- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))
Canlarım, çok güzel yürüdüm. 60 dk. Bayağı tempolu... Şimdi eve gidiyoruz ))) sonra banyo falan... Yarın sabah da kursun son günü... Ama kısa sürecek. Öğlene kalmaz gelirim...
Bu arada 6. Olduk. Hayırlı uğurlu olsun
Kızlar, sabah tarıldım. Maalesef daha 59 ları göremedim. Tam 60 kiloyum. Neyse, umaırm cumaya 59 ları görürüm. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. Menemen, 2 dilim ekmek ve yarım porsiyon peynir. Diyetisyen yumurta yediğim günlerde yarım porsiyon peynir de ye dedi.
Canım 60 kiloya inmişsin. Çok tebrik ediyorum!!! hihoyyyt 59'ları da görücez inşallah. Yürüyüşün için de tebrik ediyorum canım. Düzenli yürüyünce metabolizman da hızlanacak.
günaydın canlar. ben bu yorgunluğu ne zaman atarım bilmiyorum ama inanın çok uykum var. çalışmak istemiyorum,evde olmak oğlumla oynamak gezmek istiyorum. çok sıkıcı birgün deyiiip,içinizi kararttıktan sonra kilomun 58 olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. mutsuzum.
taylor canım anne olacağın zamana kadar yatırım yapmak gerçekten en iyisi. ne kadar formda ve sıkı vücutla hamile kalırsan o kadar kolay eski haline dönersin diye düşünüyorum benim şuan en büyük eksiğim spor ama işlerimden sonra inşallah bu eksiğimi gidericem ve uzun bir süre bırakmıcam.sen sporunu ihmal etmeyen bir insansın sıkı bir vücuda sahipsen korkma ama tabi önleminide muhakkak al hayatım. gerçi sporun dibine vurmuşsun yine anacım buneyaa. maşallah emi maşallah.
sabah 5 olmuş hala yatmamışsın kuzum niyeki.
canım ya kusuruma bakma ne olur yazmışsındır kesin ama alıcı gözle okumayınca unutuyorum bu sefer söylersen aklımda kalır. sanırım işinle alakalı idi. sen niye geç yatıyordun :kedi:
Canım benim yaaa. Sen de çok yoruluyorsun. Daha az çalışılan bir işe geçme şansın yok mu? Veya hep böyle mi, yoğunluğunun azalacak mı biraz olsun? Kilonun artması çok normal. Ne tam diyetine konsantre olabiliyorsun ne spor yapabiliyorsun. Bi de çok yoruluyorsun. Ben yorgun olduğumda hemen kilo alıyorum. O yüzden iki gündür tartılmıyorum :)
Canım hiç sıkı bir vücuda sahip değildim ama spor yapa yapa sıkılaşmaya başladım. Çevremdeki insanlar da farketti. Sen de spora başlayınca çok farkedecek eminim.
Benim yoğunluğum işlerin birikmesinden oldu. Öğrencilerin ödevlerini okudum. Çok fazla ödev birikmişti. Neyse bitti sonunda.