Günaydın kaptanım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ben de bugün itibariyle sağlıklı beslenme işine başladım. Maalesef rakam çok kötü utanıyorum bu halimden
71.10 ile başlangıcı yapıyorum. Umarim sağlıklı beslenmede devamlılığı sağlayabilirim devamını getiririm
Doğru diyorsun başlangıcı yaptım inşallah devamı da güzel olurİlk hedefimiz o zaman 6 lı rakamları yeniden görmek olsun. Akşama menü bekliyorum mutlaka. Artık yarışma stresimiz de kalmadı. Rahat rahat zayıflayabiliriz bence
Aman sınırdasın dikkat etBende bugun 59.65 tim
Günaydın kızlar ben de eksilerle gelmeyi beklerken kabızlık sağolsun artidayim.
71.45 çıktım. Daha dün 70.75 çıkmıştım bir günde bu kadar kilo nasıl alınabilir dikkat ederken aklım almiyor
Olsun olsun hepsi olsun o zaman insan daha da motive oluyor bence. Ama tabii zorlama yok. Sonuçta yarışmada değiliz artık.Gunaydin arkadaslar
59.65 kilom annemde geldi guzel guzel yiyorum.
Bildirimleri fotografsiz yapmak daha pratik bence ama nasil derseniz uyarim ama nolur ustune isim tarih yazma falan olmasin
Desene bu gidişle eşin hedefine kısa sürede oluşacak. Sınıra yaklaşmışsın bu arada. O çizgiyi geçmemen lazım. Hadi toparlan kendine gel artık. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden.Günaydın kızlar bugün tartıda taamm 69 kilo geldim yabu aralar nasıl bir iradesizlikse artık, eşim 1 hafta oldu şekersiz 21 güne başlayalı ay bende tık yok
Yok yok canım o sınırı geçmiycem inşallah. Biraz önce 45 dakika yürüyüşümü yapıp geldim kızdım kendime dikkatli olacağım artıkOlsun olsun hepsi olsun o zaman insan daha da motive oluyor bence. Ama tabii zorlama yok. Sonuçta yarışmada değiliz artık.
Desene bu gidişle eşin hedefine kısa sürede oluşacak. Sınıra yaklaşmışsın bu arada. O çizgiyi geçmemen lazım. Hadi toparlan kendine gel artık. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden.
Yok yok canım o sınırı geçmiycem inşallah. Biraz önce 45 dakika yürüyüşümü yapıp geldim kızdım kendime dikkatli olacağım artık