Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))
Canlarım, çok güzel yürüdüm. 60 dk. Bayağı tempolu... Şimdi eve gidiyoruz ))) sonra banyo falan... Yarın sabah da kursun son günü... Ama kısa sürecek. Öğlene kalmaz gelirim...
Bu arada 6. Olduk. Hayırlı uğurlu olsun
Kızlar, sabah tarıldım. Maalesef daha 59 ları göremedim. Tam 60 kiloyum. Neyse, umaırm cumaya 59 ları görürüm. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. Menemen, 2 dilim ekmek ve yarım porsiyon peynir. Diyetisyen yumurta yediğim günlerde yarım porsiyon peynir de ye dedi.
günaydın canlar. ben bu yorgunluğu ne zaman atarım bilmiyorum ama inanın çok uykum var. çalışmak istemiyorum,evde olmak oğlumla oynamak gezmek istiyorum. çok sıkıcı birgün deyiiip,içinizi kararttıktan sonra kilomun 58 olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. mutsuzum.
taylor canım anne olacağın zamana kadar yatırım yapmak gerçekten en iyisi. ne kadar formda ve sıkı vücutla hamile kalırsan o kadar kolay eski haline dönersin diye düşünüyorum benim şuan en büyük eksiğim spor ama işlerimden sonra inşallah bu eksiğimi gidericem ve uzun bir süre bırakmıcam.sen sporunu ihmal etmeyen bir insansın sıkı bir vücuda sahipsen korkma ama tabi önleminide muhakkak al hayatım. gerçi sporun dibine vurmuşsun yine anacım buneyaa. maşallah emi maşallah.
sabah 5 olmuş hala yatmamışsın kuzum niyeki.
canım ya kusuruma bakma ne olur yazmışsındır kesin ama alıcı gözle okumayınca unutuyorum bu sefer söylersen aklımda kalır. sanırım işinle alakalı idi. sen niye geç yatıyordun :kedi:
:gitme: biliyorum ve aklımda aslında da burada. ama finallerde başlıyr yarın. o kadar cok aksılık ve yoğunluk üst üste geldi ki. hatta bende şimdi 2 hafta izin almk için geldim. çünkü yazamıyorum. var olmamda sorumluluk gerektırıyor vicdanım hiç rahat etmiyor. iki hafta ara verip daha sonra eskisinden bile daha iyi bi şekilde burada olmayı umuyorum. :gitme:
günaydin kizlar nasilsiiz ben iyi degilim moralim bozuk agrilar cogaliyor sanki ya ilaclara baslayacagim bugün( moralmen sifirlardayim )
daha kahvalti yapmadim canim istemyior cocuklarda uyuyor daha hava güzel bahceyemi hazirlasam bugün iyifikir bana da iyi gelir belki
canim benim simdiki hedefim 60 herkes cok zayifsin diyor bakalim 60 a bi ineyim de sonra biraz daha cekerim belki
inşallah canım diyetisyen fikri beni yeniden motive etti artık umutsuzluğa düşmeye başlamıştım yeniden verebileceğime inanmaya başladım bu sayede :)
canım bu saate kadar nasıl dayandın uykusuz epey geç bir vakit sanırım bugün işin yok ve geç kalktın yoksa tüm günün berbat geçer uykusuz uykusuz akannehir
son günlerde hava aniden ısındı onun verdiği bi halsizlik ve çalışmama isteği var canım kilo konusuna gelince ben de 3-4 gün dikkat etmesem hoopp 1-2 kilo fazla çıkıyorum ve nefret ediyorum bu durumdan :gitme:
saol canım inşallah dediğin gibi olur şansa kaldı valla aöf sonuçları ohaoldumsmile
tebrik ediyorum canım yaaa inşallah ben de diyetisyene başladıktan sonra her hafta böyle güzel sonuçlarla aranızda olurum :Saruboceq:
merhabalar sizleri takip ediyorum ama anca bişeyler yazmaya fırsat buldum misafir varda evde :)
ben anca içimdeki sese direne biliyorum galiba...dün gece evdekilerin baskaısı üzerine peynirli makarna yedirdiler bana :) kayva gürültü yedim biras ama öyle çok değil....
