Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şekerim yeni kitap projen çok güzel :))) Eminim çok iyi bi şey olacak :))))
Kİlo veremiyorum demişsin, acaba diyetinde küçük kaçamaklar yapıyor musun ve su tüketimin nasıl canım? Bence sen halledersin :))

evet çok güze olacak inşallah bu seferki ders kitabı olacak ve hiç türkçesi olmayan bir kitap. herkes çok istiyordu ders notlarımdan çalışıyorlardı hem öğrencierim hem de arkadaşlar. Zor bir konu ing.den çok bir şey anlaşılmıyor. Geçenlerde bir arkadaşım doç.lik sınavına girdi orada bu konuyla (bu benim uzmanık konum doktora tez konum ve yüksek lisansta da bu dersi veriyorum) ilgili soru sormuşlar o da sadece benim ders notlarımdan çalışmış her şeye çok güze cevap verdim neden kitap yapmıyorsun dedi. Zaten düşünüyordum ama daha sonra, şimdi bu jüriyi bekleme dönemine onu sıkıştırayım dedim.
yediklerimde arada ufak kaçamaklarım oluyor asında kio vermediğim için oluypr motivasyonum bozuduğu için kaçamak yapıyorum. sebep budur tabi ama su içimim iyi.

herkese günaydın,
kapalı bir hava,çiseliyor henüz tam yağış başlamadı. bende kapalıyım.
geç uyandık,işe zar zor yetiştik. neyseki işteyiz. ilk cuma günümde umarım herkes zamanında gelir.

burası da yağmurlu canım.

geçmiş olsun canım tekrardan hakkınızda hayırlısı. Ameliyat oması gerekiyorsa olsa keşke.

Adcım, listemizi ekleyeyim dedim, bilmem iyi ettim mi?:kedi:

iyi ettin tabi canım. Adcım sevinir. Kio veremedin mi:kedi:

canım hakkınızda hayırlısını diliyorum ama bugüne kadar gittiğiniz dr lar ameliyat diyor ve sizde ilaçla tedavi ederim diyeni arıyorsunuz sanırım ama çok fazla kafanız karışmıyormu,tabiki daha iyisini bilirsiniz. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.kolay gelsin canım. :teselli:
çok haklısın evet ama ben pciyi bile açamıyorum.. :kedi:

anladım canım,işlerin bittikten sonra bol paylaşımla bekliyoruz seni.

13.TAKIM 164.ETAP

Ad1 (58.0 / 57.7/ 0.3/ 0.52&#37
Nachtigall ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.0 % )
Nur_84 ( 68.0/ )
Shopaholic ( 76.5 / 76.3 / 0.2 / 0.26% )
Uzaktandunyalı ( 76.0 / 77.0 / -1.0/ -1.32%)
Ethos (70.3/)
Melis08 (61.9 / 61.5 / 0.4 / 0.65%)
Bhr.87 (82.4/)
Jailbreak (68.1/
Kelebek (61.5/)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (681.2

hesapladım adcım.

burda da hava kapalı
bugün biraz yürüdüm ii geldi... hava çok sıkıcı (
benim kilomda biraz artış var ( bende tatil dönüşünde takıma katılmayı planlıyorum

nur canım ne güzel veriyosun maşallah.... kıskandım darısı bana.... benden fazlaydı kilon şimdi ben bugün tekrar 70i gördüm kendimi çok iradesiz hissediyorum (

sho canım acil şifa diliyorum... inş. en kısa zamanda en ii dr. bulursunuz
meliscim yeni kitap çalışmaların hayırlı olsun... tatilin uzunmuş biraz dinlenme zamanın geldi... şimdiden ii gezmeler diliyorum

çok üzüldüm gerçekten genç ölümler çok can yakıyor üstelik de hamile olması iki kat daha üzücü Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ne denir ki (

Baharım, senin de dediğin gibi kilo vermek kolay iş değil (( Ama güzel gidiyorsun, devam... Bu hafta veremezsin haftaya 2 kilo verirsin, öyle oluyor :)) Devam canım..

inşallah dediğin gibi olur canım 80 in altına inerim inşallah kısa zamanda ilk hedef o :))

gittiğimde zaten bi durum değerlendirmesi yapar sanırım canım üstelik ben akşam listemde olan 2 kaşık makarna ya da bulgur pilavını yemiyorum bile arada bir ufak tefek kaçamaklar oluyo ama abartmıyorum onu da ya da tiroidim tekrar düşmeye başladı ondan yavaşladı bilemiyorum ki bi tahlil mi yaptırsam tekrar :gitme:

canım inşallah hayırlısıyla atlatırsınız bu sıkıntılı zamanları :teselli:

verme bence, verirsen gideceksin değil mi (
yok yok sen şimdi git güzece karnını doyur kötükedihüso

nur canım ne güzel veriyosun maşallah.... kıskandım darısı bana.... benden fazlaydı kilon şimdi ben bugün tekrar 70i gördüm kendimi çok iradesiz hissediyorum (

canım ben ne yapayım benim durumumda aynı, bir ileri 2 geri 2 yıldır gıcık oldum gerçekten. İrademiz zayıf gaiba gerçekten.

günaydınlar herkeseee

60.4 kilo olmuşum o uyguladığım rejim yüzünden veremem sanmıştım ama yinede vermişim

sabah kahvaltım
yarım dilim ekmek
bir kaç çatal salatalık-domates

melisim 400 gr hiçyoktan iyidir. tebrik ederim canım, teşekkürediyorum.

dosbacım tatilini yap gel, hep beraber el atalım şu işe.

sevdacım senide tebrik ederim canım.400 gr vermişsin.

13.TAKIM 164.ETAP

Ad1 (58.0 / 57.7/ 0.3/ 0.52 &#37
Nachtigall ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.0 % )
Nur_84 ( 68.0/ 66.09 / 1.1 / 1.62 %)
Shopaholic ( 76.5 / 76.3 / 0.2 / 0.26 % )
Uzaktandunyalı ( 76.0 / 77.0 / -1.0/ -1.32 %)
Ethos (70.3/) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Melis08 (61.9 / 61.5 / 0.4 / 0.65 %)
Bhr.87 (82.4 / 81.9 / 0.5 / 0.61 %)
Jailbreak (68.1 / 67.7 / 0.4 / 0.59 %)
Kelebek (61.5 / 60.4 / 1.1 / 1.79 %)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (681.2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…