Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

sanırım kalıcı osun diye yapıyorlar baharım. tatilde spor yapmayı umuyorum bakalım nasıl bir düzen kuracağım. İnşalah dediğin gibi olur.

Şimdi işten geldim akşam yemeginde bezelye,ezo gelin çorba ve tatlı vardı hepsini afiyetle yedimyerimsenibenİyi gecelera.s.

canım işin nasıl gidiyor. Çikolata kokusu çok mu? canın istiyor mu hiç? yorucu anladığım kadarıyla ama olsun işlerimizolsun da yorucu olsun. Bu devirde iş bulmaz zor.

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

yaptık şekerim.

kızar günaydın bu arada hepinize.
eski alışkanlık önce paylaşıma baktım yine ilk geldiğimde. 7. takımın kaptanı azranın teyzesi vefat etmiş. Benim teyzem de 1 ay önce falandı vefat etti, ılk okuduğumda çok zor ben de aynısını yaşadım vs. gibi bir mesaj yazmayı düşündüm. Ama olayı öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. Kızcağız daha 22 yaşındaymış, 7 aylık evliymiş ve hamileymiş. Buna can mı dayanır, söz mü söylenir. Çok üzücü gerçekten Allah sabır versin. Dualarınızı eksik etmeyin.

Şekerim yeni kitap projen çok güzel :))) Eminim çok iyi bi şey olacak :))))
Kİlo veremiyorum demişsin, acaba diyetinde küçük kaçamaklar yapıyor musun ve su tüketimin nasıl canım? Bence sen halledersin :))

Baharım, senin de dediğin gibi kilo vermek kolay iş değil (( Ama güzel gidiyorsun, devam... Bu hafta veremezsin haftaya 2 kilo verirsin, öyle oluyor :)) Devam canım..

Afiyet olsun Nurcum :))) Süpersin..

Canım, şeker hafiften bugün ağırluklı olmuş. Neyse, yarın atoparlarsın :)))
Dünyalı neden hastaneye gidiyor, sağlığında umasrım bi şey yoktur.

Şimdi işten geldim akşam yemeginde bezelye,ezo gelin çorba ve tatlı vardı hepsini afiyetle yedimyerimsenibenİyi gecelera.s.

Jailcim, kaç zamandır konuşamadık. Canım, yeni işin hayırlı olsun. Eşinin yardımcı olmasına çok sevindim, zaten öyle olması da gerekiyor :))))
Beslenmen de ne güzel olmuş :)))

Nurcum, ablan geldi di mi:))) Ne güzel bugün dolaşacaksınnız :))) Ben de 14 de okula gideceğim :))) Aslında gelmeyi çok istiyorum.
Size iyi eğlenceler canım...

Canlarım günaydın,
Bol yağışlı ve serin bir temmuz sabahından merhabalar :)))))
Şimdi menemen yaptım, yiyeceğim. Yeşil çayım hazır. Yarım lt suyumu içtim. Bomba gibiyim.

herkese günaydın,
kapalı bir hava,çiseliyor henüz tam yağış başlamadı. bende kapalıyım.
geç uyandık,işe zar zor yetiştik. neyseki işteyiz. ilk cuma günümde umarım herkes zamanında gelir.

merhaba arkadaşlar giremiyorum neredeyse bir haftadır... misafirlerimiz vardı ayrıca çok işim var bu hafta sonu geçsin hep sizinleyim özyledim sizleriii opuyorumnanaktan
bu hafta bir kere bozmuştum biliyorsunuz, onun dışında çabaladım baya ama çok iyi olmadı hatta sporlarımı yapamıyorum ama dönüşüm muhteşem olacakk .))) gurup başkanlarından özür diliyorum biraz daha beni böyle idare edermisiniz... pazartesi işlerim biticekk
bu haftaki kilom biraz yükseldii .(((( 77 kiloo oldum yahuu spor yapamıyorum die heraldee ((hepinizi öpüyorum yanaktaaaaaan opuyorumnanaktan

günaydııııınnnnn a.s.
sanada günaydın canım. a.s.
Canlarım günaydın,
Bol yağışlı ve serin bir temmuz sabahından merhabalar :)))))
Şimdi menemen yaptım, yiyeceğim. Yeşil çayım hazır. Yarım lt suyumu içtim. Bomba gibiyim.
sanada günaydın hayatım. afiyet olsun. a.s.

canım bende okudum onu,beyin ölümü gerçekleşmişti,sonrada vefat haberini okudum. topiğede yazdım ama kimse okumadı sanırım. ayrıntısını bilmiyordum,kimseyede soramadım. şimdi bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin dilerim.

