dosbacım bende nöbtten geldim ve kendimi haiflemiş hissediyorum:)) ama tartılmıycam cumaya tartıda şaşırtıcı güzel bir sonuc diliyorum hepimiseeehihoyyyt
aynı dilekleri paylaşıyorum canım...
bu hafta hem yürüyüşüme hem diyetime çok dikkat edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dosbacım bende nöbtten geldim ve kendimi haiflemiş hissediyorum:)) ama tartılmıycam cumaya tartıda şaşırtıcı güzel bir sonuc diliyorum hepimiseeehihoyyyt
Günaydın kızlar, şöyle ballı yağlı, kuş sütlü, simitli, poaçalı kahvaltımı yapıp geleyim ben kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
Canım, aslında ben diyete geçen yıl 70 ile başladım. Diyetisyenle 60 a düştüm. Sonra yazın 2 kilo aldım. Grubumuzu keşfettim, grubumuza girdiğimde 61.5 idim. Canım, sabır azaldığı için midir yoksa kilo azaldıkça vermesi daha zor olduğu için midir bilemem ama zorlanıyorum. Ama yapacağım. Üniversitedeyken kilom 52-53 arasındaydı. Diyet falan nedir bilmezdim, ne zaman evlilik hazırlıkları başladı ve evlendik, böyle oldu ((( Tabi, ilk kilo almamda kayınpederimin payı var, onlara sık sık yemeğe giderdim (çağırırlardı), beslenme biçimleri bizden farklıydı. Eti falan tereyağında kızartırdı. Kilom sinsi sinsi arttı. Önce 55, sonra 57 diye gitti.
günaydıııııınnnnn a.s.
herkes yağlı balı kahvaltı etmiş :)) ben şimdi klasik desem kim inanır:))
bende pazar günleri patates kızartmasını çok özlüyorum ama onun yerine çok az yağ ile sahanda yumurta yedim ( yinede çok kötü sayılmaz değil mi ??
kahvaltı menüm
1.5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta4 zeytin az peynir ve domates salatalık
şimdide çay keyfi...
aynı dilekleri paylaşıyorum canım...
bu hafta hem yürüyüşüme hem diyetime çok dikkat edeceğim
Ne güzel, şimdi iyice dinlenirsin :)))
Kızlar, ben tarihleri karıştırmışım. Benim diyetisyen bu hafta izinde. Haftaya pazartesi gideceğim. Offf. Kontrol edilmeden bir hafta diyet yapacağım. Bu hafta benim için riskli. Kaçamak yapmasam bari..
Kızlar, eşimle çıkmaya karar verdik, herhalde dışarıda balık yerim. Görüşürüz...
celudar canım bana göktaşın yerini tarif etsene :)))
adcım bende gezmek ve görmek istiyorum
azmin fotosunu merak ettim
adcım faydalı bilgiler için saol şimdilik tiroidim normale döndü ama hala ilaç kullanıyorum ( ama hala veremiyorum
ben geldiiiimmmmm
bol yağmurlu ankara gününde eşimin azmine hayranım bütün gün gezdirdi beni...ben pes ettim o etmedi ve istediğim şeyi aldım :))
bütün gün yağmur vardı önce halama geçmiş olsuna gittim yaş pasta almıştık ben yemedim
sonrasında küçük bi kumpir aldım ama sadece kaşarlı ketçap mayonez yok :)) ve yiyemedim eşim yedi :))ben havuç suyu içtim
aç değilim akşama pilav kuru var ama sadece tadımlık yemeyi planlıyorum çnk anlamadığım şekilde baskülde fazla çıkıyorum (
suyumu ve yeşil çayımı içemedim yatmadan 1 kupa yeşil çayımı içmiş olurum
kızlar benim yarın alışveriş yapmam gerek..malum yaz geldi..geçen yılki kıyafetlerime giremiyorum..son aylarda kilo aldım diye hiç bişiy almıyordum kendime ama yanlış yaptıgımı farkettim..2 pantolonu ya da 3 -4 parça kıyafeti giydim hep üniforma gibi..o zaman kendimi iyice saldım sanki..içimden makyaj yapmak gelmedi..saçlarımı fönlmek oje sürmek falan istemedim hiç ve dolayısyla kendime özensiz ve deger veröeyen bir tip olup çıktım ama artık bu böyle gitmiycekkbayanssulusmilekokoş günlerime geri dönemm lazımmklava:
hep düşük bel pantolon almışım bu da dolayısıya göbeği daha çok belirginleştiriyor..geçen hafta iyah yüksek bel bi pant aldım...onunla baya bi gizlendi göbek çok şaşırdımyerimsenibenaynı kesimden bir kaç renk almam lazım ve rengarenk tişört ve bluzlarda göbeği gizliyor değil mi?
