- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
Öyle mi aa hiç haberim yok.Üyeliği kalici olarak silimistir yazıyor özelden msj atmak istedigimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi aa hiç haberim yok.Üyeliği kalici olarak silimistir yazıyor özelden msj atmak istedigimde
Valla bilmiyorum. Neyse biz devam.edelim o da bir gün gelir inş.yanimizaÖyle mi aa hiç haberim yok.
Hee tamam bakalım canım.sana dönüş yaptiysa gelir inş.o ...kaptan gelene kadar toparlayalim inş.bizde biraz.Kızlar ben yazdım kaptana babamın rahatsızlığından sonra bi koptum gelemedim bir daha gelicem inşallah ilk fırsatta dedi
Üyeliği kalici olarak silimistir yazıyor özelden msj atmak istedigimde
Seni buralarda görmek super..3oglanannesi pessinus polokey2244 hu huuuuuu ben geldim ama siz yoksunuz
Kız sana msj atamadım bu uyarıyı verdi.Allah allahNasıl yaaaaaaaaaa silinmedi üyeliğim
Oo maşallah diyelim.biz aynı yerde sayıyoruz en azından ben sayıyorum ya iKızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldim
Çok özledim hepinizi
Babamın rahatsızlığından sonra gelemedim hiç. Şükür iyileşti
Sonrasında da benim işler çok yoğundu. Hala yoğun. Acil servise geçtikten sonra işler çok çok yoğun maalesef. Geçmişi okuyamadım. Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor? Bu arada diyetim de iyi gidiyor. Hiç bırakmadım. Dün tartıldığımda 64.5 tim.
Hoşgeeeldiiinnn canımm Ay ne güzel yine hep birlikte olacağızzz3oglanannesi pessinus polokey2244 hu huuuuuu ben geldim ama siz yoksunuz
Aynen kaptan.bende henüz menü yazilmiyor diye yazmadim. Yarın kilo bildiriminde göreceğiz bakalım anyayi konyayı...Ooooooo kimsecikler gelmemiş yine. Kızlar toparlanabilmemiz için buraya düzenli gelmemiz şart bence.