• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, ben de sabah aralarımı yaptım. 1 elma ve 1 bardak keçi sütü.
Az önce de öğle yemeğimi bitirdim. 100 gr köfte, salata ve 1 dilim ekmek. Suyum 1.5 lt oldu. Rahat rahat 2 lt ye tamamlarım artık. Hatta 2.5 lt bile olacağını umuyorum :)))

Annemle karşıda oturan bir akrabamıza gideceğiz şimdi kızlar. Şimdilik çıkıyorum. Shopcum, anladığım kadarıyla bilgisayar başındasın. Ben gene cepten ara ara girerim canım :))))

Canım, öncelikle anne değilim ama neler hissettiğini aşağı yukarı hissedebiliyorum. Aslında her sabah işe gitmen de yavrun için değil mi!! Yavrunun emin ellerde olması aslında en önemlisi.. Kaç kişi bakıcılara bırakıp işe gidiyor.. Zor vallahi. Tüm annelere kolay gelsin :)))
Canım, şimdi ales puanımla üniversitelere okutman (hazırlık sınıflarında ingilizce öğretmenliği) için başvurabilirm. Özel üniversitelere burs ile yüksek lisansa başvurmak istiyorum. Tabi burs verirler mi, bilemiyorum. Benim yaşımda, işi gücü olan bir kadın ideal bir master öğrencisi olmaz tabi. Ama olsun, ben deneyeceğim :)))) ben gene de bu puanı aldığıma sevindim, çünkü sınavım iyi geçmemişti.
Adcım, okudun değil mi? Ben geldiğimde kaç kiloydun, hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum. Canım, artık biraz kendine zaman ayırmanı istiyorum, zor ama bak farkında olmadan kilon artıyor. En fenası en sinsi ilerleyen kilo. Canım benim, artık kendine menü hazırla ve buraya yaz. Yoksa 60 a dayanacaksın. Üzgünüm canım, amacım seni üzmek ya da kırmak değil ama dost acı söyler :(((
yüreği güzel olan herkes ne olursa olsun karşısındaki anlayabilecek yeteneğe sahiptir diye düşünüyorum. opuyorumnanaktan söylediklerinde kesinlikle haklısın hayatım. özellikle kilo kısmındaki söylediklerin. kesinlikle toparlanmam gerekiyor çağlacım. bu gidişle dediğin gibi 60 olacağım.zaten hafta bitti. pazartesiden itibaren diyetteki asuman olarak burda olacağım. hedefim haftada 1 kilo (aman ne çok ) 500 gr a bile razıyım yaa. mafoldumben
Dilerim rabbim sana sağlıklı, hayırlı bol şanslı bir evlat nasip etsin dostum benim. olumunekankayizsmile

1 ela 22.5
2 Karamanli 22.8
3 Nachtigall 23.6
4 ad 23.8
5 taylor 24.6
6 nur 25.2
7 Shopaholic 31.20

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Kızlar bu hafta listemizde bir değişiklik oldu. Nac ad'ı geçti ve ilk üçe girdi.
hem seviniyor hem üzülüyorum.

iyi geceler kızlar..gün boyu giremedim..öğleyin dısarı çıktım v -e az önce geldik eve...baya yoruucu bir gündü
veeee akupunktura gittim..detayları yarın anlatırım..hem çok mutluyum ...yeni bir adım yeni bir başlabgıç bu benim için ...ama kötü bir durum da varki benim tartım beni biraz eksik tartıyormuş:((
canım senin adına çok sevindim. dilerim bende kendim için bişeyler yapabilirim.

Kızlar hala yatamadım :((((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor :(((( Görüşürüz.
canım ya kusuruma bakma ne olur yazmışsındır kesin ama alıcı gözle okumayınca unutuyorum bu sefer söylersen aklımda kalır. sanırım işinle alakalı idi. sen niye geç yatıyordun :kedi:

Kızlar, sabah tarıldım. Maalesef daha 59 ları göremedim. Tam 60 kiloyum. Neyse, umaırm cumaya 59 ları görürüm. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. Menemen, 2 dilim ekmek ve yarım porsiyon peynir. Diyetisyen yumurta yediğim günlerde yarım porsiyon peynir de ye dedi.
biraz daha sabır hayatım. çok az kaldı çünkü.
günaydın şekerler....light bir hafta sonu diliyorum hepimize...ben nöbetçiyim bugün...
kolay gelsin shocum.

