Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım birlikte tekrar kilo vereceğiz canım ... şuan telden giriyorum canım PC den girince eklerim canımBeni de ekle canim bi turlu motive olamıyorum bugun bile dehset yedim ya gecen sene basladigim yere geldim 63le baslamistim tum emekler cop oldu
Canım menünü böyle parça parça yazınca pek değerlendiremiyorum her akşam saatleri ve miktarları şeklinde toplu bi şekilde yazarsan yaptığın sporuda yazardan daha güzel değerlendirme ve yorumlama yaparız .. Ben örnek atayım sanaSabah bir yumurta bir galeta 3zeytın ve kibrit kutusu kadar peynir yeşil çay
gulayseT canım bu şekilde yazardan toplu daha iyi olurBugün menü
Sabah 11.00
Dereotlu 2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
2y patlıcan salatası
Yeşillik
2 ceviz
Ara
5 yk yoğurt içine 1 yeşil elma 7 badem
Akşam 17.00
4 tavuk köfte
4 yk patlıcan salatası
1 küçük kase tarhana çorbası
2 lt su ancak akşam 8 e kadar tamamlarım
Sabah 45 dk eliptik 30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
Öğle 1,5 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarıda...
Ahh ahhh hepimiz verdiğimiz kiloları hepsini geri aldık☹☹bi zamanlar 57 olmuştum yaaa şimdi tekrar 70li rakam gördümLazim ki ne lazim 80 ne dayandim
Menün çok güzel kontrollü olmuş akşam yemeğide yememişsin gece zor olmaz inşallah formlar işe yarıyormu tok tutmada. Birde içtiğin suyu ve yaptığın sporuda yazarsan daha iyi olur.Cok kimse yazmiyor ama ben yediklerimi gormek icin yazacagim...
Sabah 9.00
3 yemek kasigi sucuk kasar peyniri domates karisik tava
2 kk peynir
2 dilim ekmek
6 7 zeytin
1 kucuk salatalik
Oglen 14.30
2 kasik kuru fasulye
2 kasik pilav
Ara16.00
1 trabzon hurmasi
3 altinbasak form
Afiyet olsun kuzum mantı pilav aynı günde hatta aynı öğünde olmasaydı keşke birde öğlen menünde yersen daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu gidişle veremeyiz kilo benim menümde pek umut verici görünmüyorKahvalti 10.00
1 cicek ekmek
2kk peynir
20 ad zeytin
Hindi salam
Ara ogun
1 sekerpare turk kahvesi
Saymadim ama 15 civarızeytin yemisimdir yine
1 avuc kaju
Aksam 18.00
3 kasik manti
2 servis kasigi sehriye pilavi
Saksuka 1 servis kasigi
20.00 4 ad soslu fistik
Dun yine cuvalladim malesef
Aksam yemeyi dusunmuyordum ama aciktimMenün çok güzel kontrollü olmuş akşam yemeğide yememişsin gece zor olmaz inşallah formlar işe yarıyormu tok tutmada. Birde içtiğin suyu ve yaptığın sporuda yazarsan daha iyi olur.
Eger 18.30da bitirdiysen yeme isini baya iyiMenümü dün unuttum uazmayı birazda abarttım ikincigünden:)
Bugün menüm
Kahvaltı 09.00
2 yumurta ile omlet
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 yk fıstık ezmesi
Öğlen 14.00
15 tane mezgit
1 kase salata
1 dilim tb ekmek
Ara 17. 00
1 mandalina
Akşam 18.30
1 porsiyon kurufasulye
2 lokma ekmeğide banmadan yapamadım
Su 1 lt
Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Zuberin barlari var cok guzel birde migrosta bi atistirmalik var vegan icinde seker, sut veya herhangi bi zararli bi sey yok emzirirken onlardan yemistim ve cok zayiflamistim. Suankinden bile azdi kilom tavsiye ederim abur cubur yiyorum dediniz yaMerhabalar bende size katılmak istiyorum.
28 yaşındayım evliyim 2 yaşında 1 oğlum var. 152 boyundayım kilo 60 civarı cuma tekrar tartılırim. 53 54 kilo olmak istiyorum. çok fazla abur cubur tükettigim için kilo alıyorum.
Çok teşekürler deneyeceğim onları. Hala emziriyorum bende bu kışı da emzirerek geçirmek istiyorum. Hem de emzirmenin desteğiyle zayıflayım istiyorum umarım yapabilirimZuberin barlari var cok guzel birde migrosta bi atistirmalik var vegan icinde seker, sut veya herhangi bi zararli bi sey yok emzirirken onlardan yemistim ve cok zayiflamistim. Suankinden bile azdi kilom tavsiye ederim abur cubur yiyorum dediniz ya