Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım 60 kiloya inmişsin. Çok tebrik ediyorum!!! hihoyyyt 59'ları da görücez inşallah. Yürüyüşün için de tebrik ediyorum canım. Düzenli yürüyünce metabolizman da hızlanacak.

canım ya kusuruma bakma ne olur yazmışsındır kesin ama alıcı gözle okumayınca unutuyorum bu sefer söylersen aklımda kalır. sanırım işinle alakalı idi. sen niye geç yatıyordun :kedi:

Canım benim yaaa. Sen de çok yoruluyorsun. Daha az çalışılan bir işe geçme şansın yok mu? Veya hep böyle mi, yoğunluğunun azalacak mı biraz olsun? Kilonun artması çok normal. Ne tam diyetine konsantre olabiliyorsun ne spor yapabiliyorsun. Bi de çok yoruluyorsun. Ben yorgun olduğumda hemen kilo alıyorum. O yüzden iki gündür tartılmıyorum :)

Canım hiç sıkı bir vücuda sahip değildim ama spor yapa yapa sıkılaşmaya başladım. Çevremdeki insanlar da farketti. Sen de spora başlayınca çok farkedecek eminim.

Benim yoğunluğum işlerin birikmesinden oldu. Öğrencilerin ödevlerini okudum. Çok fazla ödev birikmişti. Neyse bitti sonunda.

Canım yaaa özletme kendini. Arada da olsa gel. Gerçi 2 haftalığınaymış iznin ama olsun, özletme. Finallerinde çok kolay gelsin.

canim benim simdiki hedefim 60 herkes cok zayifsin diyor bakalim 60 a bi ineyim de sonra biraz daha cekerim belki

Çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir. Bahçeniz mi var, ne güzel. Açık hava iyi gelir.

Verebildiğimiz kadar verme fikrine katılıyorum canım. Biz verelim de yakışmazsa alması kolay nasılsa :)

Gün içinde uyudum neyse ki, çok sağol canım. Aöf sonuçlarında güzel haberler verirsin inşallah. Hayırlısı olsun. Halsizlik için vitamin alıyor musun canım? Ben B vitamini alıyorum. Hem konsantrasyona da iyi geliyor. Ama biraz iştah açıyor sanırım.

3 tane kaçamağın olmuş görebildiğim. Makarna, çikolata ve baklava. Olabildiğince az kaçamak yapmaya çalış canım. Makarna azdı inşallah. Bir de kaçamak yapacaksan bile o kaçamağı yemeden önce domates, salatalık, salata vs. gibi birşey yersen ve bir iki dakika olsun beklersen kan şekeri daha yavaş yükseleceğinden kaçamağın kötü etkileri azalıyormuş, aklında olsun.

Ailen diyet yapmanı destekliyor mu? Devamlı ye derlerse o da çok zor olur.

canım senin uykun mu gelmiyor bu saatlere kadar ..yoksa işlerini falan mı yapıyorsun..üzülüyorum senin için...çok halsiz kalıcaksına.s.

Canım çok dikkat et. Tanıdığım biri akupunktur ile çok hızlı kilo verdi. İştahı çok kapanmış. Sonra akupunkturu bırakınca iştahı geri açılmış ve kısa sürede eskisinden de çok kilo aldı. Ve o kadar hızlı kilo alıp verdiği için heryeri çatlamış. Diyet listen bana çok az geldi. Hızlı kilo verip sonra hızlı kilo almamaya çalış canım.

Bu diyetisyenimden önce başka bir diyetisyene daha gitmiştim. Onun listesinde çok az yiyecek vardı ve ben onu yapmadım, sadece bir iki gün yaptım. Güya "aç kalmak çok tehlikeli" diyordu ama beni aç bırakıyordu. İki günde 1 kilo vermeme rağmen devam etmedim. Çünkü kısa zamanda kilo verip kısa zamanda geri almak istemiyorum. Sen de çok dikkatli ol canım.

Bir de listende doğru düzgün protein yok. Sonra yağlardan yerine kaslardan gitmesin? Bari bol bol spor yap, en azından yürü de kasların gitmesin. Yoksa metabolizman yavaşlar.

Bence yediğin çorbada birşey yok canım. Zaten doğru düzgün yemek vermemiş, o kadarcıktan birşey olmaz. Zaten Nac.ın da dediği gibi onların içinde un olduğunu bilerek veriyorlar. Ekmek yerine geçer diyorlar falan. Kolay gelsin canım.

arkadaşlar sonunda aranızdayım gecen cumartesı basladıgım dıyetım tam gaz devam edıyorum ve 1.5 kılo verdım cok mutluyum

Hoşgeldin azram.

2585. sayfaya kadar geldim, kendime not düşmüş olayım :) ıyi geceler kızlar. Güzel pazarlar.

ad1 canım neden yanlışlık oldu dedın anlamadım

Canım, takımlara katılmak için önce cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazıyorsun, kendini tanıtıyorsun. Sonra da takımlar o topikten davet yapıyorlar.
Adcığım, o yüzden yanlışlık olabileceğini düşündü. Seni davet eden biri oldu mu?

kızlar meyva hakkımın birini mutlaka akşama bırakıcam bundan sonra..ara açılınca hafiften acıktım...en iyisi iğnelere 30 defa basayım ben:)

Kolay gelsin cnaımmm

İnşallah canım 100 alırsın :))))

Canım bölük pörçük de olsa uyumana sevindim :)))

