Doğru canım, o tür yerlere baharda gitmek lazım. Yoksa, sıcak, kalabalık.. Pek bi şey anlamıyor insan...
Bi gün sana Merter2i gezdireyim. Ben de bi yer buldum. Zaranın kıyafetlerini getiriyor :))))
günaydııııınnnnnn a.s.
günaydııııınnnnnn a.s.
kızlar hava çok kapalı :evde büssürü çamaşır var nasıl kurutacam (
süper bi kahvaltı yaptım sanırım öğle yemem meyve ile geçiştiririm
günaydın canım nasılsın dinlenebildin mi?
Sana da günaydın canım :))
Burası da hem kapalı hem yağmurlu((
Afiyet olsun canım :)) Öğle yemeğinde dikkat edeceğine göre sorun olmaz :)
Nurcum, bizimkiler kalkmaya başladı. Onlarla ilgileneyim, gene geleceğim cnaım. Öptüm :)))
nurcum dinlendim dün evdeki işlere bakmadım
dizim çok ağrıyordu( ama çok şükür bugün iyiyim
ev kendinden geçmiş :))
işim çok resmen fırtına şeklinde yağmur başladı
bugün sabah tartıldım şişlerimde inmiş durumum fena değil
öğle yemeğinde dikkat edeceğim artık zaten pazar günleri 2 öğün yiyorum ara öğünleri çok tutuyorum
eşimde evde değil daha dikkat ederim artık
sizler nasılsınız kızlar ??
evet canim romatizma agrilari dr gidiyorum zaten ama kortizonu birakmistik simdi korkuyorum tekrar baslaycak diyeSağol canım, sana da güzel, sağlıklı ve light bir haftasonu diliyorum.
Hayatım, sen işe bi yerden başladın. Gerisi gelir. Menün biraz azmış gibi geldi ama akupunktur sayesinde dayanırsın. İncecik olacaksın canım :))))
Canım güne güzel başlamışsın, yürüyüş falan... Loru istersen 3 ya da 4 çorba kaşığına çıkarabilirsin canım. Bana diyetisyenim öyle demişti :)) Kahvaltın çok güzelmiş :)))
Fiyatı da makulmüş canım. Hayırlı olsun. Gerçekten kilo insanı daha yaşlı gösteriyor. Sen de incecik olacaksın canım:)))
Canım romatizmaların mı ağrı yapıyor? İlaçların var mı kullandığın? Bi doktora mı gitsen acaba? Bahçede kahvaltı çok güzel bi fikir canım :)) Afiyet olsun :))
canim elimede degil bütün hayatimi etkiliyor normal ev bile süpürsem beni mahvediyor insallah gecer cani,mgeçmiş olsun canım..moralini boza ...iyi düşünelim iyi olsun her şey:Saruboceq:
hosgeldin azram aramiza hadi bakalim tam gaz devam o zamanarkadaşlar sonunda aranızdayım gecen cumartesı basladıgım dıyetım tam gaz devam edıyorum ve 1.5 kılo verdım cok mutluyum
evet canim ya romatizmanin sevmedigi bir memlektteyim canim daha 2 ay oldu geleli artik bayrama düsünüyorum bir daha bakalim hayirlisicanım gerçektende çok azmış bende burda bir dr a sorduğumda ilk seans 120 sonraları 60 tl dedi. ama burası ereğli malesef çok pahalı bir ilçeyiz sinir oluyorum. canım sen zaten güzelsin ama kilolardan kurtulduktan sonra güzelliğine güzellik katmış olacaksın. şimdiden başarılar diliyorum sana.
canım ya ağrıların tekrar başlamasına üzüldüm gerçekten hayatım. dr a gittimmi peki. dilerim hayırlısı ile geçer.almanya soğuk memleket sürekli yağışlı,senin güneşe ihtiyacın var sanırım kocişine söylede seni sürekli göndersin buraya. aman saki çok basitmiş gibi konuşuyorum ne yapiyim üzülüyorum hayatım senin için. geçmişolsun. bahçede kahvaltı işi harika. afiyet olsun hayatım.