günaydınnn herkeseee...

shopaholic sen acıkıncaa 30 kere basarsın işte tamam :) bende acıkmıyorum yaw burası ii geldi bana galiba herkesin derdi aynı ve bunu başaran insanları görmek çok güç gerici ;)

bugünnn 7 buçuk saat uyudummm sabah bir saat yürüyüş yaptım..
kahvaltı: 2 kilim kızarmış ekmek,bir kibrit kutusu kadar lor, yarım salatalık, bir domates,4-5 yaprak marul veee açık çayy hala içiyorum ;)
afiyet olsun canım. kahvaltın çok güzel olmuş tebrikler.

günaydın shocuğum çok sevindim bende çok istiyorum bakalım ne kadar ödüyorsun onuda paylaşırsan sevinirim evdeyimm uyudun dinlendim ama şimdi evi temizlemem gerekiyor evde olunca iş yapmaktan nefret ediyorumm:((( ama mecbur yapmak zorundayım sıkı bir kahvaltı yaptım sölemesi ayıp sucuklu yumurta yedim ama içim çok kötü
afiyet olsun hayatım. kolay gelsiin..

melzeyitcim teşekkür ederim cnm..her hafta 20 tl ödüycem canım..umarım faydalı olur...
akupunktura başlama sebebim yakın bir arkadasımın kızının 3 ayda 21 kilo vermesi oldu kızlar...kız gözümün önünde eridi gitti..ama kendisi çok azimliydi..genelde sıfır kaçamakla yaptı diyetini..
arkadaşlar kiloo insanı çok değiştiriyor yaaa yaşlandırıyor resmen..arkadasımın o kadar güzelleşti ki gözlerimi alamadım dün ondan..
melzeyitcim kolay gelsin canım...ben de dün hallettim temizlik işini..başlayıoncaya kadar zor ama başına geçince oluveriyor..
canım gerçektende çok azmış bende burda bir dr a sorduğumda ilk seans 120 sonraları 60 tl dedi. ama burası ereğli malesef çok pahalı bir ilçeyiz sinir oluyorum. canım sen zaten güzelsin ama kilolardan kurtulduktan sonra güzelliğine güzellik katmış olacaksın. şimdiden başarılar diliyorum sana.

günaydin kizlar nasilsiiz ben iyi degilim moralim bozuk agrilar cogaliyor sanki ya ilaclara baslayacagim bugün( moralmen sifirlardayim )
daha kahvalti yapmadim canim istemyior cocuklarda uyuyor daha hava güzel bahceyemi hazirlasam bugün iyifikir bana da iyi gelir belki
canım ya ağrıların tekrar başlamasına üzüldüm gerçekten hayatım. dr a gittimmi peki. dilerim hayırlısı ile geçer.almanya soğuk memleket sürekli yağışlı,senin güneşe ihtiyacın var sanırım kocişine söylede seni sürekli göndersin buraya. aman saki çok basitmiş gibi konuşuyorum ne yapiyim üzülüyorum hayatım senin için. geçmişolsun. bahçede kahvaltı işi harika. afiyet olsun hayatım.

Kızlar, kurs bitti :))))))) Bugün sınavlarını da yaptık, eve gönderdik :)) Çok mutluyum:)
haydi gözün aydın hayatım. rahatladın biraz.

öğle yemeğim
1 kepçe yogurt ve küçük bir dilim karpuz..şimdi de çayımı yudumluyorum..
afiyet olsun canım çok az gibi geldi bana.

arkadaşlar sonunda aranızdayım gecen cumartesı basladıgım dıyetım tam gaz devam edıyorum ve 1.5 kılo verdım cok mutluyum
canım hoşgeldin. bi karışılık olmadı değilmi. hani yanlışlıkla buraya yazma gibi bir durum yok sanırım. neyse, 1 haftada 1.5 kilo tebrik ederim seni.
Canlarım, ben de sabah aralarımı yaptım. 1 elma ve 1 bardak keçi sütü.
Az önce de öğle yemeğimi bitirdim. 100 gr köfte, salata ve 1 dilim ekmek. Suyum 1.5 lt oldu. Rahat rahat 2 lt ye tamamlarım artık. Hatta 2.5 lt bile olacağını umuyorum :)))

canım afiyetolsun. iyi gezmeler diliyorum.

bu arada kızlar sabahtan beri topikteyim ama sağolsunlar gelen gidenden ancak yazmaya fırsatım oldu. şimdide patronun babası geldi hazır içerideyken yazıp itireyim istedim. birazdan işten çıkacağım öpüyorum sizleri.

