• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 ayda 54 kilo verdim!!

Birilerinin pes etmesini engellediğimi bilmek bile mutluluk kaynağı.
Ayrıca bu takım olmasa daha yavaş olurdu sürüncemeye girerdi diyet hikayem biliyorum.
Hasetlere gelince daha son halimi görmeyenler var dumur edecem onları dumur :-)
Tepkilerini muhakkak anlat canım .. Merakla bekliyorum.. Ayy keşke orada olsamda görsem :D

Aynen ya kabul olsaydı o dua allah korumuş bizi kendimizden.
Nisanda piknik ayarliyorlar onlar uzakta canım.
Nisanda dumur olayları yaşanacak :KK53:
kendine okumadan o densizlerin seni görmesine izin verme bak birinin ağzından maşallah çıkacak mı çıkmazzzz haset gözlerle tepetaklak ederler allah korusun bol duanı oku sonra git gülüm

Tepkilerini muhakkak anlat canım .. Merakla bekliyorum.. Ayy keşke orada olsamda görsem :KK70:
Ayrıntısıyla anlatırım merak etme :-)
kendine okumadan o densizlerin seni görmesine izin verme bak birinin ağzından maşallah çıkacak mı çıkmazzzz haset gözlerle tepetaklak ederler allah korusun bol duanı oku sonra git gülüm
Sağol canım bende aynı şekilde düşünüyorum.
Acaba bir gün bende yazabilir miyim :KK43:
Neden olmasın ;)

ya Allah rızası için bir takıma nasıl üye olabilirim biri bana anlatabilir mi bende 100 e dayanıyorum kocam zayıf ,özgüvenim bitmek üzere bugünki fotoğraflarımda daha net anladım daha önce bir kaç takıma girmeye çalıştım ama biz doluyuz bir sonraki gruba nasipse cevapları almıştım üstüne doğurdum..bana tam teşekküllü yazabilecek arkadaşıma şimdiden çok çoook teşekkür ederim.

ya Allah rızası için bir takıma nasıl üye olabilirim biri bana anlatabilir mi bende 100 e dayanıyorum kocam zayıf ,özgüvenim bitmek üzere bugünki fotoğraflarımda daha net anladım daha önce bir kaç takıma girmeye çalıştım ama biz doluyuz bir sonraki gruba nasipse cevapları almıştım üstüne doğurdum..bana tam teşekküllü yazabilecek arkadaşıma şimdiden çok çoook teşekkür ederim.
Ben de aynı durumdayım gerçekten :( yardımcı olacak kimse yok mu? :(

harikasın.. süpersin... müthişsin :KK9::KK9::KK9::KK71::KK71::KK71::KK71:
darısı tüm isteyenlerin başına. burada yeniyim henüz 2 günlüğüm. desteklerinizi istiyorum. yardımlarınızı istiyorum.

boy: 1,68 Kg: 75,2 hedef: 60 kg

ben daha önce 1,5 ayda 10 kg vermiştim. peşine hamilelik venofer serumları (kan ilacı) yüklemesi yapıldı şiştim. kızım büyüdü artık 3,5 yaşında benim acilen kilo verip yeniden özgüven patlaması yaşamam lazım. :KK9::KK9::KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71:

sabah 08:00 1 geryfurt
öğlen 12:30 1 kepçe y.mercimekli şehriye çorbası 1 kaşık bul. pilavı biraz mantar sote 1 dilim ekmek
14:30 11 yeşil elma

akşam henüz bilmiyorum

ama yatarken 3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 şişe soda karıştırıp içiyorum

Dayanamıyorum sanırım bir diyet yoldaşına ihtiyacım var :)

Diyet ve sağlıklı beslenme den
Diyet grupları na girin 5. Takıma girin ve ilk sayfayı okudugunuzu ve kuralları kabul ettiğinizi belirten bir msj yazın.
Beklerim 5. Takım benim takımım.

ben daha önce 1,5 ayda 10 kg vermiştim. peşine hamilelik venofer serumları (kan ilacı) yüklemesi yapıldı şiştim. kızım büyüdü artık 3,5 yaşında benim acilen kilo verip yeniden özgüven patlaması yaşamam lazım. :KK9::KK9::KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71:
Ay bende bende. ..şiştim baya. Benimde sonu üzücü biten hamilelikten kaynsklanan kilom var ve ben yiyerek üzüntümü yeniyorum. Böylelikle balon gibi oldum

sabah yazmaya devam edeceğim işten çıkmam lazım şimdi hepnizi öpüyorum. inanaın başaracağız. ben çok azimliyim bu sefer :KK52:

Back