akşem geç yatmıştık ama bu sabah erkenden kalkıp yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde herkes uyuyordu bende ılık elma sirkeli koca bi bardak su içtim
iki saat sonrada kahvaltı: 2 dilim bayat etmek, yumurta, salatalık, marul, 3 zeytin
öğle: bitter çikolata bi parçave kahve,
arada yine bişey yemedim ama yemem gerekiyor artık çok acıkıyorum 5 gündür felan böyle yiyorum ama direncim azıldı
akşam yine uğrar yazarım yiyeceklerimi.... bu arada bana önerileri yazan herkese teşekkürler, onları mutlaka dikkate alıyorumyarışma nasıl oluyor onu anlamadım bişeyler paylşmassınız ama :) neyse onuda zamanla anlarım biras böyle takip edeyim sizii...
nur evet evet evvveet bende inanıyorummm :)
bu akşamki yemeğim:
5 kaşık patatesli bezelye yemeği, haşlanmış bir tavuk budu, 6 kiraz 6 çilek, bir dilim baklava
baklava birascık olmadı ama oldu dicez artık :)
ayrıca neredeyse şimdiden 3 litre soğuk su içtim... gecede heralde yeşil çay felan içerim bi bardak yeter bu günlük yemek başka bişiy yemiim
haydi bayy bayy benim dizilerim var bu akşammm gittimmgönülçelen ve hemen ardından samanyolu izlicemmm
NAC canım inşaallah faydasını görürüm...çok mutlu ve umutluyum şu anda.
evet iştahım kapandı sanki...iç kaçamak yapmamam lazım..doktorumun verdiği detayları kısaca anlatayım...
günde 3 litre su mutlaka içilecek
2 bardak soda(regli dönemleri hariç)
çok acıkırsan akupunktur iğnelerinin üzerine 30 dafa bas ve üzerine soda iç ve su iç dedi..iştahını kapatır diidi
bu hafta çorba haftam...menüm sabit
sabah 1 dilim ekmek normal yağlı peynir salatlık ve domates(siyah zeytin yeme sakın dedi kalorisi yüksek dedi)hatta listede zeytin yazmıyorr..ben yeşil de olsa yemiycem...
öğleyin yogurt ve salata
akşam çorba..ve günde 3 porsiyon meyva
kendimi çok tok hissediyorummmkaydirigubbakcemile2
canım senin uykun mu gelmiyor bu saatlere kadar ..yoksa işlerini falan mı yapıyorsun..üzülüyorum senin için...çok halsiz kalıcaksına.s.
kızar akşam yemeğimi yedim ama içim hiç rahat değil...
1 tatlı kağığı yağ ile pşirilmiş çorba ve yogurt tu menüm..ama ben nöbette oldugum için çorba olması gerekenden çok yağlıydı ve sanki içeriğine un da koymuşlar...ufff çok etkilemez dimi..çok üzgünümü:gitme:ama başka seceneğim yok...
meyva haklarımı da yedim..hakkımın birini biraz gece bıraksaydım daha mantıklı olucaktı..bundan sonra öyle yaparım artık..
arkadaşlar sonunda aranızdayım gecen cumartesı basladıgım dıyetım tam gaz devam edıyorum ve 1.5 kılo verdım cok mutluyum
ad1 canım neden yanlışlık oldu dedın anlamadım
ad1 canım neden yanlışlık oldu dedın anlamadım
kızlar meyva hakkımın birini mutlaka akşama bırakıcam bundan sonra..ara açılınca hafiften acıktım...en iyisi iğnelere 30 defa basayım ben:)
yok canııım testdi. ya soru da uzaklık soruyordu bence yaben dedim how far dır diye. sınav sırasında da biraz muhabbet oldu kızlar how long dediler. hatırlamıyorum ki tam soruyu 50 tane soru vardı cunku. şimdiye kadar hiç bi tartısılan sorum yanlıs cıkmadı. 100 alsam ne güzel oluur :))
Kızlar selam. Gündüz aralıklarla da olsa uyuyup uykumu 6 saate tamamladım.