Canlarım, kandiliniz kutlu olsun. Allah dualarınızı kabul etsin :))
seninde canım sağol. a.s.

canım gözünaydın okullar kapanıyor. inşallah diyet olayını yakında toparlarsın. olumunekankayizsmile

canım melis yazınca aklıma geldi. senin listen epet kabarıktı,kilo verememen normal. diyetisyene söylesen onu yarıya indirse,yada sen her öğünün yarısını yesen.sonuçta kilo vermek için gidiyorsun diyetisyene. bence konuş hayatım.

canım sağol seninde kandilin mübarek olsun. kelebekcim aslının misafirleri var demişsin ayrıca çok çok geçmişolsun kendisine ama sanırım 5-10 dk gelip bize sıkıntısını bildirebilirdi.

Shopcum, canım nasılsın, eşin nasıl? Bir gelişme var mı?

tşk ederim cnm iyiyim..son götürdüğüm doktorlarda ameliyat diyor ama eşim ameliyat olmak istemiyor..gitmek istediğimiz 2 dokotr daha var bu hafta oralara gidicez shir dısında..
ama nedense pek keyfim yok kızlar..olumlu düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum ..takıma da gelemiyorum..paylaşım yapmıyorum vicdanım rahat değil ama en azından cumaları bildirim yapmak dahi beni frenl,iyor..iyi oluyor benim için..bundan sonra daha çok gelmeye çalışıcam..

13.TAKIM 164.ETAP

Ad1 (58.0/ / / % )
Nachtigall ( 58.5 /58.5/ 0 /0 % )
Nur_84 ( 68 / / / % )
Shopaholic ( 76.5 /76.3/0.2/0.26 % )
Uzaktandunyalı ( 76.0 /77.0 /-1/-1.31% )
Ethos (70.3/ / / %)
Melis08 (61.9 / / / % )
Bhr.87 (82.4/ / / % )
Jailbreak (68.1/ / /%)
Kelebek (61.5/ / / %)
Mutlu_kelebek (70/ / / %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

13.TAKIM 164.ETAP

Ad1 (58.0 / 57.7/ 0.3/ 0.52&#37
Nachtigall ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.0 % )
Nur_84 ( 68.0/ )
Shopaholic ( 76.5 / 76.3 / 0.2 / 0.26% )
Uzaktandunyalı ( 76.0 / 77.0 / -1.0/ -1.32%)
Ethos (70.3/)
Melis08 (61.9 /
Bhr.87 (82.4/)
Jailbreak (68.1/
Kelebek (61.5/)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (681.2

Son düzenleme:
canım iyi yapmışsın bende gitti zannediyorum sayfa hata verdmiş.görmedim senin düzenlediğini .ama mutlu kelebek arkadaşımızı bu hafta listeye almayalım paylaşımına bakalımki çok fazla bir paylaşımı olmadı. o yüzden haftaya duruma göre alırız listeye tekrar. benim listeye senin kiloyuda ekliyorum şimdi.

Tamam hayatım, haklısın. Burada paylaşım çok önemli :))) Siz kaç defa yarıladığım browniyi attırdınız, destek çok önemli :)))

Nurcum, ablan geldi di mi:))) Ne güzel bugün dolaşacaksınnız :))) Ben de 14 de okula gideceğim :))) Aslında gelmeyi çok istiyorum.
Size iyi eğlenceler canım...

günaydın canım evet geldi şükür biz gezecez ama hava buna izin vermiyor
ama yılmak yok
bu sabahki kilom 66.9 :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…