merhaba jailbreak ne güzel sabahları kalkıp yürüyebiliyorsun bende bi alışabilsem sabah kalkıp yürümeye çok mutlu olacam ama önümüzdeki hafta deneyecem 6-7 arası yürüsem bana yeter duşumu alır kızımı hazırlar çıkarım evden dün yürüyemedim bugünde misafirim var yürüyemiyecemm(
Merhaba,ilk başladıgımda bende çok zorlandım oglum 3 yaşındaydı yürümemek için en çokda onu bahane ediyordum.Ama inan gerçekten isteyince herşey oluyor hepsinin çarasini buldum ve bir yıldır hiç ara vermeden her sabah yürüyorum tabi hastalık felan hariç.Yürüyüş şimdi benim için hava su gibi: yürüyemeyince kendimde çok büyük bi eksiklik hissediyorum.İnş sende başlayıp hiç bırakmazsın zaten bi alış istesende bırakamazsınyerimseniben
kızlar görünmez kaza.parmagımı kapıya sıkıstırdım.
Sonra tansıyonum dustu, mıdem bulandı. 1 bardak ayran ıctım. Kacamak gıbı oldu ama..
Geçmiş olsun,daha dikkatli olmalısın.Bir bardak ayrandan birşey olmaz iyi yapmışsınkızlar görünmez kaza.parmagımı kapıya sıkıstırdım.
Sonra tansıyonum dustu, mıdem bulandı. 1 bardak ayran ıctım. Kacamak gıbı oldu ama..
canım geçmiş olsun...kaçamak sayılma..sağlık her şeyden önemli ..içini rahat tut..parmagında önemli bir durum yok değil mi?
Günaydın hoşbulduk tşkler.Ben1 saat yürüyüş veyediklerime biraz dikkat ederek bir yılda 28 kilo verdim .BEN bunu diyetten çok yürüyüşe baglıyorum çünkü hiç bir zaman diyete tam uymadım.Yürüyüş çok önemli hepinize tavsiye ederim,28 kilo verdigim halde hiç bir sarkma yok vücudumda.Şimdi kilom azaldı tabi vermek dahada zorlaştı o yüzden şimdi hem yürüyüş hemde diyet yapıyorumcanım ben sana hoşgeldin demişmiydimmm...günaydınn...yürüyüş azmin de içinde kocaman tebrikler...bende 2 yıl önc sadece yürüyüp çok az yediklerime dikkat ederek 1 kilo vermiştim..ama artık sporu hiç sevmiorum...(
melis hoşgfeldinn nerelerdesin sen canımmm yaaa çok özledim ne yaptın hazırlanıyosun doçentliğe kitapların bittimi kızın nasıl ayy nasıl mutlu oldum seni görünvce
melİsım hoşgeldın canımmm. Özledİm senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?