haydi gözün aydın hayatım. rahatladın biraz.
afiyet olsun canım çok az gibi geldi bana.
canım hoşgeldin. bi karışılık olmadı değilmi. hani yanlışlıkla buraya yazma gibi bir durum yok sanırım. neyse, 1 haftada 1.5 kilo tebrik ederim seni.
canım afiyetolsun. iyi gezmeler diliyorum.
bu arada kızlar sabahtan beri topikteyim ama sağolsunlar gelen gidenden ancak yazmaya fırsatım oldu. şimdide patronun babası geldi hazır içerideyken yazıp itireyim istedim. birazdan işten çıkacağım öpüyorum sizleri.
ben geldiiiiiimmmmm a.s.
canim öncelikle hosgeldin senin memleket nersi canimnac canım bende sizleri özledim
artık buralardayım izin olayına benimde kafam karışık ama ii oldu sanırım
shocum akanpuntu yapanlar zaten ilk 3-4kiloyu su olarak sayıyorlar gerisine kilo gözüyle bakıyorlar ama dytsynler tabii ki de yağa çok dikkat ediyor... sonuçta senin de yağdan gidecek emin ol
celudar canım sınavının ii geçmesine sevindim
karamanlım ağrılarına üzüldüm benimde dizim ağrıyo p.tei dr. gitcem aslında iyiydim ama yolculuktan olsa gerek çok kötü ağrım var bugün
evet canim bahcem var evim müstakil evCanım yaaa özletme kendini. Arada da olsa gel. Gerçi 2 haftalığınaymış iznin ama olsun, özletme. Finallerinde çok kolay gelsin.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir. Bahçeniz mi var, ne güzel. Açık hava iyi gelir.
Verebildiğimiz kadar verme fikrine katılıyorum canım. Biz verelim de yakışmazsa alması kolay nasılsa :)
gerçi öğlen olmuş ama takımın ruhuna yaz gelmiş takım iki gündür cıvıl cıvıl ne güzel ben artık kilo işini bıraktım sizden ayrı kalmayım diye geliyorum valla kısmet artık dün temizlik yaptım çok yorulmuşum birde mens dönemim yaklaştı akişam ertkenden uyuya kalmışım bu akşamda banyomu temizleyecem inşallah
dospa, nur, Nachtigall günaydınn....a.s.. ve burda olan herkesede günaydınn :) hava burdada kapalı hatta saah kalktığımda yağmur yağıyordu bende yürüyüşe gitmedim
hava düzelirse akşam yürüyüm belki
kahvaltımı yaptımm yediklerimm : 2 dilim kızarmış ekmek, bir parça peynir, salatalık, domates, ve çay içmeye devam ediyorum :) akşam 12de yatmıştım sabah erken kalkıp yürücem die tabi havayı görünce kalkmadım yine uyudum yani 10 saat uyumuşumkaydirigubbakcemile3
hepinize kocaman günaydin kizlar burda hava cok güzel birazdan disari gidecem esimin maci var araya gidecez burda yarin icin yagmur gösteriyor ya bakalim
dün aksam ne yedim disardaydik ekmeksiz biraz döner ve salata yedim
bugün birazdan kahvalti yapacam
2-5 litre su icerim
arada 1 elma
aksama bilmiyorum girebilirsem yazarim
Gel canım, sık sık gel :))))gerçi öğlen olmuş ama takımın ruhuna yaz gelmiş takım iki gündür cıvıl cıvıl ne güzel ben artık kilo işini bıraktım sizden ayrı kalmayım diye geliyorum valla kısmet artık dün temizlik yaptım çok yorulmuşum birde mens dönemim yaklaştı akişam ertkenden uyuya kalmışım bu akşamda banyomu temizleyecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?