Şekerim yeni kitap projen çok güzel :))) Eminim çok iyi bi şey olacak :))))
Kİlo veremiyorum demişsin, acaba diyetinde küçük kaçamaklar yapıyor musun ve su tüketimin nasıl canım? Bence sen halledersin :))
herkese günaydın,
kapalı bir hava,çiseliyor henüz tam yağış başlamadı. bende kapalıyım.
geç uyandık,işe zar zor yetiştik. neyseki işteyiz. ilk cuma günümde umarım herkes zamanında gelir.
tşk ederim cnm iyiyim..son götürdüğüm doktorlarda ameliyat diyor ama eşim ameliyat olmak istemiyor..gitmek istediğimiz 2 dokotr daha var bu hafta oralara gidicez shir dısında..
ama nedense pek keyfim yok kızlar..olumlu düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum ..takıma da gelemiyorum..paylaşım yapmıyorum vicdanım rahat değil ama en azından cumaları bildirim yapmak dahi beni frenl,iyor..iyi oluyor benim için..bundan sonra daha çok gelmeye çalışıcam..
Adcım, listemizi ekleyeyim dedim, bilmem iyi ettim mi?:kedi:
canım hakkınızda hayırlısını diliyorum ama bugüne kadar gittiğiniz dr lar ameliyat diyor ve sizde ilaçla tedavi ederim diyeni arıyorsunuz sanırım ama çok fazla kafanız karışmıyormu,tabiki daha iyisini bilirsiniz. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.kolay gelsin canım. :teselli:tşk ederim cnm iyiyim..son götürdüğüm doktorlarda ameliyat diyor ama eşim ameliyat olmak istemiyor..gitmek istediğimiz 2 dokotr daha var bu hafta oralara gidicez shir dısında..
ama nedense pek keyfim yok kızlar..olumlu düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum ..takıma da gelemiyorum..paylaşım yapmıyorum vicdanım rahat değil ama en azından cumaları bildirim yapmak dahi beni frenl,iyor..iyi oluyor benim için..bundan sonra daha çok gelmeye çalışıcam..
çok haklısın evet ama ben pciyi bile açamıyorum.. :kedi:
iyi ettin tabi canım. Adcım sevinir. Kio veremedin mi:kedi:
nac canım bize foto ekleyeceksin dimi :)) hani mezuniyetinin şerefine...
Ekleyeyim di mi dosbikim :)))) Önce çektireyim :))))) Seviniverdim..
eveeettttt :)) ama en kısa zamanda beklioz
kızar günaydın bu arada hepinize.
eski alışkanlık önce paylaşıma baktım yine ilk geldiğimde. 7. takımın kaptanı azranın teyzesi vefat etmiş. Benim teyzem de 1 ay önce falandı vefat etti, İlk okuduğumda çok zor ben de aynısını yaşadım vs. gibi bir mesaj yazmayı düşündüm. Ama olayı öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. Kızcağız daha 22 yaşındaymış, 7 aylık evliymiş ve hamileymiş. Buna can mı dayanır, söz mü söylenir. Çok üzücü gerçekten Allah sabır versin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Baharım, senin de dediğin gibi kilo vermek kolay iş değil(( Ama güzel gidiyorsun, devam... Bu hafta veremezsin haftaya 2 kilo verirsin, öyle oluyor :)) Devam canım..
canım melis yazınca aklıma geldi. senin listen epet kabarıktı,kilo verememen normal. diyetisyene söylesen onu yarıya indirse,yada sen her öğünün yarısını yesen.sonuçta kilo vermek için gidiyorsun diyetisyene. bence konuş hayatım.
tşk ederim cnm iyiyim..son götürdüğüm doktorlarda ameliyat diyor ama eşim ameliyat olmak istemiyor..gitmek istediğimiz 2 dokotr daha var bu hafta oralara gidicez shir dısında..
Veremedim((((
nur canım ne güzel veriyosun maşallah.... kıskandım darısı bana.... benden fazlaydı kilon şimdi ben bugün tekrar 70i gördüm kendimi çok iradesiz hissediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?