Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben iyiyim hayatım asıl sen nasılsın.inşallah çok fazla kilo almazsın alırsanda sıkma canını lütfen(demesi kolay ama) dediğin gibi izinli yazılırsın daha sonra kaldığın yerden mücadeleye devam edersin inşallah.bende sabahtan beri giremedim nete elektrik yoktu.bugün buralarda olurum.havada bir berbat ki sorma,kanallar bile çekmiyor.oğlumla evde mahsur kaldık kaç gündür.zaten havalar düzelince bu kadar sık girebilirmiyim gezmekten bilmiyorum.ama bu arada dememiştim sanırım ama iş arıyorum bakalım bir yer var olursa orası olacak inşallah.o zamanda gezmek hayal tabii.böyle işte hayatım.almanya da havalar nasıl.gerçi orası burdan soğuktur ama bellide olmaz.

ah canım umuarım olurda işin çalışırsın insanın elinin verdiğini eri vermez der kayınvalidem
kadının çalışması gerçekten çok önemli ayrıca bu gün bende ne bulsam saldırasım geliyor ya

kesinlile hayatım kayınvaliden haklı ama inan mecbur olmasam çalışmam.2 sene önce kendi evimizin içini yaptırdık.dışını kayınpeder yaptırdı,ama inan çok para harcadık o zaman ben çalışıyordum çocukta yoktu.tam evimize yerleştik derken eşim iş değişikliği yapmak zorunda kaldı.tabi eski maaşlar olmayınca hep karttan yedik,bende hamileliğim nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım mecbur borçlarda kaldı.aslında şuan çok fazla borç kalmadı ama inan sıktı artık.bende çalışıp borçları bitirmek istiyorum.zaten çalışırsam 1 seneye kadar nasip olursa bütün borçlarımı silebilirz.ondan sonrası keyfi olacak benim için.yavrumla zaman geçirmek istiyorum ama maddiyat engelinide kaldırmak istiyorum.umarım olur hayatım.

adcim burda havalar iananilmaz soguk zaten bu sene son 100 yilin en soguk kisi olmus buralarda yarim metre kar var kenarlarda kardan arabalar görünmüyor iste böyle havalar düzelse biraz bende yürümeye baslayacagim

kızlar bugün yediklerimi yazmak istiyorum sabah 7,30 da iki etimek ve üzerine krem peynir ve yeşil çay ara öğün yarım elma öğlen 4 adet ceviz bütüklüğünde köfte (şiş) ve 1 tabak zeytin yağlı pırasa ekmek yok tabi ve sonra 1 kahve orta şekerli (arkadaşlar çok ısrar etti dayanamadım ) şimdi ise neskafe içiyom şekersiz akşamada patates salatası yiycem nasıl sizce bu arada öğlen arası 30 saat masa tenisi oynadım ve 45 dk yürüyüş yaptım

kesinlile hayatım kayınvaliden haklı ama inan mecbur olmasam çalışmam.2 sene önce kendi evimizin içini yaptırdık.dışını kayınpeder yaptırdı,ama inan çok para harcadık o zaman ben çalışıyordum çocukta yoktu.tam evimize yerleştik derken eşim iş değişikliği yapmak zorunda kaldı.tabi eski maaşlar olmayınca hep karttan yedik,bende hamileliğim nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım mecbur borçlarda kaldı.aslında şuan çok fazla borç kalmadı ama inan sıktı artık.bende çalışıp borçları bitirmek istiyorum.zaten çalışırsam 1 seneye kadar nasip olursa bütün borçlarımı silebilirz.ondan sonrası keyfi olacak benim için.yavrumla zaman geçirmek istiyorum ama maddiyat engelinide kaldırmak istiyorum.umarım olur hayatım.

ah be canım bilmezmeyim o sıkıntıyı biz 7 yıldır sürekli borç ödemekten yorulduk allah nasip ederse bizimde 8 ayımız kaldı bakalım yüce mevlam neylerse güzel eyler
evet çocukla vakit geçirmek gerçekten çok önemli ama kendi geleceğin ve çocuğunun geleceği için bence çalışmakta şuanki piyasa şartlarında çok önemli kızımı kreşe 4 yıldır gönderiyorum ve canım acıyor ama onun geleceğine yatırım yaptığıma inanıyorum eğer çalışmasam şartlarımı zorlayacaktımama şimdi rahatça her istediğini yapmaya çalışıyorum şuan küçük istekleri az ama büyüdükçe inan artıyor ve onlara yetişemiyorsun ben düşünüyorumda kızımın okul dönemlerinde dahada artacak ve çocuklar artık marka takıntılı büyüyorlar o yüzden bir işin olursa sakın bırakmayı düşünme arkadaş tavsiyesi

inşallah hayatım dilerim gireceğim iş istediğim ve uyum sağlıyabileceğim bir iş olur o zaman bırakmak istemem.aksi olursada artık başka işler bakarım sanırım.

