Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melzeyitim, geçmiş olsun. Bol suya tuttun mu? Dikkat et canım kendine )))
Dosbikim, bu akşam tartıda sevindim )) 59,9 çıktım. yarın daha da hafif çıkarım diye umuyorum.
geçmiş olsun.Ben hiç börekleri önceden hazırlamam tavsiyene uyup deniyicem bakalımben geldim tatlımı yaparken sağ baş barmağımı yaktım çok acıyor ama tatlımın meyvesi ve jölesi kaldı onlarıda yarın öğlen arası gelip yapacamm böreğimi hazırladım dolaba koydunm kızlar benden tavsiye yufka böreğinizi bir gün önceden akşamdan hazırlayın sosunu dökün üzerine ve ertesi gün pişirin farkı göreceksiniz elim acıyor
dosbacığım işyerinde içemem ama evde gelince içebilirim hafta sonu alayım bende mısır püskülü
aslıcım,sanada günaydın. kendi adıma iyiyim canım sağol,sen nasılsın.kalburabastıyı sporla yakmışsındır diliyorum. ki bu kadarla sporla gitmiştir.bu arada cezanı fazlasıyla vermişsin hayatım tebrikederim.bu sayede spor olayını aşmışsın gerçekten ne güzel. kahvaltın .ok güzel olmuş afiyet olsun.
tuttum canım ama geçmedi uyuyacam ben ayrıca 58 hedifine az kaldı sonra 55 hedef olacak değilmi
Akşam yemegimden sonra saat20.00 gibi bir elma yedim,günümü böyle tamamladım çok şükür.Hepinize iyi geceler.a.s.
bende şimdi birazcık meyve yiyeceğim ... sonra hemen yatmayı düşünmüyorum...
ad1 teşekkürlerr bende iim işte bu bi kaç gündür giremiyorum fazla yazamıyorum die heralde atmassınız beni guruptan spor alayına gelincee kendime verebileceğim en büyük ceza bu diyeti bozduğumda :) nefret ediyorum çünkü spor yapmaktan ama artık mecburiyetten mahkumum belkide zamanla kilo verdikçe mutluluğumdan spor yapmak bile hoşuma gider
bu saatte herelde herkes uyumuştur zaten bugün yedikelrimi yazıp hemen uyumam lazımmmm sabah 7:30 da kalkıp spor yapcam....
13:00= 6 çilek bir ekşi elma,
16:00 = kaşlanmış iç bakla 3 yemek kaşığı kadar ve yarım su bardağı yoğurt
18:00 = 5-6 kaşık salata
20:00 = çok az nescafe ile yapılmış ve içine iki yemek kaşığı süt konmuş kahvee
22:00 = yeşil çay
ve saat bir buçuk olmuşş ben buralardayım ve acıkmaya başladım hemen uyumam lazım yoksa uyku tutmas
yarın için çok heycanlııyım zemuszemus sabah spordan öncemi sonramı ne zaman kiloma bakimmm...
aman yaa çok heycanlanmasam iyi olur ya bişey vermemişsem bilmiyorumkismile
ımm sabah duşumu felan alınca kahvaltıdan önce bakarım kiloma :kedi:
kadınlar kaybetmeyi severleerrr ama sadeceee kilolarınııı
herkese tatlı uykularrr yarın görüşmek dileğiylee.... hemen uyuyim da biran önce sabah olsun:asigim:
Kızlar yarın sabah giremeyeceğim. Şimdiden kilomu yazayım: 61.5 kiloyum. Geçen haftaya göre 600 gr verdim. Görüşürüz.
13.TAKIM 160. ETAP
Ad1 ( 58 / / / % )
Nachtigall ( 60.3/59.3 /1 /1.65 % )
Nur_84 ( 69.4 / / / % )
taylor ( 62.1 /61.5/0.6 /0.96% )
Ela ( 61.2 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 / 62.8/0,0 /0,0 % )
Shopaholic ( 77.9 / / / %)
Celudar (86/ / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Azraaamm (72.5/ / /%) (yeni üye)
Uzaktandunyalı (80.0/ / /%) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO (543 / / / % )
Kolay gelsinsimdi cikiyorum öglen icin yemek hazirlamam lazim
Sanada hayırlı cumalar,kahvaltını biraz renklendirmeye ne dersinyerimsenibenCanlarım, güzel cumalar :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum. Malum, 2 dilim ekmek, 1 peynir... o kadar :)))
Kilom 59.3 :))))) Sevindimm
Ben gene cepten girerim. Yanıt yazamazsam affola :)))
Sevgiler :)))))
Günaydın.Sabah 7 de her gün oldugu gibi1 saat yürüyüşümü yaptım.Çok acıkmıştım bugün, gelir gelmez kendime bir menemen yaptım yanındada taze sogan ve maydonoz bir dilim çavdar ekmegi ile afiyetle yedim 3 bardakda su içtim.Şimdide bir fincan şekersiz çayımı yudumluyorum