• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nur canım sende epey iradeli çıktın valla şaşırıyorum yediklerini görünce. özellikle su konusunda hiç tavizin hiçbirşey yapmasanda bol su içerek de kilo verirsin herhalde.

anladım canım.inşallah tekrarı olmaz. moral bozukluğuna alışveriş en iyi ilaç özellikle biz kadınlara iyi yapıyorsun hayatım. kolaygelsin canım.

Teşekkürler canım valla kendimi incecik görmek istiyorum
o yüzden de iradeli olmam lazım

bilmiyordum bundan sonra dikkat ederim (:

sabah kahvaltım:
yarım dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir

afiyet olsun canım

hepinizin kandili kutlu olsun
adcım çayı bende o şekilde demliyorum ama günde 2 defa içiyorum inş. en kısa zamanda faydasını görürsün
jail canım çalışma hayatı sana yaramış... bakıyorum da sanki daha az yemeye başlamışsın...eşinin yardım etmesine sevindim...çocuklarınında destek olduğunu düşünüyorum
nac canım arada olur kavgalar...faturayı ona ödetmek harika fikir :))
ama yinde hemen aranızın düzelmesi dileğiyle
nurcum afiyet olsun canım...seninde kandilin mübarek olsun

sağol canım

kızllar moralim çok çok bozuk.kaç zamandır uğraşıyorum sporu arttırdım yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor ya.geçen 69.6 dım sonra 69.9 oldum hele dün baya yüzdüm sonra 3.5 mil yürüyüş akşamda baya baya yürüdüm hatta sabah yorgunluktan kalkamayacaktım ama bir tartııldım 70 olmuş.ve ben tam anlamıyla çöktüm.nerde yanlış yapıyorum ya nerde.zaten kabız da olmuşum dünden beri tık yok o kadar kayısı da yedim yok yok yok.neler oluyor ya

kızllar moralim çok çok bozuk.kaç zamandır uğraşıyorum sporu arttırdım yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor ya.geçen 69.6 dım sonra 69.9 oldum hele dün baya yüzdüm sonra 3.5 mil yürüyüş akşamda baya baya yürüdüm hatta sabah yorgunluktan kalkamayacaktım ama bir tartııldım 70 olmuş.ve ben tam anlamıyla çöktüm.nerde yanlış yapıyorum ya nerde.zaten kabız da olmuşum dünden beri tık yok o kadar kayısı da yedim yok yok yok.neler oluyor ya

bence boşuna üzülüyorsun :teselli: hayatım kabızlığın ve fazla spor yapmış olmanın şişkinliğini yaşıyorsun. belki yarına düzelir düzelmezsede önemli değil demekki yavaş yavaş vereceksin demekki. aslında imkanın varsa tahlil yaptırıp değerlerini öğrensen belkide kilo vermeni engelleyecek bir durum vardır.
ayrıca öğünlerini tam olarak bizimle paylaşırsan belki nerde yanlış yaptığını hep beraber görebilirz. canım. yerimseniben

ethoşcum canım hiç moralini bozma ben 70 kiloya indim tam 6 hafta 70 kilodan 1 gram veremedim ama bak 2 haftadır güzel veriyorum
vücudunada anlayış göster tabi ki arada dinlenmeye çekilecek

mrb arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun dilerim tüm dularınız dilekleriniz kabul olur bu mübarek günde :Saruboceq:
ben bugün tartıldım hala 81.9 kiloyum neden kilo vermem yavaşladı anlam veremiyorum diyetisyenin verdiği listeye aynen uyuyorum ama bu kadar yavaş gitmesini beklemiyodum spora başlamam gerekiyor sanırım ama bi zaman yaratamadım ona da halletmem lazım ama nasıl şu eliptik bisikleti aldırabilsem keşke ne ii olur tv başında kullanırdım 1 saat sıkılmadan :(( sabah kahvaltısından sonra bişey yemedim midem bulanıyo ama bişeyler yemem lazım zorlayıp akşam fırsat bulursam tekrar girerim kızlar öpüyorum herkesi görüşmek üzere...

