• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, günaydın. Gelemedim, yazamadım. Biraz yüzüm yoktu, biraz vaktim yoktu.
Dedim ya, doğum günü. Yarım dilim pasta, küçük börek, biraz makarna salatası ve 1 kurabiye yedim. Tabağımdakilerin yarısı...
Akşam tabi ki bi şey yemedim. Sonra gece 3 de mide ağrısı ile uyandım. 1 dilim ekmek ve 1 dilim salam yedim. Yeşil çayımı da tamamlamıştım.
Kızlar, bu sabah da 8.30 da uyandım ve şiştim. 9.30 da zar zor kalktım ve okula gittim. İlk defa kahvaltı yapmadan evden çıktım. 1 simit yedim. Ne oldu bana, hala ayılamadım (((

Günaydın herkesea.s.Herkes iyidir umarım.Kaç gündür giremedim,çalışmak zormuş bide vardiyalı olunca .Bugün birz kendime geldim hemen size yazayım dedim.Ymeklerime dikkat ediyorum,gerçi etmesemde işe alışana kadar kilo vermem garantii gibi görünüyor.Akşam yedi otuzda yemek yiyoruz,akşam kuru fasulye ve pilav vardı yedim afiyetle.evde olsa yemem:1rolleyes:gece eve gelince hiç bişey yemeden uyuyorum.Suyuma çok dikkat ediyorum üç litreyi tamamlamaya çalışıyorum.Şimdilik bu kadar bi ara geçmişi okuyup yine yazarım hoşçakalın
canım kolay gelsin,işin zor anladığım kadarıyla ki vardıya olayı yetiyordur zaten. fırsat buldukça gel canım,özletme kendini.
merhaba arkadaşlar nasılısınz nasıl gidiyor diyet sıcaklar bende tık yok mens oldum haftaya izne ayrılıyorum tatil sonrası bakalım bi değişiklik yaşayacakmıyım

merhaba canım,sıcaklardan çok bunalıyorum ama idare etmeye çalışıyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada abartılarım oldu o yüzdendirki tartıda değişiklik yok. bakalım cumaya kadar bişeyler gider inşallah. sende tatilde iyice dinlenmeye çalış, dönüşte inşallah kilo vermeye başlarsın.

Canlarım, günaydın. Gelemedim, yazamadım. Biraz yüzüm yoktu, biraz vaktim yoktu.
Dedim ya, doğum günü. Yarım dilim pasta, küçük börek, biraz makarna salatası ve 1 kurabiye yedim. Tabağımdakilerin yarısı...
Akşam tabi ki bi şey yemedim. Sonra gece 3 de mide ağrısı ile uyandım. 1 dilim ekmek ve 1 dilim salam yedim. Yeşil çayımı da tamamlamıştım.
Kızlar, bu sabah da 8.30 da uyandım ve şiştim. 9.30 da zar zor kalktım ve okula gittim. İlk defa kahvaltı yapmadan evden çıktım. 1 simit yedim. Ne oldu bana, hala ayılamadım (((

günaydın canım. aslında çok bişey yememişsin doğum gününde,akşam yemek yemeyerek telafide etmişsin birbakıma bana göre yanlış olmuş,midende hatırlatmış bu durumu.ayrıca suyunuda unutma sakın. bugünkü ekmek olayında bitmiş. akşama kadar hafif beslenip muhakak listene dön.yoksa gerisi gelir. iradenin daha fazla şımarmasına izin verme hayatım.

inşallah hayatım,gönlünce olmasını dilerim herşeyin. 300 gr azmı bhrcım inşallah cumaya kadar biraz daha verirsin.

canım evet biraz fazla olmuş ama,kilolar yerleşmeden önlemini alırsan sanırım telafi etmiş olursun. ki fazla yürümüş olmanın faydası olacaktır inşallah.

