canım haklısın listem kalabalık epey doyurucu yani belki de dediğin gibi yavaş ve kalıcı olması içindir seninde motiven düşmesin bak tatile çıkacakmışsın bol bol yüzer yürürsün incecik olursun bir ayda :))
Şimdi işten geldim akşam yemeginde bezelye,ezo gelin çorba ve tatlı vardı hepsini afiyetle yedimyerimsenibenİyi gecelera.s.
arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba
10 sayfa birikmiş oku oku anca bitirdim ama akımda da bir şey kalmadı mqayamadım da çoktu ohaoldumsmile
kızar gelemedim bir kaçgündür kusura bakmayın ama gece gündüz yinekitaba konsantre oldum, bir de kilo veremiyorum motivem düştü gıcığım yani bu günerde. ÖZellike adcım kusura bakma sakın üzerine de aınma, sen 2 yıldır bizimlesin, elimizden geldiğince destek oacağız sana. Ben de haftaya tatile çıkıyorum hem de 1 aylığına :))
melzeyitim çok sevindim canım hızla kilo vereceksin artık,i sen veremedikçe ben üzülüyordum, tatildeden sonra gel geri :))
baharım diyetisyenler biraz yüksek kalorili veriyorlar gaiba yavaş vermemiz için ondan yavaş veriyorsun bence. üzülme yavaş ama kalıcı olsun.
nachtigalcim sevindim okuun biteceğine tatilsin ne güzel :)) ben de haftaya perşembe çıkıyorum.
mutlukelebek hoşgeldin aramıza umarım kısa sürede verirsin kilolarını.
ne okudum başka hatırlamadım ne olur kusuruma bakmayın üzerinize aınmayın. hepinizi çokkk çokkk öpüyorum. sabah gelirim şimdi çok yürümeliyim sabah diyetisyene gideceğim.
günde en az 2-2,5 litre içiyorumdur canım bazen geçiyodur bile sıcaklardan fazlasıyla içiyorum suyu eksiğim spor onu halldebilsem ne güzel olur ayrıca bugün regl oldum belki de onun şişkinliğiydi bilemiyorum ki reglim bitince artık o zaman değerlendiririm bir de listem her gün aynı tatlım tekrar tekrar yazmak istemediğimden yazmıyorum çünkü liste dışına çıkmıyorum ama bugün çıktım ben de 1 tane kandil simidi yedim 3 adet de tutku bisküvi yedim tatlı krizim tavan yaptı bugün kaydirigubbakcemile
inşallah bulurum canım her şeye zaman ayırmaktan yorgun düştüm şu diyet işi de göründüğü gibi kolay değil kendime ayrı yemek yapmak falan zamanımı alıyo üstelik 2 saatte bir öğünüm var bi de spora zamanı nasıl yaratıcam bu koşturmacada bilemiyorum ohaoldumsmile
canım haklısın listem kalabalık epey doyurucu yani belki de dediğin gibi yavaş ve kalıcı olması içindir seninde motiven düşmesin bak tatile çıkacakmışsın bol bol yüzer yürürsün incecik olursun bir ayda :))
iyi akşamlar herkese
hava çok kötü ya sanki kışa giriyoruz
ben bugün arada sadece kahve ve 3 tane susamlı çubuk yedim
akşamda dünden kalan yemeğimi yedik
2 parça tavuk ve 2-3 tane patates
yanında yarım bardak diyet kola kızım uyuyuncada 2-3 dilim karpuz yiyecem
suyumda 2.5 litre oldu bugün bi yarım daha içerim yatana kadar
bugün pek giremedim nete.
bugün pek yapamadım rejimi kandil diye yediğim lokma bozdu sanırım akşam meyve yiyerek teleafi etmeye çalıştım ama ne kadar olmştur bilmiyorum :/
öğlen
1 adet lokma
2 k.k büyüklüğünde peynir
2 dilim karpuz
1 bardak limonata
akşam
1 adet şeftali
bu arada biraz geç kaldım ama hepinizin kandili mübarek olsun
ad1 abla mı desem bilmiyorum ne yaş biliyorum ne isimbana mesaj atmışsın ama maalesef 50 mesaj olmadan özel mesaj atılamıyormuş cevap atamadım kusura bakma.
uzaktan_dünyalı bi kaç gündür çok yoğun hastaneye falan gidiyor birde misafirleri falan çok geliyor onun için giremiyor foruma. ama rejime son gaz devam ediyor
Şimdi işten geldim akşam yemeginde bezelye,ezo gelin çorba ve tatlı vardı hepsini afiyetle yedimyerimsenibenİyi gecelera.s.
