankara çok sıcak gece kalktım duş aldım yok...sabah 5 gibi uyumuşum yürüyüşte gitti :((
eşim iş yerinde kahvaltı var diye istemedi bende 11e kadar uyudum
evi toparladım geldim
ben yokken kaynatmışsınız
ohh ohh takıma renk geldi yine...

bende bütün yaz meyvelerine çok düşkün biri olarak tüketiyorum ama diyetisyen eşime sondurmayı 2 meyve yerine veriyo :(( bende haftada 1 gün bile meyveden vazgeçemiom
ohhh sonra gelsin dondurma :))
hepinize afiyet olsun...

oyun biter.

İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir.
Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk
görürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar;
-"Bu çocuk var ya,dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."
Berber çocuğa seslenir:
-"Ali, buraya gel!". Bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber işadamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk bir
banknot olduğu halde çocuğa sorar:
-"Hangisini istiyorsan alabilirsin?"
Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.
Berber işadamına döner ve gülerek:
-"Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :
-Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"

haklısın çanım. bilmiyorumkismile ama beni birkaç gün idare edin lütfen hem sıçaklar,hemde işdeki gereksiz yoğunluğum beni çok yoruyor.abartım yok,sadeçe dikkat edemiyorum. mafoldumben en kısa zamanda toparlanacağım inşallah. kaydirigubbakcemile5

Sen merak etme arkadaşım. Ben bu hafta hep buradayım ve elimden geleni yaparım. Ben de sabah bir küçük tost yedim ve çay içtim. Şimdi de suyumu içiyorum...

dosbacığım burasıda çok sıcak evi temizleyecem gözüm almıyor ama heryer toz mecbur yapacamm bi bakayım dedim sıkı bir kahvaltıdan sonra iş başına yarına kadar rutin temizlik yapayımda yarın işe başlayacak ramazandada badana yapacambayrama tertemiz girecem

oyun biter.

İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir.
Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk
görürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar;
-"Bu çocuk var ya,dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."
Berber çocuğa seslenir:
-"Ali, buraya gel!". Bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber işadamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk bir
banknot olduğu halde çocuğa sorar:
-"Hangisini istiyorsan alabilirsin?"
Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.
Berber işadamına döner ve gülerek:
-"Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :
-Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"

CADIARZU :dance: :roflol: :roflol:

dosbacığım burasıda çok sıcak evi temizleyecem gözüm almıyor ama heryer toz mecbur yapacamm bi bakayım dedim sıkı bir kahvaltıdan sonra iş başına yarına kadar rutin temizlik yapayımda yarın işe başlayacak ramazandada badana yapacambayrama tertemiz girecem

canım sıcakta temizlik çok zor :((
bende geçen hafta hep ütü ve temizlikle uğraştım ama sen badana da düşünüyormuşsun Allah kolaylık versin ne diyeyim
bende bayramdan önce halıları yıkamaya göndereceğim...genel bi temizlik düşünüyorum...
kolay gelsin canım

ben geldimmm benim biricik gurubummm kaydirigubbakcemile3
sabah kahvaltıdan sonra bi saat yürüyüş yapabildim
kahvaltı: bir buçuk dilim ekmek, salatalık, domates, bir k.k. peynir, 2 ceviz içi,
ara: ızgara da pişmiş bir tavuk budu ve 3 biber
bir buçuk lt su içtim, ve bir bardak yeşil çayımıda içtim
kaydirigubbakcemile4

uzaktandünyalı çok güzel beslenmişsin...
yürüyüş yapmanda büyük artı ... ben bugün çıkamadım
koşu bandında da canım çekmio

