Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doğru canım, o tür yerlere baharda gitmek lazım. Yoksa, sıcak, kalabalık.. Pek bi şey anlamıyor insan...
Bi gün sana Merter2i gezdireyim. Ben de bi yer buldum. Zaranın kıyafetlerini getiriyor :))))

valla canım ne kadar güzel olur alkisalkisalkis

günaydın canım nasılsın dinlenebildin mi?

nurcum dinlendim dün evdeki işlere bakmadım
dizim çok ağrıyordu ( ama çok şükür bugün iyiyim

ev kendinden geçmiş :))
işim çok resmen fırtına şeklinde yağmur başladı
bugün sabah tartıldım şişlerimde inmiş durumum fena değil

Sana da günaydın canım :))
Burası da hem kapalı hem yağmurlu ((
Afiyet olsun canım :)) Öğle yemeğinde dikkat edeceğine göre sorun olmaz :)

öğle yemeğinde dikkat edeceğim artık zaten pazar günleri 2 öğün yiyorum ara öğünleri çok tutuyorum
eşimde evde değil daha dikkat ederim artık

sizler nasılsınız kızlar ??

Nurcum, bizimkiler kalkmaya başladı. Onlarla ilgileneyim, gene geleceğim cnaım. Öptüm :)))

tamam canım grş
çok feci şimşek çakıyor ya

geçmiş olsun canım
burdada öyle hava berbat

dospa, nur, Nachtigall günaydınn....a.s.. ve burda olan herkesede günaydınn :) hava burdada kapalı hatta saah kalktığımda yağmur yağıyordu bende yürüyüşe gitmedim
hava düzelirse akşam yürüyüm belki
kahvaltımı yaptımm yediklerimm : 2 dilim kızarmış ekmek, bir parça peynir, salatalık, domates, ve çay içmeye devam ediyorum :) akşam 12de yatmıştım sabah erken kalkıp yürücem die tabi havayı görünce kalkmadım yine uyudum yani 10 saat uyumuşumkaydirigubbakcemile3

evet canim romatizma agrilari dr gidiyorum zaten ama kortizonu birakmistik simdi korkuyorum tekrar baslaycak diye
geçmiş olsun canım..moralini boza ...iyi düşünelim iyi olsun her şey:Saruboceq:
canim elimede degil bütün hayatimi etkiliyor normal ev bile süpürsem beni mahvediyor insallah gecer cani,m
arkadaşlar sonunda aranızdayım gecen cumartesı basladıgım dıyetım tam gaz devam edıyorum ve 1.5 kılo verdım cok mutluyum
hosgeldin azram aramiza hadi bakalim tam gaz devam o zaman
evet canim ya romatizmanin sevmedigi bir memlektteyim canim daha 2 ay oldu geleli artik bayrama düsünüyorum bir daha bakalim hayirlisi
ben geldiiiiiimmmmm a.s.

canim öncelikle hosgeldin senin memleket nersi canim
agrilar basldi yine dün ilaclara tekrar basladim bakalim ne olur
evet canim bahcem var evim müstakil ev

hepinize kocaman günaydin kizlar burda hava cok güzel birazdan disari gidecem esimin maci var araya gidecez burda yarin icin yagmur gösteriyor ya bakalim
dün aksam ne yedim disardaydik ekmeksiz biraz döner ve salata yedim
bugün birazdan kahvalti yapacam
2-5 litre su icerim
arada 1 elma
aksama bilmiyorum girebilirsem yazarim

karamanlı canım ben yozgatlıyım eşim kayserili...
aslında kayseriye geçecektim ama eşimin işi nedeniyle sanırım haftaya kaldı
canım kortizon bende kullandım ne demek çok ii bilirim
romatizman için bitkisel destek alıyor musun??
benim kayınvalidemde de var hergün saf zeytinyağ sürünüp güneşte kalıyor ve çok ilerleme kaydetti... ısırgan çayı da iyi geliyormuş... sanırım sende içiyordun dikkat et kendine dua edeceğim

gerçi öğlen olmuş ama takımın ruhuna yaz gelmiş takım iki gündür cıvıl cıvıl ne güzel ben artık kilo işini bıraktım sizden ayrı kalmayım diye geliyorum valla kısmet artık dün temizlik yaptım çok yorulmuşum birde mens dönemim yaklaştı akişam ertkenden uyuya kalmışım bu akşamda banyomu temizleyecem inşallah

uzaktandunyalı burda hava inanaılmaz hızlı bi şekilde açıldı... fırtına var sanmıştım :))
sende aramıza hoşgeldin ben buranın eski ve mezun olamayan üyelerindenim :)) şu aralar takımda izinliyim ama iyi hissedersem döneceğim...

darısıııı banaaaaa :)) bende temziliğimi yapmak ve bitirmek isitiyorum
nasılsın canımm ??

Sana da günaydı canım :))) Ne güzel uyumuşsun :))) Ben de hep uzun uyuyanlara özenirim. Uykum sorunludur. Artık saat 7 ye kadar uyuyorum diye seviniyiorum :))))))))

Kahvaltın çok güzelmiş :) Afiyet olsun

İnşallah yağmaz cnaım. Artık yaz gelsin oralara da :)))) İyi seyirler :))

Gel canım, sık sık gel :))))

günaydın arkadaşlar....ne güzel kaynamışsınız kaçırdım:))) eşimin elinden bilgisayarı ancak kapabildim:)
sabah kahvaltım ..1 dilim beyaz ekmek..
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
domates.salatalık ve biber
ve haken cay keyfim devam ediyor...
kızlar siz salatalık domatese tuz ekiyormusunuz?ben hafif eksem daha çok hoşuma gidecek ama kokruyorum su tutar kilo veremem dieeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…