baharım çok sevindim canım 1 haftada 2.1 kilo süper. Tebrik ediyorum seni.
Nachtigallcim pizza fena olmuş ama toparlamışsın kendşnş benim aksime :kedi:
taylorcum ellerine sağlık. Nurcum tebrik ederim seni de. Sen de yoğunsun canım, doç.luğamı hazırlanıyorsun başka işlerin mi var? Ben de bir ara ezanlarda yatıyordum şimdi o performansı gösteremiyorum aslında .çok işim var başlasam yeniden güzel çalışmaya iyi olacak.
jailbreak güzel yürüyorsun canım. Ben yürüyüşümü bazen sabah bazen akşam yapıyorum. Ama bence kesinlikle akşam yürüyüşü daha iyi oluyor. Yemek sonrası insan hafifliyor sanki sabah da daha hafif uyanıyorum. Sen ne dersin? Bu arada işin hayırlı olsun. Biraz tehlikeli, dikkat et çikolatalara hiç dayanamam ben.
uzaktandunyali evlenenleri tebrik ederim, evlenme mevsimi başladı :) Bence menün güzel olmuş, abartı yok.
kızlar ben de hafta sonu kaçamaklar yaptım, baskülde fena çıktım kendime çok kızdım o kadar emek et sonra kaçamak yap, bugün fazlalıkları atmaya çalışacağım inşallah yarın kaldığım yerden devam edebilirim. mafoldumben
merhaba kızlarrr :teytey: ad1i tekrar tebrik ediyorummmm :hooray: veee bugün yediklerimi yazmaya başlayayım...
ara: 1domates, 1salatalık
ara: 7 kiraz, 2 kayası
ara: bir top dondurma
akşam: bir kase yoğurtlu semizotu salatası,
ara: 1,5 salatalık, 10 kiraz
bugün sadece bir bardak yeşil çay içebildim, suyum 3 litre oldu,
şimdi limonlu maden suyu içiyorum birtane kaydirigubbakcemile3
bu günü böyle geçirdimm
herkesee sevgiler saygılarr çok çokk opuyorumnanaktan
ve veee ve bu arada obez katagorisinden aşırı koluluya geçtimmm kaydirigubbakcemile3
Bu hafta sadece 100 gr verebildim. Uykumu çok iyi alamadım. Spor da yapamadım. Bir kere yürüdüm sadece. 60 kilo oldum. BMI değerim 23.73. Listede olsam yine Melis'le ad'ın arasında olacaktım.
Öpüyorum kızlar.
kızlar hepinize iyi akşamlar
ben pek iyi değilim sınav yaklaştı ben stres oldum yine olmazsa diye çünkü bu yıl açıkçası çalışmadım geçen yıla güvenerek girecem sınava
neyse hayırlısı olsun artık
bugün ne yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
yarım yumurta
çok az peynir
domates ve salatalık
arada 3 tane kayısı
ve bol şekilde çay
ikindin 2 tane hanımeller ve kahve lıght süt ile
akşam 3 kaşık makarna ve 1 kase yoğurt
birazdanda 1 dilim karpuz yiyecem
suyumda 3 litre oldu
teşekkürediyorum aslıcım. yediklerine bakılırsa sen yakında normal kilolu kategorisinede geçersin. tebrik ediyorum . alkisalkisalkismerhaba kızlarrr :teytey: ad1i tekrar tebrik ediyorummmm :hooray: veee bugün yediklerimi yazmaya başlayayım...
ara: 1domates, 1salatalık
ara: 7 kiraz, 2 kayası
ara: bir top dondurma
akşam: bir kase yoğurtlu semizotu salatası,
ara: 1,5 salatalık, 10 kiraz
bugün sadece bir bardak yeşil çay içebildim, suyum 3 litre oldu,
şimdi limonlu maden suyu içiyorum birtane kaydirigubbakcemile3
bu günü böyle geçirdimm
herkesee sevgiler saygılarr çok çokk opuyorumnanaktan
ve veee ve bu arada obez katagorisinden aşırı koluluya geçtimmm kaydirigubbakcemile3
biraz daha zorlarsam normalden fazla kilolu kategorisine geçicem. :mymeka: hayır millet gider mersine ben giderim tersine. (doğrumu söyledim) yakında düzelir inşallah hadi hayırlısı. kelebek canım tebrik ederim. alkisalkisalkisBMI (vücut kitle endeksi) değerlerimiz
1 Kelebek 21.79
2 Nachtigall 22.85
3 Melis 23.30
4 ad 23.83
5 Jailbreak 24.13
6 nur 24.68
7 ethos 24.91
8 Uzaktandunyalı 29.69
9 Shopaholic 30.64
10 Bahar 33.86
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
Bu haftaki en büyük değişiklik Kelebek'in gelip birinci olması oldu :) Sanırım 21'li bir BMI değerini ilk defa görüyoruz. ıkinci büyük değişiklik uzaktandunyalı'nın shopaholic'i geçmesi oldu.
canım yoğunsun,yoruluyorsun bu tempoda yine verebilmişsin. inşallah işlerin yoluna girerde yakında dönersin.bende seni öpüyorum.Bu hafta sadece 100 gr verebildim. Uykumu çok iyi alamadım. Spor da yapamadım. Bir kere yürüdüm sadece. 60 kilo oldum. BMI değerim 23.73. Listede olsam yine Melis'le ad'ın arasında olacaktım.