kızlar iş yoğunluğundan artık eskisi gibi katılamıyorum ama tatil dönüşü aranızda olacma tabi bana yer olursa bu arada iyi haber artık zayıflıyorum ilaçlarımı kullanmaya başladığmdan beri anti depresanı almıyorum ama:) 2 kilo kaybettim mens dönemindeyim ve öğlen eve gidip tartıldığımdan 77.4 geldim nasıl mutluyum nasıl anlatamam çok uzun zamandır ödem söktürücü almadan bu kiloyu görmüyordum herkes sen nasıl zayıfladın böyle deyip duruyor bütün sorunumun kanımdaki haşimatodanolduğuu öğrenmek ve ilaca başlamak bütün hayatımı değiştirdi yüzümdeki sivilcelerim bile gitti olanda ertesi gün geçiyorr çok mutluyum geldiğimde tatilden inşallah 75 kilo olmuş olurum

bu arada bugün kandilmiş yeni v-öğrendim hepinizin bu mübarek gecesi kabül olsun allahım hepinize gönlünüze göre versin

bhr cım güzel dileklerin için teşekkürler hayatım seninde inşalah duaların kabul olsun. a.s.
canım bol su içiyormusun,biryerlerde yanlışlık olabilir. yediklerini bizimle paylaşırsan sebebini beraber bulabiliriz belki canım. bozma moralini. düzelecektir. :teselli:

ben ne yedim yazayım.
malum bugün kandil,öğleden önce ikram ettiler karnımda çok aç olunca çayla beraber 3 ad kandil simidi yedim :mymeka: az önce 1 kase çorba içtim öğle yemeği olarak. şimdi çay içiyorum.

kızlar iş yoğunluğundan artık eskisi gibi katılamıyorum ama tatil dönüşü aranızda olacma tabi bana yer olursa bu arada iyi haber artık zayıflıyorum ilaçlarımı kullanmaya başladığmdan beri anti depresanı almıyorum ama:) 2 kilo kaybettim mens dönemindeyim ve öğlen eve gidip tartıldığımdan 77.4 geldim nasıl mutluyum nasıl anlatamam çok uzun zamandır ödem söktürücü almadan bu kiloyu görmüyordum herkes sen nasıl zayıfladın böyle deyip duruyor bütün sorunumun kanımdaki haşimatodanolduğuu öğrenmek ve ilaca başlamak bütün hayatımı değiştirdi yüzümdeki sivilcelerim bile gitti olanda ertesi gün geçiyorr çok mutluyum geldiğimde tatilden inşallah 75 kilo olmuş olurum

bu arada bugün kandilmiş yeni v-öğrendim hepinizin bu mübarek gecesi kabül olsun allahım hepinize gönlünüze göre versin

canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam. olumunekankayizsmile inşallah hepsi gidecek o kiloların. sana bulaşan o haşimatoyuda şiddetle kınıyorum :olmaz: şakası bi tarafa tekrar geçmişolsun canımcım hayırlısı ile biran önce kurtulmanı diliyorum. a.s vede tatil sonrası lütfen takıma geri dön. bekliyorum :gitme:
seninde kandilin mübarek olsun hayatım. a.s.

Son düzenleme:
bilmiyordum bundan sonra dikkat ederim (:

sabah kahvaltım:
yarım dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir

Afiyet olsun canım, öğlen ve akşam yemeklerinde ne yedin?

Canım, ne kadar su içiyorsun?
Geçen iki haftada çok güzel verdin. Aynı performansı her hafta yakalaman çok zor, biliyor musun? Sakın yılma cnaım, devam. Vücudun ödem yapmış olabilir, regl öncesi sendrom olabilir. Üstelik kabız da olmuşsun. Gülümse canım..

mrb arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun dilerim tüm dularınız dilekleriniz kabul olur bu mübarek günde :Saruboceq:
ben bugün tartıldım hala 81.9 kiloyum neden kilo vermem yavaşladı anlam veremiyorum diyetisyenin verdiği listeye aynen uyuyorum ama bu kadar yavaş gitmesini beklemiyodum spora başlamam gerekiyor sanırım ama bi zaman yaratamadım ona da halletmem lazım ama nasıl şu eliptik bisikleti aldırabilsem keşke ne ii olur tv başında kullanırdım 1 saat sıkılmadan :(( sabah kahvaltısından sonra bişey yemedim midem bulanıyo ama bişeyler yemem lazım zorlayıp akşam fırsat bulursam tekrar girerim kızlar öpüyorum herkesi görüşmek üzere...

