Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KIZLAR BEN GELDİİİMMM.
yogun bir gün geçirdim..sabah 11 gibi dışarı çıktık 6 da döndük ve sonra misafirim geldi..az önce ugurladım..kaçamagım yok çok şükür evi toparlamam lazım..hem eşim bilgisayar bana lazım diyip duruyo..1 saat sonra gelirim..görüşürüz şekerler..

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var 3325 ve 3326. sayfalarda

Son düzenleme:
taylorcum kontrolümde bu konuyu dr. soracağım çnk gerçekten çok yavaş veriyorum (

Sor tabii canım. Arkadaşım "meğer eskiden akıntının tersi yönde kürek çekmeye uğraşıyormuşum" diyor. Çok güzel kilo verirsin eminim.

Kaçamak yapmadığın için tebrikler sho.cum.

tayloor bu gecede uykusuz kalıyorsun galıbaa :S
bende sımdı yatıyorum odev yuzunden geciktim. daha bitmedide zaten yarın okulda devam etcem. bilgisayarla gitcem yani yine oof taşı da taşı

Uyku: 6 saat + gündüz 2.5 saat (ama o yüzden bu saate kadar uyuyamadım yaa)

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, marul (başka sebze yoktu evde)
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: Barbunya yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 porsiyon kuşbaşı, 1 dilim peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kayısı

Biraz önce: 2 d. ekmek, 1.5 d. peynir

Diyetisyen "listedeki yemekler bitmişse, son öğünün üstünden 3-4 saatten fazla zaman geçmişse, birşeyler ye" demişti. O yüzden en son aradan sonra yediğim 2 d. ekmek, 1.5 d. peynire çok kızmaz sanıyorum.

ıçecek: 2.5 litre su

Spor: Yok maalesef. Hafta sonları salon erken kapanıyormuş.

Düzeltme: 1 d. ekmek ve yarım d. peynir daha yedim. Böylece toplamda ekstradan 3 d. ekmek ve 2 d. peynir yemiş oldum.

Son düzenleme:
tayloor bu gecede uykusuz kalıyorsun galıbaa :S
bende sımdı yatıyorum odev yuzunden geciktim. daha bitmedide zaten yarın okulda devam etcem. bilgisayarla gitcem yani yine oof taşı da taşı

Canım dikkat et, omzun boynun zarar görmesin, tutulmasın.

Gündüz uyudum, gece uykum kaçtı. Şu uykum artık bir düzene girse süper olacak.

İyi uykular canım, ben de yatıyorum.

Çok sağol canım :)))) Diyetisyenlerin hep dediği bir şey var: yaptığınız kaçamak ilerleyen günlerde kilo vermenizi güçleştirir. Ben de ondan korkuyorum. Vücut diyete zaten yeni alıştı. Ama diyorsan ki öyle büyük bir kaçamak yok, biraz rahatlayabilirim.

bana gelince evet iradem zayıf kaçamaklarımı anlatmıyorum
alışveriş yapınca aşırı bi mutluluk ve gevşeme ile gafil avlandım :)) sormayın çok yedim ( shocuma söz verdim tartılamıyorum da :))

Verdiğin moral için çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Diyet menüsüne sıkı sıkıya bağlı olup böyle bir kaçamak bana sanki çok büyük bir şeymiş gibi geldi.
Canım, sen de kaçamak yaptım demişsin. Bugün o zaman senin yeşil çay, yürüyüş ve dikkatli bir beslenme günü olur :)))) Hava burada bugün de kötü. Belki Ankara'da daha iyidir de dışarıda yürüyebilirsin :))))

Kızlar, dünü dengelemek için bugün et günüm olacak. Kahvaltımda 2 dilim ekmek, peynir ve yumurta var.

Bu hafta diyetisyene gidemeyeceğime göre geçen haftaki program aynı devam edecek sanırım. Bu durumda bu hafta 2 defa et günü olacak gene. Hem de ilk günü aradan çıksın :)))))

Kızlar, hepinize sağlıklı, sporlu, güzel beslenmeli bir gün...

günaydın kızlar...az sonraklasik kahvaltımı yapıcam geç kaldım yinee..
kızlar ben çok üzüldüm yaa..DOSBA cım tartılmıycaktık ya hani..ben kilo vermeye çalışıyorum..eşime de kilo aldırmaya çalışıyoruzsempatiksalakcinnidün bi tartıldı önce 82.5 sonra da 839 geldi aynmı anda..öyle olunca şaşırmış bana da tartıl dedi ben de tartıldım veee 80 kilo geldim:umursamaz:nasıl olur yaa ben diete ilk başladıgımda o civarlardaydım..şevkim çok kırıldı..ben 76 falan gelirim sanıyordum..napıcam ben...tartım mı bozuk sizce

shocum bence başka yerde bi tartıl çnk eşin aynı anda değişik değerler gördüğüne göre seninki de hatalı olabilir...
bu arada ilk başladığınla şimdiki kilon arasında fark hissetmiyor musun?? mesela pantalonlarında hafif bi gevşeme ??
bende aynı anda değişik değerler görebiliyorum ama 200gr veya en fazla 300

dosbacım bedenimde küçülme hissediyorum..fakat pantolonlarımda pek diil..zaten asıl sorunlu bölgem alt taraf ve bu sorunu daha çok sporla çözebilirim ama ben sporlarımı aksatıyorum..

dosbacım bedenimde küçülme hissediyorum..fakat pantolonlarımda pek diil..zaten asıl sorunlu bölgem alt taraf ve bu sorunu daha çok sporla çözebilirim ama ben sporlarımı aksatıyorum..

canım şekil alman için günaşırı spor yapman yeterli ama zayıflamanın hızlanması için hergün daha ii olur... evde olduğun günler yapmaya gayret et... bana da dışarda yürümek ii geldi...bi de eşim hadi çıkıyorum sende hazırlan deyince gaza geliyorum hemen kendimi atıyorum dışarı....

TAYLOR cüm kıyafet konusunda keiisnlikle haklısın cnm..haklısın çok bol rahat ettiğim kıyafetler alınca nasıl olsa üstüme her şey oluyor psikolojisine giriyor insan:jeyyar:ben zaten sadece 1 tane yüksek bel siyah kumas pant aldım kendime...kotları denedim ama felaketti görüntü..yalnız en azından üstlerle değişiklik sağlıyayım die baya bi rengarenk tişört aldım ve onların hepside kilo verince giyebileceğim severek aldıgım penyeler..biraz dar oldular ama napimmsırnaşık şey

küçülme hissediyorsan canım kesin vermişsindir ama garanti olsun diye başka yerde de tarılmayı ihmal etme...sonra motivasyonun düşer

evet yaa...hem de nasıl düştü motivasyonum..gece mutsuz mutsuz uyudum(
kızlar tartı kafamı attırdı...hangi tartıyı alayım sizce?digital mi olsun yine?önerilerinizi bekliyorum..

günaydııınnn ...
sabah dersıme gitmedim ogleden sonra gıtcem. su ödevimi bitireyim.. inşallah yabancı arkadaslarımdan biri msn ye gelırde dogrulatırım yaptıklarımı :) yada nac ın basını agrıtayım kaydirigubbakcemile3

tartı meselesınde bızımkıde 200 300 gram ust uste cok tartılınca oynuyor yada bı kıloya takılıp kalıyor. ama genelde dogru tartıyor dıyetısyenımın tartısıylada aynıydı.
dijitaller daha iyi bence ya gramı goruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…