Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dışarda olunca ben de ne yiyeceğimi şaşırıyorum..az sade döner ve sala ata tercih ediyorum ben de cnm ..

shocum ben 1 haftadır evde değildim heryer karışmış :))
Allah tan hava açtı da işim kolaylaştı
ütümde var
temizliğimde ama temizliği yarın yapmayı planlıyorum

tek başımaysam eklemıyorum ama eşim varken eklıyorum.bu arada afıyet olsun.

azracım teşekkür ederim cnm..seninda kahvaltın çok hafif ve dengede olmuş..
öğleden sonra dısarı gidceke gibiyiz ama emin diiliz..hava bi kapıyor bi açıyor...malum 45 dak yok ilçede olunca...

hoşbulduk arkadaşlar hepınıze teşekkurler kızım musade ettıgı surece burdayım.bu aradaa ara ogunumu yedım bır dılım karpuz ve b.peynir

Afiyet olsun canım :))) Biz daha karpuz sezonunu açmadık. Çünkü yemeye başladım mı koca karpuzu bitirmeden kalkmıyorum ((

Afiyet olsun canım :)))) Gayet iyi gidiyorsun :)))
Canım, ben kaya tuzu kullanıyorum. Salataya da ekiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim. Kaya tuzuna başladığımdan beri tuza düşkünlüğümüz (karı-koca) çok azaldı. Zaten çok az kullanmak yetiyor :))

nac canım kaya tuzunu aktardan mı almalıyım?bir de diyetisyenin mi önerdi..yemeklere falan tuz atıp atmamak ta kararsız kalıyorum ben???

kızlar çizelgeyi nereye yapıştırcam

Canım, kullanıcı panelinden sağ üstte profilimi düzenle seçeneğini tıklıyorsun. Sayfanın en altında çizelge kutucuğu var. kutucuğun üzerinde zaten yazıyor. Oraya kopyalıyorsun :)) Yapıştırırken dikkat et yapıştıracağın link http ile başlayacak png ile bitecek :))

nac canım kaya tuzunu aktardan mı almalıyım?bir de diyetisyenin mi önerdi..yemeklere falan tuz atıp atmamak ta kararsız kalıyorum ben???

Canım, babamda geçen yıl yüksek tansiyon çıktı. Kardiyolog sıkı sıkı tembih etti. Hatta tansiyon sorunu olmayan herkes için de tavsiye etti. Bizim kullandığımız normal tuz (sodyum) için zehir dedi. Sıfır fayda, vücuda da dünya kadar zarar dedi. Biz de karı koca kaya tuzuna geçtik.
Evet canım, aktarlarda bulabiliyorsun. Normal tuza göre daha pahalı ama zaten çok az kullandığın için epey dayanıyor. Burada sofrada da kaya tuzunu kullanmak için tuzluk da bakman gerekiyor. Bi çok yerde bulabilirsin, aklında olsun :)))

kızlar muhabbetiniz çok güzel :) sizi tanımaya çalışıyorum yakında bende atlarım bu muhabbetin içineee zemuszemus

azraammmmmm hoşgeldin :) azrada gelince ben artık eski üye sayıldım heyoooo

nac canım tad olarak farkı varmı bu tuzun?ayy ne çok soru srdu sıkmıyorumdr umarım:asigim:
kızlar şimdi hazırlanıyrum..dısarı çıkıcaz..akşama anca dönerim sanırım..görüşürüz...

bende kahvaltımı yapıp geldim
2 dilim ekmek
eritilmiş peynir
2 tane zeytin
yağsız domateste yapılmış 2 tane sosis
1 şeker kaşığı reçel (regl dönemindeyim canım çok tatlı istiyor)
1 büyük bardak su ve sınırsız çay

günaydın canım
afiyet olsun
bende uyumak istiyorum

kızlar hava çok kapalı : evde büssürü çamaşır var nasıl kurutacam (

canım bende yıkadım asacam birazdan allahtan balkona yağmur gelmiyor kurur inş

ellerine sağlık canım mis gibi otur inş

darısıııı banaaaaa :)) bende temziliğimi yapmak ve bitirmek isitiyorum
nasılsın canımm ??

ben bıktım artık temizlik yapmaktan

merhabalar canım
sanada afiyet olsun kahvaltın güzel olmuş
ben tuz ekliyorum tansiyonum çok düşük zaten bişrde tuzsuz yersem yerlerde gezecek

öğle yemeğim
1 dilim keçi peyniri
yeşillik domates ve yeşil çay
bakalım ekmek yemedim dayanabilcek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…