yemedim ama acıkmadığım için
Canım, aklında bulunsun diye söylüyorum: diyetisyenler acıkmasanız bile öğünlerinizi atlamayın diyorlar :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemedim ama acıkmadığım için
birden paniğe kapıldım hayatım ben gelince bıraktı gittti herkes diye kaydirigubbakcemile3 canım moral bozukluğun kaçamakların içinse (yoksa bilmediğim başka birşeymi var) bunun gereksiz olduğunu bir beden küçülen ikizlerin söylemiş zaten. alkisalkisalkis su olayını acil çözmemiz lazım. topiği bırakmanızı istemiyorum. :gitme:Merhabalar kızlar,
Adcım, asla katılım düşüklüğü seninle ilgili değil.
Bugün okul çıkışı alışverişe gittim, malum dünden bozuk olan moralimi düzeltmek için.... Şimdi daha iyiyim. Ayıptır söylemesi sütyen aldım, ve bir beden küçülmüş, sevindim. Faturasını da eşime tahsil ettim.
Beslenmeme gelince, bugün su dışında fena değilim. Öğlen 1 lahmacun yedim, ayran içtim.
Şimdi de eşimin çok eski arkadaşı istanbula gelmiş, onunla yemeğe gidiyoruz. Kaçamak yapmamaya çalışacağım.
Adcım, artık daha fazla katılacağım. Rehavete kapılmış olmalıyım...
isabetli bir karar olmuş hayatım,tebrik ederim seni. afiyet olsun canım.merabalarrr
ben geldim bıraktım o rejimi dayanadım daha fazla bugün az yiyerek zayıflama olayına geri döndüm
sabh:yarım dilim ıspanaklı börek
yarım kurabiye
akşam:tavuk ve patates püresi
canım topikte hiç dikkatini çektimi bilmiyorum ama ysihibo diye bir firmanın reklamını yapıyorlar. çok güzel harika ürünleri var hemde uygun fiyatı,görmediysen muhakkak bak derim. nette tükenen ürünleri sanırım yerinden bulabiliyorsun. yeri istanbuldadır diye düşünüyorum.Nurcum, canım seni tebrik ediyorum canım, 800 gr süper rakam..
Kızlar, ucuz straplez bikini baktım, bulamadım. İzmirde yaşıyor olsaydık kesenin ağzını biraz açabilirdim ama istanbulda ne denize gireceğim, eldeki bikinim iş görür, müsrifliğe gerek yok )))
sanada günaydın hayatım. a.s.günaydıııınnnn a.s.
Herkese Günaydınnna.s.
Seninde kandilin mübarek olsun.Akşam yemeginde kahvaltında güzel afiyet olsun.Kaptanlıgında hayırlı olsun ben daha bugün okuyup ögrenebildim:1rolleyes:canlarım günaydın.
miraç kandiliniz mübarek olsun.
umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
dün akşam yemeğinde birtabak bol acılı çorba içtim,2ad minik dolma biber yedim saat 22 gibi 3 kesim karpuz yedim.
bu sabah günü klasik kahvaltıyla başladım. dosbacım dün akşam senin şu meşhur karışımıyaptım nihayet bende pek bir etki göstermedi ama daha ilkti. bu akşam yine yapıcam. birkaç gün yapayım üstüste bakalım ne olacak. ben birer tutam mısır müskülü,yeşilçay ve kiraz sapını kaynamış suya koydum demlenesiye kadar beklettim,sonra süzüp içtim. doğrumu yapmışım canımcım.
Seninde kandilin mübarek olsun.Akşam yemeginde kahvaltında güzel afiyet olsun.Kaptanlıgında hayırlı olsun ben daha bugün okuyup ögrenebildim:1rolleyes:
Geçmişi okudum,gayet iyi gidiyorsun canıma.s.Çocuklar alıştı,onlar açısından bir problem yok eşimde hiç beklemedigim halde çok yardımcı oluyor .Evde oldugum zaman vaktimin çogunu çocuklarımla geçiriyorum hatta büyük oglum çok daha iyi bir anne oldun diyor:1rolleyes:Buda beni çok sevindiriyorteşekkürederiiiim. opuyorumnanaktan bakalım becerebilecekmiyim. seninde iyi olmana ve işine alışmana çok sevindim. hakkında hayırlısını diliyorum canım. bu arada çocuklar ne diyor bu çalışma işine onlarda alışabildilermi. gerçi yaşları büyük pek problem olmamıştır diye düşünüyorum ama nihayetinde çocuk. anakuzusu onlar.
bu arada kızlar 8.takımdan azra-sıla arkadaşımızın teyzesi vefat etti. beyin ölümü gerçekleşmişti zaten haberini bekliyorlardı. :1no2: belki uğramak istersiniz diye düşündüm.
Geçmişi okudum,gayet iyi gidiyorsun canıma.s.Çocuklar alıştı,onlar açısından bir problem yok eşimde hiç beklemedigim halde çok yardımcı oluyor .Evde oldugum zaman vaktimin çogunu çocuklarımla geçiriyorum hatta büyük oglum çok daha iyi bir anne oldun diyor:1rolleyes:Buda beni çok sevindiriyor
nur canım sende epey iradeli çıktın valla şaşırıyorum yediklerini görünce. özellikle su konusunda hiç tavizin hiçbirşey yapmasanda bol su içerek de kilo verirsin herhalde.herkese günaydınnn
nasılsınız bakalım
akşam menüm
3 küçük parça tavuk
2 dilim patates hiç yağ koymadım tavukların derisi yok
2 kaşık yoğurt
saat 11 gibi 2 dilim karpuz
suyumda 3 litre
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
2 çatal kadar peynir 1 dilim salam
domates salatalık ve çay
Canlarım, gününüz aydın olsun )))
Sabah evde internet yoktu, yazamadım. Okuldayım, malum. Yarın son )))) şükür ))))
Adcım, geçen gece kayınvalidemlarle ilgili eşimle tadımız kaçtı. Normal yaşamda biz kavga etmeyiz. Ama işte böyle... Ben de moralim bozulunca alışveriş yapmak zorunda kalıyorum.
Şimdi sınav okuyacağım. Gelirim gene )))
Öpüldünüz...