• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim tatlımı yaparken sağ baş barmağımı yaktım çok acıyor ama tatlımın meyvesi ve jölesi kaldı onlarıda yarın öğlen arası gelip yapacamm böreğimi hazırladım dolaba koydunm kızlar benden tavsiye yufka böreğinizi bir gün önceden akşamdan hazırlayın sosunu dökün üzerine ve ertesi gün pişirin farkı göreceksiniz elim acıyor

dosbacığım işyerinde içemem ama evde gelince içebilirim hafta sonu alayım bende mısır püskülü
geçmiş olsun.Ben hiç börekleri önceden hazırlamam tavsiyene uyup deniyicem bakalım

aslıcım,sanada günaydın. kendi adıma iyiyim canım sağol,sen nasılsın.kalburabastıyı sporla yakmışsındır diliyorum. ki bu kadarla sporla gitmiştir.bu arada cezanı fazlasıyla vermişsin hayatım tebrikederim.bu sayede spor olayını aşmışsın gerçekten ne güzel. kahvaltın .ok güzel olmuş afiyet olsun.

ad1 teşekkürlerr bende iim işte bu bi kaç gündür giremiyorum fazla yazamıyorum die heralde atmassınız beni guruptan ;) spor alayına gelincee kendime verebileceğim en büyük ceza bu diyeti bozduğumda :) nefret ediyorum çünkü spor yapmaktan ama artık mecburiyetten mahkumum :D belkide zamanla kilo verdikçe mutluluğumdan spor yapmak bile hoşuma gider (:

bu saatte herelde herkes uyumuştur zaten bugün yedikelrimi yazıp hemen uyumam lazımmmm sabah 7:30 da kalkıp spor yapcam....
13:00= 6 çilek bir ekşi elma,
16:00 = kaşlanmış iç bakla 3 yemek kaşığı kadar ve yarım su bardağı yoğurt
18:00 = 5-6 kaşık salata
20:00 = çok az nescafe ile yapılmış ve içine iki yemek kaşığı süt konmuş kahvee
22:00 = yeşil çay

ve saat bir buçuk olmuşş ben buralardayım ve acıkmaya başladım :D hemen uyumam lazım yoksa uyku tutmas

yarın için çok heycanlııyım zemuszemus sabah spordan öncemi sonramı ne zaman kiloma bakimmm...
aman yaa çok heycanlanmasam iyi olur ya bişey vermemişsem bilmiyorumkismile

ımm sabah duşumu felan alınca kahvaltıdan önce bakarım kiloma :kedi:

kadınlar kaybetmeyi severleerrr ama sadeceee kilolarınııı :1:
herkese tatlı uykularrr yarın görüşmek dileğiylee.... hemen uyuyim da biran önce sabah olsun:asigim:

Kızlar yarın sabah giremeyeceğim. Şimdiden kilomu yazayım: 61.5 kiloyum. Geçen haftaya göre 600 gr verdim. Görüşürüz.

tuttum canım ama geçmedi uyuyacam ben ayrıca 58 hedifine az kaldı sonra 55 hedef olacak değilmi

Yok hayatım, 58 son :)))) Belki 57 olabilir :))) Ondan sonra sağlıklı, abur cubursuz bit hayat sürmeyi umuyorum :)))))

Akşam yemegimden sonra saat20.00 gibi bir elma yedim,günümü böyle tamamladım çok şükür.Hepinize iyi geceler.a.s.

Afiyet olsun jailcım :)))))

bende şimdi birazcık meyve yiyeceğim ... sonra hemen yatmayı düşünmüyorum...

Sana da afiyet olsun :))))

ad1 teşekkürlerr bende iim işte bu bi kaç gündür giremiyorum fazla yazamıyorum die heralde atmassınız beni guruptan ;) spor alayına gelincee kendime verebileceğim en büyük ceza bu diyeti bozduğumda :) nefret ediyorum çünkü spor yapmaktan ama artık mecburiyetten mahkumum :D belkide zamanla kilo verdikçe mutluluğumdan spor yapmak bile hoşuma gider (:

bu saatte herelde herkes uyumuştur zaten bugün yedikelrimi yazıp hemen uyumam lazımmmm sabah 7:30 da kalkıp spor yapcam....
13:00= 6 çilek bir ekşi elma,
16:00 = kaşlanmış iç bakla 3 yemek kaşığı kadar ve yarım su bardağı yoğurt
18:00 = 5-6 kaşık salata
20:00 = çok az nescafe ile yapılmış ve içine iki yemek kaşığı süt konmuş kahvee
22:00 = yeşil çay

ve saat bir buçuk olmuşş ben buralardayım ve acıkmaya başladım :D hemen uyumam lazım yoksa uyku tutmas

yarın için çok heycanlııyım zemuszemus sabah spordan öncemi sonramı ne zaman kiloma bakimmm...
aman yaa çok heycanlanmasam iyi olur ya bişey vermemişsem bilmiyorumkismile

