• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Shopcum, zaten diyetisyenler çorbaya un konduğunu biliyorlar. Ve günde en az 3 tatlı kaşığı yağa şart diyorlar. İçin rahat olsun canım.
canım, her türlü desteğimiz seninle )) sen yapabilirsin )))

Kızlar, daha yeni çıkıyoruz akrabalrın yanından. Eve gidişimiz 20.30 u bulacak. Off, akşam yemeğim geçe kalacak (( öğle yemeğimden sonra aralarımı güzel güzel yaptım. 1 bardak süt, 1 de elma yedim..

Celucum, canım nasılsın )))) ilk finalinin iyi geçmesine çok sevindim. Valla gurur duydum, hemi de ingilizce )))
Canım, ben kilo vermemi keçi sütü ve peynirine bağlıyorum ))) istersen sen de deneyebilirsin ))))
Diyetisyenden de randevu almana çok sevindim ))))

Shopcum, zaten diyetisyenler çorbaya un konduğunu biliyorlar. Ve günde en az 3 tatlı kaşığı yağa şart diyorlar. İçin rahat olsun canım.
canım, her türlü desteğimiz seninle )) sen yapabilirsin )))

canım çok teşekkür ederim...her kaçamak yapacagımda buraya gelmeliyim zaten...sizlerin sayesinde başaracagım..

CELUDAR canım hoşgeldin..sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim..başarılar diliyorum arkadasım...
3 ayda 21 kilo çok evet ama yaşı küçük arkadasın 16 .o yüzden de hızlı gitmiş olabilir..
kızlar diyetisyenle akupunktur yapan doktorların olaya yaklaşımları farklı mı bana mı öle geldiCADIARZUdiyetisyende yağdan gitmesi önemseniyor değil mi? ama akupunkturda böle bişe yok gibi geldi bana ..ki zaten günde alınan kalori miktarı baya bi düşük..

nac canım bende sizleri özledim
artık buralardayım izin olayına benimde kafam karışık ama ii oldu sanırım
shocum akanpuntu yapanlar zaten ilk 3-4kiloyu su olarak sayıyorlar gerisine kilo gözüyle bakıyorlar ama dytsynler tabii ki de yağa çok dikkat ediyor... sonuçta senin de yağdan gidecek emin ol
celudar canım sınavının ii geçmesine sevindim
karamanlım ağrılarına üzüldüm benimde dizim ağrıyo p.tei dr. gitcem aslında iyiydim ama yolculuktan olsa gerek çok kötü ağrım var bugün

nac canım 60ı görmüşsün çok mutlu oldum taylor canım azmine hayranım yakında mezun edeceğiz seni...

CELUDAR canım hoşgeldin..sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim..başarılar diliyorum arkadasım...
3 ayda 21 kilo çok evet ama yaşı küçük arkadasın 16 .o yüzden de hızlı gitmiş olabilir..
kızlar diyetisyenle akupunktur yapan doktorların olaya yaklaşımları farklı mı bana mı öle geldiCADIARZUdiyetisyende yağdan gitmesi önemseniyor değil mi? ama akupunkturda böle bişe yok gibi geldi bana ..ki zaten günde alınan kalori miktarı baya bi düşük..

Canım, bu konuyu açmana çok sevindim. Ne yalan söyleyeyim, programını okuyunca biraz endişe ettim. Halsiz düşmeyesin, vücudun gerekli vitamin, minerali almamazlık etmesin. Tabi akupunkturcuların bildiği vardır belki...

nac canım bende sizleri özledim
artık buralardayım izin olayına benimde kafam karışık ama ii oldu sanırım
shocum akanpuntu yapanlar zaten ilk 3-4kiloyu su olarak sayıyorlar gerisine kilo gözüyle bakıyorlar ama dytsynler tabii ki de yağa çok dikkat ediyor... sonuçta senin de yağdan gidecek emin ol
celudar canım sınavının ii geçmesine sevindim
karamanlım ağrılarına üzüldüm benimde dizim ağrıyo p.tei dr. gitcem aslında iyiydim ama yolculuktan olsa gerek çok kötü ağrım var bugün

Canımm, sen düşün, taşın. Biz seni aramızda görmek istiyoruz )))) memlekette yürüyüşüne devam etmen çok iyi olmuş. Faydasını d görmüşsün zten )))

yazdıklarınızı okumaya vaktim yok :( ama yarın yarın okurum... bugün öğlen kocaman bardardak ev yapımı şekersiz meyva suyu. ve haşlanmış bir tavuk budu, ara: az patates salatası, akşam: salata, 2 kepçe tarhana çorbasıı... öpüyorum kızlarr gittim yine gelmeye çalışırımmm

nac canım 60ı görmüşsün çok mutlu oldum taylor canım azmine hayranım yakında mezun edeceğiz seni...

