13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Selam canım
Bayılıyorum senin çeyreğin çeyreği ekmeklerine

Dün Spora başladık bizde ilk gün olduğu için heralde bacaklarım acayip ağrıyor
Ormanda yürüyüş ve biraz egzersiz yaptık suratım domates gibi nefes nefese kaldım :)
İnşallah gelmeye çalışırım aklımda kalırsa menü de yazacağım ama yeme stilim biraz değişti LAydLiNe nasılsın ebru canım

Merhaba Gönülcüm, görüşmeyeli nasılsın?
Özellikle yazdım çeyreğin çeyreğini.. sizi gülümsetmek istedim eski günlerdeki gibi..
Merhaba canım benim
Zor günler geçirdim ama atlatıyorum inşallah hayat devam ediyor.
İyiyim en aZından sağlığım ve çocuklarımın sağlığı yerinde daha ne olsun
Sen nasılsın

Merhaba canım benim
Zor günler geçirdim ama atlatıyorum inşallah hayat devam ediyor.
İyiyim en aZından sağlığım ve çocuklarımın sağlığı yerinde daha ne olsun
Sen nasılsın
inşallah daha da iyi olursun canım..
Ben de iyiyim şükür canım, Okul açıldı, koşturup duruyoruz..

Kahvalti ceyrek krep
12.30 1 kase mercimek corba sosis peynir ve domates kucuk bi parca ekmek arasi
17.30 5 7 parca civari yaglama 2 3 kasik zeytinyagli fasulye
20.00 1 dilim elma 1 dilim armut
Su 1lt spor yok istah acik regl yakin bu ara dizginlemem zor

Gunaydin arkadaslar
58.80 ile basliyorum niyet ettim 55 kg ya
Hadi inşallah aynı kilodayız bende niyetliyim 55 kiloyada sıkıldım bıktım unutuyorum diyet yaptığımı aslında bildirimlerin sesi açılabiliyormu whats gibi görsem hemen mesajları aklımda kalır unutmadan diyetimi uygularım

Bence de burası çok boş kaldı niye kimse paylaşmıyor ki bir şey
Kızlar ben şimdi orman yolunda yürüyüşe ve egzersiz yapmaya gidiyorum spor hocasıyla birlikte bugün box yaptıracak bana ama çok fena karnımın etleri ağrıyor

Olmuyo olmuyo valla full yeme modundayim kurabiyeler havada ucusuyo sende durumlar nasil canim

Supersin canim havalar sogudukca moda gireriz galiba benim genelde kilo verme donemim aralik ocak oluyo

Günaydınlar herkese,, bu günlerde hiç uğrayamadım, önce kızım ateşlendi 2 gece boğaz enfeksiyonu olmuş, sonra da.
6. Sınıfa giden oğlum ateşlendi, halsizlik de vardı, test verdik. Dün akşam öğrendik ki covid olmuş 3-4 gündür elimde ateş ölçer, odadan odaya gece gündüz koşturmaktan psikolojim ve bozuldu.. şimdilik bizde bişey yok, oğlum da ilk 2 gün ateşliydi, bu gece düştü biraz şükür..
Bu hafta ilk 2 gün yediklerime ve suya dikkat ettim ama sonra çocukların hastalığından başımı kaldıramadım, kilo aldım mı verdim mi bilmiyorum açıkçası..birazdan tartılıp paylaşacağım..

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Kilo artık bilmem kaçıncı sırada oluyor böylesi durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…