ımm sabah duşumu felan alınca kahvaltıdan önce bakarım kiloma :kedi:

kadınlar kaybetmeyi severleerrr ama sadeceee kilolarınııı :1:
herkese tatlı uykularrr yarın görüşmek dileğiylee.... hemen uyuyim da biran önce sabah olsun:asigim:

Canımcım, afiyet olsun. Akşam yemeğine kadar gayet güzel beslenmişsin. Ama akşam yemeğin yok :(( Canım aç kalmak kilo vermemizi engeller :)))
Sabah 11 den önce kilo bildirimini bekliyoruz :)))

Kızlar yarın sabah giremeyeceğim. Şimdiden kilomu yazayım: 61.5 kiloyum. Geçen haftaya göre 600 gr verdim. Görüşürüz.

Tebrikler, tebriklerrrrrr opuyorumnanaktan

Canlarım, güzel cumalar :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum. Malum, 2 dilim ekmek, 1 peynir... o kadar :)))
Kilom 59.3 :))))) Sevindimm
Ben gene cepten girerim. Yanıt yazamazsam affola :)))
Sevgiler :)))))

13.TAKIM 160. ETAP

Ad1 ( 58 / / / % )
Nachtigall ( 60.3/59.3 /1 /1.65 % )
Nur_84 ( 69.4 / / / % )
taylor ( 62.1 /61.5/0.6 /0.96% )
Ela ( 61.2 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 / / / % )
Shopaholic ( 77.9 / / / %)
Celudar (86/ / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Azraaamm (72.5/ / /%) (yeni üye)
Uzaktandunyalı (80.0/ / /%) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (543 / / / % )

13.TAKIM 160. ETAP

Ad1 ( 58 / / / % )
Nachtigall ( 60.3/59.3 /1 /1.65 % )
Nur_84 ( 69.4 / / / % )
taylor ( 62.1 /61.5/0.6 /0.96% )
Ela ( 61.2 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 / 62.8/0,0 /0,0 % )
Shopaholic ( 77.9 / / / %)
Celudar (86/ / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Azraaamm (72.5/ / /%) (yeni üye)
Uzaktandunyalı (80.0/ / /%) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (543 / / / % )

BURDAN DEVAM EDELİM YENİ GELENLer sadece kilolarını yazarsa yeterli

Günaydın.Sabah 7 de her gün oldugu gibi1 saat yürüyüşümü yaptım.Çok acıkmıştım bugün, gelir gelmez kendime bir menemen yaptım yanındada taze sogan ve maydonoz bir dilim çavdar ekmegi ile afiyetle yedim 3 bardakda su içtim.Şimdide bir fincan şekersiz çayımı yudumluyorum:kahve:

Günaydın.Sabah 7 de her gün oldugu gibi1 saat yürüyüşümü yaptım.Çok acıkmıştım bugün, gelir gelmez kendime bir menemen yaptım yanındada taze sogan ve maydonoz bir dilim çavdar ekmegi ile afiyetle yedim 3 bardakda su içtim.Şimdide bir fincan şekersiz çayımı yudumluyorum:kahve:

merhaba jailbreak ne güzel sabahları kalkıp yürüyebiliyorsun bende bi alışabilsem sabah kalkıp yürümeye çok mutlu olacam ama önümüzdeki hafta deneyecem 6-7 arası yürüsem bana yeter duşumu alır kızımı hazırlar çıkarım evden dün yürüyemedim bugünde misafirim var yürüyemiyecemm:((

kahvaltım kızımdan kalan sandviç 2 ince dilim kaşar peyniri salatalık 2 dilime yakın pide ve 2 zeytin birde %100 meyve suyundan yarım bardak içtim şimdide suyumu içiyorum

Back