Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar selam ya bir telaştır sorundur gidiyor.nette sorun evde sorun oğlum alışamadı daha ankaraya bende tabi.sürekli dışarıda denizdeydik şimdi kısıldık evehiç bişi de istemiyor canım.offfff offff.dünde doğum günümdü haliyle pastayı götürdüm ay ben iiyice koptum toplanamıyorum yardım edin ya.kilo alacam az kaldı.

bu arada bir sürü arkadaş katılımş bize.hoşgelmişler de tanımak zaman alacak galiba
evet canım,yeni arkadaşlar geldi.taze kana ihtiyacımız vardı açıkçası.
canım önce bi rahatla ve ne yapmak istediğine karar ver. halledilmeyecek sorunlar değil çok şükür,galiba sende benim gibi fazla efhamlısın. hemen evdeki tüm abur cuburları at,ve onların yeine daha sağlıklı daha besleyici yicekler al örneğin bol meyve olabilir. 5 ad yarım litrelik su şişen olsun evin her köşesine koy,böylelikle suyunuda tamamlarsın. a.s akşam yemeğinde muhakkak ama muhakkak bol yeşillikli salatan olsun. tabi bunlardan önce senin artık tamam demen gerekiyor. evet başlayabilirim deyip istemen gerekiyor,hadi bakalım topla artık kendini. bu arada doğum günün kutlu olsun, a.s. özel bi gün olduğu için yenilenleri görmüyoruz. mesela ben görmedim. hadi canım bol azimle bizede güç ver.
canım bende bugün onu farkeetim gattto gelmedi epeydir diye son olarak 24.ünde yazmışsın. umarım pcde başka aksilikler olmaz, sende yorulmazsın canım. öğünlerin az olmuş hayatım,sanırım sende ara öğün yapmıyorsun,eğer imkanın varsa meyve süt ve yoğurtla muhakkak ara öğünlerini yap hayatım. kaydirigubbakcemile5

bu arada sabah simit yemiştim çok acıkmadım öğlen meyveyle geçiştirdim.
ben yarın kilo bildirimi yapacakmıyım peki

öğün atlamak kilo verdirmede en yanıltıcı yöndem sanırım. acıkmasan bile 1 kase olsun çorba ye hayatım yoksa akşama kurt gibi olursun diye düşünüyorum.
canım senin bir hafta deneme süren var. paylaşımın iyi olursa yani bizi bırakmazsan haftaya listedesin.

tahlil yaptırmıştım sadece insülin direnci çıktı 1 sene önce ama ilaç kullandım normale döndü

anladım canım. geçmişolsun,normale döndüğüne sevindim ama yinede tekrar baktır derim kilo vermeni engelleyen birşey varmı diye. bende aylardır gidecem dr.a değerlerime baktıracam ama nerdeee. kış gelmeden yaptırsam iyi olur diyorum. :sinifsinif:

kızlar bende bugün neler yediğimi yazayım.
sabah 2 dilim ekmekle 3-4 çatal omlet peynir,kaşar peynir ve birazda reçel yedim.
ara öpünüm olmadı malesef.
öğle yemeğinde 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba ve az tavuk sote vardı.
ara olarak şimdi 2 ad erik yiyorum.
akşam 1 ad dolma biber ve bol marul salatası yicem inşallah. sonrasında karpuz var meyve olarak.

yazılanları okudum şekerler ama cevap yazamadım tüm gün kurstaydım çok yorgunum biraz dinleneyim inş. yine girmeye çalışırım görüşürüz....

selam kızlar takım canlandı bende mutlu olmaya başladım :))
bugünü hafif atlattım çnk yarın tartı telaşı sardı :))
sabah klasik kahvaltı
öğle salata
akşam 6yk patlıcan 6yk makarna 4yk yoğurt

mrblar
bugün hiç giremedim dişçiye felan gittim... evdedeçok iş vardı... hatta şimdide misafirlerimiz var kaydirigubbakcemile3
sabah 45 dk yürüyüş yaptım, bugün 3 litre suiçtim
kahvaltım: bir dilim ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates, bir çatal lor,
ara: bir bardak erik suyu
öğle bir kepçe tarhana çorbası, bir kaşık sütlü kabak tatlısı
akşam bişey yiyemedim saat geç olmuş, vu saatten sonra sadece bir bardak süt ve bir gressini yerim
öpüyorum kızlarr yarın görüşürüz... sabah yürüyüşten hemen sonra kiloma bakarım çok heycanlıyım acaba zayıfladımmı delikafadulden

