ELoşcum, merhabaaa :)))
Canım, seni gördüğüme çok sevindim ama malum, çıkmam lazım. Kahvaltı sonra da hazırlanıp çıkacağım :)))
Kahvaltım klasik. 2 dilim ekmek, peynir ve domates.
Hava dünden beri yağmurlu ve neredeyse aralıksız.
Güzel, sağlıklı, diyet pazartesiler...
DOSBA cım evet akupuknturcularçok acımasız...:))keçi peynirini ben de çok severim ama yağlı olmuyor mu kızlar?
NAC canım sans seninle olsun...umarım kilo vermişsindir..
nur_84 senınde bebegın var galıba masallah sen baya vermıssın darısı benım basıma
Hemen atla canım muhabbetlere :)))) Hemen kaynaşırız. Övünmek gibi olmasın pek sıcakkanlıyızdır olumunekankayizsmile
Canım ilk başlarda farkı anlamıyordum. Tatları aynı sanıyordum ama şimdi fark çok belli. Ve inan kaya tuzu daha güzel. Çok soru diye bi şey olabilir mi şekerim :)))))
Hafiften kalabalık bir kahvaltı olmuş canım ama dün çok az yemiştin, dengelemiştir sanırım :)))
Dosbikim, sen de başladın sanırım keçi peynirine :)))) Canım, ben verdiğim kiloyu ona bağlıyorum. İnşallah memnun kalırsın sen de :))))
Afiyet olsun cnaım :))) Güzel beslenmişsin :)))
Beliyoruz alıntılarımızı ve ingilizce notunu :))))))):dance:a.s.
selam kızlar..ve yeni geldim..güzel bir gündü....
kaçamaksız bir gün geçirdim...çok mutluyum ve zayıfladıgımı hissediyorum..
öğleye doğru ara olarak 1 elma yedim
saat 16..00 gibi bir tabak ezogelin çorba ve salata yedim..çorbayı akşam yemem gerekiyordu ama eşim o anda yiyince ben de erken yemiş bulundum..ama çok şükür acıkmadım..
sona akşam üzeri kuznimiin oglusunun d gnüne gittik...orayı da sıfır kaçamak atlattım..ama orda üstüste çay içince çok kötü oldum midem bulndı...hemen salatalık yedim ...ve yarım saat önce 2 tane taze kayısı yedim..
sodalarımı regli dönemim oldugu için içmedim ama yarından itibarn onları da içicem inşaallah..
günaydın herkesee nasılsınız ben annemleri yolcu ettim kayınvaldemler bizdee doğum günümüzü atlattık herşey çok güzerldii yorumlarda zayıflamışsın cok dedilerrr:))))))) durmak yok ama ben vercem daha nac canım kayınvaldemler giddene kadar izinli olabilirmiyim cnm gireremeyebilirimm zaten aksatıyom eşim bile giremedin hiç diyoo:)))
günaydıııııınnnnn a.s.
canlarım nasılsınız?
ben klasik kahvaltımı yaptım işim çok
az yedim bugün aralarıma dikkat edeceğim
günaydın kızlar dosbacığım geri döndüğüne çok sevindim
bende bugün diyete başladım nasıl olacaksa artık
sabah az yufka ekmeği
2 dilim peynir domates salatalık yedim
bu hafta bende takıma geri döneyim diyorum vermedim ama olsun sıkıldım dışardan dışardan
herkese günaydinnnn
ben nasilsim iyi degilim aslinda ama alistim galiba bu agrilara gece hic uyuyamadim
kizima sabah pasta yaptim okulda dogum gününü yeni kutlayacaklar kapaliydi 1 haftadir
bende ise gidecem isten gelince tekrar yazarim
Kızlar, saat 9 da sütümü içtim. Az sonra da elma yiyeceğim. Bugün diyetisyene günü... şans dileyin bana...
canım Allah yardımcın olsun,kolaylıklar versin dilerim.herkese günaydinnnn
ben nasilsim iyi degilim aslinda ama alistim galiba bu agrilara gece hic uyuyamadim
kizima sabah pasta yaptim okulda dogum gününü yeni kutlayacaklar kapaliydi 1 haftadir
bende ise gidecem isten gelince tekrar yazarim
canım çok sağol,dilerim sende güzel bir hafta geçirirsin. afiyetolsun.günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile2güzel bir hafta diliyorum hepimize...
sabha kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek..az oeynir 1 zeytin ve domates salatalık biber..şimi de çay keyfimdeyim..
afiyetolsun can, gazaan mübarekolsun,bol şans::)))Kızlar, saat 9 da sütümü içtim. Az sonra da elma yiyeceğim. Bugün diyetisyene günü... şans dileyin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?