AD cım hoşgeldin cnm...sen gibi az kilosu olupta kendine çeki düzen veren bayanlara hayranım...ben gibi olay büyüyünce aklınız basınıza gelmemiş...tebrik ederim cnm..

evet kızlar ilk hftaki liste baya az :(( bilmiyorum ilk hafta şok sanırım...ama ilk hafta verceğim kilo önemliymiş..günde kaç kalori alıyorum bilmiyorum ama oldukça az...olsun aç diilim nasılsa:))

shocum burdasın ama çıkmam gerekiyor hayatım lütfen kusuruma bakma. çok öpüyorum kendine iyi bak.

AD cım hoşgeldin cnm...sen gibi az kilosu olupta kendine çeki düzen veren bayanlara hayranım...ben gibi olay büyüyünce aklınız basınıza gelmemiş...tebrik ederim cnm..

ah canım ya az kilom varda ne oluyor sanki boy 1.56 gören herkes ne çok kilo almışsın diyor sinir oluyorum tabi bunları diyenler benim hamilelik öncesi halimi biliyorlardı. sen çok geç kalmış sayılmazsın canım. ben çok inanıyorum sana çok azimlisin. inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın eminim canım.
evet kızlar ilk hftaki liste baya az :(( bilmiyorum ilk hafta şok sanırım...ama ilk hafta verceğim kilo önemliymiş..günde kaç kalori alıyorum bilmiyorum ama oldukça az...olsun aç diilim nasılsa:))
canım aç değilsen problem yok. çünkü biliyorsun vücut aç kalınca otomatikman yağ depoluyormuş. kolay gelsin canım. opuyorumnanaktan

yazdıklarını görünce cevap yazmadan geçmeyeyim istedim. biraz acelem var çıkıyorum görüşürüz canım.

Canlarım, yoldayız hala. Bi trafik bi trafik ki sormayın...
Asumancım, bu hafta sürekli yanında olacağım. Canım her türlü desteğimi verecğim. İlk 3 günü aştıktan sonra insan alışıyor.
Shopcum, aynen senin için de geçerli.. Canım menün biraz az... İlk günün iyi gidiyor, diğer 2 gününü de atkatırsan süper olur canım...

evimdeyim ilk defa memlekette kilo almadım çnk sabah yürüyüşümü bırakmadım :))
geçmişi okuyamam sanırım çok olmuş...ama bana kısaca önemli olayları özetleyecek var mı ?? ayy ne kadar da hazırcıyım dimi???

dosbacımmmmm güzel arkadasımmm hoşgeldinnnnhihoyyythihoyyyt
canım ben kendi adıma söliyim..dün akupunktura başladım:dance:

canım senin adına çoook sevindim... halam 2 ayda 13 kilo verdi hadi darısı sana...amman bu defa diyetine çok dikkat et hemen kendine güvenin gelsin canım

Dosbikim, seni özledik, izne ayrılışına üzüldük ama anlayış gösterdik. Taylor 61.9 a düştü, ben bu sabah 60 ı gördüm. Ama diyetime çok dikkat ediyorum. Dün akşam yemeğimde ekmek vardı diye annem takıldı: ooo, bugün menün zenginmiş diye ))))
Karamanlımın ağrıları arttı. Moralsizdi.
Celu, finalleri nedeniyle 2 hafta izne ayrıldı. Uzaktandünyalı isimli yeni bir arkadaşımız var.
Melzeyitim çok yoruluyor..
Aklıma gelenler bunlar,...

kızar akşam yemeğimi yedim ama içim hiç rahat değil...
1 tatlı kağığı yağ ile pşirilmiş çorba ve yogurt tu menüm..ama ben nöbette oldugum için çorba olması gerekenden çok yağlıydı ve sanki içeriğine un da koymuşlar...ufff çok etkilemez dimi..çok üzgünümü:gitme:ama başka seceneğim yok...
meyva haklarımı da yedim..hakkımın birini biraz gece bıraksaydım daha mantıklı olucaktı..bundan sonra öyle yaparım artık..

canim insallah finaller iyi gecer ara ver ama burdan kopma

celudar canım derslerinde başarılar hayatım. herkesin mazereti var. sıkma canını. dersler bitince gelirsin. bol şans canım.

