kızlar merhaba benim ugün 13.günüm.tek gebelik dedi doktorum.kaçıncı gün kese görünüyor*lütfen acele cevap yazın.
maşallah maşallah maşallah çok güzel artmış değerin bende bugün kan verdim değer2 katı artmış doktor iyi bir artış var dedi ama cuma tekrarlatmak lazımmış çünkü düşük değerle başlamış ama çok mutluyum inşallah yüce rabbim herkese böyle mutlu günler yaşatır kendine iyi bak kafayada fazla birşey takma
canım ben 12.günü sonucu öğrendım doktora gittim bı kaç gün sonraydı yanlış hatırlamıyorsam ama benım bı arkadasım normal sekılde gebe kaldı onun adetı geçmıs 2 gün sonra kan testı istemıs doktoru kanı verıyo bırde ultrasona giriyo orada keseı gözükmüş canım senınde gözükmesi gerek canım
saol canımm çok tsk ederimm darısı sana olsun ıhsallah herzaman dualarımdasınız
merhaba kıslar bılıyorsunuz 8.gun kan testı yaptırmıstım deger 111 cıktı
bugun yıne kan verdım ama transferımın oldugu hastanede baktırdım bu sefer 562 cıktı dusuk gıbı geldı bana 5 gunde az degılmı sızce carsamba gunu tekrar bakılıcak
kıslar hepınıze cok tsk ederim herzaman yanımda oldunuz saolun canlarım ben suan balıkesırdeyım p.tesı aksamı geldık annemlerle yarın aksam donuyorum c.tesı gıdıp bebegımı gorucem allahın ıznıyle ıhsallah gorurum yavrumu doktor normalde 25 ınde cagırdı ama ben c.tesı baska bır doktora gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?