kızlar muhabbetiniz çok güzel :) sizi tanımaya çalışıyorum yakında bende atlarım bu muhabbetin içineee zemuszemus
azraammmmmm hoşgeldin :) azrada gelince ben artık eski üye sayıldım heyoooo
nac canım tad olarak farkı varmı bu tuzun?ayy ne çok soru srdu sıkmıyorumdr umarım:asigim:
kızlar şimdi hazırlanıyrum..dısarı çıkıcaz..akşama anca dönerim sanırım..görüşürüz...
bende kahvaltımı yapıp geldim
2 dilim ekmek
eritilmiş peynir
2 tane zeytin
yağsız domateste yapılmış 2 tane sosis
1 şeker kaşığı reçel (regl dönemindeyim canım çok tatlı istiyor)
1 büyük bardak su ve sınırsız çay
öğle yemeğim
1 dilim keçi peyniri
yeşillik domates ve yeşil çay
bakalım ekmek yemedim dayanabilcek miyim
merba dosba ekmeksız dayanırsın ama yedıklerınde az keske yemek yeseydın.bende oglen yedıklerımı yazayım.
5 kasık sebze yemegı
3 kaşık patates-biber kavurma yagsız
ayran
kızlar yaaa uzun uzun yazmıstm alıntılarla sonraa bılgısayar kapandı ve gıttı hepsı
şimdide dısarı cıkcaz. sıhhıyede miting varda
aksam gorusuruz. geldıgımde tekrar alıntılar yapcam inşallah.
görüşürüz..
nac canım sanada afıyet olsun senın ögle yemegınde güzelmiş.bende 2 litre su bıtırdım şimdide yeşil cay içicem
Canlarım, şimdi ben yediklerimi yazayım: öğleye doğru 2 aram vardı. 1 elma ve 1 bardak keçi sütü. Yedim, içtim :)))
Öğlen 100 gr köfte, salata ve 1 dilim ekmek vardı. Onu da yedim.
Bu saate kadar 1 lt su ve 2 bardak yeşil çay içtim. :)))
Birazdan pazara gideceğiz.
Öpüyorum, gelirim gene :)))
bilgisayarı açmışken size de yazayım dedim kızlar gözümden uyku akıyo yorulmuşum sanırım yarın da kursum var iyi geceler hepinize yarın görüşürüz...
kızlarr çok az yemişsiniz bugünnn :)
sabah kahvaltımı yazmıştım...
öğleye doğru kocaman bi bardak erik meyva suyu tabii ev yapımı ve şekersiz
öğle: 5 sarmaa
akşam: bir kepçe çorba, 5 yemek kaşığı sebze yemeği, 6 kiraz 3 çilek, ve bir küçük kase cacık
ya çokmu yemişim nee :d yazarken bile uzun sürdü
bilgisayarı açmışken size de yazayım dedim kızlar gözümden uyku akıyo yorulmuşum sanırım yarın da kursum var iyi geceler hepinize yarın görüşürüz...
selam kızlar..ve yeni geldim..güzel bir gündü....
kaçamaksız bir gün geçirdim...çok mutluyum ve zayıfladıgımı hissediyorum..
öğleye doğru ara olarak 1 elma yedim
saat 16..00 gibi bir tabak ezogelin çorba ve salata yedim..çorbayı akşam yemem gerekiyordu ama eşim o anda yiyince ben de erken yemiş bulundum..ama çok şükür acıkmadım..
sona akşam üzeri kuznimiin oglusunun d gnüne gittik...orayı da sıfır kaçamak atlattım..ama orda üstüste çay içince çok kötü oldum midem bulndı...hemen salatalık yedim ...ve yarım saat önce 2 tane taze kayısı yedim..
sodalarımı regli dönemim oldugu için içmedim ama yarından itibarn onları da içicem inşaallah..
günaydın kızlar dosbacığım geri döndüğüne çok sevindim
bende bugün diyete başladım nasıl olacaksa artık
sabah az yufka ekmeği
2 dilim peynir domates salatalık yedim
bu hafta bende takıma geri döneyim diyorum vermedim ama olsun sıkıldım dışardan dışardan
canimm günesi bulsam sürer otururum ama nerde isirgan iciyorum ad cim yeni bir ot söyledi kirk kilit otu diye onu deneyecegim bide agrilar cok artti bu dönemdekaramanlı canım ben yozgatlıyım eşim kayserili...
aslında kayseriye geçecektim ama eşimin işi nedeniyle sanırım haftaya kaldı
canım kortizon bende kullandım ne demek çok ii bilirim
romatizman için bitkisel destek alıyor musun??
benim kayınvalidemde de var hergün saf zeytinyağ sürünüp güneşte kalıyor ve çok ilerleme kaydetti... ısırgan çayı da iyi geliyormuş... sanırım sende içiyordun dikkat et kendine dua edeceğim
aksam atisritdi biraz bugünde serin hava ögleden sonra nasil olur görecegizSana da günaydı canım :))) Ne güzel uyumuşsun :))) Ben de hep uzun uyuyanlara özenirim. Uykum sorunludur. Artık saat 7 ye kadar uyuyorum diye seviniyiorum :))))))))
Kahvaltın çok güzelmiş :) Afiyet olsun
İnşallah yağmaz cnaım. Artık yaz gelsin oralara da :)))) İyi seyirler :))
Gel canım, sık sık gel :))))
evet canim ya fazla alternatifin olmuyor en masum onu gördümdışarda olunca ben de ne yiyeceğimi şaşırıyorum..az sade döner ve sala ata tercih ediyorum ben de cnm ..
günaydinnnnnnnnnnnn ankaranin gülü nasilsingünaydıııııınnnnn a.s.
canlarım nasılsınız?
ben klasik kahvaltımı yaptım işim çok
az yedim bugün aralarıma dikkat edeceğim
günaydın kızlar dosbacığım geri döndüğüne çok sevindim
bende bugün diyete başladım nasıl olacaksa artık
sabah az yufka ekmeği
2 dilim peynir domates salatalık yedim
bu hafta bende takıma geri döneyim diyorum vermedim ama olsun sıkıldım dışardan dışardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?