300 gram az değil tabi ki canım ama hadi hep kilo fazlayken daha çabuk gider ya ben de o yüzden biraz sabırsızlanıyorum sanırım çabuk çabuk gitsin diye ama buna da şükür elbette :)
yürüyüşün epey faydası olmuş sanırım canım sabah acaba fazla falan çıkacak mıyım diye korka korka tartıldım ama dünden bu yana 200 gram daha gitmiş kilom 81.9 :nazar:

canım bu tür yorgunluklar falan sanırım havaların çok sıcak olmasından kaynaklanıyo inan saat 9 gibi falan uyanıyorum ama ancak öğle yemeğinden sonra kendime gelip ders çalışmaya oturabiliyorum aynı uyuşukluklar bende de var ne yazık ki mafoldumben

adcım aşağıda gördüm seni nasılsın canım iyisindir umarım ben de birazdan öğle yemeğimi yiyip ders başına geçicem ne kadar eğenceli di mi bu sıcakta ders çalışmak :bbo: :gitme: delikafadulden
neyse kaçtım ben görüşmek üzere kızlar...

selam kızlar ay yoruldum .sabah kalktım erkenden sıcak basmadan pazara gittim geldim.sonra kahvaltı : yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta ve bu sefer bal tek 1 kez çatalımın ucuyla aldım alışmaya çalışıyorum.az önce de kayısı suyu içitim.umarım kaçamak olmamıştır

günaydın canım. aslında çok bişey yememişsin doğum gününde,akşam yemek yemeyerek telafide etmişsin birbakıma bana göre yanlış olmuş,midende hatırlatmış bu durumu.ayrıca suyunuda unutma sakın. bugünkü ekmek olayında bitmiş. akşama kadar hafif beslenip muhakak listene dön.yoksa gerisi gelir. iradenin daha fazla şımarmasına izin verme hayatım.

Haklısın canım, hataydı. Bi de sebzem bitmişti, yapmaya da üşendim :((

adcım aşağıda gördüm seni nasılsın canım iyisindir umarım ben de birazdan öğle yemeğimi yiyip ders başına geçicem ne kadar eğenceli di mi bu sıcakta ders çalışmak :bbo: :gitme: delikafadulden

Kolay gelsin canım, az kaldı :))))

selam kızlar ay yoruldum .sabah kalktım erkenden sıcak basmadan pazara gittim geldim.sonra kahvaltı : yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta ve bu sefer bal tek 1 kez çatalımın ucuyla aldım alışmaya çalışıyorum.az önce de kayısı suyu içitim.umarım kaçamak olmamıştır

Kayısı suyu biraz kaçamak olmuş ama sen denizde yakarsın cnaım :)))

Canlarım, üzerimde bi halsizlik var.
Öğle yemeğimi yeni yedim. Köfte ve salata. Yanında bir dilim ekmek. Ekmeksiz olmuyor benim öğünlerim :((((
Buralardayım..

nac canım havalar birden ısındı etkisi olabilir...bol bol meyve ve su tüket canım
bende diyetten uzaklaştım :(( bugün ii gidiyor aslında ama kesin hergün kaçamak yapıyorum :((
haftaya tatile gideceğim ama regl dönemime denk gelecek gibi aksilik :(( bugün yarın olsam denk gelmeyecek ama karnım ağrıyo bakalım
tatilden hemen sonra diyetisyen düşünüyorum bakalım maddi olarak ayarlayabilirsem

sayın başkan benide alın aranıza yaa ben sığarım ufacık bir yere :p çok yer kat etmem :) hergün yarın nasıl olsa guruba girerim diye aburcuburla geçiyor bu gidişte diyete başlamadan 100 kg olucam :) nasıl başvuracağımı bilmiyorum o zayıflama göstergesinden yapmak istiyorum.. o verdiğiniz linke baktım. 4. takımmış galiba o yüzden başvuru yapmadım. ben buraya girmek istiyorum banada ufak bir yer açın lütfenn... bana özel mesaj atarmısınız... sayın başkanım :p

nac canım havalar birden ısındı etkisi olabilir...bol bol meyve ve su tüket canım
bende diyetten uzaklaştım :(( bugün ii gidiyor aslında ama kesin hergün kaçamak yapıyorum :((
haftaya tatile gideceğim ama regl dönemime denk gelecek gibi aksilik :(( bugün yarın olsam denk gelmeyecek ama karnım ağrıyo bakalım
tatilden hemen sonra diyetisyen düşünüyorum bakalım maddi olarak ayarlayabilirsem

Doğrusun canım. Gördüğün üzere uyuyamadım. Ne diyeyim... Denecek laf çok da insan eşi için susuyor :)))
Akşam yemeğimde bezelye yedim. Yanında ekmek yoktu ama 3-4 parça küçük patates yedim.
Artık yatayım değil mi!!