yettim gariiiiiii..bütün geçmiş sayfalırı ancak okudum.dün okulda nöbetçi olduğum için gelemedim kıslar.
ama ders çıkışı öğrencilerle "can"oynadım 1 saat falan.sonra ip atladık.vee masa tenisi oynadım..bolca kalori yakmışımdır artıknöbet bitimi hücrelerim dahi ağrıyordu yorgunluktan
dnkü menmü bildireyim size
sabah:2 dilim k ekmek b.peynir 3 zeytin 3 tk bal 1 kutu reçel
ara elma ve5 fındık
öğle karnıbahar 4-5 kaık bulgur portakal
ara küçk bir avuç çekirdek
akşam az mkarrna üstüyoğurt ve tavuk patates
ara 1 kivi

kızlaaaar çok şükür atlattım misafirleri 18 kişi vardı
ohhh çok şükür
bu arada benim yediklerime gelelim :eek:
3 tane dolma ama inanım normal bi biber dolmasına denk gelir çok küçüktü
1 profiterol
1/2 puaça (hatta o kadar da değil sadce tadına baktım )
gün boyu başka bişey yemedim akşamda sadece sütümü içecem

aaa patboride öğretmenmiş meraba arkadaşım bende bugün nöbetçiydim her öğle arası bende masa tenisi oynuyorum ama okulda oynayan tek bayanım yaa gelse bereber oynayalım erkeklerde çok mücadele ediyorum yer kapmak için ahh senin gibi hareketli bayan arkadaşım olsaydı okulda keişke yarında benim beden dersim var artık trencilikmi oynarız yakan topmu oynarız bebelerle bilmem

aaa patboride öğretmenmiş meraba arkadaşım bende bugün nöbetçiydim her öğle arası bende masa tenisi oynuyorum ama okulda oynayan tek bayanım yaa gelse bereber oynayalım erkeklerde çok mücadele ediyorum yer kapmak için ahh senin gibi hareketli bayan arkadaşım olsaydı okulda keişke yarında benim beden dersim var artık trencilikmi oynarız yakan topmu oynarız bebelerle bilmem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım benim valla ben de karşılık lı oynamak isterdim masa tenisi senle çok güzel olurdu.benim okulum YİBO olduğu için bütün günümüz öğrencilerle geçiyor.nöbetlerimiz de 24 saat.senağlama ama yine de keyifli geçiyor.

bu arada kızlar bu gün çok aç hissediyorum kendimi senağlama
menüm
sabah 2 dilim k ekmeğiyle sucuklu yağsız tost
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba 1 domates 4-5 kaşık pattes yimaaa yoğurt
ara öğün yapamadığım için çok acıktımveeee akşamaaaaa
yoğurtlu makarna sossuz yedim.yanında da salata vardı.

amaa güzel habeerr ikindide doğum günü pastası sigara böreği yemediiiimmmsositososito
sadece çay içtim şekersizdelikafadulden

bu arada yarın son gün kızlar pirinç lapası yapacak mısınız?
bir de ben tartıldım sabah 76.900 geldimm.yani iyii 1 kilo 100 gr gitmiş.ama ben daha çok vermeyi bekliyodum.çünkü abur cubur yemiyorum pasta börek unlu şeyler yemiyoooooooommbenneyaptımki

bugünün raporu-tatlicadiarzu-
sabah peynir, haşlanmış yumurta, domates, biber
öğlen karnabahar salatası
1 fincan yeşil çay
akşam etli sarma ve mevsim saltası
geç saatte meyve
Dün bisiklete binemedim. Bu akşam işim yok kesin binerim.
Bu hafta öğlen yediğim salatayı akşamda yemeyi düşünüyordum fakat bazı yemeklere hayır diyemiyorumcokacimcoook

üf ya bugün akşam abarttım tutamadım kendimi şuan miğdem bulanıyor ne yaptım ben ya anlayamadım ki
sabah 2 dilim ekmek 1kibrit kutusu peynir
5 zeytin 2 ksşık reçel
ara 3 kuru kayısı
öğle işkembe çorbası 1 kase
salata
ara 1 elma
akşam 3 kuru patlıcan 3 tavuk kanatı
5 yaprak sarması bittide bende kurtuldum
çoban salata
5 kaşık kuru fasulye
2.5 tulumba ya arkadaşlar çok kaçırdım ama tutamadım artık kendimi nereye baksam yemek görüyorum nereye baksan adanalar görüyorum
bu arada 2 litre çayımı içtim ama suyu yarım litre içebildim acaba 3 litre suyuda içersem rahatsız olurmuyum ha bide 5 kadar fındık