günaydın arkadaşlar...bu sabahki kilom 76.300
sanada günaydın canım. a.s.günaydııııınnnnn a.s.
sanada günaydın hayatım. afiyet olsun. a.s.Canlarım günaydın,
Bol yağışlı ve serin bir temmuz sabahından merhabalar :)))))
Şimdi menemen yaptım, yiyeceğim. Yeşil çayım hazır. Yarım lt suyumu içtim. Bomba gibiyim.
canım bende okudum onu,beyin ölümü gerçekleşmişti,sonrada vefat haberini okudum. topiğede yazdım ama kimse okumadı sanırım. ayrıntısını bilmiyordum,kimseyede soramadım. şimdi bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin dilerim.kızar günaydın bu arada hepinize.
eski alışkanlık önce paylaşıma baktım yine ilk geldiğimde. 7. takımın kaptanı azranın teyzesi vefat etmiş. Benim teyzem de 1 ay önce falandı vefat etti, İlk okuduğumda çok zor ben de aynısını yaşadım vs. gibi bir mesaj yazmayı düşündüm. Ama olayı öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. Kızcağız daha 22 yaşındaymış, 7 aylık evliymiş ve hamileymiş. Buna can mı dayanır, söz mü söylenir. Çok üzücü gerçekten Allah sabır versin. Dualarınızı eksik etmeyin.
seninde canım sağol. a.s.Canlarım, kandiliniz kutlu olsun. Allah dualarınızı kabul etsin :))
canım gözünaydın okullar kapanıyor. inşallah diyet olayını yakında toparlarsın. olumunekankayizsmileCanlarım, bi kaç gündür çok kötüyüm. Sabahları kalkamıyorum. Bu sabah kahvaltıda simit yedim. Çünkü vaktinde uyanamadım. Okulda simit aldım.
Öğlen tavuk yanında 4 kaşık makarna yedim. Ara öğün sıfır. Akşam yemeğinde artık enginar yiyeceğim. Toparlanmam lazım kısa zamanda((
Yarın okul son!!!!! Çookkk mutluyum :)))
Bizim sene sonları sene içinden daha stresli oluyor..
canım melis yazınca aklıma geldi. senin listen epet kabarıktı,kilo verememen normal. diyetisyene söylesen onu yarıya indirse,yada sen her öğünün yarısını yesen.sonuçta kilo vermek için gidiyorsun diyetisyene. bence konuş hayatım.günde en az 2-2,5 litre içiyorumdur canım bazen geçiyodur bile sıcaklardan fazlasıyla içiyorum suyu eksiğim spor onu halldebilsem ne güzel olur ayrıca bugün regl oldum belki de onun şişkinliğiydi bilemiyorum ki reglim bitince artık o zaman değerlendiririm bir de listem her gün aynı tatlım tekrar tekrar yazmak istemediğimden yazmıyorum çünkü liste dışına çıkmıyorum ama bugün çıktım ben de 1 tane kandil simidi yedim 3 adet de tutku bisküvi yedim tatlı krizim tavan yaptı bugün kaydirigubbakcemile
canım sağol seninde kandilin mübarek olsun. kelebekcim aslının misafirleri var demişsin ayrıca çok çok geçmişolsun kendisine ama sanırım 5-10 dk gelip bize sıkıntısını bildirebilirdi.bu arada biraz geç kaldım ama hepinizin kandili mübarek olsun
ad1 abla mı desem bilmiyorum ne yaş biliyorum ne isimbana mesaj atmışsın ama maalesef 50 mesaj olmadan özel mesaj atılamıyormuş cevap atamadım kusura bakma.
uzaktan_dünyalı bi kaç gündür çok yoğun hastaneye falan gidiyor birde misafirleri falan çok geliyor onun için giremiyor foruma. ama rejime son gaz devam ediyor
Shopcum, canım nasılsın, eşin nasıl? Bir gelişme var mı?
canım sağol seninde kandilin mübarek olsun. kelebekcim aslının misafirleri var demişsin ayrıca çok çok geçmişolsun kendisine ama sanırım 5-10 dk gelip bize sıkıntısını bildirebilirdi.
canım iyi yapmışsın bende gitti zannediyorum sayfa hata verdmiş.görmedim senin düzenlediğini .ama mutlu kelebek arkadaşımızı bu hafta listeye almayalım paylaşımına bakalımki çok fazla bir paylaşımı olmadı. o yüzden haftaya duruma göre alırız listeye tekrar. benim listeye senin kiloyuda ekliyorum şimdi.
Nurcum, ablan geldi di mi:))) Ne güzel bugün dolaşacaksınnız :))) Ben de 14 de okula gideceğim :))) Aslında gelmeyi çok istiyorum.
Size iyi eğlenceler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?