Canım, her hafta aynı başarıda kilo vermek çok zor. Bozma sakın moralini. Suyunu nasıl içiyorsun?
Spor olarak yürüyüşle de işe başlayabilirsin :)) Herşeye yavaş yavaş zaman bulursun Baharım :)))

Tebrikler canımcım :)))) Bak, sebebi varmış :))) Filinta olacaksın :)))))

ben ne yedim yazayım.
malum bugün kandil,öğleden önce ikram ettiler karnımda çok aç olunca çayla beraber 3 ad kandil simidi yedim :mymeka: az önce 1 kase çorba içtim öğle yemeği olarak. şimdi çay içiyorum.

Kandil di,ye simit yenir tabi canım :)))) Afiyet olsun :)))

Canlarım, bi kaç gündür çok kötüyüm. Sabahları kalkamıyorum. Bu sabah kahvaltıda simit yedim. Çünkü vaktinde uyanamadım. Okulda simit aldım.
Öğlen tavuk yanında 4 kaşık makarna yedim. Ara öğün sıfır. Akşam yemeğinde artık enginar yiyeceğim. Toparlanmam lazım kısa zamanda :(((
Yarın okul son!!!!! Çookkk mutluyum :)))
Bizim sene sonları sene içinden daha stresli oluyor..

10 sayfa birikmiş oku oku anca bitirdim ama akımda da bir şey kalmadı mqayamadım da çoktu ohaoldumsmile
kızar gelemedim bir kaçgündür kusura bakmayın ama gece gündüz yinekitaba konsantre oldum, bir de kilo veremiyorum motivem düştü gıcığım yani bu günerde. ÖZellike adcım kusura bakma sakın üzerine de aınma, sen 2 yıldır bizimlesin, elimizden geldiğince destek oacağız sana. Ben de haftaya tatile çıkıyorum hem de 1 aylığına :))
melzeyitim çok sevindim canım hızla kilo vereceksin artık,i sen veremedikçe ben üzülüyordum, tatildeden sonra gel geri :))
baharım diyetisyenler biraz yüksek kalorili veriyorlar gaiba yavaş vermemiz için ondan yavaş veriyorsun bence. üzülme yavaş ama kalıcı olsun.
nachtigalcim sevindim okuun biteceğine tatilsin ne güzel :)) ben de haftaya perşembe çıkıyorum.
mutlukelebek hoşgeldin aramıza umarım kısa sürede verirsin kilolarını.

ne okudum başka hatırlamadım ne olur kusuruma bakmayın üzerinize aınmayın. hepinizi çokkk çokkk öpüyorum. sabah gelirim şimdi çok yürümeliyim sabah diyetisyene gideceğim.

bhr cım güzel dileklerin için teşekkürler hayatım seninde inşalah duaların kabul olsun. a.s.
canım bol su içiyormusun,biryerlerde yanlışlık olabilir. yediklerini bizimle paylaşırsan sebebini beraber bulabiliriz belki canım. bozma moralini. düzelecektir. :teselli:

günde en az 2-2,5 litre içiyorumdur canım bazen geçiyodur bile sıcaklardan fazlasıyla içiyorum suyu eksiğim spor onu halldebilsem ne güzel olur ayrıca bugün regl oldum belki de onun şişkinliğiydi bilemiyorum ki reglim bitince artık o zaman değerlendiririm bir de listem her gün aynı tatlım tekrar tekrar yazmak istemediğimden yazmıyorum çünkü liste dışına çıkmıyorum ama bugün çıktım ben de 1 tane kandil simidi yedim 3 adet de tutku bisküvi yedim tatlı krizim tavan yaptı bugün kaydirigubbakcemile

Canım, her hafta aynı başarıda kilo vermek çok zor. Bozma sakın moralini. Suyunu nasıl içiyorsun?
Spor olarak yürüyüşle de işe başlayabilirsin :)) Herşeye yavaş yavaş zaman bulursun Baharım :)))

inşallah bulurum canım her şeye zaman ayırmaktan yorgun düştüm şu diyet işi de göründüğü gibi kolay değil kendime ayrı yemek yapmak falan zamanımı alıyo üstelik 2 saatte bir öğünüm var bi de spora zamanı nasıl yaratıcam bu koşturmacada bilemiyorum ohaoldumsmile