bir de kot alsam kendime çokmu kaba gösterir acaba?bir de bana göre kot nerden bulucam?
arkadaşlar aranızda monti diyetini yapan ya da bilgisi olan var mı?benim biraz dikkatimi çekiyor da. ve inceliyorum yavas yavas..ama biraz karışıkg eldi..pek bişiy anlayamadım henüz..
ya ben ne kadar unutganım ya.
shocum hoşbuldum hayatım. nasılsın. dosbacım hoşgelsin,sen nasılsın. bende idare ediyorum kızlar kafa dağıtıyorum. yine geldim iş başındayım çok şükür.
dün akşam 4 arkadaş,eşlerimiz, çoluk çocuk arkadaşımızın 45 dk mesafesi olan köyüne gittik.adı orta köy. dün izinli olanlar grubu daha erken gidip köyün tadını çıkardı.biz çalışanlar grubu akşam saat 6 gibi gidebildik malesef. ama müsait bir zamanda erken gidip hatta kalıp kahvaltı yapmak istiyoruz mis gibi köy havasında.havalarında biraz daha ısınması gerekiyor tabi. köy epey soğuktu yağmur falanda vardı gerçi biz ordayken yağmadı ama varmadan önce yağmıştı.birtek ben çok üşüyordum.herkes halinden memnundu ama çocuklarla maç yapınca bende ısındım neyseki. yemek faslı kapı önünde yapıldı,çaylar içildi,sohbetler yapıldı.saat 11 gibi evdeydik.valla arabam olsa inanın haftanın 4 günü ziyaretlere giderdim herhalde. gezerdim heryeri.ömür gidiyor değişik yerler görüp farklı insanlar tanımak istiyorum. çılgınlıklar yapmak istiyorum. bedenim yaşlanıyor olsada ben hala gencim. hatta çocuk ruhluyum. kendimi kasmıyorum hiç,güleceksem gülüyor ağlayacaksam ağlıyorum. hayat çok kısa ve ben yaşamak istiyorum. neyse çenem çok düştü.
misafirlerimiz birazdan gitcek.. sıfır kacamak :))) 3 bardak yesıl cayımı ıctım. guzel bi gun olduu.. mısafirlerden sonra evde bıraz spor yaparsam dahada guzel bı gn olcak :))
bahaaaarrr ordamısııın :)) nasıl gıdıyor canım calısmaların??
Allah kolaylık versın cidden yaa sımdı finallerim yakın bi kac gune iki ayagım bı papuca gırmeye baslar
kızlaaaaaarrr 85,9 u gordum :))
Günaydın kızlar, şöyle ballı yağlı, kuş sütlü, simitli, poaçalı kahvaltımı yapıp geleyim ben kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
Canım, aslında ben diyete geçen yıl 70 ile başladım. Diyetisyenle 60 a düştüm. Sonra yazın 2 kilo aldım. Grubumuzu keşfettim, grubumuza girdiğimde 61.5 idim. Canım, sabır azaldığı için midir yoksa kilo azaldıkça vermesi daha zor olduğu için midir bilemem ama zorlanıyorum. Ama yapacağım. Üniversitedeyken kilom 52-53 arasındaydı. Diyet falan nedir bilmezdim, ne zaman evlilik hazırlıkları başladı ve evlendik, böyle oldu ((( Tabi, ilk kilo almamda kayınpederimin payı var, onlara sık sık yemeğe giderdim (çağırırlardı), beslenme biçimleri bizden farklıydı. Eti falan tereyağında kızartırdı. Kilom sinsi sinsi arttı. Önce 55, sonra 57 diye gitti.