Şimdi de uykum var ama neler yaptınız merak ediyorum.
Ben neler yaptım yazayım. Sonra da uykudan düşene kadar yazdıklarınıza bakıcam :)
Dün:
Uyku: 6 saat 45 dakika
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, domates
Ara: 1 porsiyon kiraz
Öğle: Nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 3 porsiyon kiraz
Akşam: 4 porsiyon köfte, 2 d. ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon kiraz
Yemek yanlışlarım: Akşam yemeğinde bir dilim ekmek fazlam var
İçecek: 3 litre su
Spor: Yok
Bugün:
Uyku: 2 saat + 3 saat (gündüz uykusu) + 1 saat (gündüz uykusu)
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Spor: 30 dakika yürüyüş. Hızlı hızlıydı ama spor sayılmaz çünkü 15 dakikalık 2 yürüyüş yaptım. Yeterince uzun zaman yürüyemedim. Neyse, hiç yoktan iyidir.
Canım, takımlara katılmak için önce cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazıyorsun, kendini tanıtıyorsun. Sonra da takımlar o topikten davet yapıyorlar.
Adcığım, o yüzden yanlışlık olabileceğini düşündü. Seni davet eden biri oldu mu?
evet beni melzeyit davet etti.kendımden bahsedeyım.boyum 1.69 kılom 74 gecen hafta dıyete basladım su an 72.5 oldum.bu arada 4 aylık bebegım var.65 kılo olmak ıstıyorum.sizin destegınızle.
sabah 8 de kalktık.kahvaltım bir dilim kepek ekmegı bır dılım beyaz peynır 2 domates ve halen yeşil çay
4 temmuz değil mi sınav? Evet canım, devletteyim :))
kızlar, size şimdi yürüyüşe çıkacağımı söylemekten gurur duyuyorum :)))) Hadi görüşürüzz :))))
Kızlar hala yatamadım(((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor ((( Görüşürüz.
iyi geceler kızlar..gün boyu giremedim..öğleyin dısarı çıktım v -e az önce geldik eve...baya yoruucu bir gündü
veeee akupunktura gittim..detayları yarın anlatırım..hem çok mutluyum ...yeni bir adım yeni bir başlabgıç bu benim için ...ama kötü bir durum da varki benim tartım beni biraz eksik tartıyormuş(
Kızlar, sabah tarıldım. Maalesef daha 59 ları göremedim. Tam 60 kiloyum. Neyse, umaırm cumaya 59 ları görürüm. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. Menemen, 2 dilim ekmek ve yarım porsiyon peynir. Diyetisyen yumurta yediğim günlerde yarım porsiyon peynir de ye dedi.
günaydın canımgünaydın şekerler....light bir hafta sonu diliyorum hepimize...ben nöbetçiyim bugün...
NAC canım inşaallah faydasını görürüm...çok mutlu ve umutluyum şu anda.
evet iştahım kapandı sanki...iç kaçamak yapmamam lazım..doktorumun verdiği detayları kısaca anlatayım...
günde 3 litre su mutlaka içilecek
2 bardak soda(regli dönemleri hariç)
çok acıkırsan akupunktur iğnelerinin üzerine 30 dafa bas ve üzerine soda iç ve su iç dedi..iştahını kapatır diidi
bu hafta çorba haftam...menüm sabit
sabah 1 dilim ekmek normal yağlı peynir salatlık ve domates(siyah zeytin yeme sakın dedi kalorisi yüksek dedi)hatta listede zeytin yazmıyorr..ben yeşil de olsa yemiycem...
