13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Günaydın kaptanım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ben de bugün itibariyle sağlıklı beslenme işine başladım. Maalesef rakam çok kötü utanıyorum bu halimden
71.10 ile başlangıcı yapıyorum. Umarim sağlıklı beslenmede devamlılığı sağlayabilirim devamını getiririm

İlk hedefimiz o zaman 6 lı rakamları yeniden görmek olsun. Akşama menü bekliyorum mutlaka. Artık yarışma stresimiz de kalmadı. Rahat rahat zayıflayabiliriz bence :KK36: :KK36:

Geçmiş olsun Ebru :) ben tartılmayı unuttum sabah söylerim artık akşama menü vereceğim haydi kızlar gelsin ince beller sıfır göbekler ;₺

08:30
Smoothie (egzotik meyveler) 1 bardak
Domates salatalık biber
5 zeytin
Bol tahıllı esmer ekmek üzerine yağ ve 1 dilim kaşar
3 ceviz parçası
1 yağda yumurta

13:30 yoğurtlu kabak sote
16:00 sebzeli et haşlama
17:00 2 dilim şeftali

1,5 lt su 2 yaparım ama

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz. Umarım herkes iyidir
Dün çok fena spor yaptık merdiven inip çıkamıyorum tam 1,5 saat tüm vücut çalıştık ve boks 63,5 kg çıktım sabah 15 günde 2,5 kg verdim 👌👌 canım kendim 😘

Günaydın kızlar mutlu günler. Beslenme düzenimi oluşturma yolunda iyi ilerliyorum sanırım. Belki tartı bunu çok farketmiyordur ama midem karnım rahatlamaya başladı daha dinç hissediyorum bu şekilde.

Günaydın kızlar :KK200:

Ben yine zamanı yetirememeye başladım. O yüzden de buraya da uğrayamıyorum. Aslında çalışma şartlarım eskiye göre çok daha müsait zaman açısından ama ben biraz tembelleştim galiba.

Bu arada bir ileri bir geri olduğum yerde sayıyorum resmen. Bir an önce sağlıklı beslenmeye geçmem lazım ama yine her defasında kendi kendimi sabote ediyorum. Bir an önce başlamam lazım.

Cuma günü bildirim yapacağız unutmayın.

Cuma günü kilo bildirimleriyle ilk sayfamıza liste sabitleyeceğim. Hatta biz yine bildirimleri fotoğraflarla yapalım. Daha motive edici oluyor. Ne dersiniz?

Ayrıca spor rutini de oluşturmamız lazım.

Gunaydin arkadaslar
59.65 kilom annemde geldi guzel guzel yiyorum.
Bildirimleri fotografsiz yapmak daha pratik bence ama nasil derseniz uyarim ama nolur ustune isim tarih yazma falan olmasin😅

Günaydın kızlar bugün tartıda taamm 69 kilo geldim ya 😵🤯 bu aralar nasıl bir iradesizlikse artık, eşim 1 hafta oldu şekersiz 21 güne başlayalı ay bende tık yok 🥴

Günaydın kızlar ben de eksilerle gelmeyi beklerken kabızlık sağolsun artidayim.
71.45 çıktım. Daha dün 70.75 çıkmıştım bir günde bu kadar kilo nasıl alınabilir dikkat ederken aklım almiyor

Günaydın kızlar ben de eksilerle gelmeyi beklerken kabızlık sağolsun artidayim.
71.45 çıktım. Daha dün 70.75 çıkmıştım bir günde bu kadar kilo nasıl alınabilir dikkat ederken aklım almiyor

Günaydın canım. Biliyorsun ki o senin gerçek kilon değil. Gidecek onların hepsi sıkma sakın canını.

Gunaydin arkadaslar
59.65 kilom annemde geldi guzel guzel yiyorum.
Bildirimleri fotografsiz yapmak daha pratik bence ama nasil derseniz uyarim ama nolur ustune isim tarih yazma falan olmasin😅
Olsun olsun hepsi olsun o zaman insan daha da motive oluyor bence. Ama tabii zorlama yok. Sonuçta yarışmada değiliz artık.
Günaydın kızlar bugün tartıda taamm 69 kilo geldim ya 😵🤯 bu aralar nasıl bir iradesizlikse artık, eşim 1 hafta oldu şekersiz 21 güne başlayalı ay bende tık yok 🥴
Desene bu gidişle eşin hedefine kısa sürede oluşacak. Sınıra yaklaşmışsın bu arada. O çizgiyi geçmemen lazım. Hadi toparlan kendine gel artık. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden.

Olsun olsun hepsi olsun o zaman insan daha da motive oluyor bence. Ama tabii zorlama yok. Sonuçta yarışmada değiliz artık.

Desene bu gidişle eşin hedefine kısa sürede oluşacak. Sınıra yaklaşmışsın bu arada. O çizgiyi geçmemen lazım. Hadi toparlan kendine gel artık. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden.
Yok yok canım o sınırı geçmiycem inşallah. Biraz önce 45 dakika yürüyüşümü yapıp geldim kızdım kendime dikkatli olacağım artık

Geçen hafta kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an çok iç açıcı değil. Bugün toparlanmaya başlıyorum. Haftaya en az 1 kilo hedefliyorum.

35316D7F-9F5A-44AF-97D8-E38604E72542.jpeg

Yok yok canım o sınırı geçmiycem inşallah. Biraz önce 45 dakika yürüyüşümü yapıp geldim kızdım kendime dikkatli olacağım artık

Akşama hepimiz menü yazıyoruz unutmadan. İyi kötü ne varsa. Anlaştık mı? Başka türlü toparlamamız zor çünkü.

Kullanıcı Adı : limonlutarçınlıkek
İsim : begüm
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :167
Kilonuz:66,8
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğumdan sonra kilo aldım vermiştim ama sabahları açma poğaça cok fazla yediğim için geri geldi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zarif görunmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

X