13.degerim 562

ben sadece yakın bı polıklınıge kalp atımı için gitmiştim oradakı doktor bebeğın daha küçük kalp atımını alttan bakabılırsek ancak duyabılırız demıstı ozaman bende izin vermedım siz bilirsiniz ozanman keselerı göreyım dedim öyle yanı

kıslar c.tesıye kadar beklıcem eşimle beraber gıderiz sanırım o heyecanı onunl yasamak ıstıyorum ihsallah gozukur çok heyecanlıyım

ya kızlar bişey sorcam bızım gebelıkle normal gebelık arasında ne fark var ozaman anlamadım kı bız anormalmı oluyoruz benım arkadasım idrar testı yapıyo adetını sadece 1 gün geçmiş düşünün peşine doktora gidiyo doktor kan testı istiyo önce kandada pozitif çıkıyo ultrasonda bakıyo sonra evet hamılesın diyo bu nasıl oluyo pekı anlamadım 2 arkadasımında bu sekılde olmuş bizim gebelığımız bı garıp oluyo ozaman

canım çok tsk ederimmm haklısın canım banada erken geldı darrısı basına canım

evet canım bende duydum hemen gormustu doktor bana gozukmez dedı cok erken dedi demın aradım

Arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,Kendiminmiş gibi sevindim.Allah tamamına erdirsin canım.

kızlar merhaba benim ugün 13.günüm.tek gebelik dedi doktorum.kaçıncı gün kese görünüyor*lütfen acele cevap yazın.

maşallah maşallah maşallah çok güzel artmış değerin bende bugün kan verdim değer2 katı artmış doktor iyi bir artış var dedi ama cuma tekrarlatmak lazımmış çünkü düşük değerle başlamış ama çok mutluyum inşallah yüce rabbim herkese böyle mutlu günler yaşatır kendine iyi bak kafayada fazla birşey takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…