Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydinnnn
ben nasilsim iyi degilim aslinda ama alistim galiba bu agrilara gece hic uyuyamadim
kizima sabah pasta yaptim okulda dogum gününü yeni kutlayacaklar kapaliydi 1 haftadir
bende ise gidecem isten gelince tekrar yazarim

günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile2güzel bir hafta diliyorum hepimize...
sabha kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek..az oeynir 1 zeytin ve domates salatalık biber..şimi de çay keyfimdeyim..

afiyet olsun canım...nac cim senin kahvaltılarında zeytin olmuyor..doktorum bana da vermedi...ben sorunca 2 tane yiyebilirsin dedi..zeytin sakıncalı bişiy mi diet açısından?

Merhabalar canlarım,
eloşcum, izne ayrıldın şekerim ama kendini fazla özletme )))
Dosbişim, aralara dikkat etme fikri çok iyi canım )))
Melzeyitim, geri dönüş fikrine bayıldım ))))
Karamanlıcım, sizin yağmurlar bize geldi. Dünden beri hava kapalı ve yağmurlu ((( kolay gelsin canım )))
Shopcum, benim diyetisyen zeytin vermedi, herhalde çok yağlı diye. özledim tabi zeytini, kuru fasülye, nohut, bulgur pilavı, kısırı.... Şu diyet bi bitsin, önce kuru fasülye yiyeceğim )))

karamanlı canım Allah şifa versin... gerçekten sana dua ediyorum ... sağlık herşeyden önemli...
nac canım başarı diliyorum güzel sonuç diliyorum canım
shocum sen nasılsın... canım benim diyetimde 3 zeytin vardı ama akapunturcular çok acımasız :))
bende mutfağı toparladım şimdi bi çay daha içerim
sonra yemek ütü temizlik ( yarın misafirim var hepsi bi araya geldi ( alışverişede çıkmam lazım ...

nac canım ben keçi peynirini kıştan beri yiyorum sebebi kalsiyum :)) yani zayıflamama etkisi sanırım bende olmadı ( çünkü herzamanki kadar yiyorum ve tadını seviyorum sadece keçi sütünü denemedim...kokarsa bi daha süt içemem diye korkuyorum.....öle de pis huylarım vardır :)))
ama peyniri dizlerimde etkisini gösteriyor sanırım bende kalsiyum eksikliği var bugün dr. gitmem lazımdı eşim yine kızacak ama okadar iş var ki yarında misafir olmasa giderdim...

DOSBA cım evet akupuknturcularçok acımasız...:))keçi peynirini ben de çok severim ama yağlı olmuyor mu kızlar?
NAC canım sans seninle olsun...umarım kilo vermişsindir..

DOSBA cım evet akupuknturcularçok acımasız...:))keçi peynirini ben de çok severim ama yağlı olmuyor mu kızlar?
NAC canım sans seninle olsun...umarım kilo vermişsindir..

evet canım yağlı oluyor birazcık daha ama zaten 30gr yiyorum :)) yani daha fazla yersem belki çok fark eder
senin listende neler yok canım yasakların ne??

canlar günaydın. yenibir hafta yeni bir asuman ile karşınızdayım. bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum. inşallah başarırım.
bu sabah kahvaltıda yarım dilim tereyağlı reçelli ekmek yarım haşlanmış yumurta,ve 3 çatal kaşar peynir yedim.
ara olarak elime fındık geldi evde yanıma almıştım onu yedim.yarım lt su içtim. dün tartıldığımda hala 58 dim. yani aynı kiloyla başladım sayıyorum kendimi. buralarda olurum kızlar geçmişe bakmaya çalışayım öpüldünüz.

nur_84 senınde bebegın var galıba masallah sen baya vermıssın darısı benım basıma

evet canım benim kızım 11.5 aylık oldu
daha çok verilecek kilom var inş onlarda gider

evet canım biraz kalabalık oldu ama akşam telafisini yaptım dışarı çıktık 1 posiyon ekmeksiz tantuni yedim

çok güzel
kocaman bir aferin sana hiç kaçamak yapmamışın

Allah kavuştursun canım doğum gününüzde tekrar kutlu olsun benim için öp cimcimeyi

günaydıııııınnnnn a.s.
canlarım nasılsınız?
ben klasik kahvaltımı yaptım işim çok
az yedim bugün aralarıma dikkat edeceğim

günaydın canım
afiyet olsun

hoşgeldin canım
günaydın
kesinlikle dön takıma vermesende bizimle ol

günaydın ablacım canım benim

Kızlar, saat 9 da sütümü içtim. Az sonra da elma yiyeceğim. Bugün diyetisyene günü... şans dileyin bana...

afiyet olsun canım
çok egüzel geçecek eminim

dosbacım,nurcum,shocum günaydın canlar burdasınız. dosbam hoşgeldin sefa getirdin. ne iyi ettinde geldin. topik yine hareketlenmeye başlıyor. valla halsizdim ama biraz olsun neşem yerine geldi. çok öpüyorum sizleri.

canım Allah yardımcın olsun,kolaylıklar versin dilerim.
yavrunada mutlu yılllar,güzel ömürler dilerim. sağlığı,şansı,huzuru bol olsun inşallah.
günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile2güzel bir hafta diliyorum hepimize...
sabha kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek..az oeynir 1 zeytin ve domates salatalık biber..şimi de çay keyfimdeyim..
canım çok sağol,dilerim sende güzel bir hafta geçirirsin. afiyetolsun.

