Canım, aklında bulunsun diye söylüyorum: diyetisyenler acıkmasanız bile öğünlerinizi atlamayın diyorlar :)))
nur canım sende epey iradeli çıktın valla şaşırıyorum yediklerini görünce. özellikle su konusunda hiç tavizin hiçbirşey yapmasanda bol su içerek de kilo verirsin herhalde.
anladım canım.inşallah tekrarı olmaz. moral bozukluğuna alışveriş en iyi ilaç özellikle biz kadınlara iyi yapıyorsun hayatım. kolaygelsin canım.
bilmiyordum bundan sonra dikkat ederim
sabah kahvaltım:
yarım dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
hepinizin kandili kutlu olsun
adcım çayı bende o şekilde demliyorum ama günde 2 defa içiyorum inş. en kısa zamanda faydasını görürsün
jail canım çalışma hayatı sana yaramış... bakıyorum da sanki daha az yemeye başlamışsın...eşinin yardım etmesine sevindim...çocuklarınında destek olduğunu düşünüyorum
nac canım arada olur kavgalar...faturayı ona ödetmek harika fikir :))
ama yinde hemen aranızın düzelmesi dileğiyle
nurcum afiyet olsun canım...seninde kandilin mübarek olsun
kızllar moralim çok çok bozuk.kaç zamandır uğraşıyorum sporu arttırdım yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor ya.geçen 69.6 dım sonra 69.9 oldum hele dün baya yüzdüm sonra 3.5 mil yürüyüş akşamda baya baya yürüdüm hatta sabah yorgunluktan kalkamayacaktım ama bir tartııldım 70 olmuş.ve ben tam anlamıyla çöktüm.nerde yanlış yapıyorum ya nerde.zaten kabız da olmuşum dünden beri tık yok o kadar kayısı da yedim yok yok yok.neler oluyor ya
kızlar iş yoğunluğundan artık eskisi gibi katılamıyorum ama tatil dönüşü aranızda olacma tabi bana yer olursa bu arada iyi haber artık zayıflıyorum ilaçlarımı kullanmaya başladığmdan beri anti depresanı almıyorum ama:) 2 kilo kaybettim mens dönemindeyim ve öğlen eve gidip tartıldığımdan 77.4 geldim nasıl mutluyum nasıl anlatamam çok uzun zamandır ödem söktürücü almadan bu kiloyu görmüyordum herkes sen nasıl zayıfladın böyle deyip duruyor bütün sorunumun kanımdaki haşimatodanolduğuu öğrenmek ve ilaca başlamak bütün hayatımı değiştirdi yüzümdeki sivilcelerim bile gitti olanda ertesi gün geçiyorr çok mutluyum geldiğimde tatilden inşallah 75 kilo olmuş olurum
bu arada bugün kandilmiş yeni v-öğrendim hepinizin bu mübarek gecesi kabül olsun allahım hepinize gönlünüze göre versin
bilmiyordum bundan sonra dikkat ederim
sabah kahvaltım:
yarım dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
kızllar moralim çok çok bozuk.kaç zamandır uğraşıyorum sporu arttırdım yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor ya.geçen 69.6 dım sonra 69.9 oldum hele dün baya yüzdüm sonra 3.5 mil yürüyüş akşamda baya baya yürüdüm hatta sabah yorgunluktan kalkamayacaktım ama bir tartııldım 70 olmuş.ve ben tam anlamıyla çöktüm.nerde yanlış yapıyorum ya nerde.zaten kabız da olmuşum dünden beri tık yok o kadar kayısı da yedim yok yok yok.neler oluyor ya
mrb arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun dilerim tüm dularınız dilekleriniz kabul olur bu mübarek günde :Saruboceq:
ben bugün tartıldım hala 81.9 kiloyum neden kilo vermem yavaşladı anlam veremiyorum diyetisyenin verdiği listeye aynen uyuyorum ama bu kadar yavaş gitmesini beklemiyodum spora başlamam gerekiyor sanırım ama bi zaman yaratamadım ona da halletmem lazım ama nasıl şu eliptik bisikleti aldırabilsem keşke ne ii olur tv başında kullanırdım 1 saat sıkılmadan( sabah kahvaltısından sonra bişey yemedim midem bulanıyo ama bişeyler yemem lazım zorlayıp akşam fırsat bulursam tekrar girerim kızlar öpüyorum herkesi görüşmek üzere...