Canım, sporun da iyi olmuş. Ancak hem öğlen hem akşam et türvi yemişsin. Diyetisyen mi öyle verdi :))))

evet beni melzeyit davet etti.kendımden bahsedeyım.boyum 1.69 kılom 74 gecen hafta dıyete basladım su an 72.5 oldum.bu arada 4 aylık bebegım var.65 kılo olmak ıstıyorum.sizin destegınızle.

evet beni melzeyit davet etti.kendımden bahsedeyım.boyum 1.69 kılom 74 gecen hafta dıyete basladım su an 72.5 oldum.bu arada 4 aylık bebegım var.65 kılo olmak ıstıyorum.sizin destegınızle.

sabah 8 de kalktık.kahvaltım bir dilim kepek ekmegı bır dılım beyaz peynır 2 domates ve halen yeşil çay

Şimdi anladık azracığım :)))))) Hoşgeldin aramıza :))))
Öncelikle bebişin hayırlı olsun. Analı, babalı büyüsün :)))))
Benim de boyum 160. Evlenmeden önce 52-55 arasında gider gelirdim. Evlendikten sonra yavaş yavaş kilom arttı. En son 70 e çıktım. Diyetisyen yardımıyla buralara geldim. Şimdi hedefime 2 kilom kaldı :)))

4 temmuz değil mi sınav? Evet canım, devletteyim :))

bu yıl 10 temmuzda canım sınav

kızlar, size şimdi yürüyüşe çıkacağımı söylemekten gurur duyuyorum :)))) Hadi görüşürüzz :))))

çok güzel canım
hadi kolay gelsin

Kızlar hala yatamadım (((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor ((( Görüşürüz.

canım çok çalıştığın için mi bu saate kadar ayaktasın

Canım hayırlı olsun inş güzel şekilde sonucunu alırsın

günaydın şekerler....light bir hafta sonu diliyorum hepimize...ben nöbetçiyim bugün...
günaydın canım
sanada iyi haftasonları
ayrıca iyi nöbetler

çok az gibi ama eminim sen uyum sağlayıp çok güzel bi vücuda kavuşacaksın

ablam canım benim neden arttı ki yine o pislik ağrıların
allahım kurtarsın seni şu mikrop hastalıktan kıyamam sana ya
evet bahçede yapın kahvaltılarınızı artık bizde geliriz kızımla

Kızlar, kurs bitti :))))))) Bugün sınavlarını da yaptık, eve gönderdik :)) Çok mutluyum:)

hadi gözün aydın canım

hoşgeldin canım
benim kendi adıma çok önemli olaylar yok sadece kızım gün geçtikçe daha da yaramazlaşıyor

Canım bu düzenine hayranım
çok azimli ve disiplinlisin bu yüzdende karşılığını alıyorsun
tebrik ederim seni

hoşgeldin canım inş beraberce kurtuluruz o kilolardan

Sana şimdi kurallarımızdan bahsedeyim.
En önemli iki kuralımız var: çok düzenli paylaşım. Sadece yediğimiz içtiklerimizi yazmakla kalmıyoruz, takım arkadaşlarımızın da neler yiyip içtiğini de okuyup yorum yazıyoruz, gerekiyorsa eleştiriyoruz :))))
Diğer önemli kuralımız da her cuma sabah 11.30 u geçirmeden kilo bildirimlerimizi yapmak.
Eğer kendine sticker hazırlamak istersen sana linki de vereyim. Kafanda soru işareti olursa yardım ederiz :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Nurcum, sana da günaydın cnaım :)))
Dün bi arkadaşımla telefonda konuştuk. O da KPSS ye girecekmiş, tarihi öğrendim :))))
İnşallah sınavın istediğin gibi geçer canım :)))

Ben çeneye daldım, kahvaltımı yazmadım :)) Kahvaltıda 1 yumurtadan menemen, 2 dilim ekmek, yarım porsiyon peynir ve yeşil çay vardı.

günaydın canım inş bu yıl olurda KPSS çalışmaktan kurtulurum artık
dün gelemedim hafta sonu olunca eşimi evde tutmak imkansız
daha kahvaltımı yapamadım kızım erken uyanınca onu alıp salona geldim eşim uyuyor
dün yediklerimi yazayım
sabah
kahvaltı saat 11 gibi klasik her günki kahvaltımı yaptım
sonra bakırköy pazarına gittim bol şekilde suyla saat 5.5a kadar hiçbirşey yemedim
akşam
,dışarda idik 3 parça tavuk yanındada salata
saat 10 gibide 4-5 tane erik ve 3-4 tane kiraz yedim

Canım, senin günaydın mesajlarına bayılıyorum şekerim :)))))))) Ne sevimli bir köpeciktir bu :)))))
Bakırköy pazarından bi şeyler bulabildin mi canım? Ben hep oraya gitmek istiyorum ama geçen 2 kış biliyorsun cumartesileri okuldaydım. Artık bu yıl giderim :)))
Dün pek bi şey yememişsin sanırım canımcım :))) Suyu her zamanki gibi çok güzel içmişsin :)))

canım geçen haftalarda berchka diye bi marka var onun tişörtlerini bulmuştum onun için gittim ama çok sıcak ve kalabalıktı sadece kızıma çorap aldım
dışarda çay sigara su olunca
yemek canım istemiyor

Doğru canım, o tür yerlere baharda gitmek lazım. Yoksa, sıcak, kalabalık.. Pek bi şey anlamıyor insan...
Bi gün sana Merter2i gezdireyim. Ben de bi yer buldum. Zaranın kıyafetlerini getiriyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…