10 sayfa birikmiş oku oku anca bitirdim ama akımda da bir şey kalmadı mqayamadım da çoktu ohaoldumsmile
kızar gelemedim bir kaçgündür kusura bakmayın ama gece gündüz yinekitaba konsantre oldum, bir de kilo veremiyorum motivem düştü gıcığım yani bu günerde. ÖZellike adcım kusura bakma sakın üzerine de aınma, sen 2 yıldır bizimlesin, elimizden geldiğince destek oacağız sana. Ben de haftaya tatile çıkıyorum hem de 1 aylığına :))
melzeyitim çok sevindim canım hızla kilo vereceksin artık,i sen veremedikçe ben üzülüyordum, tatildeden sonra gel geri :))
baharım diyetisyenler biraz yüksek kalorili veriyorlar gaiba yavaş vermemiz için ondan yavaş veriyorsun bence. üzülme yavaş ama kalıcı olsun.
nachtigalcim sevindim okuun biteceğine tatilsin ne güzel :)) ben de haftaya perşembe çıkıyorum.
mutlukelebek hoşgeldin aramıza umarım kısa sürede verirsin kilolarını.

ne okudum başka hatırlamadım ne olur kusuruma bakmayın üzerinize aınmayın. hepinizi çokkk çokkk öpüyorum. sabah gelirim şimdi çok yürümeliyim sabah diyetisyene gideceğim.

canım haklısın listem kalabalık epey doyurucu yani belki de dediğin gibi yavaş ve kalıcı olması içindir seninde motiven düşmesin bak tatile çıkacakmışsın bol bol yüzer yürürsün incecik olursun bir ayda :))

iyi akşamlar herkese
hava çok kötü ya sanki kışa giriyoruz
ben bugün arada sadece kahve ve 3 tane susamlı çubuk yedim
akşamda dünden kalan yemeğimi yedik
2 parça tavuk ve 2-3 tane patates
yanında yarım bardak diyet kola kızım uyuyuncada 2-3 dilim karpuz yiyecem
suyumda 2.5 litre oldu bugün bi yarım daha içerim yatana kadar

bugün pek giremedim nete.
bugün pek yapamadım rejimi kandil diye yediğim lokma bozdu sanırım akşam meyve yiyerek teleafi etmeye çalıştım ama ne kadar olmştur bilmiyorum :/

öğlen
1 adet lokma
2 k.k büyüklüğünde peynir
2 dilim karpuz
1 bardak limonata

akşam
1 adet şeftali

bu arada biraz geç kaldım ama hepinizin kandili mübarek olsun (:

ad1 abla mı desem bilmiyorum ne yaş biliyorum ne isim (: bana mesaj atmışsın ama maalesef 50 mesaj olmadan özel mesaj atılamıyormuş cevap atamadım kusura bakma.
uzaktan_dünyalı bi kaç gündür çok yoğun hastaneye falan gidiyor birde misafirleri falan çok geliyor onun için giremiyor foruma. ama rejime son gaz devam ediyor (:

ah kurban olurum ona. annesini motive etmesinide bilirmiş. çalışan bayanlara eşlerinin yardımcı olması büyük avantaj gerçekten.benim eşimde bana yardımcı olur sağolsun. yoksa hem iş hem ev başarılı olabilirmiyim bilmiyorum.

Evet haklısın yardımlaşmak güzel brşey:1rolleyes:

hepinizin kandili kutlu olsun
adcım çayı bende o şekilde demliyorum ama günde 2 defa içiyorum inş. en kısa zamanda faydasını görürsün
jail canım çalışma hayatı sana yaramış... bakıyorum da sanki daha az yemeye başlamışsın...eşinin yardım etmesine sevindim...çocuklarınında destek olduğunu düşünüyorum
nac canım arada olur kavgalar...faturayı ona ödetmek harika fikir :))
ama yinde hemen aranızın düzelmesi dileğiyle
nurcum afiyet olsun canım...seninde kandilin mübarek olsun

Tşk ederim canım,evet yogunluktan pek iştahım kalmadı:1rolleyes:

Şimdi işten geldim akşam yemeginde bezelye,ezo gelin çorba ve tatlı vardı hepsini afiyetle yedimyerimsenibenİyi gecelera.s.

Back