13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Pazartesi 61.1
Cuma 60.8
Kahvaltı arasında unuttuğum aklıma geldi biraz yemiş olarak tartıldım.
Fark 300 gr

Eklentiler

• IMG_20211105_080556.jpg
    IMG_20211105_080556.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 24
Ah ah 56 lara kadar düşüp yakıştı bana diye boşladım sonuç 61 🥴
56da kalabilmem için benim 54 olmam lazım ve enaz 4 ay koruma yapmalıyım.

Kilo veren kızlar hepinizi tebrik ediyorum daha iyisini başarabiliriz neydi özlü sözümüz her istediğini yersen her istediğini giyemezsin👍

Hanimlar kilonuzu nasil koruyorsunuz?
Ben bildiginiz gunduz bi sey yemezsem oluyor yoksa ne kilo verebiliyorum ne de koruyabiliyorum
Hicbir sey yemeyeck miyiz?
Nasil yapacagiz?

Ya negüzel 58lerde takılıyoduk birlikte acilen dönelim kuzum oralara hatta daha aşağılara çok üzgünüm halimiz ne fena olmuş boşlamamak lazım
Kesinlikle pazartesi tek ogune baslarsam 1 haftada gider oruc tutmam lazim niyet etmeyince yapamiyorum

Benim karnim zil caliyor evde 1 hafta kalinca surekli bi seyler yemeye alistim
Simdi okulda zorlaniyorum
Halbuki normal duzenimde butun gun okuldaydim ve acikmiyordum 🙈

08 30 1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 ballı pankek
11 gibi bı tane mandalina biraz üzüm
13 de menemen çeyrek ekmek yarından az sütlaç
18de 1 kase ezogelin corba
Biraz patatesli tavuk biraz da kıymalı makarna

Pek diyete uygun bı menu olmadı öğlen kaynanamda oluyorm ne olursa onu yiyorum ama diğer öğünleri biraz düzenlmem lazım

Hanimlar kilonuzu nasil koruyorsunuz?
Ben bildiginiz gunduz bi sey yemezsem oluyor yoksa ne kilo verebiliyorum ne de koruyabiliyorum
Hicbir sey yemeyeck miyiz?
Nasil yapacagiz?
Koruyamıyoruz:)) sıkı diyet yapmadan sporla desteklemeden veremiyorum yaş 33 eskiden daha kolay vermiştim 2 kez kalkıştım uzun süre kalıcı olmuştu 3. Diyetim iyi gitti ama koruma yapmadım metabolizmada yavaşladı yaştan dolayı 4 kilo aldım korumayı nette bişeyler yazmışlarsı ama o evreye gelince iyice araştıracağım. Vermek içinde kuzum bol su az kalorili ve sağlıklı yiyecekler ve bol hareket geliyor. Bu üçü benim zayıflamamda en büyük etkenler.
Seninle kafa kafaya gelmisiz yine 😅
Kafa kafayada inelim inşallah 55 candır gerisi patlıcan
08 30 1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 ballı pankek
11 gibi bı tane mandalina biraz üzüm
13 de menemen çeyrek ekmek yarından az sütlaç
18de 1 kase ezogelin corba
Biraz patatesli tavuk biraz da kıymalı makarna

Pek diyete uygun bı menu olmadı öğlen kaynanamda oluyorm ne olursa onu yiyorum ama diğer öğünleri biraz düzenlmem lazım
Afiyet olsun miktarlarına dikkat ettikten sonra akşamıda hafif geçirirsen öğlen ne yediğinin çok önemi olmaz bence abartmadan tabi.. Akşam için daha hafif menü ve spor şart. Menünü yazınca altına içtiğin suyu ve sporuda yazarsan daha iyi olur tek seferde tüm menü spor su görünce daha rahat yorumlayabiliriz naçizane fikrim

Menüm 5 Kasım
Kahvaltı 08.00
1 porsiyon sucuklu yumurta
Çeyrek beyaz ekmek
5 zeytin
1 yk labne

Ara 11.00
1 mandalina
1 elma

Ara 14.00
2 ceviz
2 hurma

Akşam 15.00
1 servis kaşığı mantar sote
1 sk makarna
1 tavuk pirzola
1 bardak kola

Ara 18.00
1 elma
1 mandalina

Yatmadan 1 saat önce200 ml süt içerim

Su 1 lt arttıramıyoeum bitürlü aklıma gelmiyor su içmek

Spor hafif tempoda 1 saat yürüyüş

Ogle yemegi
12.50
3 kaju
1 ceviz
5 tane altinbaşak
Bence hepsini birlikte akşam son yediğinden sonra yazarsan değerlendirmek için daha iyi olur bir bütün olarak görmek. Birde bu öğle yemeği ne açlık orucu yapsam bukadar yerim heralde.. Çok az yemekte sıkıntı metabolizmayı yavaşlatabiliyor.

Bu arada ben spor yapmayı hiç sevmiyorum şubata kadar ücretsiz izindeyim evi twmizlik ve düzene adıyorum kendimi hergün bir iki saatşlere girişip efor sarfetmeyi planlıyorum:)) okadar iş varki evde onlarda çıkmış olur aradan bahar temizliği tadında diğer rutin işlerle birleşince 2 haftada iğne ipliğe dönerim hadi bismillah

X