Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar çok teşekkürediyorum, ethoşum sağol canım,yardımlarınızı herzaman beklerim.
nachticim izin ne demek hiç gitme zaten.
ama bir söz ver hep geleceksin, yazacaksın,bizimle bilgiler paylaşacaksın olurmu hayatım ya.

Adcığım canım hayırlı olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nac canım takımdan ayrılıp kaçmak yok ama:gitme::gitme:

Siz benim bir parçam oldunuz, günlük hayatımın bir parçasısınız :)
Sık sık gelmeyi istiyorum canım ya, ağlayacağım bak şimdi...

ay ben geldim ama herkes gitmiş uyumuşumm okudum gecmişi
nac cnm hedefine ulaşmana cok sevindim herşey gönlünce olsun cok düşünceli çok iyi bir kaptandın
adcım da kaptanlığı iyi yapacak arkadaşlarımızdann hayırlı olsun cnmm

Canım, çok teşekkür ederim :kedi: Umarım kimseyi kırmamışımdır.
Adcığım konusunda kesinlikle haklısın :))))

ben kaçıyorum kızlar öptüm hepinizi

Ben de kaçacağım. Kardeş takımımızı bekliyorum :)))))))))
Öptüm

geldim canlar.
hepinize çok teşekkürediyorum. nachticim başımızın üstünde yerin var biliyorsun söylememede gerek yok zaten
kızlar bende uzun bir zamandan beri burdayım. bi ara hedefe yaklaşır oldum ama sonra yine çizgimden kayıp bu kiloya kadar geldim. takım kaptanı olmak gerçekten sorumluluk isteyen biriş diye düşünüyorum yani sizlere karşı,melisim ve nachticim bunu layıkı ile yaptılar. bize hep destek verdiler en umutsuz anımızda bile kilo vermenin aslında başarılabilecek bir iş olduğunu kendileri azmederek bize gösterdiler. şimdi düşünüyorum acaba ben onlar gibi olabilirmiyim ki inşallah olurum. belkide bu benim için daha iyi olacak.

Canım benim, bence de daha iyi olacak :))) En azından kaçamak yapmaya yeltendiğinde takım aklına gelecek :))))
O zaman Asumancım, ben iki hafta daha listede kalabilir miyim? Tatil planımızı yaptık, ayın 18 inde kültür turuna katılacağız. Antalya civarları olacak. Ben de o zamana kadar sizlerle olmuş olurum :))))

çok iyi olur nachtim bende bu arada pratik yapmış olurum. tatil planınızı çok ama çok beğendim, gidin gezin yaşayın ya harikasınız gerçekten diyorum. hayat hiçbir fırsatı kaçırmayacak kadar güzel ve acımasız. bakalım ben ne zaman bu hayatta tatil yapmaya fırsat bulucam öptüm balım.

bu arada kızlar ben ne yedim hadi bilin bakalım.
neyse zorlamıyorum sizi ve hemen açıklıyorum.
öğle yemeğim 6 kaşık kapuska yemeği,1 porsiyon salata)domates salatalık ve biber)
2.yeşil çayımıda içtim. 250 ml su daha içtim. suyum oldu 750 ml. yatasıya kadar 2.5 lt olacak inşallah.
sporuda hayatıma eklersem süper olacak.
buralarda olurum öpüyorum hepinizi

selam kızlar ben geldim yaklaşık1.5 saat önce 1 ad elma yedim.
şimdide 1 kase yoğurt yicem çok acıkıyorum o yüzden araları fazla yapıyorum 9 öğün beslenmiş gibi olmuyorum.gibisi fazla öyle zaten :)) saat 6 gibi işten çıkacağım. bu hafta ereğli festivali var. oğlumla bol bol gezeriz. ayrıca kızlar evden nete giremiyorum çünkü virüs var ve sayfaları açmıyor bakıma gitmesi lazım.zaten akşamları giremiyordum,ama artık fırsat yaratmam gerektiğini düşünüyorum. daha öncesindede yediklerimi anı anına yazabilmek için gelmem lazım.malum diyete başladık artıkinşallah sonunu getirebilirim. pc tamir olunca evdende gelmeye çalışırım inşallah. herkesi öptüm.

Adcım, bence gelecek yıla çok güzel bir tatile çıkacaksınız :)))))))))))))

Süper beslenmişsin canımcım, afiyet olsun :)))
Ben de senin aksine dondurma yedim ((( Ceza olarak akşama kabak var..

nachtigallcim canım benim bu gün çok ama çok uğraştırdık seni herşey için sağol canım hakkını helal et ....

Aşkolsun ablacım, lafı mı olur? Sen kaç defalar yardımıma koştun:)))

Kaptanım şimdiden motive oldun:)))) Ne güzel besleniyorsun :)))))))))))

selam arkadaşlar..kilo veren veremeyen bütün arkadaşlarıma tebrikler...
NAC canım çok güzel kilo vermişsin ve hedefine ulşamışsın...tebrik ediyorumc nm seni...çok mutlu oldum senin adına..bizler de görürüz inş o günleri...ama aramızdan ayrılanda üzüyor...umarım bırakmazsın bizleri...
kızlar bu arada bu günlerde çok yazamadım ama bundan sonra düzenli paylaşımda bulunabileceğim inşaallahh...eşimin kalçasındaki agrıyla film çektirdik ve değişik bir oluşum tespit edildi..tümör denildi ama ALLAHIMA çok çokkkk şükürer olsun:Saruboceq:iyi huylu bir tümör..2 haftadır çok kötüydüm ama şu anda iyiyim..ameliyat olması gerekiyor ve su anda doktor araştırmasındayız..fikir alıyoruz...umarım amelşyat zorunlu olmaz diye düşünüyoruz ama gittiğimiz 4 doktordan 3ü ameliyat biri gözlemleyelim dedi...2 haftadır hayat bana EN ÖNEMLİ ŞEYİN SAĞLIK olduugnu ögretti..

nachtim inşallah gidebiliriz hayatım. çok istiyorum ama nasip.
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama nedense öyle acıkıyorumki anlatamam. az önce 200 ml yoğurt yedim ama banamısın demedi ne yapacam bilmiyorum. dondurma meselesine gelince valla bende ufak bir kaçamak yapabilirim,şöyle 1 top bilemedin 2 top falan. şimdi herkes yerken canım isteyebilir. :kedi:
iyi gidiyorum dimi. yerimseniben

canım herşeyin başı sağlık tabiki gerisi yalan. çok sevindim hayatım,şükürler olsunki hayırlısı ile atlatabilecek. tekrar çok çok geçmişolsun. şu sıkıntını atlatınca yaradanında izniyle diyetine devam edersin hayatım. zaten adepte olmada çok problem yaşamıyorsun iyide gidiyordun. tekrar devamı gelecektir diye düşünüyorum ama önce bi rahatla derim. inşallah sizi gerçekten anlayacak ve derdinize derman olacak bir dr bulursunuz. Allah yardımcınız olsun canım. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…