evet yaa...hem de nasıl düştü motivasyonum..gece mutsuz mutsuz uyudum(
kızlar tartı kafamı attırdı...hangi tartıyı alayım sizce?digital mi olsun yine?önerilerinizi bekliyorum..
shocum afiyetolsun canım.
kızlar melzeyit nerelerde? yazdıda ben mı goremedım acaba. yada bı sebebden ara mı verdı?
celudarcım sağol canım inşallah. melzeyit birtek cumayazdı onun harici yazmamış. unuttu bizi. mafoldumben
ama cuma günüde kablolar falan değişmiş,yoğunluğuda varmış. yine gelir o gelir bırakmaz bizi.
Kızlar, dünü dengelemek için bugün et günüm olacak. Kahvaltımda 2 dilim ekmek, peynir ve yumurta var.
Bu hafta diyetisyene gidemeyeceğime göre geçen haftaki program aynı devam edecek sanırım. Bu durumda bu hafta 2 defa et günü olacak gene. Hem de ilk günü aradan çıksın :)))))
Kızlar, hepinize sağlıklı, sporlu, güzel beslenmeli bir gün...
bu arada yürüyüşümü yaptım duşumu aldım
bi de evimi temizlersem süper ...
günaydın kızlar...az sonraklasik kahvaltımı yapıcam geç kaldım yinee..
kızlar ben çok üzüldüm yaa..DOSBA cım tartılmıycaktık ya hani..ben kilo vermeye çalışıyorum..eşime de kilo aldırmaya çalışıyoruzsempatiksalakcinnidün bi tartıldı önce 82.5 sonra da 839 geldi aynmı anda..öyle olunca şaşırmış bana da tartıl dedi ben de tartıldım veee 80 kilo geldim:umursamaz:nasıl olur yaa ben diete ilk başladıgımda o civarlardaydım..şevkim çok kırıldı..ben 76 falan gelirim sanıyordum..napıcam ben...tartım mı bozuk sizce
dosbacım bedenimde küçülme hissediyorum..fakat pantolonlarımda pek diil..zaten asıl sorunlu bölgem alt taraf ve bu sorunu daha çok sporla çözebilirim ama ben sporlarımı aksatıyorum..
TAYLOR cüm kıyafet konusunda keiisnlikle haklısın cnm..haklısın çok bol rahat ettiğim kıyafetler alınca nasıl olsa üstüme her şey oluyor psikolojisine giriyor insan:jeyyar:ben zaten sadece 1 tane yüksek bel siyah kumas pant aldım kendime...kotları denedim ama felaketti görüntü..yalnız en azından üstlerle değişiklik sağlıyayım die baya bi rengarenk tişört aldım ve onların hepside kilo verince giyebileceğim severek aldıgım penyeler..biraz dar oldular ama napimmsırnaşık şey
kızlar günaydın.inşallah herkesler iyidir bende iyiyim.
eşim bu hafta izinli,evde badana boya var ben çalışıorum malesef. bu hafta epey yorulacam,akşamları temizlik yapıcam. daha dün başladı yorgunluk,eşyaları toparlayalım drken.şuan çok uykum var. buralarda olurum öptüm.
kahvaltımı yaptııım. her zamanki gibi peynir ekmek domates. aa ama sut kalmamıstı çay içtim artık yerine :))
yesıl cayımı ıctım 1 litre su içtim. okula gitcem sımdı. gec kalıyorum hatta
bugun aksam kursta sınavım var inşallah iyi gecer ya
melzeyitle ilgili bilgilendirmen için tesekkurler adcimm opuyorumnanaktan
gorusuruz akşamaa :))
nasıl mutlu oldum hatırlanmak ne güzell işlerim çok yoğun bürom değişti bilgisayrım formatlanıyor şimdide
aklım sizde arada bakıyorum ama yazamıyorum arkadaş yoktu onun bilgisayarından 5 dakika bakayım dedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bırakırmıyım arkadaşlarımı yoğunum gerçekten ama bu yoğunluk hoşuma gidiyor aylardır sıkıntım vardı iş konusunda şimdi eve huzurlu gidiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?