13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

1.Ikizannesi 76.9 kilo
2.polokey2244 71.4

Kızlar hadi....listeye kilolarınızı ekle yön başlayalım...bu cuma tekrar tartı var ona göre..

Hadi 1mil leslie ile başlayalım...günlük mutlaka 1 mil leslie yapmaya ne.dersiniz..günlük 30dk yürüyüş ve 30 dakika spor.bunun 15 dk.1mil leslie 15 dk da spor hareketleri ve dans tamammidir...benim programım bundan sonra bu.uygulamak isteyen varsa.buyursun.....bu en azi. sizler daha fazlasını yapabilirsiniz ama en azı da olsa 1 saat mutlaka ayıralım inş...haydi bismillah

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldim

Çok özledim hepinizi

Babamın rahatsızlığından sonra gelemedim hiç. Şükür iyileşti

Sonrasında da benim işler çok yoğundu. Hala yoğun. Acil servise geçtikten sonra işler çok çok yoğun maalesef. Geçmişi okuyamadım. Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor? Bu arada diyetim de iyi gidiyor. Hiç bırakmadım. Dün tartıldığımda 64.5 tim.

Oo maşallah diyelim.biz aynı yerde sayıyoruz en azından ben sayıyorum ya i

Yarından itibaren hepinizden menü bekliyorum o zaman. Cuma günü de herkesten fotoğraflı bildirim bekliyorum

En son 10 Eylül'de 65.9 la ayrılmışım yarışmadan. O zamandan sonra kilo almadan hatta kilo vererek buraya gelmek çok mutlu etti beni. Hadi bu kez hepimiz birlikte mutlu olalım. Daha sık bekliyorum herkesi takıma.

Ooooooo kimsecikler gelmemiş yine. Kızlar toparlanabilmemiz için buraya düzenli gelmemiz şart bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…