13.degerim 562

saol canımmm ıhsallah senınde degerın artar darısı tum ısteyenlere

naz canım seni tebrik ederim..çok sevindim valaa..canım gebelik elde edilen çiftlerde gebelik testinden yaklaşık 3 hafta sonra bebek kalp atımlarının tanımlanması için seni ilk vaginal ultrasonografi incelenmesi gerçekleşebilir.. bu nedenle seni 3 hafta sonrası çagırırlar..naz bu arada hamilellerin duaları kabul olurmuş ..naz ne olur benim için de dua et..rabbim inaşşşallah isteyen herkeze nasip etsin..

Hayir canim,daha erken gozukebilmesi icin cunki bende hamileydim,biz gorememistik okadar erken.. Yani nazinda dedigi gibi 2000 3000 arasi olmasi gerekiyo...

Ha bence degerin cok guzel naz.. hic kafana takma ... hatta bencede ikizzz.. hadi hayirlisii tebrik ederimm canim,Allah tamamina erdirsin insallah...

nazcım tebrık ederım hıc stres yapıp bebıslerını uzme allahın ıznıyle hersey yolunda gıdecek hayırlısıyla allahım kucagına :CüvCüv:almayıda nasıp etsın darısı bızlerın basına bızlere bol bol dua et olur mu

111- 2 .gün 222 4.gün 444 5.gün 500 civarı bence düşük değil tam ikiye katlamış

naz ,
her aşamasında kendini çok yıprattın ama kızıcam artık sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 her koşulda sonucun çok iyi geldi ama sen stres yapacak bişi illa buluyosun yapma güzel arkadaşım allahın gücüne gitmesin. kapı gibi ikizlerin yolda , benim değerim 673 idi ikizdi. 500 küsür ile sen de garanti ikizsin. ayrıca ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hemen gideyim istedim bana en az 10 gün -15 gün sonra gel dediler. ben de tabii sabredemedim diye 11. gün gittiydim. amerikan hastanesinin sistemi bu , 2 hafta sonra çağırıyolar. ve de hayır geç değil çünkü sen hamilelik testini 13. gün yaptığında onların takvimine göre 4 hafta hamileisn. 2 hafta sonra yani 6. haftan bitince gel diyor çünkü 1- gebelik kesesi 2- içinde yolk sac ( bebk cekirdegi ) 3- 7. haftaya girdigin icin garantili kalp atışını yani 3 ünü birden tek muayenede görmeyi planlıyolar. burada pek çok arkadaş 5. haftalarda muayeneye gitmiş diye okudum ama kalp atışı uymadan eve döndüler, 1 hafta sonra tekrar gidicem diyolar. sebep bu...
artık stres yapma ve keyfini sür, bu günler geri gelmez, daha bulantı , baş dönmesi vs .. günleri var önünde, onlara kadar neşeyle geçirmen lazım kaydirigubbakcemile3

ne dusugu canim cok yuksek ikiz gebelik var sanirim...

kızlar selam ben yazdıklarınızı okudum çok güzel bilgiler vermişsiniz.hatta benim burda bazı yazıştıgım arkadaşlarımda var....bende sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.şimdi benim 12.gün degerim 85.40.......14gün degerim 146.8 çıktı.bana biraz düşük geldi klnigi aradım çok güzel dediler...ayın 25ne randevu verdiler kese ve kalp atışı için...bakalım artık ne olacakkkk...

kıslar hepınıze cok tsk ederim herzaman yanımda oldunuz saolun canlarım ben suan balıkesırdeyım p.tesı aksamı geldık annemlerle yarın aksam donuyorum c.tesı gıdıp bebegımı gorucem allahın ıznıyle ıhsallah gorurum yavrumu doktor normalde 25 ınde cagırdı ama ben c.tesı baska bır doktora gıdıcem

hadi hayırlısı canım sen merak etme seninkiler biraz aceleci kendilerini 8. gün bile erkenden gösterdiler merak etme ultrasyondada gösterirler onlar kendilerini canım hemde iki tane bak görürsün bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…