taylorcum kontrolümde bu konuyu dr. soracağım çnk gerçekten çok yavaş veriyorum(
KIZLAR BEN GELDİİİMMM.
yogun bir gün geçirdim..sabah 11 gibi dışarı çıktık 6 da döndük ve sonra misafirim geldi..az önce ugurladım..kaçamagım yok çok şükür evi toparlamam lazım..hem eşim bilgisayar bana lazım diyip duruyo..1 saat sonra gelirim..görüşürüz şekerler..
tayloor bu gecede uykusuz kalıyorsun galıbaa :S
bende sımdı yatıyorum odev yuzunden geciktim. daha bitmedide zaten yarın okulda devam etcem. bilgisayarla gitcem yani yine oof taşı da taşı
Canım niye üzüldün anlamadım. Benim diyetisyen öğünlerin yerini değiştirebileceğimi söyledi. "Kalhvaltıdan sonra yapmam yemem gereken 1 meyve ve 1 süt yerine 1 dilim ekmek ve bir yumurta yedim" demişsin. O zaman 1 meyve ve 1 sütü sonraki bir zamanda tüketirsin, ekmeği ve yumurtayı da ileriki bir zamanda yemen gereken ekmek ve proteinden düşersin, o kadar. Bunda kötü birşey göremedim ben.
Mısır ekmekleri ufak oluyor genelde. Kaç dilim ekmeğe denk geliyordu? 3'se çok olmuş. Ama onları da daha sonra yiyeceğin ekmeklerden düşebiliyorsan sorun yok. Düşemediğin kısmı kaçamak oluyor. Kalamar'a neden üzüldün ki? Zaten dışını sıyırmışsın ve balığını yiyememişsin. Balık gibi düşünülebilir dışı da olmadığına göre. Hiç üzülme canım. Salata da yediysen bence büyük bir sorun yok. En fazla ekmek fazlan olmuş o kadar.
Eksik meyveni ve sütünü tamamla istersen canım hala tamamlamadıysan.
Evet cnaım, zaten başta yemek konusunda irademiz olmasaydı kilo sorunumuz olmazdı..
KIZLAR BEN GELDİİİMMM.
yogun bir gün geçirdim..sabah 11 gibi dışarı çıktık 6 da döndük ve sonra misafirim geldi..az önce ugurladım..kaçamagım yok çok şükür evi toparlamam lazım..hem eşim bilgisayar bana lazım diyip duruyo..1 saat sonra gelirim..görüşürüz şekerler..
Kaçamak yapmadığına çok sevindim canım :))))
Uyku: 6 saat + gündüz 2.5 saat (ama o yüzden bu saate kadar uyuyamadım yaa)
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, marul (başka sebze yoktu evde)
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: Barbunya yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 porsiyon kuşbaşı, 1 dilim peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kayısı
Biraz önce: 2 d. ekmek, 1.5 d. peynir
Diyetisyen "listedeki yemekler bitmişse, son öğünün üstünden 3-4 saatten fazla zaman geçmişse, birşeyler ye" demişti. O yüzden en son aradan sonra yediğim 2 d. ekmek, 1.5 d. peynire çok kızmaz sanıyorum.
İçecek: 2.5 litre su
Spor: Yok maalesef. Hafta sonları salon erken kapanıyormuş.
Canım, afiyet şeker olsun. Geç de yatmışsın, vücut bu kadar uykuyu görünce şaşırmıştır :))))))
nac canım robin hood a gittik fena değildi eşim beğendi ama bana göre konu yavaş işlendi :))
senin gününe gelince aman aman bi hat yok bence... sadece 1 günlük kaçamak... ve ben diyetisyene giderken kaçamak yaptığım hafta daha ii veriyordum böle programla kendini:))
bana gelince evet iradem zayıf kaçamaklarımı anlatmıyorum
alışveriş yapınca aşırı bi mutluluk ve gevşeme ile gafil avlandım :)) sormayın çok yedim( shocuma söz verdim tartılamıyorum da :))
dosbacım bedenimde küçülme hissediyorum..fakat pantolonlarımda pek diil..zaten asıl sorunlu bölgem alt taraf ve bu sorunu daha çok sporla çözebilirim ama ben sporlarımı aksatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?