canım,topik açık ama ben iş peşinde koşturuyorum görmedim o yüzden kusurabakma hayatım. senin çalışmalar hızla devam ediyor. inan canım işe gelmekte eğlenceli değil bu sıcaklarda. akannehir gezmek istiyoruuum.
Öğle yemeğimi yeni yedim. Köfte ve salata. Yanında bir dilim ekmek. Ekmeksiz olmuyor benim öğünlerim :((((
Buralardayım..
albendende o kadar bir insan bu kadarmı halsiz olur,hiçbirşey yapasım yok evimi temizlemek istiyorum. ama akşamları kolumkalkmıyor.
sayın başkan benide alın aranıza yaa ben sığarım ufacık bir yere :p çok yer kat etmem :) hergün yarın nasıl olsa guruba girerim diye aburcuburla geçiyor bu gidişte diyete başlamadan 100 kg olucam :) nasıl başvuracağımı bilmiyorum o zayıflama göstergesinden yapmak istiyorum.. o verdiğiniz linke baktım. 4. takımmış galiba o yüzden başvuru yapmadım. ben buraya girmek istiyorum banada ufak bir yer açın lütfenn... bana özel mesaj atarmısınız... sayın başkanım :p
canım özelden yazdım sana.zaten ilk yazdığın mesajada cevap yazmıştım ama görmemişsin demekki. öncelikli ve en önemli 2 kuralımız;
bol paylaşımda bulunman. yediğin içtiğin yaptığın activiteler, diğer arkadaşların yazılarına yorumlar.
diğeride cuma günü en geç 11.30 a kadar kilonu bildirmen
bu hafta deneme haftan olacak.paylaşımın iyi olursa önümüzdeki hafta listede olursun.
diğer kuralları buraya kopyalarım onlarıda okursun.

günaydıııınnnnn a.s.
günaydın canım. a.s.
Günaydın kızlar,
Yeni uyandım. Kahvaltı yapacağım, klasik..
Sonra da okula gideceğim. Buralardayım..
günaydın afiyet olsun canım. a.s.

günaydın kızlar,umarım herkesler iyidir. bende idare ediyorum.
güne klasik kahvaltıyla başladım,tereyağ reçel yok.
birazlardan yeşil çay içerim.

Herkese merhabalar
dün gelemedim kızımla alışveriş merkezine gittik arkadaşlarla buluştuk
dün yediklerimi yazayım
sabah yine beyaz peynir ve 2 dilim ekmekle tost ve çay
arada 1 tane elma
kızlarla bol çay ve su
akşamda 1 porsiyon iskender artı yağ almadım ve ekmeğinden hiç yemedim yanındada salata
akşamda 2 dilim karpuz
suyumda 3 litre oldu

Canım evet biraz fazla olmuş ama

zaten istediğin kilona ulaştın onun için kendine ödül olarak kabul edersin
midene ağrı vermeside az yemeye alıştırdığın için mideyi biranda fazla gelmiş yediklerin

afiyet olsun canım kayısı suyunda şeker olduğu için biraz kaçamak olmuş
ama sen spor yapıyorsun fazlasını yakmışındır mutlaka

Buralardayım..

çağlacım havalar çok dengesiz birde çok basık o yüzden enerjisini alıyor insanın

ayy canım inş denk gelmez çok kötü bi durum olur
tatilini yap güzelce rahatla ondan sonra tam anlamıyla başlarsın diyetine

Günaydın kızlar,
Yeni uyandım. Kahvaltı yapacağım, klasik..
Sonra da okula gideceğim. Buralardayım..

günaydın canım
kolay gelsin

günaydın kızlar,umarım herkesler iyidir. bende idare ediyorum.
güne klasik kahvaltıyla başladım,tereyağ reçel yok.
birazlardan yeşil çay içerim.

afiyet olsun canım
tereyağ ve reçel için aferin sana

nur canım dün yediklerin ölçülü olmuş bana göre bir abartıda yok afiyet olsun.suyu ne güzel bol içebiliyorsun benim su olayım malesef sıfır.

bu arada kızlar topiğomiz çok sessiz oldu. üstüme alınmak istemiyorum ama böyle takımda istemiyorum açıkça söylemek gerekirse.

Back