Öpüyorum kızlar.
canım ne yalan söyliyim sınava girecek tadınıklarım oldukça ben bile heyecanlanıyorum. inşallah herşey gönlünce olur. ama olmazsada seneye çalışır daha hazırlıklı girersin. dualarım seninle ve sınava girecek tüm arkadaşlarımla .kızlar hepinize iyi akşamlar
ben pek iyi değilim sınav yaklaştı ben stres oldum yine olmazsa diye çünkü bu yıl açıkçası çalışmadım geçen yıla güvenerek girecem sınava
neyse hayırlısı olsun artık
bugün ne yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
yarım yumurta
çok az peynir
domates ve salatalık
arada 3 tane kayısı
ve bol şekilde çay
ikindin 2 tane hanımeller ve kahve lıght süt ile
akşam 3 kaşık makarna ve 1 kase yoğurt
birazdanda 1 dilim karpuz yiyecem
suyumda 3 litre oldu
günaydın canım. vücudunun yeterince enerjisi var galiba uyku istemediğine göre. o kadar uğraşmaya tekrar uyusaydın emin ol kötü birgün olurdu. gerçi bilmiyorum sen nasılsındır ama ben uyanıp tekrar uyursam sersemgibi oluyorum ve başım ağrıyor.Kızlar, bu sabah pek erken uyandım. Bir saat yatakta döndüm durdum. Anladım ki uyuyamayacağım. Kendime bi menemen yaptım. 2 dilim ekmeğimle onu yiyorum. Sonra da kiraz sapı çayı var..
günaydın canım. vücudunun yeterince enerjisi var galiba uyku istemediğine göre. o kadar uğraşmaya tekrar uyusaydın emin ol kötü birgün olurdu. gerçi bilmiyorum sen nasılsındır ama ben uyanıp tekrar uyursam sersemgibi oluyorum ve başım ağrıyor.
hıııım menemen de pek nefis olmuştur afiyet olsun canım. opuyorumnanaktan
herkeslere günaydın.
inşallah iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür. ama suçluyum,çünkü size verdiğim sözü tutamadım. önce yediklerimi yazayım sonra mazeretimi bildireyim.
dün akşam işten çıkmadan önce 200 ml yoğurt yediğimi yazmıştım.işten çıktıktan sonra eve gidemediğim için marketten beni gece boyunca tok tutacak bişeyler aldım. 1 paket kepekli ince grissini,1 paket pirinç mısır patlaklı formun ürünlerinden aldım. 5 ad grissiniden 2 ad. pirinçmısır patlaklı gevrekten yedim akşam yemeği niyetine. aslında çorba içeyim falan dedim ama festival olunca her yerde dönerler gözlemeler of mis gibi kokular.
ilerleyen dakilarda saat 23 gibi 2 ad grişsini yedim tekrar. gelelim su konusuna. suyumu 2.5 lt içemedim malesef.çünkü festival alanı kalabalık şimdi içersem sürekli wc arayıp duracağım ki bulunduğumuz ortamada uzak kalıyor. işte böyle kızlar. üzgünüm
busabahta 1 dilim ekmek yarım yumurta ve peynir yedim. yalnız bugün siyah çayı abarttım 4. bardağı bitirdim. 1 lt suyumu aldım çıkasıya kadar onu içerim.
kızlar merhaba,
dün toplantıya katılamadım gerçi mazeretimi yazmıştım önceden yapılmış programım vardı.
adcım hayırlı olsun canım sen çok uzun zamandır buradasın bu işe güzel çevirecek bir kişisin. Daha öncede teklif etmiştik ama kabul edememiştin nasip bugüneymiş. Oğluşun gelmiş gözün aydın.
nachtigallcim ben senin kaptan olduğun dönemde ayrılmıştım ama çok iyi bir kaptan olduğunu gözlemledim. Seninle tanıştığıma ve görüştüğüme çok memnun oldum. Takımdan kopma, sık sık gel.
shopaholiccim tabi herşeyin başı sağlık. ıçinizi ferah tutun, iyi huyluymuş tümör, ameliyat olmasına karar verilirse de canını sıkma, ameliyatlar ne kadar kolay artık biliyorsun. Gözünüz aydın, geçmiş olsun canım.
taylorcum kolay gelsin canım. Yoğunluk hiç bitmez bu işte. Benim işler de öyle çok yoğun gidiyor bir de doç.luk üzerine eklenince çok fena olmuştu şimdi en azından o kalktı üzerimden. 1 aylığına tatile çıkacağım, herşeyi bırakıp süper olacak :)) sana da tavsiye ederim.