Çok teşekkür ederim canım))))
Ama 1.5 saat önce diyeti bozmak zorunda kaldım. Kaçamak yaptım dmiyorum ve sebebini anlatıyorum: biz hala yoldayız. Köprüye daha ulaşamadık. Kardeşimin yarım kalan dürümü vardı. Saat 20 de eve varamayacağımızı anladım, o yarım dürümü yedim. Düşündüm, aç kalmaktansa bi şey yemek diyet için daha iyi olacak ((( ailecek sıkıntıdan çatlıyoruz (((( bu trafikle bizim eve varmamız 22.30 u bulur (((

yazdıklarınızı okumaya vaktim yok :( ama yarın yarın okurum... bugün öğlen kocaman bardardak ev yapımı şekersiz meyva suyu. ve haşlanmış bir tavuk budu, ara: az patates salatası, akşam: salata, 2 kepçe tarhana çorbasıı... öpüyorum kızlarr gittim yine gelmeye çalışırımmm

Afiyet olsun canım. beslenmen çok güzel olmuş

Celucum, canım nasılsın )))) ilk finalinin iyi geçmesine çok sevindim. Valla gurur duydum, hemi de ingilizce )))
Canım, ben kilo vermemi keçi sütü ve peynirine bağlıyorum ))) istersen sen de deneyebilirsin ))))
Diyetisyenden de randevu almana çok sevindim ))))

çok şükür canım yaa :)) ben korkuyordum hiç çalışmadım diye. ama kursta upper intermediate dayız okuldakı intermediate düzeyindeydi gramerden sorunum yoktu yani şükür :)

bu arada ama bi soru vardı ya kararsız kaldık topluca sınav arkası konusmalarında.. how long does it take diye hep öğrendik ya onu how far la yapsak olmuyor mu? iki şık vardı arasında tereddüt ettiğimiz.how long ve how far.

onun dışındada çoooook şükür benim takıldıgım soru yoktu :)

randevu işide bi anda oldu. doktoru tanımıyorum bile hiçbi fikrim yok hiç kimseden duymadım. anlık psikilojik sıkıntının sonucu oldu galiba :P
bakcaz artık :))

hımm ama o yaşta biraz ergenlik olmuyor mu :S annem bi arkadasından duymustu ben o yaşlardayken götürmüştü yaşı küçük 18 olsun demişlerdi :S kuzenımde o yasta vermıstı epey kilo ama şimdi kalsıyum eksıklıgı sorununu yaşıyor. dogum yaptıktan sonra sorun oldu yani epey. dişleri kemik ağrıları. inşallah iyi olur canım senin için ama bana şüpheli geldi. sen kendi kendini iyi kontrol et canım..

Canım, how long ile sorduğumuz zaman süreyi söyleriz. How far da km cinsinden yanıt veririz. Anlam da aynı olur. Tam yanıt vermem için soruyyu bana yazman lazım ))) paraphrase türü bir soru muydu? Yani aşağıdaki cümle yukarıdaki ile aynı anlamda olmalı türü mü?

kızlar meyva hakkımın birini mutlaka akşama bırakıcam bundan sonra..ara açılınca hafiften acıktım...en iyisi iğnelere 30 defa basayım ben:)

Canım, how long ile sorduğumuz zaman süreyi söyleriz. How far da km cinsinden yanıt veririz. Anlam da aynı olur. Tam yanıt vermem için soruyyu bana yazman lazım ))) paraphrase türü bir soru muydu? Yani aşağıdaki cümle yukarıdaki ile aynı anlamda olmalı türü mü?

yok canııım testdi. ya soru da uzaklık soruyordu bence ya :( ben dedim how far dır diye. sınav sırasında da biraz muhabbet oldu kızlar how long dediler. hatırlamıyorum ki tam soruyu 50 tane soru vardı cunku. şimdiye kadar hiç bi tartısılan sorum yanlıs cıkmadı. 100 alsam ne güzel oluur :))

Kızlar selam. Gündüz aralıklarla da olsa uyuyup uykumu 6 saate tamamladım.

Şimdi de uykum var ama neler yaptınız merak ediyorum.

Ben neler yaptım yazayım. Sonra da uykudan düşene kadar yazdıklarınıza bakıcam :)

Dün:

Uyku: 6 saat 45 dakika

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, domates
Ara: 1 porsiyon kiraz
Öğle: Nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 3 porsiyon kiraz
Akşam: 4 porsiyon köfte, 2 d. ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon kiraz

Yemek yanlışlarım: Akşam yemeğinde bir dilim ekmek fazlam var

İçecek: 3 litre su

Spor: Yok

Bugün:

Uyku: 2 saat + 3 saat (gündüz uykusu) + 1 saat (gündüz uykusu)

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, domates
Ara: 1 porsiyon kiraz
Öğle: Nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 3 porsiyon kiraz
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon kiraz

İçecek: 3 litre su

Spor: 30 dakika yürüyüş. Hızlı hızlıydı ama spor sayılmaz çünkü 15 dakikalık 2 yürüyüş yaptım. Yeterince uzun zaman yürüyemedim. Neyse, hiç yoktan iyidir.

Back