evet canım,yeni arkadaşlar geldi.taze kana ihtiyacımız vardı açıkçası.bu arada bir sürü arkadaş katılımş bize.hoşgelmişler de tanımak zaman alacak galiba
canım önce bi rahatla ve ne yapmak istediğine karar ver. halledilmeyecek sorunlar değil çok şükür,galiba sende benim gibi fazla efhamlısın. hemen evdeki tüm abur cuburları at,ve onların yeine daha sağlıklı daha besleyici yicekler al örneğin bol meyve olabilir. 5 ad yarım litrelik su şişen olsun evin her köşesine koy,böylelikle suyunuda tamamlarsın. a.s akşam yemeğinde muhakkak ama muhakkak bol yeşillikli salatan olsun. tabi bunlardan önce senin artık tamam demen gerekiyor. evet başlayabilirim deyip istemen gerekiyor,hadi bakalım topla artık kendini. bu arada doğum günün kutlu olsun, a.s. özel bi gün olduğu için yenilenleri görmüyoruz. mesela ben görmedim. hadi canım bol azimle bizede güç ver.kızlar selam ya bir telaştır sorundur gidiyor.nette sorun evde sorun oğlum alışamadı daha ankaraya bende tabi.sürekli dışarıda denizdeydik şimdi kısıldık evehiç bişi de istemiyor canım.offfff offff.dünde doğum günümdü haliyle pastayı götürdüm ay ben iiyice koptum toplanamıyorum yardım edin ya.kilo alacam az kaldı.
canım bende bugün onu farkeetim gattto gelmedi epeydir diye son olarak 24.ünde yazmışsın. umarım pcde başka aksilikler olmaz, sende yorulmazsın canım. öğünlerin az olmuş hayatım,sanırım sende ara öğün yapmıyorsun,eğer imkanın varsa meyve süt ve yoğurtla muhakkak ara öğünlerini yap hayatım. kaydirigubbakcemile5Herkese merhaba. kaç gündür yazamadım şirketin interneti koptu komple. Bu sabah anca geldi internet olmadığı içinde işler yığıldı çok yoğundum.
bugun yediklerimi yazayım:
sbh bir dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.
öğlen yemeğinde 2 adet köfte, 2-3 dilim patates, 1 dilim kepek ekmeği
bu arada sabah simit yemiştim çok acıkmadım öğlen meyveyle geçiştirdim.
ben yarın kilo bildirimi yapacakmıyım peki
tahlil yaptırmıştım sadece insülin direnci çıktı 1 sene önce ama ilaç kullandım normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?