Hesaplamaların için de çok teşekkürler geçen hafta 2. idim, 3. oldum, çaba sarfetmeliyim bu hafta.
uzaktandünyalım güzel kilo vermişsin, tebrikler. Neler yaptın bize biraz özetlermisin. 1 haftada 2 kilo hiç vermedim(
selam bende aranıza katılıp zayıflamak istiyorum ne yapmam gerekli?
sağol melisim. opuyorumnanaktan inşallah üstesinden gelebilirim. nihayetinde bir sorumluluk aldım. sağolsun nachtimde sürekli notlar yazıyor bana sanırım olacak ama yinede çekiniyorum işte. çok şükür geldi oğlum,şimdi daha iyiyim rahatladım artık. tekrar sağol canım.kızlar merhaba,
dün toplantıya katılamadım gerçi mazeretimi yazmıştım önceden yapılmış programım vardı.
adcım hayırlı olsun canım sen çok uzun zamandır buradasın bu işe güzel çevirecek bir kişisin. Daha öncede teklif etmiştik ama kabul edememiştin nasip bugüneymiş. Oğluşun gelmiş gözün aydın.
oğlum doğduğundan beri ben o uykudayım hayatım. bazen yanlışlıkla sabaha kadar hiç uyanmadığım anlar oldu.ozaman diyorum ne kadar özlemişim derin uyumayı, ama o zamanda sabah ''oğlum'' diye yataktan fırlama anımı görmenizi isterim,çok komik olduğu söylüyor eşim.Yok hayatım, vücut enerjisi değil, tavşan uykusu. Kardeşim sabahın 5 inde susamış, sessiz sessiz mutfağa gitti, suyunu içti. Ben de uyandım....
Canım, kahvaltıdan sonra bilgisayarda oyun oynarken bi ağırlık çöktü üzerime.. Allahtan 2 saat uyudum. Yoksa günüm kötü geçerdi. Şimdi de sersem gibiyim :)))
Canım öyle de abartmamışsın. Yiyeceksin tabi.. yediklerin de masum şeyler, afiyet olsun :)))))))
afiyet olsun canımcım. opuyorumnanaktanCanlarım sabah 9 gibi uyudum, 10.30 da kalktım. 12 tane kiraz yedim. Az önce de öğle yemeğimi yedim. Liste dahilinde idi yediklerim. 1 yumurtadan menemen, 1 bardak ayran, 1 parça peynir. Ek olarak da 1 dilim ekmek.
1 bardak kiraz sapı ve 1 bardak yeşil çayımı içtim. Suyum 1 lt oldu.
canım afiyet olsun,iyi eğlenceler. opuyorumnanaktançook teşekkürlerr a.s. banada süpriz oldu aslında... 4 haftadır yaptığım şeyleri yapıyorum fazladan bir çaba sarfetmedim belkide sık sık yediğim için vücudüm aç kalıcam korkusundan kurtulup yağları tüketebilirim demiştir kaydirigubbakcemile3 3 haftadır çok az veriyorum die üzülüyordum bu hafta bana iyi bi motive olduu kaydirigubbakcemile2
herkesee selammm a.s.
birazdan pikniğe gidicezz büyük ihtimalle orda lahmacun yicem ama yarım yemeğe çalışırım kaydirigubbakcemile3
sabah bir saat yürüyüş yaptım, şimdiye kadar 1,5 litre suyu içtim
kahvaltım: bir yumurta, yarım simit, bir k.k. peynir, domates yeşillik,
ara yapmadım biraz fazla olmuş kahvaltıda diye,
planlarım
öğlem: yarım lahmacun, bir domates, bir salatalık,
ara: 5 erik
akşama bilmiyorumm eve gelincee planlarımgörüşürüz güzellleerr zemuszemus
kızlar sayfa açık kalmış geçmişe göz ucuyla baktım shocum allah yardımcınız olsun bende nezamandır ilk defa 10.30 a kadar uyudum ama kızımı havuza götürdüğüm için kalmak zorunda kaldım şimdide tembellik yapıyorum aldığım ilaç galiba beni biraz zorluyorr onun dışında ev beni bekliyor kendinize iyi bakın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?