hoşbulduk arkadaşlar hepınıze teşekkurler kızım musade ettıgı surece burdayım.bu aradaa ara ogunumu yedım bır dılım karpuz ve b.peynir
kızlar hava çok kapalı :evde büssürü çamaşır var nasıl kurutacam (
hepinize kocaman günaydin kizlar burda hava cok güzel birazdan disari gidecem esimin maci var araya gidecez burda yarin icin yagmur gösteriyor ya bakalim
dün aksam ne yedim disardaydik ekmeksiz biraz döner ve salata yedim
bugün birazdan kahvalti yapacam
2-5 litre su icerim
arada 1 elma
aksama bilmiyorum girebilirsem yazarim
günaydın arkadaşlar....ne güzel kaynamışsınız kaçırdım:))) eşimin elinden bilgisayarı ancak kapabildim:)
sabah kahvaltım ..1 dilim beyaz ekmek..
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
domates.salatalık ve biber
ve haken cay keyfim devam ediyor...
kızlar siz salatalık domatese tuz ekiyormusunuz?ben hafif eksem daha çok hoşuma gidecek ama kokruyorum su tutar kilo veremem dieeCADIARZU
hoşbulduk arkadaşlar hepınıze teşekkurler kızım musade ettıgı surece burdayım.bu aradaa ara ogunumu yedım bır dılım karpuz ve b.peynir
günaydın arkadaşlar....ne güzel kaynamışsınız kaçırdım:))) eşimin elinden bilgisayarı ancak kapabildim:)
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
kızlar siz salatalık domatese tuz ekiyormusunuz?ben hafif eksem daha çok hoşuma gidecek ama kokruyorum su tutar kilo veremem dieeCADIARZU
kızlar çizelgeyi nereye yapıştırcam
nac canım kaya tuzunu aktardan mı almalıyım?bir de diyetisyenin mi önerdi..yemeklere falan tuz atıp atmamak ta kararsız kalıyorum ben???
dospa, nur, Nachtigall günaydınn....a.s.. ve burda olan herkesede günaydınn :) hava burdada kapalı hatta saah kalktığımda yağmur yağıyordu bende yürüyüşe gitmedim
hava düzelirse akşam yürüyüm belki
kahvaltımı yaptımm yediklerimm : 2 dilim kızarmış ekmek, bir parça peynir, salatalık, domates, ve çay içmeye devam ediyorum :) akşam 12de yatmıştım sabah erken kalkıp yürücem die tabi havayı görünce kalkmadım yine uyudum yani 10 saat uyumuşumkaydirigubbakcemile3
kızlar hava çok kapalı :evde büssürü çamaşır var nasıl kurutacam (
gerçi öğlen olmuş ama takımın ruhuna yaz gelmiş takım iki gündür cıvıl cıvıl ne güzel ben artık kilo işini bıraktım sizden ayrı kalmayım diye geliyorum valla kısmet artık dün temizlik yaptım çok yorulmuşum birde mens dönemim yaklaştı akişam ertkenden uyuya kalmışım bu akşamda banyomu temizleyecem inşallah
darısıııı banaaaaa :)) bende temziliğimi yapmak ve bitirmek isitiyorum
nasılsın canımm ??
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
kızlar muhabbetiniz çok güzel :) sizi tanımaya çalışıyorum yakında bende atlarım bu muhabbetin içineee zemuszemus
azraammmmmm hoşgeldin :) azrada gelince ben artık eski üye sayıldım heyoooo
öğle yemeğim
1 dilim keçi peyniri
yeşillik domates ve yeşil çay
bakalım ekmek yemedim dayanabilcek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?