Kızlar, saat 9 da sütümü içtim. Az sonra da elma yiyeceğim. Bugün diyetisyene günü... şans dileyin bana...
afiyetolsun can, gazaan mübarekolsun,bol şans::)))

çağla canım,desteğin gerçekten çok iyi olacak,beni kontrol edecek birinin olması sanırım işe yarar. bu desteği tüm arkadaşlarımdan bekliyorum. bende söz veriyorum ayın 20 sine kadar 3 kilo vermiş olacağım.bu arada yolda yemek işini halletmen iyi olmuş,diğer türlü eve vardığınızda çok fazla acıkmış olurdun. buda yanlış seçim yapmana sebep olabilirdi belkide. aç kalmamak en iyisi.

dosbacım,tekrar hoşgeldin,kontrolü elden bırakmamışsın hayatım. yürüyüş yapman gerçekten süper olmuş. gideecek kilolar inşallah. temizliğinde kolaygelsin canım.halledersin hayatım sıkma canını.

shocum,benim burda lokantada yediğim çorbalardada un var. o yüzden 1 kepçe yiyorum hayatım. bir dahaki sefere öyle durumlarda miktarı az çeşidi bol tutarsın hayatım. uzun saatlere yaymış olursun meyveni. akapunkturcularla diyetisler arasındaki konularda malesef bilgim yok hayatım, sizler yazdıkça burdan öğreniyorum. ayrıca dikkat ediyorumda günlerini kaçamaksız atlatıyorsun.tebrikler canım.

celudar,canım finallerden dilerim güzel sonuçlar alırsın.diyetisyen fikri gerçekten harika.imkanın varsa hiç bekleme derim hayatım.

azra canım,konu anlaşılmıştır. kusura bakma hayatım. hoşgeldin aramıza inşallah sağlıklı,ve güzel bir şekilde istediğin kiloya gelirsin. bebişini Allah bağışlasın canım.emziyormusun bebişini.bu arada nerede okuduğumdan tam emin değilim ama aklımda kalan karpuzu diğer yiceklerle beraber yemeyin yazıyordu. topikte bu konu hakkında bilgisi olan varmıki.

taylor canım,aslında işim çok yoğun değil,düzen olmadığı için biraz karışık. evde yaptığım temizliğin yorgunluğunu atamayınca üzerimden epey sıkıntı oldu. (boya ve yaz temizliği)hala atmış değilim aslında bakalım ne olacak halim. spor konusunda epey kararlıyım hayatım. hava yine bozdu şansıma ama yılmıcam ilk fırsatta başlıyorum. bu arada benim kafam gerçekten iyi değil. oraya yazmışsın eğitimci diye ama hala soruyorum. idare ediver hayatım ben düzelesiye kadar. sempatiksalakcinni

karamanlım,nachtinin dediği gibi sizin yağmurlar buraya geldi. dün hava berbattı.yağmur rüzgar, bugün kapalı sadece henüz bir kıpırdama yok. dilerim güneşiniz bu sene bol olurda sende biraz olsun rahatlarsın canım. su olayını yine halletmişsin her zamanki gibi ama bende başladım artık. günde 3 lt hedefim inşallah. :Saruboceq:

aslıcım bana göre kahvaltı öğünlerin gerçekten güzel oluyor, hafif ve kararında. yani olması gerektiği gibi. valla değil 10 saat 8saat bile uyayamadım senelerdir. artık vücut alışmış fazlası olmuyor,yatak batmaya başlıyor. ah eski günlerim ahh. :hulya:

kızlar bu arada yazmadıklarım varsa kusuruma bakmayın,acele acele yazıyorum,anca bu kadar oluyor. bu arada az önce 200 ml süt içtim,ondan öncede 250 ml su içtim. suyum 750 ml oldu. birazdan yemek yicem. çorba ve salata yiyebilirsem tabi.

ADCIĞIM yedim yemeğimi geldim biraz fazlamı oldumu bilmiyorum

makarna yedim 6-7 kaşık vardı tavuk yedim fırında
3 tane sigar böreği ve 2tane sarma
1,5 dilimde karpuz

karnım doydu hiç ekmek yoktu yalnız sigara böreğini ve makarnayı ekmekten sayıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…