13 ayda 54 kilo verdim!!

pekı şuanda yeme durumunuz nasıl
istediginz kıloya ulastıktan sonra ohh be artık şunu bunu yiyebilirim diyormusunuz,yoksa yine dıkkat etmeye devam mı?
hep merak etmısımdır acaba bırgün ideal kıloma gelsem o andan ıtıbarek artık herseyı yerım modundamı olurum,yoksa artık mıde küçüldüğünden canım cekmezmı??
aydınlatın beni efendımm:)

Asıl görmesini istediklerim daha görmedi sadece fotoya sığmaz diye dalga geçen gördü.
Resmini çekeyimde eşime göstereyim dedi bende "BEN RESME SIĞMAM" dedim
bööle kaldı hiçbişey diyemedi

Estağfurullah canım güzel aslında ama öğlende ekmek yeme bence aralardaki meyveyide gerçekten aç hissedersen ye. Ve suyu asla 2den aşağı düşürme.
Eksiksiz anlat ama lütfeennn
Tamam

Yok anacım bizde iştah azlırmı
Şimdi istediğimi yiyorum ama 15,30-16da bitiriyorum yeme işini.
Sadece +700grcık gördüm 2 gündür sabit.

Yok anacım bizde iştah azlırmı
Şimdi istediğimi yiyorum ama 15,30-16da bitiriyorum yeme işini.
Sadece +700grcık gördüm 2 gündür sabit.

şimdi okadar kılo verıpte ınsan yemek yerken kıyamaz kendıne:)ya geri alırsam diye
ama bı yandanda okadar kılo verıp bırazda sımartmak lazım bünyeyi
ben heralde coşarım,coştukça da koşarım:)
spor saolsun

Bende coştum ama 16ya kadar

kilo varken her yedigin eziyet oluyor,
evet dayanamıyorsun iştahla yiyorsun ama sonrasında gelen vicdan azabı cekılır gibi degil..
ama okadar kılo verıp,birde bunun özgüvenini yaşarken yemek nekadar keyıflı bir duygudur..
hakkındır vallahi ye gitsin,zaten planını programını sen cok ıyı bılrsın..
daha almazsın sen kılo sende o azmi gördüm ben:)
gitsin xxxl lar gelsın s ler m ler:)

Aynen önceden yolda falan bişey yiyemezdim.
Daha nerene yiyon der gibi bakanlar yüzünden (hoş diyende oldu ya neyse)
Şimdi onu aştım şükür. 38 bedenle bişey yerken kimse bakmıyor bile. Ne garip.

zaten hep öyle degılmıdır zayıflara yeme özgürlüğü var,ama kılolu ınsanlara bişey yerken tuhaf bakışlarr
oyuzden kılosu olanların hepsi evinde gizli yiyor,hatta her kılolu ınsanın evde bir zulası vardır :)
şahsen çekmecelerin dolapların bir dili olsada konuşsa:)
annem hep bişeylerin paketini bulup sonra cık cık cık yapardı :)

Evet ya benimde vardı
Tatlım herhangi bir takımda değilsen 5.takıma gelsene ben takım kaptanıyım Çok tatlı arkadaşlarımızda var hem.

Muskacim .ilk resmi badlangic kilonu ilk defa gordum vaawww ne başarı seni takdir ediyorum ayakta alkisliyorum bravooooo ıslık ıslık )))))

Gerçekten buyuk bir başarı. Tebrik ediyorum.lutfen eskisi gibi yeme.o defter kapanmis olsun artik

Harika tek kelimeyle harikaaaa basari hikayeni cok merak ediyordum diliyorum ki inşallah ömrünün sonuna kadar bir daha o pis yaglar hic mi hic geri gelmez

Tamam balim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…