Kızlar, ben tarihleri karıştırmışım. Benim diyetisyen bu hafta izinde. Haftaya pazartesi gideceğim. Offf. Kontrol edilmeden bir hafta diyet yapacağım. Bu hafta benim için riskli. Kaçamak yapmasam bari..
kızlar hava çok yağmurlu sinemaya karar verdim umarım dışarda fazla kaçırmam
Uyku: 7 saat (7.5 da olabilir, unuttum şimdi) + 1 saat gündüz uykusu
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Barbunya yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
(Barbunyanın yanında protein almadım öğle yemeğinde protein fazlam vardı diye)
Ara: 2 porsiyon malta eriği
Yemek yanlışlarım: Kahvaltıyı yarım saat geç yaptım.
İçecek: 2.5-3 litre su, 1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay.
Spor: 55 dakika yürüyüş. Çok hızlı değildi ama hiç yoktan iyidir.
hahah afiyet olsun canıım :))
dogu tarafındanlar mı canım?? bizde malatyalıyız ve malatyaya her gittiğimizde hepımız 2-3 kılo alıp gelıyorz o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum. hem cooook guzel yemekler hem cok kılo yapcak yemekler. (
kontrol eden bak burda kaç kısı var nac kaçamak yookk !! :))
kızlaaaaaarrr 85,9 u gordum :))
Güldürdün beni nac.cığım :)) Afiyet olsun kahvaltın :)
Canım madem bu kiloya 70'lerden indin, ticker'ını da öyle yapsana, şanın yürüsün :) Ne güzel vermişsin bugüne kadar. Tebrik ediyorum
Kaçamak yapmazsın sen. Ben sana güzeniyorum. Hiç bahane arama canım :)
Kaçamaklarımı Yorumlayın
- Kalhvaltıdan sonra yapmam yemem gereken 1 meyve ve 1 süt yerine 1 dilim ekmek ve bir yumurta yedim.
- Öğle yemeğinde dışarıdaydık, balık yiyelim dedik. Eşim kalamar söyledi. 3 halka kalamar yedim, ama etrafındaki galeta ununu iyice ayıkladım, yanında mısır ekmeği yedim. 3 dilim yemişimdir.Tabi balık da yedim. Düşünün öyle bi patladım ki güzelim levreğin yarısını bitirebildim.
Şimdi de mide fesadı geçiriyorum. Offfff. Öğleden sonraki aralarımı da aypmadım. Yemem gereken 1 meyve ve içmem gereken 1 süt var. Saat 19 oluyor ve akşam yemeği yemem lazım ama çatlayacağım.
Acaba, 19.30 gibi bir enginarla bir ayran içip günü kapasam mı? Ekmek kesinlikle yemeyeceğim. Günde 4 dilim ekmeğim var diyetime göre.
Çok utanıyorum ((((
Bugün ne 2 porsiyon kalsiyum ne de 2 porsiyon meyvemi yedim. Tam bir fiyasko.
Allahtan suyumu güzel içtim. 2,5 lt olmuştur.
taylor canım bilgilendirdiğin için saol...zaten dr. bana hiç ilaç vermeyecekti ama ben zayıflayamıyorum deyince verdi.. sonra diyetisyenle zorda olsa verdim ama bende bi ara 76.9u görmüştüm yani 10kg üzerini verdim ve geri aldım hala ilaç kullanıyorum
evet zor veriyorum ama irademde zayıf bunu biliyorum (