Selam canımİyi akşamlar, ilk menüm gelsin
11:00
1 tabak Tarhana çorbası,
çeyreğin çeyreği ekmek, yarım domates, 2 erik
14:00
1 kupa ıhlamur çayı
16:00
1 tabaktan az kuru fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı, turşu
19:00
Biraz üzüm, şeftali, karpuz
20:30
Çay
2 litre su, yarım saat dışarda gezinti.
Su içmeye içmeye unutmuşum..zorlandım..
Merhaba Gönülcüm, görüşmeyeli nasılsın?Selam canım
Bayılıyorum senin çeyreğin çeyreği ekmeklerine
Merhaba canım benimMerhaba Gönülcüm, görüşmeyeli nasılsın?
Özellikle yazdım çeyreğin çeyreğini.. sizi gülümsetmek istedimeski günlerdeki gibi..
inşallah daha da iyi olursun canım..Merhaba canım benim
Zor günler geçirdim ama atlatıyorum inşallah hayat devam ediyor.
İyiyim en aZından sağlığım ve çocuklarımın sağlığı yerinde daha ne olsun
Sen nasılsın
Hadi inşallah aynı kilodayız bende niyetliyim 55 kiloyada sıkıldım bıktım unutuyorum diyet yaptığımı aslında bildirimlerin sesi açılabiliyormu whats gibi görsem hemen mesajları aklımda kalırGunaydin arkadaslar
58.80 ile basliyorum niyet ettim 55 kg ya
Hoşgeldin kuzum tekrardan aramızaMerhaba canım benim
Zor günler geçirdim ama atlatıyorum inşallah hayat devam ediyor.
İyiyim en aZından sağlığım ve çocuklarımın sağlığı yerinde daha ne olsun
Sen nasılsın
Hoşbulduk canım benimHoşgeldin kuzum tekrardan aramıza
Olmuyo olmuyo valla full yeme modundayim kurabiyeler havada ucusuyo sende durumlar nasil canimHadi inşallah aynı kilodayız bende niyetliyim 55 kiloyada sıkıldım bıktım unutuyorum diyet yaptığımı aslında bildirimlerin sesi açılabiliyormu whats gibi görsem hemen mesajları aklımda kalırunutmadan diyetimi uygularım
Supersin canim havalar sogudukca moda gireriz galiba benim genelde kilo verme donemim aralik ocak oluyoBence de burası çok boş kaldı niye kimse paylaşmıyor ki bir şey
Kızlar ben şimdi orman yolunda yürüyüşe ve egzersiz yapmaya gidiyorum spor hocasıyla birlikte bugün box yaptıracak bana ama çok fena karnımın etleri ağrıyor
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Kilo artık bilmem kaçıncı sırada oluyor böylesi durumlardaGünaydınlar herkese,, bu günlerde hiç uğrayamadım, önce kızım ateşlendi 2 gece boğaz enfeksiyonu olmuş, sonra da.
6. Sınıfa giden oğlum ateşlendi, halsizlik de vardı, test verdik. Dün akşam öğrendik ki covid olmuş3-4 gündür elimde ateş ölçer, odadan odaya gece gündüz koşturmaktan psikolojim ve bozuldu.. şimdilik bizde bişey yok, oğlum da ilk 2 gün ateşliydi, bu gece düştü biraz şükür..
Bu hafta ilk 2 gün yediklerime ve suya dikkat ettim ama sonra çocukların hastalığından başımı kaldıramadım, kilo aldım mı verdim mi bilmiyorum açıkçası..birazdan tartılıp paylaşacağım..
Sağol canım, evet aynen öyle...Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Kilo artık bilmem kaçıncı sırada oluyor böylesi durumlarda