- 24 Ağustos 2012
- 11.991
- 26.257
Bende boyum 167 o yuzden 58 kilo iyi 55 54lerdeyken iskelet gibi oluyorumCanım boyum 1.59 bugün tartıldım kilom 68.500 hedef 54
Aslinda 60i gorsem rahatlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende boyum 167 o yuzden 58 kilo iyi 55 54lerdeyken iskelet gibi oluyorumCanım boyum 1.59 bugün tartıldım kilom 68.500 hedef 54
Ya negüzel 58lerde takılıyoduk birlikte acilen dönelim kuzum oralara hatta daha aşağılara çok üzgünüm halimiz ne fena olmuş boşlamamak lazımGunaydin herkese
Baslangic 62.25
Guncel 60.50
Benimde hayatım alıp alip vermekle geciyor diyeti bıraktığım an kilo almaya başlıyorumAh ah 56 lara kadar düşüp yakıştı bana diye boşladım sonuç 61
56da kalabilmem için benim 54 olmam lazım ve enaz 4 ay koruma yapmalıyım.
2 3 gun 62.25lerdeydim birazida odemdi sanirimBalli pankek mi? Bilemedim
Paxartesiden beri mi 2 kilo verdiniz?
YnenHanimlar kilonuzu nasil koruyorsunuz?
Ben bildiginiz gunduz bi sey yemezsem oluyor yoksa ne kilo verebiliyorum ne de koruyabiliyorum
Hicbir sey yemeyeck miyiz?
Nasil yapacagiz?
Seninle kafa kafaya gelmisiz yinePazartesi 61.1
Cuma 60.8
Kahvaltı arasında unuttuğum aklıma geldi biraz yemiş olarak tartıldım.
Fark 300 gr
Kesinlikle pazartesi tek ogune baslarsam 1 haftada gider oruc tutmam lazim niyet etmeyince yapamiyorumYa negüzel 58lerde takılıyoduk birlikte acilen dönelim kuzum oralara hatta daha aşağılara çok üzgünüm halimiz ne fena olmuş boşlamamak lazım
offfAynen oyle tek ogun beslenmedikce asla kilo veremem
Ynen
Evet evde kalmak hiç iyi olmuyo bende sürekli biseyler atistiryorum doğru düzgün yemek bile yemiyorumBenim karnim zil caliyor evde 1 hafta kalinca surekli bi seyler yemeye alistim
Simdi okulda zorlaniyorum
Halbuki normal duzenimde butun gun okuldaydim ve acikmiyordum
Koruyamıyoruz:)) sıkı diyet yapmadan sporla desteklemeden veremiyorum yaş 33 eskiden daha kolay vermiştim 2 kez kalkıştım uzun süre kalıcı olmuştu 3. Diyetim iyi gitti ama koruma yapmadım metabolizmada yavaşladı yaştan dolayı 4 kilo aldım korumayı nette bişeyler yazmışlarsı ama o evreye gelince iyice araştıracağım. Vermek içinde kuzum bol su az kalorili ve sağlıklı yiyecekler ve bol hareket geliyor. Bu üçü benim zayıflamamda en büyük etkenler.Hanimlar kilonuzu nasil koruyorsunuz?
Ben bildiginiz gunduz bi sey yemezsem oluyor yoksa ne kilo verebiliyorum ne de koruyabiliyorum
Hicbir sey yemeyeck miyiz?
Nasil yapacagiz?
Kafa kafayada inelim inşallah 55 candır gerisi patlıcanSeninle kafa kafaya gelmisiz yine
Afiyet olsun miktarlarına dikkat ettikten sonra akşamıda hafif geçirirsen öğlen ne yediğinin çok önemi olmaz bence abartmadan tabi.. Akşam için daha hafif menü ve spor şart. Menünü yazınca altına içtiğin suyu ve sporuda yazarsan daha iyi olur tek seferde tüm menü spor su görünce daha rahat yorumlayabiliriz naçizane fikrim08 30 1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 ballı pankek
11 gibi bı tane mandalina biraz üzüm
13 de menemen çeyrek ekmek yarından az sütlaç
18de 1 kase ezogelin corba
Biraz patatesli tavuk biraz da kıymalı makarna
Pek diyete uygun bı menu olmadı öğlen kaynanamda oluyorm ne olursa onu yiyorum ama diğer öğünleri biraz düzenlmem lazım
Bence hepsini birlikte akşam son yediğinden sonra yazarsan değerlendirmek için daha iyi olur bir bütün olarak görmek. Birde bu öğle yemeği ne açlık orucu yapsam bukadar yerim heralde.. Çok az yemekte sıkıntı metabolizmayı yavaşlatabiliyor.Ogle yemegi
12.50
3 kaju
1 ceviz
5 tane altinbaşak