öğleyin yogurt ve salata
akşam çorba..ve günde 3 porsiyon meyva
kendimi çok tok hissediyorummmkaydirigubbakcemile2
günaydin kizlar nasilsiiz ben iyi degilim moralim bozuk agrilar cogaliyor sanki ya ilaclara baslayacagim bugün( moralmen sifirlardayim )
daha kahvalti yapmadim canim istemyior cocuklarda uyuyor daha hava güzel bahceyemi hazirlasam bugün iyifikir bana da iyi gelir belki
Kızlar, kurs bitti :))))))) Bugün sınavlarını da yaptık, eve gönderdik :)) Çok mutluyum:)
evimdeyim ilk defa memlekette kilo almadım çnk sabah yürüyüşümü bırakmadım :))
geçmişi okuyamam sanırım çok olmuş...ama bana kısaca önemli olayları özetleyecek var mı ?? ayy ne kadar da hazırcıyım dimi???
Dün:
Uyku: 6 saat 45 dakika
Akşam: 4 porsiyon köfte, 2 d. ekmek, salata
Yemek yanlışlarım: Akşam yemeğinde bir dilim ekmek fazlam var
Spor: Yok
Bugün:
Uyku: 2 saat + 3 saat (gündüz uykusu) + 1 saat (gündüz uykusu)
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Spor: 30 dakika yürüyüş. Hızlı hızlıydı ama spor sayılmaz çünkü 15 dakikalık 2 yürüyüş yaptım. Yeterince uzun zaman yürüyemedim. Neyse, hiç yoktan iyidir.
evet beni melzeyit davet etti.kendımden bahsedeyım.boyum 1.69 kılom 74 gecen hafta dıyete basladım su an 72.5 oldum.bu arada 4 aylık bebegım var.65 kılo olmak ıstıyorum.sizin destegınızle.
sabah 8 de kalktık.kahvaltım bir dilim kepek ekmegı bır dılım beyaz peynır 2 domates ve halen yeşil çay
Nurcum, sana da günaydın cnaım :)))
Dün bi arkadaşımla telefonda konuştuk. O da KPSS ye girecekmiş, tarihi öğrendim :))))
İnşallah sınavın istediğin gibi geçer canım :)))
Ben çeneye daldım, kahvaltımı yazmadım :)) Kahvaltıda 1 yumurtadan menemen, 2 dilim ekmek, yarım porsiyon peynir ve yeşil çay vardı.
günaydın canım inş bu yıl olurda KPSS çalışmaktan kurtulurum artık
dün gelemedim hafta sonu olunca eşimi evde tutmak imkansız
daha kahvaltımı yapamadım kızım erken uyanınca onu alıp salona geldim eşim uyuyor
dün yediklerimi yazayım
sabah
kahvaltı saat 11 gibi klasik her günki kahvaltımı yaptım
sonra bakırköy pazarına gittim bol şekilde suyla saat 5.5a kadar hiçbirşey yemedim
akşam
,dışarda idik 3 parça tavuk yanındada salata
saat 10 gibide 4-5 tane erik ve 3-4 tane kiraz yedim
Canım, senin günaydın mesajlarına bayılıyorum şekerim :)))))))) Ne sevimli bir köpeciktir bu :)))))
Bakırköy pazarından bi şeyler bulabildin mi canım? Ben hep oraya gitmek istiyorum ama geçen 2 kış biliyorsun cumartesileri okuldaydım. Artık bu yıl giderim :)))
Dün pek bi şey yememişsin sanırım canımcım :))) Suyu her zamanki gibi çok güzel içmişsin :)))
canım geçen haftalarda berchka diye bi marka var onun tişörtlerini bulmuştum onun için gittim ama çok sıcak ve kalabalıktı sadece kızıma çorap aldım
dışarda çay sigara su olunca
yemek canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?