kızlar iş yoğunluğundan artık eskisi gibi katılamıyorum ama tatil dönüşü aranızda olacma tabi bana yer olursa bu arada iyi haber artık zayıflıyorum ilaçlarımı kullanmaya başladığmdan beri anti depresanı almıyorum ama:) 2 kilo kaybettim mens dönemindeyim ve öğlen eve gidip tartıldığımdan 77.4 geldim nasıl mutluyum nasıl anlatamam çok uzun zamandır ödem söktürücü almadan bu kiloyu görmüyordum herkes sen nasıl zayıfladın böyle deyip duruyor bütün sorunumun kanımdaki haşimatodanolduğuu öğrenmek ve ilaca başlamak bütün hayatımı değiştirdi yüzümdeki sivilcelerim bile gitti olanda ertesi gün geçiyorr çok mutluyum geldiğimde tatilden inşallah 75 kilo olmuş olurum
bu arada bugün kandilmiş yeni v-öğrendim hepinizin bu mübarek gecesi kabül olsun allahım hepinize gönlünüze göre versin
ben ne yedim yazayım.
malum bugün kandil,öğleden önce ikram ettiler karnımda çok aç olunca çayla beraber 3 ad kandil simidi yedim :mymeka: az önce 1 kase çorba içtim öğle yemeği olarak. şimdi çay içiyorum.
bhr cım güzel dileklerin için teşekkürler hayatım seninde inşalah duaların kabul olsun. a.s.
canım bol su içiyormusun,biryerlerde yanlışlık olabilir. yediklerini bizimle paylaşırsan sebebini beraber bulabiliriz belki canım. bozma moralini. düzelecektir. :teselli:
Canım, her hafta aynı başarıda kilo vermek çok zor. Bozma sakın moralini. Suyunu nasıl içiyorsun?
Spor olarak yürüyüşle de işe başlayabilirsin :)) Herşeye yavaş yavaş zaman bulursun Baharım :)))
10 sayfa birikmiş oku oku anca bitirdim ama akımda da bir şey kalmadı mqayamadım da çoktu ohaoldumsmile
kızar gelemedim bir kaçgündür kusura bakmayın ama gece gündüz yinekitaba konsantre oldum, bir de kilo veremiyorum motivem düştü gıcığım yani bu günerde. ÖZellike adcım kusura bakma sakın üzerine de aınma, sen 2 yıldır bizimlesin, elimizden geldiğince destek oacağız sana. Ben de haftaya tatile çıkıyorum hem de 1 aylığına :))
melzeyitim çok sevindim canım hızla kilo vereceksin artık,i sen veremedikçe ben üzülüyordum, tatildeden sonra gel geri :))
baharım diyetisyenler biraz yüksek kalorili veriyorlar gaiba yavaş vermemiz için ondan yavaş veriyorsun bence. üzülme yavaş ama kalıcı olsun.
nachtigalcim sevindim okuun biteceğine tatilsin ne güzel :)) ben de haftaya perşembe çıkıyorum.
mutlukelebek hoşgeldin aramıza umarım kısa sürede verirsin kilolarını.
ne okudum başka hatırlamadım ne olur kusuruma bakmayın üzerinize aınmayın. hepinizi çokkk çokkk öpüyorum. sabah gelirim şimdi çok yürümeliyim sabah diyetisyene gideceğim.
ah kurban olurum ona. annesini motive etmesinide bilirmiş. çalışan bayanlara eşlerinin yardımcı olması büyük avantaj gerçekten.benim eşimde bana yardımcı olur sağolsun. yoksa hem iş hem ev başarılı olabilirmiyim bilmiyorum.
hepinizin kandili kutlu olsun
adcım çayı bende o şekilde demliyorum ama günde 2 defa içiyorum inş. en kısa zamanda faydasını görürsün
jail canım çalışma hayatı sana yaramış... bakıyorum da sanki daha az yemeye başlamışsın...eşinin yardım etmesine sevindim...çocuklarınında destek olduğunu düşünüyorum
nac canım arada olur kavgalar...faturayı ona ödetmek harika fikir :))
ama yinde hemen aranızın düzelmesi dileğiyle
nurcum afiyet olsun canım...seninde kandilin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?