üf ya bugün akşam abarttım tutamadım kendimi şuan miğdem bulanıyor ne yaptım ben ya anlayamadım ki
sabah 2 dilim ekmek 1kibrit kutusu peynir
5 zeytin 2 ksşık reçel
ara 3 kuru kayısı
öğle işkembe çorbası 1 kase
salata
ara 1 elma
akşam 3 kuru patlıcan 3 tavuk kanatı
5 yaprak sarması bittide bende kurtuldum
çoban salata
5 kaşık kuru fasulye
2.5 tulumba ya arkadaşlar çok kaçırdım ama tutamadım artık kendimi nereye baksam yemek görüyorum nereye baksan adanalar görüyorum
bu arada 2 litre çayımı içtim ama suyu yarım litre içebildim acaba 3 litre suyuda içersem rahatsız olurmuyum ha bide 5 kadar fındık

canım akşam sanki biraz çok olmuş

birazmı baya bi fazila oldu şekerim bu arada bugün 3.günün kendinde bi farklılı hissediyomusun

canım bugün 4.gün
ilk 2 gün çok açtım 2 gündür daha iyiyim
bilmiyorum çok merak ediyorum bende bakalım cuma sabah nolcak
eğer iyi sonuç alırsam sana da tavsiye ederim
yalnız söledikleri gibi tok falan tutmuyo
normal diyetten çok daha zor
hem herbalife alıp hemde yer isen kilo almak kaçınılmaz
bırak vermeyi alabiliniyomuş çünkü o mama da günlük alınması gereken besinler var bi
de ekstradan yersen kilo alıyosun yani ben zorlanıyorum ama bazıları acıkmıyomuş

canım bugün 4.gün
ilk 2 gün çok açtım 2 gündür daha iyiyim
bilmiyorum çok merak ediyorum bende bakalım cuma sabah nolcak
eğer iyi sonuç alırsam sana da tavsiye ederim
yalnız söledikleri gibi tok falan tutmuyo
normal diyetten çok daha zor
hem herbalife alıp hemde yer isen kilo almak kaçınılmaz
bırak vermeyi alabiliniyomuş çünkü o mama da günlük alınması gereken besinler var bi
de ekstradan yersen kilo alıyosun yani ben zorlanıyorum ama bazıları acıkmıyomuş

bu ürünler hakkında çok fazla bilgim var ama korkularımda bir okadar ama hayırlısı bu arada artık akşam yemeğini fazla yedim demeyeceğim biraz önce bulanan miğdem hepsini iade etti üf üf neyse gidip şu çayımı yapayım yalnız tadı bugün çok hoşuma gitti bakalım ne olacak yalnız bugün bağırsak fonksiyonum çok iyi hihoyyyt

selam kızlar yettim gari.hııım bir baktım bazılarımız biraz kaçırmış yemeyi.olsun olsun sevindim yalnız değilmişim yani.
sabah 5in1 çay
2 ad tost 1 fincan yeşil çay
öğlen 3 kş lapa.ve abur cubur.
akşam 7 ad istavrit baluğu ve çok az salata
vede 1 lt su içtim yatasıya kadar sanırım yarım lt den fazla su içebilirim sanırım.1.5 lt geçer.
bu arada patbori yarın lapadan tekrar yapıcam ama tam olacak yarın son gün ya tolörans tanımıcam kendime.kaydirigubbakcemile3
dosba tebrik ederim tutmuşsun kendini.
bu arada melzeyit afiyet olsun negüzel yemişsin kız. kaydirigubbakcemile valla cuma kilo bildircez ne olacak bilmiyorum.ayrıca hayatım 2 lt çay 3 lt su fazla gelmesin.sonra deme ''ben kilo almışım çok dikkat ettim çayımıda içtim niye veremedim'' basbas bağırır durursun mazallah.:roflol: suyla doldurcan mideni kız.

Selam kızlar kimse yok herkes bitirmiş muhabbeti ben ancak geldim.Ben bu gün 1 saate akın yürüdüm hava da güzeldi.çok keyif aldım.
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir ,roka,maydanoz ve yeşil çayla kahvaltı yaptım
Öğlen kaşarlı tost yedim.ayran içtim
Arada 2 tane diyet bisküvi yedim (karbonhidrat puanını aştım böylece)
Puanımı daha fazla aşmamak için evdeki kuru fasukye yerine peynirli omlet yedim ekmeksiz.
Abur cuburculara benden selam bende yemek yemeden sadece abur cuburla yaşayabilenlerdenima.s
dosba seni kutlarım ben dayanamazdım özellikle de tatlılara cokacimcoook
bu arada mehalim bende öğretmenima.s.

Bu arad ad1 ciğim sen lapa yapıyordun galiba ben hiç denemedim onu nasıl dayanılacak gibi mi?

X