Canım benim nasıl rahat edeceksen... Finallerinden sonra bekliyoruz. Umarım alnının akıyla finallerinden hedeflediğin notları alırsın :))))

saolunkızlar... bugun ilk finalim i oldum.. ingilizcedendi fena geçmedi AA olur inşallah :) kopya bile verdim epey :P

dün sabahtan akşama kadar arkadaştaydım. ders çalışcaktık arapçaya biraz başladık ettik sonra çay balkon sefası gırgır şamata derken ingilizce çalışmakta güme gitmişti hepimizin temeli iyiydi ona guvendik artık :P ama hepimizinde iyi geçti şukur :)

buradanda kopmak istemiyorum zaten ya :( p.tesi bi diyetisyenden randevu aldım ona gitcem. bakalım nasıl olcak..

Kızlar günaydın. Geç kalktım, 6 saat 45 dakika uyudum, tartıldım 61.9 kiloyum :) Uyuyunca farkediyor hemen. Bugün daha çok uyurum inşallah.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Gece gelip okuyup yazacağım. BMI listemizi ekleyip fırlamam lazım.

ayy tayloor 50 lere az kaldııı :)) maşallah yaa cok sevindim :)

1 ela 22.5
2 Karamanli 22.8
3 Nachtigall 23.6
4 ad 23.8
5 taylor 24.6
6 nur 25.2
7 Shopaholic 31.20

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Kızlar bu hafta listemizde bir değişiklik oldu. Nac ad'ı geçti ve ilk üçe girdi.

Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))

Şimdi geçmişe bakalım :)))))

naaaacc harikasın canım işte azimle gerçekten oluyor. tebrik ediyorummmm :))

tamam bakalım bundan sonra yazdıkların kadar yemeye çalışırım ;) yaw şimdi sen güveniyoruz felan deyince ben panik oldum ya kilo veremessem :))))

aramıza hoşgeldin :) kilo işide azimle halloluyor aslında da işte kacamak vs derken işte :(
ama yapcaz başarcaz inşallah

kızlar, size şimdi yürüyüşe çıkacağımı söylemekten gurur duyuyorum :)))) Hadi görüşürüzz :))))

Canlarım, çok güzel yürüdüm. 60 dk. Bayağı tempolu... Şimdi eve gidiyoruz ))) sonra banyo falan... Yarın sabah da kursun son günü... Ama kısa sürecek. Öğlene kalmaz gelirim...
Bu arada 6. Olduk. Hayırlı uğurlu olsun

naaac tebrik ediyorumm :)) bu normal inek sütü -peyniri bırakmanın bi etkisi oldumu verdiğin kilolarda??

iyi geceler kızlar..gün boyu giremedim..öğleyin dısarı çıktım v -e az önce geldik eve...baya yoruucu bir gündü
veeee akupunktura gittim..detayları yarın anlatırım..hem çok mutluyum ...yeni bir adım yeni bir başlabgıç bu benim için ...ama kötü bir durum da varki benim tartım beni biraz eksik tartıyormuş:((

inşallah güzel sonuçlar alırsın canııım :) hayırlı olsun.

Kızlar hala yatamadım :((((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor :(((( Görüşürüz.

:S cok gecikmişsin taylor umarım kendini su anda iyi hissediyorsundur yaa..

melzeyitcim teşekkür ederim cnm..her hafta 20 tl ödüycem canım..umarım faydalı olur...
akupunktura başlama sebebim yakın bir arkadasımın kızının 3 ayda 21 kilo vermesi oldu kızlar...kız gözümün önünde eridi gitti..ama kendisi çok azimliydi..genelde sıfır kaçamakla yaptı diyetini..
arkadaşlar kiloo insanı çok değiştiriyor yaaa yaşlandırıyor resmen..arkadasımın o kadar güzelleşti ki gözlerimi alamadım dün ondan..
melzeyitcim kolay gelsin canım...ben de dün hallettim temizlik işini..başlayıoncaya kadar zor ama başına geçince oluveriyor..

biraz ani bi verme olmamıs mı :S yagdan mı kasdan mı vermıs?

evimdeyim ilk defa memlekette kilo almadım çnk sabah yürüyüşümü bırakmadım :))
geçmişi okuyamam sanırım çok olmuş...ama bana kısaca önemli olayları özetleyecek var mı ?? ayy ne kadar da hazırcıyım dimi???

hoşgeldiiin :)) güzel bir tatil olmus olmalı :))

Back