kızlar bu arada yazmadıklarım varsa kusuruma bakmayın,acele acele yazıyorum,anca bu kadar oluyor. bu arada az önce 200 ml süt içtim,ondan öncede 250 ml su içtim. suyum 750 ml oldu. birazdan yemek yicem. çorba ve salata yiyebilirsem tabi.
afiyett olsun canım desteğim seninle istediğin zaman desteğim yanında sendende aynı desteği bekliyorum hadi ayın 20sine kadar 3 kilo beraber verelim canım ben yürüyüşüme devam edecem günde 1 saate yakın yürümeyi planlıyorum geçen hafta yürüyemedim ama buhafta son gaz devam şekerim
tamam canım sen işini bilirsin. akşam yemeği gerçekten çok önemli onu az yada hafif yediğimiz zaman sanırım sorunun çoğunu ortadan kaldırıyoruz. sen istersen değil 77adcığım akşama dengelerim ben onu sen merak etme hayatım akşam nerdeyse yemek olayını kaldırdım birde aburcuburu bitirirsem süper olac ak bu hafta mens dönemim biraz şiştim ama geçecek haftaya 77li rakamları görecem hatta niyetim 76lı rakamları görmek hırs yaptım
pro üyelik kartını okumuştum alım koşullarını falan topik açılmıştı,hala var sanırım ama nasip olupta alamadım.
bu arada nurcum nasılsın hayatım.
evet canım yağlı oluyor birazcık daha ama zaten 30gr yiyorum :)) yani daha fazla yersem belki çok fark eder
senin listende neler yok canım yasakların ne??
saol cnm 9 aylık yürüdü kızım iyi oldu eğlendi kendideeselam şekerler elacım resimler süper prensesimiz yürüyerek karşılamış doğum gününü maşallah ona
malyezit canım proda bi farklılık yok açıkçası bi kart var kadınlar kulübünün onu alınca pro ğye oluyorsun ben belki alışveriş yaparım diye almıştım ama hiç kullanmadım
canım teşekür ederim yok göbek kaldıı yağ bağlamış sanırım spor yapmam lazımm onun için 55 inmek istiyorm doğum öncesi kilomm gören herkes çok sasırdı ne kadar zayıflamışsın diyolarelacım harika olmuş doğum günü... sende çok zayıfsın çok güzelsin... incecik olmuşsun kaç kilo vermen gereken ?? bence yok gibi de :))
saol tatlımm o senin güzeliğin a.s.dosbacım yemek bölme işi bence iyi fikir hayatım. bende ilk düşük yaptığım zaman kilo aldım diye 1 hafta diyet yapmıştım. 54 kiloydum yaptığım diyetle 51.5 oldum. ama senin gibi yaptım. güzel bir kahvaltıdan sonra sefer taslarına koyduğum 3 çeşit yemeğimi akşama kadar 3e yada 4 e böldüm acıktıkça yedim. ama ne olursa. yağlıdır falan demedim yedim. ve sonunda 2.5 kilo gitti. ama şimdi değil sefer tası kendimi taşıcak halim bile yok.birde ozamanlar kiradaydım ve evden çıkıp 2 dk sonra işyerimdeydim.yani getirip götürmek zorlamıyordu. şimdi o kadar yola tangur tungur onları taşıyamam. onun yerine akşamları 1 saat eve yüricem nasip olursa.
elacım resimlerine bayıldım herşey çok güzel,çok ince düşünülmüş.sende çok zarifsin hayatım. kızının güzel yaşı tekrar kutluolsun dilerim. maşallah.
ELA cım kızınına nice nice mutlu yıllar diliyorum...çok tatlısınız..sen de çok hoşsun...çok bakımlı bir annesin...bayılıyorum hem çocuklu hem böle şıkır şıkır olanlara...ayrıca ben de kilo göremedim sen dea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?