:1hug:selam kızlar ancak girebildim.hemen yazıyım bugünün özetini çünkü vakit kısıtlı çıkmam gerekiyo.
sabah yazmıştım
ara 1/2 bardak evde yapılmış kıraz hoşafı az şekerli
öğle 1 tavuk şiş,1 dilim ekmek,bol salata,2 yemek kaşığı patates püreşi
ara 1 bardak sütlü şekersiz nescafe yanına 2 tatlı küçük kuru pasta kaçtı malesef ve salata
akşam közlenmiş 2 patlıcan(yağsız ve tussuz),2 köfte 1 kase yoğurt
yatmadan da 1 meyve yicem
ayrıca birazdan mekik aleti var evde onla 100 tane çekcem ve e-walker diye bi alet var onda da 20 dakka.yapmadan yazıyorum bölece mecbur ve size karşı sorumlu hissediyorum.daha kesin oluyo:)
sular 3 liitre oldu
hastalığımı soran arkadaşlar daha iim çok şükür şurup içiyorum işe yaradı.
ya arkadaşlar çoklu alıntı yap özelliğini bilmiyorum o yüzden herkese ayrı cevazp yazamıyorum kusura bakmayın
istanbuldan uzaktayım.o gerçekten alışması zor bi durum ama alışacağım inş zamanla.
bu arada burası bağımlılık yapıyo.bütün gün aklımda yazamadım ya da şunu yemiyim çünkü yazmak zorunda kalırım diye düşünüyorum.anlayacağınız siz bana ii geliyosunuz kızlar.kafam bi yöne yönlendi sen azından ve bi hedefim var inş.
neyse kaçmam gerekiyor şimdi hepinizi çok öptüm.iyi geceler

günaydııııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım hava çok güzeldi serin... şimdi ısınmaya başlıyor ...kahvaltımı da yaptım...
tatilden sonra ilk defa bu kiloyu gördüm seviniyorum
69.7 :)) ayyy eskiden üzülürdüm şimdi sevinir olmuşum ne durumdayım siz anlayın
melzeyit dönüyor bugün sanırım excelim yok ama eğer gelmezse adcım yardım edebilirim canım
buralardayım öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar

günaydııınnnnn
yürüyüş yapamadım uyuya kalmışımmmkaydirigubbakcemile3
kilooommm 74,5 opuyorumnanaktan çooooooooookk mutluyummm
kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm sonra gelirim şekerleeeeeeer kaydirigubbakcemile2

selamlar dosbacım ne güzel yürüyorsun ya.imrendim valla.ben ankaraya geldim geleli yürüyemiyorum burada hava aşırı sıcak.8 e gelmeden sıcaklaşıyor.yazlığı özledim.neyse kilom 68 olmuş hayret ettim valla.o kadar aşırı yedim hep 68.5 çıkıyordum bugün 68 olmuşum korktu heralde benden bugün kilo bildirimi yapacam diye.sevindim çok.neyse bende klasik kahvaltıyla başladım güne gerisi de iyi olur umarım bu 68 i görünce gaza geldim bozmam gerek yemeyeceğim artık aburcubur tatlı felan.yine başlıyorum yuppi.

canlar günaydın.patronu ankaraya yolcular yolculamaz buradayım. evrak hazırlamam lazım.

günaydin kizlar sonunda evimdeyim gecmisi okumadim cok uzundur herhalde sizlerden cok uzak kaldim
adcim kaptan olmusun tebrikler ben uralardayim

Günaydın kızlar.çok heyecanlandım.ilk kilo bildirimim:)sanırım ilk hafta olduğu ve regl dönemimin de baitmesi sonucu kilo 71.8:)))inş hep böle devam eder yaama artık şu spor olayını oturtucam inş.
dosbacım sana da hayırlı cumalar.inş senin gibi yürüyüşü erkenden halletmeyi başarırım
mutlu oldum yaf:)neyse öptüm hepinizi sevgili takımımopuyorumnanaktan

kahvaltım:bit yumurta, iki dilim kızarmış ekmek, yarım ceviz içi, salatalık, bir k.k. peynir,
çok güzel kahvaltı oldu ama biras fazlaa oldu günü diğer yediklerimle dengelerimm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…