Sen merak etme arkadaşım. Ben bu hafta hep buradayım ve elimden geleni yaparım. Ben de sabah bir küçük tost yedim ve çay içtim. Şimdi de suyumu içiyorum...
tamam canım sağol. kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun.cokacimcoook

canım kolay gelsin işin zor valla ama işin sonunda kuş kadar hafifliyorsun heryerde pırıl pırıl içi rahatlıyor insanın. bayanssulusmile
canım sıcakta temizlik çok zor :((
bende geçen hafta hep ütü ve temizlikle uğraştım ama sen badana da düşünüyormuşsun Allah kolaylık versin ne diyeyim
bende bayramdan önce halıları yıkamaya göndereceğim...genel bi temizlik düşünüyorum...
kolay gelsin canım

halı yıkamacılar iyiki var. acaba kışın ortasındada bu hizmeti veriyorlarmıki malum soba yaktığımız için halılar anında maf oluyor silmekte yıkamak kadar içime sinmiyor açıkçası ama siliyorum tabi mecburen. sanada şimdiden kolay gelsin hayatım.

uzaktandünyalı çok güzel beslenmişsin...
yürüyüş yapmanda büyük artı ... ben bugün çıkamadım
koşu bandında da canım çekmio

teşekkürler dosba a.s. havalardan hesalde insanın canı birşey yapmak istemiyo hem ayrıca evde bandda yürümeyi helede bu sıcaklarda hiçç istemes yerimseniben sabah erkenden güzel oluyor açık havaada kaydirigubbakcemile3 yarın yürürsünn bugün evde olmanın keyfini çıkarr boşveerkaydirigubbakcemile5
şimdi bir şeftali yiyiyorum (:

aslıcım afiyet olsun her zamanki gibi ölçülüsün.

dosbacım,canım koşubandı niye zor geliyorki balım,valla sizler böyle diyorsunuz diye bende vazgeçtim almaktan. en iyisi spora gideyim diyorum ramazan sonrasını bekliyorum.

aslıcım afiyet olsun her zamanki gibi ölçülüsün.

dosbacım,canım koşubandı niye zor geliyorki balım,valla sizler böyle diyorsunuz diye bende vazgeçtim almaktan. en iyisi spora gideyim diyorum ramazan sonrasını bekliyorum.

teşekkürler :3:
bende almıştım bi ara koşu bandı, tamam çok güzel hemen elinin altında istediğin zaman yap sporunu diyordum ama eve girince öyleolmuyo :1: yer kaplamaktan başka pek bi işe yaramadı, çok kolaylık ama odanın içinde yürüyürsun terliyorsun duş al odayı havalandır uzun işte sonraa arkadaş çok istiyodu evine almayı bende hemen kurtulayım bari açık havadaa bakına bakına yürürüm die ona sattım kaydirigubbakcemile3 ramazandan sonra spora gitmek daha ii bi fikir gibi kaydirigubbakcemile5

adcım evde olmuyo ya ... ben spor salonu bulabilsem kapalı bayanlar için gideceğim ama semtimde hep erkeklerle karışık :(( yani kışın aslında bahanen olmuyo çıkıp yürüyosun ama genelde tembelliğime gelio :((
sana tavsiye spor salonu :))

bugün çok ii beslenemedim ama yedimlerimin miktarı en azından ii...
akşama patlıcan pişirdim....
ara olarak elma yedim buralardayım şekerler

Olsun olsun sen iyisin yine maşallah, ben senin kilonda olmak için neler vermezdim...
Neler verirdim örneğin kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bak gördün mü açlıktan espri kalitem de dibe vurdu hekafamçokkarıştı

kızlaarr yine ben geldimm opuyorumnanaktan
akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, bir küçük kase yoğurt
ara: bir tane elma
gecede süt içerim bir su bardağı
2,5 lt suyu bitirdim, yeşil çaydaa içtimm yani güsel bi gündüüopuyorumnanaktan
cumaya azz kaldı gelsede dartılsam kaydirigubbakcemile3

ikimisde patlıcan yemişiizz kaydirigubbakcemile3 güzelmiş işte gününn dosba kaydirigubbakcemile5

Back